Dating

Hotornot

9 reviews
78% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over Hotornot? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 1.462 keer bezocht.

Reviews ( 9 )

  • Shirley Kleingeld (28)
    Account meerdere datingsites en ook hoto... 1 reactie

    Gisteren ontving ik allemaal mails dat ik dus een account heb enz enz… Ik had een account maar gebruikte die niet meer.
    Dus dit ben ik helemaal niet!
    Ik zou graag verzoeken mij uit jullie systeem te verwijderen.
    Ik ga vrijdag aangifte doen omdat dit bij meerder sites is gebeurd.
    Mijn email is gehackt en iemand vraagt mijn wachtwoorden op om vervolgens ervoor te zorgen dat ik er zelf niet meer op kan!
    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
    En mijn gebruikersnaam was ShirleyJovi.

    Shirley Kleingeld (28) 6 november 2019
  • Monique (34)
    Klacht hotornot 0 reacties

    Er blijkt van mijn creditkaart al langere tijd bedragen afgeschreven variërend van €3.00 tot €15.75. Soms meerdere keren per dag. Ik ben geen lid van een of andere site. Waarschijnlijk is iemand met mijn gegevens op uw site aangemeld.
    Ik vraag u met klem mijn gegevens af te sluiten daar ik echt niet weet hoe iemand hier bij komt. Tevens vraag ik u mij de gevorderde bedragen terug te storten. Moet wel zeggen dat ik 4 jaar geleden gebruik heb gemaakt van jullie dienst, hierdoor heb ik tevens mijn huidige vriend ontmoet dus de service is prima, dit echter niet.

    Monique (34) 19 oktober 2019
  • Alysha (18)
    18 jaar grapje 0 reacties

    Mijn naam is Alysha en ik had een account op Hot or not. Tevens wilde ik weer op de app en kreeg ik een melding dat ik helemaal geen 18 ben? Klopt totaal niet namelijk. Ik denk dat het gebaseerd was op een grapje tegen een persoon waar ik goed mee praatte maar het te serieus op nam!
    Mijn vraag is dus of ik graag mijn account terug zou mogen aangezien ik gewoon redelijk goede gesprekken tegemoet was gekomen..

    Alysha (18) 14 oktober 2019
  • Dominique Termaat (18)
    Misverstand profielsluiting 0 reacties

    Jullie hadden mijn account verwijderd omdat jullie dachten dat ik niet 18+ was, maar dat ben ik dus wel.

    Ik probeer mijn zielsverwant te vinden maar mijn account was ineens geblokkeerd, ik wil hierbij graag mijn account terug sinds dit een grote misverstand is en ik in tegen wel 18 jaar oud ben. Het gaat hierbij om het account van Dominique Termaat.

    Ik hoop hierbij snel antwoord te krijgen & mijn account snel terug te krijgen.

    Dominique Termaat (18) 30 september 2019
  • Jeroen Bodewus (54)
    Hot or Not account 0 reacties

    Het gaat mij er niet om dat ik een date garantie wil.
    Waar het mij wel om gaat is dat ik niet bedonderd wil worden.

    Ooit (ongeveer 15 jaar geleden) had ik een profiel op Hot or Not.com. Natuurlijk zaten daar fake accounts tussen en ik voel mij bekocht. Ik heb nu 15+ reacties van niet bestaande dames (althans, voor mij is dat moeilijk aan te tonen maar de profielen met de fotos spreken voor zich) die zich maar 1 doel hebben gesteld; mij ertoe te verleiden om elders verder te chatten, wat onlogisch is aangezien we gewoon op Hot or Not.com kunnen chatten gratis.

    Met 1 dame heb ik een normaal gesprek gehad en n.a.v. mijn opmerking over fake profielen vroeg zij mij hoe ik daar zo zeker van was.
    Ik heb vervolgens een fake profiel aangemaakt van een mannelijk fotomodel van 34 jaar oud. Er wordt nergens (op geen enkele manier) enige verificatie gevraagd. De reacties stroomden binnen, vooral ook van dezelfde dames die op mijn profiel (man van 54) reageerden.
    Daarna heb ik een zoekopdracht gedaan en kwam ik zelfs profielen tegen waarbij dezelfde foto van een dame werd gebruikt maar volgens het verhaal vanuit een compleet andere woonplaats.
    In 1 geval stonden de foto's zelfs boven elkaar! Hoe suf!

    Kortom, ik ben niet naïef en begrijp dat als een dame van 29 mij benadert dat dit fake is. Maar dat er zo doelbewust geld getrokken wordt middels deze site, dat stuit mij enorm tegen de borst!
    Wie garandeert dat er geen fotos gestolen worden van facebook profielen?

    Ik ben zo langzamerhand behoorlijk geïrriteerd geraakt door deze vorm van oplichting waarvoor ik de beheerders van de site aansprakelijk stel.

    Jeroen Bodewus (54) 30 september 2019
  • Roland van Orselen (42)
    App gebruik 0 reacties

    Ik gebruikte tot vandaag jullie diensten online. Vandaag heb ik de app gedownload en dan moet je kiezen tussen continue with Google of phone eerst probeerde ik Google ik selecteer mijn account maar vervolgens gebeurd er niets daarna continue with phone kies ik het juiste land vul mijn telefoonnummer in dan geeft de app aan dat ik een foutief nummer heb ingevuld maar het nummer is gewoon correct. Graag jullie advies cq oplossing.

    Roland van Orselen (42) 22 juli 2019
  • Eline van Heugten (18)
    Profiel verwijderen graag 0 reacties

    Jaren geleden heb ik een account aangemaakt op hot or not. Dit wil ik verwijderen. Mijn naam is Eline van Heugten en ik was toen geloof ik 12 jaar oud. Als een van mijn hobby's heb ik geloof ik gamen genoemd. Ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik ben nu 18 en vind het geen fijn idee dat mijn account nog bestaat. Ik hoop dat jullie mijn account kunnen vinden en het kunnen verwijderen. Mijn emailadres van toen doet het niet meer en ik weet mijn inloggegevens ook echt niet meer. Ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen betekenen.

    Eline van Heugten (18) 5 juli 2019
  • Tim (35)
    Hot or Not nepleden 0 reacties

    Volgens mij is hot or not wel een van de grootste online datingplatforums van heel Nederland, zo niet de allergrootste.
    In dat geval vind ik het dan ook erg netjes hoe zij met nepleden omgaan en hoe ze dit vooral regen gaan.
    Ik mag mijzelf inmiddels wel een ervaren online dater noemen en ik ben nergens zo weinig nepleden tegen gekomen als op hot or not.
    Op iedere website kun je er vaak wel een paar op zo’n misstap betrappen waardoor ze zichzelf verraden maar dat is mij hier gelukkig nog niet gelukt.
    Wat dus een heel goed teken is natuurlijk!
    Verder ben ik over de rest van de website ook goed te spreken, het ziet er allemaal keurig uit en is niet ingewikkeld, iedereen die een computer heeft zou hier mee om moeten kunnen gaan.

    Tim (35) 17 juni 2019
  • Jup (27)
    een chat stokt vrij snel 1 reactie

    Hotornot, van dezelfde makers als Badoo en andere grote namen in de online dating wereld. Het is onmogelijk om in 10 jaar tijd door alle leden te bladeren, zoveel leden heeft Hotornot, te gek voor woorden, lees: positief! Hoe meer mensen, des te meer vreugd.

    Wat me wel opvalt is dat veel gesprekken beginnen met een begroeting, hierna een vraag: alles goed? Soms reageert de vrouw nog van: ja en met jou? En dit was het dan. 90% van de keren is het hiermee afgesloten. Blijkbaar weten ze dat het goed met je gaat en daar is het ze om te doen? Heel raar maar aangezien het een gratis chat is geef ik het 4 sterren.

    Jup (27) 18 mei 2019

Plaats een review