Hotornot
Dating

3 reviews
Positief
2
Neutraal
1
Negatief

Ontevreden over Hotornot? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 137 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Eline van Heugten (18)
  Profiel verwijderen graag 0 reacties

  Jaren geleden heb ik een account aangemaakt op hot or not. Dit wil ik verwijderen. Mijn naam is Eline van Heugten en ik was toen geloof ik 12 jaar oud. Als een van mijn hobby's heb ik geloof ik gamen genoemd. Ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik ben nu 18 en vind het geen fijn idee dat mijn account nog bestaat. Ik hoop dat jullie mijn account kunnen vinden en het kunnen verwijderen. Mijn emailadres van toen doet het niet meer en ik weet mijn inloggegevens ook echt niet meer. Ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen betekenen.

  Eline van Heugten (18) 5 juli 2019
 • Tim (35)
  Hot or Not nepleden 0 reacties

  Volgens mij is hot or not wel een van de grootste online datingplatforums van heel Nederland, zo niet de allergrootste.
  In dat geval vind ik het dan ook erg netjes hoe zij met nepleden omgaan en hoe ze dit vooral regen gaan.
  Ik mag mijzelf inmiddels wel een ervaren online dater noemen en ik ben nergens zo weinig nepleden tegen gekomen als op hot or not.
  Op iedere website kun je er vaak wel een paar op zo’n misstap betrappen waardoor ze zichzelf verraden maar dat is mij hier gelukkig nog niet gelukt.
  Wat dus een heel goed teken is natuurlijk!
  Verder ben ik over de rest van de website ook goed te spreken, het ziet er allemaal keurig uit en is niet ingewikkeld, iedereen die een computer heeft zou hier mee om moeten kunnen gaan.

  Tim (35) 17 juni 2019
 • Jup (27)
  een chat stokt vrij snel 1 reactie

  Hotornot, van dezelfde makers als Badoo en andere grote namen in de online dating wereld. Het is onmogelijk om in 10 jaar tijd door alle leden te bladeren, zoveel leden heeft Hotornot, te gek voor woorden, lees: positief! Hoe meer mensen, des te meer vreugd.

  Wat me wel opvalt is dat veel gesprekken beginnen met een begroeting, hierna een vraag: alles goed? Soms reageert de vrouw nog van: ja en met jou? En dit was het dan. 90% van de keren is het hiermee afgesloten. Blijkbaar weten ze dat het goed met je gaat en daar is het ze om te doen? Heel raar maar aangezien het een gratis chat is geef ik het 4 sterren.

  Jup (27) 18 mei 2019

Plaats een review