Reviews ( 2 )

 • Ilona
  Hotels.no goede deals 1 reactie

  Als je op zoek bent naar een goede deal voor een weekend weg of gewoon een overnachting dan kun je je lol wel op op Hotels.nl
  Hier kun je bijvoorbeeld een hotel invullen, als je perse naar een bepaald hotel toe wilt.
  Maar je kunt ook de plaats invullen en dan krijg je meerdere opties met hotels en prijzen waar je uit kunt kiezen, zelf vind ik dit heel erg handig.
  Wij hebben hier laatst nog weer wat geboekt, het is binnen een paar klikken van de knop klaar echt ideaal.

  Ilona 30 juli 2020

 • Serge
  Weekendje scheveningen via hotels.nl 1 reactie

  Je hebt tegenwoordig veel hotel vergelijkers dus is het soms lastig om de beste deal te vinden. Wij boeken al jaren via Hotels.nl omdat we niet anders weten. Prima en overzichtelijke website, waar je na een plaatsnaam te hebben ingevuld, hotels kan vergelijken in die betreffende omgeving.
  Ons plan was om dit jaar 2 weekjes naar Italie te gaan maar door alle corona uitbraken kwam dat er helaas niet van dus doen we nu een weekendje Scheveningen, dit doen we sowieso minimaal 1 keer per jaar, er even tussenuit. Wanneer je Scheveningen intypt op Hotels.nl krijg je 18 keuzes, van goedkoop naar prijzig. Kan trouwens het Carlton Beach Hotel aanraden, die staat zeer dichtbij het strand, zee uitzicht is wel een vereiste. Anders kan je beter een hotel iets dichter op het centrum boeken.

  Serge 27 juli 2020