Reviews (2)

 • Alexandra
  Hollywood suite 0 reacties

  Dit keer hebben de Hollywood suite geboekt, voor een periode van 24 uur.. Net als de Afrika suite.. was het weer genieten ! Eigenlijk verschillen de kamers niet veel van elkaar. Het tapijt was wel even schrikken van de Hollywood suite, dit was wel heel erg rood en druk! Verder was het goed vertoeven ! Alles was net als in Afrika aanwezig.. sauna bubbelbad etc heerlijk!

  Er was ook nog een leuke bijkomstigheid.. In december 2020 dat we de Afrika suite geboekt hadden, was het voor ons niet mogelijk ( wegens corona ) om van het zwembad gebruik te maken.. Maar nu dus wel! Heerlijk!

  Het zwembad was groot en schoon en tevens van 09:00 ochtends tot 22:00 in de avond geopend !

  Al met al hebben wij niks te klagen gehad !
  Maar ga je voor toch wat meer rust aan het oog.. kies de Afrika Suite !

  Wij raden dan ook de Hollywood suite aan!

  Alexandra 25 juni 2021

 • Alexandra
  AFRIKA SUITE 1 reactie

  Op 18 december 2020 hadden wij de Afrika Suite geboekt voor 1 nacht bij hotel Van der Valk in Emmen.. Het was een avond om nooit te vergeten!

  S'avonds bij aankomst werden wij zeer vriendelijk onthaalt door het personeel. Deze namen de corona-regels met ons door die toen van kracht waren.. Vervolgens kregen wij de optie om een gerecht te kiezen en deze te laten bezorgen op de kamer ( maar goed dat dit een mogelijkheid was.. wij hadden de tassen al gevuld met chips en ander lekkernij) Op de site van Van der valk stond namelijk dat het hotel open was, maar de restaurants gesloten..

  Nu mochten wij onszelf begeleiden (ivm corona) naar de kamer 'AFRIKA SUITE'
  Deze was makkelijk te vinden en eenmaal het pasje in de deur gestopt, wisten wij niet wat we zagen HELEMAAL GEWELDIG! Een zeer groot bubbelbad , een grote sauna, een TV van formaat en een prachtig mooi bed en niet heel onbelangrijk.. alles was netjes en schoon! Het was alsof je in Afrika verkeerde. Overal beelden en schilderijen van de mooiste dieren! Er is werkelijk aan alles gedacht om je het gevoel van Afrika te geven!
  Het is zelfs mooier dan de foto's je doen geloven op de website van Van der Valk Emmen.

  Er werd op de deur geklopt.. roomservice.. ons eten was klaar!
  Dit was boven verwachting lekker!

  Nu de sauna uitproberen! Deze heeft verschillende standen qua warmte en kruiden. Heerlijk !
  Toen het bubbelbad in. Ook deze heeft net als de sauna verschillende standen.. zo kan je de intensiteit instellen en de lampjes bedienen in elke kleur.

  Eenmaal uit het bubbelbad gekropen.. Kwamen wij erachter dat er geen badjassen hingen.. Toen even gebeld met de receptie en ze dit probleem voorgelegd..Dit waren ze vergeten en de badjassen zouden zo spoedig mogelijk naar onze kamer worden gebracht. Binnen 2 minuten hadden wij de beloofde badjassen. Gelukkig maar!

  Wij hebben ons geen moment verveeld, ondanks dat we in verband met corona, verplicht waren op de kamer te blijven. Dit was een verplichting waar wij ons zeer trouw aan hebben gehouden. Het was namelijk geen straf om in een kamer als deze te verblijven.. Zo wil je wel vaker opgesloten worden! haha


  Als je de avond van je leven wilt.. is dit echt een aanrader ! 👍

  Alexandra 14 januari 2021