Streamingdienst

Hayu

11 reviews
46% positief
27% neutraal
27% negatief

Hayu is een streamingdienst waarbij je reality tv-series kan streamen en downloaden zodat je ze overal kunt kijken. Het is een kleinere versie van Netflix met haar eigen grote titels.

Ontevreden over Hayu?

Probeer eens de beste keuze TVFilm.


Reviews (11)

 • Joris
  Veel errors 0 reacties

  Ben lid geworden om een bepaalde serie te volgen, alleen in de webbrowser crasht de speler behoorlijk vaak en dan moet je eerst de browser refreshen om vervolgens weer terug te gaan naar je serie die willekeurig ergens start. Dat is wel echt irritant. Voor de rest is het prima.

  Joris 14 september 2021

 • Naomi
  flutseries op Hayu 0 reacties

  Ik had verwacht dat Hayu net zoiets als Netflix en dergelijke zou zijn. In principe is dat het ook wel een klein beetje, maar dan is het gespecificeerd in de series. En wat voor series... Niet de leuke en 'leerzame' series waar je nog wat van opsteekt, maar allemaal van die stomme flutseries als de Kardashians enzo wat totaal niet interessant is. Ik heb spijt van mijn lidmaatschap hier en heb het ook zo snel mogelijk weer opgezegd.

  Naomi 4 oktober 2020

 • Harma
  positief tevreden klant 1 reactie

  🤔Door alle negatieve reviews over Hayu hier, zie ik door de bomen het bos niet meer😪. Hier een positieve tevreden klant!! ja ze bestaan nog....
  (Tip voor alle negatieve mensen, als je belt met een medewerker van Hayu en je die normaal te woord staat kom je meestal verder dan dat je geïrriteerd over komt . De persoon aan de telefoon is ook maar een pion in het web. #weeslief!)

  Harma 30 augustus 2020

 • Vera
  Geen fan van Hayu 1 reactie

  Ik heb een tijdje een abonnement gehad bij Hayu dat ik hier zulke goede verhalen over hoorde iedere keer.
  Ik snap dat eerlijk gezegd niet zo heel erg goed, want ik ben helemaal geen fan van Hayu.
  Je betaalt namelijk best wel veel geld, maar het aanbod van Hayu vind ik maar beperkt en het zijn heel veel van dezelfde soort series die je er kunt volgen.
  Dus het is ook een beetje van of je vindt het leuk of je vindt het vreselijk.
  Ik ben dus geen fan, dus ik val in die laatste categorie.

  Vera 14 juli 2020

 • Sharon
  Hayu series kijken 0 reacties

  In deze Corona tijd ben ik, waarschijnlijk met als de rest van de wereld, enorm verslaafd aan allerlei series. En ik heb nu dus Hayu ontdekt en daar staan zo veel leuke series op, die je niet op Netflix of ergens anders kunt vinden. Echt superleuk, dus ik zit hier nu helemaal in en ben al een paar dagen achter elkaar aan het bingewatchen.

  Sharon 3 mei 2020

 • Tess
  streamen 0 reacties

  Ik ben een groot fan van streamen, zo kun je altijd en overal wat kijken en zit je niet perse aan je huis en je televisie daar vast. Als ik me een keer verveel en er is internet, kan ik het gewoon doen. Ik vind Hayu heel prettig werken, het is niet duur en is wel duidelijk.

  Tess 3 april 2020

 • Britt
  Hayu beperkt aanbod 0 reacties

  Hayu wordt door verschillende mensen vergeleken met Netflix, maar dit vind ik geen goede vergelijking.
  Het aanbod op Hayu is veel kleiner dan dat van Netflix, Op Hayu vind je echt de series en op Netflix ook films.

  Britt 22 maart 2020

 • Elly
  Hayu online kijken 0 reacties

  Zo populair als Netflix nu is, zo populair verwacht in dat Hayu ook nog wel gaat worden. Mensen kijken tegenwoordig zoveel series, misschien nog wel meer dan dat ze films kijken. En op Hayu kun je steeds meer series kijken zonder dat je een week hoeft te wachten op een nieuwe aflevering. Ik heb deze site zelf een tijdje geleden ontdekt maar ik ben inmiddels al zwaar verslaafd aan de series hier op.

  Elly 23 februari 2020

 • Sandra
  Hayu onbekend 0 reacties

  Hayu is een hele leuke sensors waar je ontzettend veel series terug kunt vinden. Wat ik alleen erg jammer vind is dat het zo’n onbekende site is. Ze verdienen zo veel meer lof en gasten dan wat er nu op zitten en ook denk ik dat als mensen hier meer van af weten de zich massaal hier aan zullen melden.

  Sandra 20 februari 2020

 • Laura
  Hayu engels 0 reacties

  Ik vind deze site helemaal geweldig, maar wat wel een groot nadeel is is dat de hele website in het Engels is. Dus als je niet goed bent in Engels of het helemaal niet spreekt, dan heb je gewoon een heel groot probleem. Mijn Engels is dan redelijk, dus ik red me in principe wel hier, maar zelfs ik merk al dat ik het heel irritant vind dat het allemaal in het Engels is. Want in het Nederlands informatie zoeken is toch net even wat fijner.

  Laura 16 februari 2020

 • Naomi
  Series kijken op Hayu 0 reacties

  Ik ben echt verslaafd aan Keeping up with the Kardashians, heel slecht dat weet ik maar ik vind het dus helemaal geweldig! Geen aflevering die ik mis en hier kan ik hele seizoenen achter elkaar aan kijken. Het is een beetje te vergelijken met Netflix vind ik maar dan is Hayu meer voor de volwassenen en ik vind het leuker dan Netflix. Lekker gericht op series en je kunt er veel verschillende dingen bekijken. Ik vind dit echt een hele goede site. Het is niet iets wat heel bekend is volgens mij want ik had er ook nog nooit eerder van gehoord, ik ben er toevallig een keer tegen aan gelopen toen ik op google aan het zoeken was hoe ik Keeping up with the Kardashians kon terug kijken. Dus dit was voor mij puur toeval wat heel goed heeft uitgepakt.

  Naomi 13 februari 2020