Winkel

Haagplanten Heijnen

7 reviews
43% positief
Positief
14% neutraal
Neutraal
43% negatief
Negatief
Ontevreden over Haagplanten Heijnen?

Probeer eens de beste keuze Sport-Thieme.


Reviews ( 7 )

  • Jan
    Haagplanten heijnen ervaring 0 reacties

    Haagplanten Heijnen is een mooi bedrijf die goed werk levert. Communicatie is erg goed en als er iets is regelen ze het meteen voor je. Levering duurt enkele dagen maar wordt altijd goed geleverd. Na 3 grote bestellingen kan ik deze positieve review wel plaatsen denk ik. Ook fijn dat je een expert kan bellen of mailen alvorens je iets aankoopt. Zijn zoveel verschillende heggen, bomen en planten dat je er zelf amper uit komt.

    Jan 5 augustus 2020

  • Daniel
    nooit iets geleverd. 0 reacties

    Zeer slecht. Bestelling geplaatst en betaald. De levering zou donderdag of vrijdag plaatsvinden. Vrijdag gebeld, wisten ze van niks, omdat de transporteur niks verteld, maar ze wisten ook niet zeker of het al opgehaald was door de transporteur. Hier gaat iemand anders over en die heeft geen telefoon. Maandag gebeld, niemand aan de telefoon gekregen. (na 30 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken). Dinsdag gebeld, ze zouden het gaan nakijken, maar het beste kon ik nog een weekje wachten of ze dan kwamen, antwoord over het uitzoeken zou minimaal een week duren. Vrijdag gebeld, We hebben je order geannuleerd. Weten niet waarom maar je krijgt je geld terug, en je kunt beter geen nieuwe order plaatsen. Mensen kijk uit met ze! bestel liever ergens anders.

    Daniel 22 juni 2020

  • F Solleveld
    Photinia Fraseri 0 reacties

    Pas op! Je besteld planten, geeft een bezorgmoment aan (door hun aangegeven). Wacht 4 weken, hoort niets en neemt zelf maar is contact op. 5 de week, reactie: "Wij hebben bij de transporteur navraag gedaan naar uw bestelling en helaas is uw bestelling vermist geraakt tijdens het transport. Wij betreuren dit natuurlijk ten zeerste. Omdat de bestelde planten momenteel niet meer leverbaar zijn hebben wij het volledige aankoopbedrag terug overgemaakt."

    Nog maar eens gevraagd naar een andere oplossing. Wederom deur dicht gegooid. "Wij hebben de terugbetaling al verwerkt waardoor dit helaas geen optie (meer) is. Momenteel loopt ons assortiment ook tegen het einde omdat het plantseizoen bijna voor bij is, in september hebben wij weer alle soorten op voorraad."

    Wat mij betreft erg amateuristisch . Wij zijn door deze fijne actie redelijk op kosten gejaagd en mogelijkheden zijn er niet meer.

    F Solleveld 6 juni 2020

  • Edward
    Leveringsproblemen Haagplanten Heijnen 0 reacties

    2 weken geleden onze coniferen besteld en betaald. Levering zou 2 weken later op donderdag of vrijdag plaatsvinden. Op welke dag kon niet gezegd worden. Dus afwachten. Op vrijdag vanaf 13 uur ‘s middags maar gaan bellen of de coniferen nog kwamen. Na 4 telefoontjes niks wijzer. Ze krijgen van hun transporteur geen informatie over de bezorgdag.
    Voor de zekerheid nogmaals de vraag per mail gestuurd en zojuist het antwoord gekregen dat ze geen informatie krijgen van de transporteur. Omdat de coniferen niet bezorgd zijn, hoe ze dat weten is dus een raadsel, hebben ze de order maar, zonder dat wij hier opdracht voor gegeven hebben.
    Maar het blijft knap dat ze niet weten wat de bezorgdag wordt omdat hun transporteur geen informatie aan hun verstrekt, maar ze weten wel dat het niet bezorgd wordt.
    Tijdverspilling dus!!

    Edward 17 april 2020

  • Bianca
    Mooie dure heg 0 reacties

    Wij hebben onze heg hier vandaan en het is een hele mooie heg, dat was het al toen we hem kregen en hij is mooi verder gegroeid. Wel vond ik het heel erg duur voor iets wat seizoensgebonden in de bloei staat. Mochten we nog een keer een heg nodig hebben, dan zou ik hier niet nog een keer voor kiezen. Dan neem ik wel een heg die dan nog moet groeien, maar een stuk goedkoper is.

    Bianca 3 april 2020

  • Mick
    Een heg in verschillende hoogtes 0 reacties

    Wisten jullie dat je een het of een boom in verschillende groottes/hoogtes kunt kopen?
    Nee, ik dus ook niet!
    Ik dacht altijd dat je een klein plantje moest kopen, dit moest planten en dr tijd zijn werk moes laten doen zodat het kon groeien.
    Maar je kunt dus ook een het of boom kopen die al een aantal jaren groeit en dus al heel groot is, wat handig hè!

    Mick 21 maart 2020

  • Dennis ter Velde
    Haagplanten Heijnen review erg positief 0 reacties

    Mooie beukenhaag besteld bij Haagplanten Heijnen, doen al jaren leuke aankopen bij dit bedrijf. We hebben een zeer grote tuin dus wat afscheiding naar de buren en dergelijke is wel nodig, een goede haag is dan ook belangrijk. Je kan alles wel dicht gaan timmeren met schuttingen maar vind dit een stuk mooier ogen. Ik ben er zelf niet bij geweest maar ze graven de haagplanten altijd vers uit de grond en binden de wortel goed en luchtvrij vast, waardoor je ze zo in de grond kan plaatsen waar je het wenst in je eigen tuin. Prima service, redelijk aan de prijs maar daarentegen een perfecte service. Zie vaak ook bij de buren heggen en hagen die half door zijn enzovoort, dat gebeurd hier toch een stuk minder snel.
    Wij planten het altijd zelf omdat we veel bezig zijn met de tuin maar ik kan me voorstellen dat veel mensen dit ook liever laten doen, weet niet zeker of Haagplanten Heijnen dit ook doet, volgens mij alleen leveren maar met goede communicatie lijkt me alles mogelijk.

    Dennis ter Velde 19 februari 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020