Telecom

GSMWEB.nl

16 reviews
31% positief
Positief
19% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief

GSMWEB.NL is al sinds 1998 dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van alle grote providers in Nederland. De nieuwste mobiele telefoons zijn altijd bij GSMWEB.nl verkrijgbaar.

Ontevreden over GSMWEB.nl?

Probeer eens de beste keuze Lebara.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 16 )

  • jiannis
    slechte service 0 reacties

    zeer slechte service bestel hier geen telefoon.
    wacht al 12 weken op de iphone 12 pro.
    klantenservice is ook zeer slecht zeggen alleen maar excuses levertijd is nog 2 a 3 weken elke keer en komen niet met oplossingen.
    klacht indienen heeft ook geenzin die nemen ze niet inbehandeling. zeer teleurgesteld in gsmweb !!!!

    jiannis 12 februari 2021

  • YoD
    Loze beloften 0 reacties

    iPhone 12 128gb blue graphite besteld (04-02-21).
    Kreeg bevestigingsmail waarin stond dat als ik een accessoire bestel deze geleverd zou worden met het toestel.
    Heb een screenprotector besteld.

    Dag later wilde ik graphite wijzigen naar blue.
    Dit kon. Toen werd ook gezegd zodra het toestel binnen is wordt deze verzonden. Dit kon nog een week duren. Volgens de medewerker stond dat 04- 02 niet op de site. Dus als ik 4-02 bestel moet ik weken wachten. 5 wordt het in 1 á 2 geleverd ?!. Het staat er nog steeds.

    Gemeld dat de bestelling geannuleerd moet worden.
    Moest een formulier invullen en opsturen. Dit gedaan.
    Bij Belsimpel een bestelling gedaan. Daar werd gemeld dat gsmweb eerst de reservering moest opheffen.
    Aanvragen gaat soepel. Maar dit stoppen duurt inmiddels al 4 dagen.
    Kpn gebeld, zij kunnen niks voor mij betekenen.
    Krijg ik vandaag de screenprotector binnen!?
    Gebeld naar gsmweb. Heel verhaal van de medewerker. Terwijl ik wijs op wat in de mail staat. "We sturen deze dan mee met de rest van je bestelling." Ik heb geen toestel binnen gehad 🤦🏾‍♂️.

    Kreeg een mail binnen dat ik het terug kan sturen. Moet ik ook nog verzendkosten betalen voor een fout welke gsmweb heeft gemaakt.

    He-le-maal klaar met gsmweb.

    YoD 9 februari 2021

  • J. Huisman
    Bespaar je de moeite en koop hier niets 0 reacties

    Bespaar je de moeite en ergenis, en sla deze winkel gewoon over. Ik had hier een kpn abonnement met een samsung telefoon en een gratis smart watch er bij. Op hun site stond dat de telefoon direct uit voorraad leverbaar was.. helaas na de bestelling officieel te maken een mail: het door uw gekozen model is helaas niet op voorraad komt bij ons over 5 werkdagen binnen. Weer op hun site gekeken.. en ja hoor gewoon direct uit voorraad leverbaar. Een paar dagen wachten op een toestel maakt me niet uit. Maar vermeld dit gewoon. Ik heb er achteraan gebelt hoe dit zat. En niet echt een zinnig antwoord op gekregen. Maar goed na een dikke week het toestel binnen. Maar zonder het horloge. Weer bellen. Ja die moet u zelf aanvragen... oke hoe dan? Netjes uitgelegt en ze stuurden mij de link door.. helaas deze aktie was al een maand verlopen. Al met al een verkeerde link ontvangen. Goed kan. Volgende link afgekeurd deze winkel is niet aan deze aktie verbonden. Weer bellen krijg je te horen dat ik het zelf met kpn of samsung maar moet regelen... nou nee jullie verkopen mij deze aktie. Los het op.. na heel veel bellen aangezien gsmweb nergens zelf op terug komt wat ze wel beloven. Inmiddels na 2 maand toch het horloge ontvangen. Al met al een hoop ergenis en zou het liefste maar 1 ster geven. Maar goed uit eindelijk gekregen wat de bedoeling was

    J. Huisman 9 februari 2021

  • Tom
    Slechtste bedrijf ooit ga er NIET mee in ... 0 reacties

    Gsm besteld die ‘op voorraad’ staat. Vervolgens bericht dat levering ‘waarschijnlijk’ later volgt. Gebeld naar onvriendelijke klantenservice die je niet uit laat praten. Kunnen geen duidelijkheid geven. Weer gebeld later op de dag: toch weer levering enkele dagen uitgesteld. Gsm staat nog steeds als ‘op voorraad’ op de site, gewoon keihard gelogen want ze komt ‘misschien’ over 2 dagen binnen. Gevraagd voor duidelijke leverafspraak. Kunnen ze niet toezeggen en weer mag ik niet uitpraten. Vervolgens verbreekt men de verbinding.

    Tom 6 januari 2021

  • Ikke
    Iphone 12 oplichting 0 reacties

    Half oktober een Iphone 12 pro gekocht en volledig betaald. Zou de volgende dag in huis zijn.
    Vanuit GSMWEB is er nooooit meer communicatie geweest. Niet dat de telefoon betaald is, niet dat ik er recht op heb, biet dat de levering vertraagd is.
    Als ik ze bel sta ik standaard 40 minuten in de wacht met steeds een ander verhaal. Eerste keer (twee weken na bestelling:)
    Hij wordt binnen een week geleverd.
    Tweede keer, na die week: het is heel onwaarschijnlijk maar het zou twee weken kunnen duren.
    En nu hebben ze het over vier tot zes weken.

    Ik moet keer op keer de klantenservice bellen want zelf laten ze niks meer van zich horen.

    Gevraagd of ze een herroepingsformulier kunnen toesturen. Die is nu na drie weken nog steeds niet binnen.

    Ikke 7 december 2020

  • Stijn
    waardeloos bedrijf 0 reacties

    Een refurbished Iphone X A-grade besteld. Deze ontvangen maar er zitten absoluut gebruikssporen op. Inmiddels 5 keer gebeld maar ze blijven volhouden dat de telefoon ter reparatie op gestuurd moet worden en dat duurt 2 weken.
    Ze hebben i.p.v een A-grade een pruts-grade geleverd maar ze blijven volhouden dat deze niet omgeruild kan worden maar gerepareerd moet worden. Slaat nergens en een klantgerichte reactie blijft uit.... Nooit nooit iets kopen bij gsmweb.nl, zeer slechte service !

    Stijn 20 november 2020

  • Jelmer
    Gsmweb handige website 0 reacties

    Ik vind dit echt een hele handige website als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon of iets hiervoor nodig hebt.
    Je typt het in en even later krijg je verschillende mogelijkheden te zien, het kost niet veel dus dat is ook mooi.
    Als je in de stad naar een telefoonwinkel toe gaat voor iets soortgelijks dan durf ik te wedden dat je hier veel meer geld voor moet betalen.
    Dat hoeft natuurlijk niet erg te zijn, maar ik vind dat zonde en dat heb ik er persoonlijk niet voor over.
    Dus ik ben persoonlijk erg blij met gsmweb.nl en heb hier al meerdere keren een aankoop gedaan.

    Jelmer 27 september 2020

  • H. Veening
    Geen gehoor gsmweb 0 reacties

    Ik heb hier een los toesten Apple iphone 8 plus gekocht maar tot op heden heb ik deze niet mogen ontvangen. Heb tevens gemaild maar krijg geen reactie. Hopelijk ben ik niet opgelicht want jullie prijs was goed, nu krijg ik toch kriebels in mijn buik want het duurt al 2 weken. Kan iemand gehoor geven aan mijn mails? Bedankt.

    H. Veening 24 augustus 2020

  • Slimme Jan
    Gsmweb relatief goedkoper 0 reacties

    Ik snap niet dat je bij GSMweb goedkopere opties krijgt als dat je het via T-Mobile, KPN of Vodafone zelf besteld. Het is wel degelijk waar. Je zal verwachten van die mobiele bedrijven dat ze het fijn vinden als je het direct bij hen besteld zodat zij geen percentage hoeven over te dragen aan vergelijkers en reviewsites.
    Een Apple Iphone 11 Pro 64GB kan je bij GSMweb met T-mobile abonnement krijgen voor 52,50! Terwijl je op de T-Mobile site zelf 57,50 kwijt bent voor hetzelfde abonnement + telefoon.

    Slimme Jan 11 augustus 2020

  • Jeroen
    slechte review voor gsmweb 0 reacties

    Ik wou dat het anders was, maar ik kan geen goede review voor gsmweb.nl schrijven, omdat ik hier niet tevreden over ben.
    Ik vind het een slechte website en ik vind dat mensen veel ter aanbieding krijgen op deze website.
    Gsmweb.nl doet zich voor als een luxe site met luxe producten, maar wat ik hier mis is het stukje klantenbinding en de uitleg die je in een telefoonwinkel krijgt wanneer je hier in levende lijve naartoe gaat.
    Dan kunnen ze je net even wat beter het verschil uitleggen tussen twee verschillende opties, het verschil waar je zelf online waarschijnlijk niet achter zou komen.

    Jeroen 9 april 2020

  • Stefan
    GSMweb telefoons vergelijken 0 reacties

    Wat ik enorm handig vond is dat je hier gewoon lekker telefoons en verschillende abonnementen kunt vergelijken voordat je ergens aanvast zie waar je later spijt van krijgt. Dus ook al is je vorige abonnement nog niet eens afgelopen, begin vast lekker met rondstruinen op GSMweb en dan is de kans groot dat je al iets nieuws hebt gevonden voor wanneer het zo ver is en je moet gaan verlengen of overstappen.

    Stefan 7 februari 2020

  • Jill
    Gsmweb ervaring 0 reacties

    Ik heb mijn huidige telefoon besteld via gsmweb, maar ik weet niet of ik het wel nog een keer via deze wijze zou doen.
    Ik had er hier eentje uitgezocht maar werd daarna alsnog doorgestuurd naar een andere link, waar ik het uiteindelijk moest bestellen.
    Dit zijn voor mij wat te veel stappen, ik ga liever gelijk naar de site waar het ook besteld.

    Jill 30 januari 2020

  • Giel
    Website voor telecom aanbieders 0 reacties

    Dit is nog eens een goede website voor telecom aanbieders.
    Als je een nieuwe provenier dient en je hebt geen idee welke het best bij jou past dan is deze perfect.
    Maar als je een goede provider hebt en die bevalt naar behoren, dan is een website als deze overbodig en kun je gewoon verlengen.
    Dus ik kan me goed voorstellen dat dit iets is waar de meningen duidelijk over verdeeld zijn.
    Ik hoor bij de groep positieve mensen, want ondanks dat ik een prima provider heb, ben ik altijd op zoek naar iets beters en goedkopere.

    Giel 26 januari 2020

  • Teun
    GSMweb.nl niet nodig 0 reacties

    Ik heb een website als GSMweb.nl niet nodig, zodra ik een nieuwe telefoon uit mag zoeken bij mijn abonnement dan ga ik naar de Vodafone winkel of website en dan doe ik dat daar.
    Mijn abonnement bevalt me nog steeds heel goed en die heb ik al jaaaaren zo, dus dat zal ook nog wel een tijd zo blijven denk ik.
    Iedere keer als ik mag verlengen dan kan ik het weer naar wens aanpassen en dat is zo gebeurt, dus ik heb dit soort dingen niet nodig.
    Maar ik snap dat het voor andere mensen, die willen vergelijken, heel erg prettig is.

    Teun 25 januari 2020

  • Roy
    Gsmweb.nl beoordeling 0 reacties

    Ik wou dat ik hier veel eerder van af had geweten. Wat een uitkomst zeg echt ideaal. Ik heb het al meerdere mensen aangeraden en dit zal ik ook blijven doen. Hier heb je heel snel een nieuwe telefoon met abonnement uitgezochte dat lukt je ergens anders niet zo snel.

    Roy 24 januari 2020

  • Mick
    GSMWEB.NL prijsvergelijker 0 reacties

    Deze website is echt een ideale prijsvergelijker wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon en je niet perse bij één provider wilt blijven en dat het je verder niet zo veel uitmaakt waar je zit.
    Op GSMWEB.NL zie je bijna alle providers en hun aanbiedingen van dat moment naast elkaar zodat je een goed beeld hebt van wat er mogelijk is en dan kun je zelf rustig kijken wat je graag wilt qua abonnement en de prijs die je hier maximaal voor wilt betalen en of dat haalbaar is.
    Op deze manier hoef je niet alle websites van de verschillende providers af te struinen om het zo te gaan vergelijken, maar hier kan dit in één oogopslag, ik ben wel fan.

    Mick 21 januari 2020