Telecom

GSMSALE

1 review
0% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
100% negatief
Negatief

Gsmsale is al 8 jaar dé specialist op het gebied van telecom en offi cieel verkooppunt van alle netwerken. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in Nederland met de scherpste prijzen en uitstekende service. Zo bieden wij smartphones tegen een voordelige prijs en zijn alle toestellen direct uit voorraad leverbaar. Ergens anders een abonnement goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan!

Ontevreden over GSMSALE?

Probeer eens de beste keuze Lebara.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 1 )

  • Wilma
    Gsmsale slecht 0 reacties

    Als je een provider zoekt waarbij je internet prut is en je amper bereik hebt en dus nooit mobiel bereikbaar bent voor anderen, dan is Gsmsale de provider die je zoekt. Maar als je een goedwerkende telefoon wilt hebben, dan raad ik je aan hier ver van vandaan te blijven, want gsmsale is heel erg slecht. Ik heb ontzettend veel spijt van het feit dat ik hier een jaar abonnement heb afgesloten en dat jaar is helaas nog lang niet voorbij. Van mij mag de tijd in dat geval wel een stuk sneller gaan, want ik kan niet wachten tot ik mijn abonnement hier stop kan zetten.

    Wilma 31 januari 2020


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020