Winkel

Grootmeesters

8 reviews
88% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief
Ontevreden over Grootmeesters?

Probeer eens de beste keuze Sport-Thieme.


Reviews ( 8 )

 • Lorena
  Grootmeesters schilderijen 0 reacties

  Als je echt op zoek bent naar een mooi schilderij, maar je wilt geen honderden tot duizenden euro's betalen hiervoor, dan kun je bij Grootmeesters terecht.
  Alsnog is het best duur hoor, houd daar wel rekening mee en de kwaliteit zal nooit soortgelijk zijn als het origineel.
  Maar volgens mij moet je wel een echte kunstkenner zijn, wil je het verschil duidelijk kunnen zien.
  Wij hebben twee hele mooie schilderijen in ons huis hangen die hier vandaan komen en we krijgen nog steeds regelmatig complimenten van bezoek of andere mensen die ze zien hangen.
  Statement pieces in je huis zijn altijd leuk en goed en dan is een website als deze, die dit realiseerbaar maken erg handig.

  Lorena 1 september 2020

 • Lotte
  Bekende schilderijen voor iedereen 0 reacties

  Hier kun je alle schilderijen laten maken die je maar zou willen, van de mona Lisa tot aan het meisje met de parel, ouderwetse kunst en moderne kunst.
  Je kunt zelfs portretten laten naschilderen en dan op zo’n manier dat het er sprekend op lijkt!
  En dat allemaal voor hooguit een paar honderd euro.
  Dat lijkt misschien alsnog heel veel geld, maar valt in het niet voor de tonnen of de miljoenen die je voor het origineel zou moeten betalen.

  Lotte 29 juli 2020

 • Karel
  Vraag garantie eigen portret 0 reacties

  Ik ben wel heel benieuwd hoe het werkt als je een eigen foto opstuurt en dat ze daarvan een schilderij gaan schilderen. Daarmee doel ik op, wat nou als je het schilderij niet mooi vind die ze hebben gemaakt?

  Kan je het dan terugsturen en geld terug vragen? Ik lees wel dat je 5 jaar garantie hebt maar dat is op kleurechtheid en materialen. Grootmeesters.com stelt overigens dat het niet verkleurt zoals bij goedkope wanddecoraties dus dat is wel fijn!
  Bij retourbeleid staat dat je tot 14 dagen een product kan retourneren als het niet is zoals beschreven, maar als je het gewoon niet mooi vind, is dat geen geldig retour argument lijkt me?

  Ik lees allemaal goede reviews over dit bedrijf, de voorbeelden van foto naar handgeschilderd zijn ook erg mooi dus, maar wil het toch graag weten hoe dit zit. Het kost namelijk geen tientje dat je het er even op kunt gokken.

  Ik geef trouwens 5 sterren, heb er nog niets besteld maar zie dat er super veel keuze is + eigen portret (wat erg leuk is)! Zeker met huisdieren, kinderen of zelfs je trouwfoto kan dit prima. Hoop dat Grootmeesters.com hier op kan reageren. Kan me namelijk goed voorstellen dat meer potentiële klanten hier tegenaan lopen.

  Karel 24 juli 2020

 • El passionado
  Grootmeesters.com review positief 1 reactie

  Gewoon doen! Heb gisteren voor 299 euro een schitterend schilderij besteld bij Degrootmeesters.com, heel veel keuze en vooral schilderen van oude meesters zoals Rembrandt van Rijn vind ik geweldig. Heb daarom De syndicaten besteld want De Nachtwacht had ik al en La conferenza Anatomi vind ik ietsje minder.

  Zoals mijn vorige bestelling zal deze ook na ongeveer 2 a 3 weken worden bezorgd, hele fijne service en stelt eigenlijk nooit teleur! Dus nogmaals: gewoon doen.

  El passionado 23 juli 2020

 • Heidi
  Heel mooi wel duur 0 reacties

  Hier hebben ze echt hele mooie schilderen en dergelijke, vooral degene met hele bonte kleuren zijn bij mij favoriet. Ik vind ze alleen veel te prijzig om er veel van in huis te hebben hangen, wij hebben hier één grote gekocht voor in de woonkamer en daar houdt het wel mee op.

  Heidi 1 juni 2020

 • Simar
  LInk van grootmeesters werkt niet 2 reacties

  Via instagram kwam ik op deze website en was het even vergeten maar volgens mij was dit het. Ik wil graag een kopie van de nachtwacht bestellen maar de link op deze website werkt niet naar Grootmeesters toe? Zag het toevallig op instagram voorbij komen en dacht die moet ik hebben, kost 500 euro las ik op insta. Kunnen jullie dit zo spoedig mogelijk in orde maken Reviews.nl?

  Simar 3 maart 2020

 • Ferdi Den Haag
  Mooie schilderijen 0 reacties

  Hele mooie schilderen en een enorme keuze op Degrootmeesters.com. Ik ga binnenkort een bestellen maar moet even mijn muur opmeten i.v.m. de maat van het frame maar ik kijk er nu al naar uit. Moet zeggen dat ik al tijden zoek naar een goede website waar je schilderijen kan kopen, nou dit is er dus 1.

  Ferdi Den Haag 24 februari 2020

 • Vardy
  Degrootmeesters.com review website met veel ... 0 reacties

  Hele mooie website met zeer ruime keuze aan schilderijen. Vooral oude kunst staat me aan en vrijwel ieder bekend schilderij staat in de lijst. Ga binnenkort een mooi schilderij bestellen op Degrootmeesters.com. Zal hierna nog een reactie op deze review plaatsen omtrent levering en kwaliteit.

  Vardy 10 februari 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020