Energie

Greenchoice

6 reviews
50% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
17% negatief
Negatief
Ontevreden over Greenchoice?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 6 )

 • Thea
  Beter milieu green choice 0 reacties

  Ik ben een voorstander voor alles wat ons milieu verbeterd. Er zijn tegenwoordig zoveel dingen slecht voor het milieu en het gaat alleen maar achteruit met de wereld. Ik vind dat de bevolking hier veel te weinig aan doet, dus als je kan helpen door energie te verkrijgen bij green choice waarom zou je dat dan niet doen vraag ik mij af? Het is een kleine moeite met een groot effect.

  Thea 7 februari 2020

 • Lex
  Groene stroom duur 0 reacties

  Ik vind het idee van groene stroom en zonne energie heel erg mooi, maar daarvoor is het wel nodig om hier eenmalig heel veel geld in te investeren en dat geld hebben wij gewoon niet op dit moment.
  Dus dan kan er wel gezegd worden dat nog veel te veel mensen nog steeds gebruik maken van grijze stroom, maar dat is veel goedkoper en het geld groeit ons nu eenmaal niet op de rug.
  Ik zou graag over willen stappen, maar dan moeten de prijzen hier omlaag.

  Lex 25 januari 2020

 • Jans
  Green choice goede keuze 0 reacties

  Green choice voor groene energie vind ik heel goed en ook helemaal van deze tijd. Zo krijgen ook steeds meer mensen zonnepanelen op hun dak omdat dit beter is voor het milieu. Groene stroom is in alle opzichten altijd beter dan de ouderwetse grijze stroom. En daarbij vind ik de naam Green choice ook heel passend, want steeds meer gezinnen kiezen er heel bewust voor om milieu bewuster te gaan leven en hier drastische maatregelen voor te gaan nemen. Ik kan iedereen adviseren zich eens te verdiepen in Green choice en dan zul je allemaal zien dat dit een hele goede keuze is op het gebied van groene energie, maar ook op financieel gebied is dit een verstandige keuze en zul je geen spijt krijgen.

  Jans 20 januari 2020

 • Gerwin
  Groene stroom met kerst 0 reacties

  Wij maken al jaren gebruik van groene stroom en ik vind het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de stroom die ze verbruiken.
  Groene stroom is veel duurzamer en beter voor de aardig dan gewone stroom.
  En al helemaal nu, met kerst, wanneer iedereen het huis versierd heeft met allerlei lampjes en ook de kerstboom de hele dag aan heeft staan wordt er extra energie verbruikt.
  Dus nog weer een extra reden om ons bewust te zijn van de mate van energie die we ieder jaar verbruiken.

  Gerwin 27 december 2019

 • Tycho
  Groene stroom duurder 0 reacties

  Ik ben een grot voorstander van groene stroom en alles wat beter voor het klimaat is en voor de wereld.
  Maar wat ik mij dan wel afvraag is waarom groene stroom dan gelijk zo’n stuk duurder moet zijn dan de normale stroom?!
  Dit maakt het voor veel mensen een stuk minder aantrekkelijk om hier voor te kiezen, terwijl ik zeker weet dat wanneer het even duur is of zelfs maar een klein prijsverschil dat heel veel mensen al snel voor de groene stroom zouden gaan.
  Ook voor mij is het prijsverschil te groot om hier voor te kiezen en dat vind ik jammer om het principe maar zoveel extra geld heb ik er niet voor over en dat geld heb ik ook simpelweg niet hiervoor.
  Ik denk echt dat het goed is om de prijzen te verlagen en dan weet ik zeker dat ze ook veel meer klanten zullen krijgen, wat toch goed voor de zaken is lijkt me dus ik denk dat het dan wel uit kan.
  Maar wie ben ik, ik heb hier verder geen verstand van dus dat weet ik ook niet zeker.

  Tycho 8 juni 2019

 • Paul
  Groene stroom is belangrijk 0 reacties

  Ik vind Greenchoice een hele goede energie leverancier. Het is zo belangrijk dat de mensen zich goed realiseren hoe belangrijk het gebruik van groene stroom is en ook bijvoorbeeld zelf proberen zonne-energie voor (delen van) je huis te verzorgen. Als we allemaal ons best doen dan kunnen we de wereld verbeteren en minder ‘toxic’ maken dan wat het op dit moment is. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dit en gaan ook steeds meer mensen voor leveranciers als Greenchoice kiezen. Dat is de reden waarom ik hier zo’n grote voorstander van ben.

  Paul 19 mei 2019