Lening

Geldshop

15 reviews
60% positief
Positief
27% neutraal
Neutraal
13% negatief
Negatief
Ontevreden over Geldshop?

Probeer eens de beste keuze A-Krediet.


Reviews ( 15 )

  • David
    Lening aanvragen zeer moeilijk 0 reacties

    Wat een waar-de-lo-ze organisatie. Ze houden je gerust een paar weken aan het lijntje. Die medewerkers daar hebben werkelijk waar geen idee waar ze mee bezig zijn.

    Voor de aanvraag tig documenten moeten aanleveren, salarisstroken, arbeidscontract, werkgeversverklaring. Hopeloos gewoon.

    4 verschillende offertes ontvangen, het wijzigt om de paar dagen bij ze.

    Nog nooit zo'n administratieve puinhoop meegemaakt als bij Geldshop. Bovendien is het niet zo dat zij jou op de hoogte houden, nee je moet zelf overal achteraan gaan.

    Uiteindelijk alles na 3,5 week ingetrokken bij Geldshop. Lening aangevraagd via een andere partij. Binnen 2 dagen geregeld, Geldshop eat your heart out!

    David 3 september 2020

  • Lars
    Geldshop.nl prima rente percentage 0 reacties

    Wij moesten een nieuwe badkamer omdat er schimmelvorming achter allerlei platen ontstond. Geen geld op de rekening dus dan moet je toch een lening nemen. Via via bij Geldshop.nl gekomen, rente van 3,6% wat na wat onderzoek een prima percentage is. Wij konden door deze lening onze gehele badkamer vernieuwen en daarbij hebben we een dakkapel laten plaatsen. Erg blij over Geldshop want we zijn goed geholpen aan de telefoon.

    Lars 9 augustus 2020

  • Samuel
    Geld lenen 0 reacties

    Ze bedenken het tegenwoordig ook steeds gekker hè. Eerder ging je naar een bank als je geld moest lenen en dan moest je eerst heel wat vragen beantwoorden voordat je de lening ook echt mocht afsluiten. Nu gaat dat een stuk eenvoudiger en kun je bijvoorbeeld bij geldshop heel gemakkelijk geld lenen voor bepaalde doeleinden. Zelf vind ik dit heel handig want ik heb geen zin om helemaal naar een bank te gaan en verantwoording te moeten afleggen terwijl het hier heel simpel kan.

    Samuel 7 februari 2020

  • Irene
    Kredietwaardig onderzoek krediet 0 reacties

    Ik snap niet zo goed waarom je een geldshop zou starten, want wie gaan hier naartoe? Mensen die in geldnood zitten en in mijn ogen kan dat nooit goed gaan.

    Ik hoop dan ook van harte dat de mensen eerst onderzocht worden of ze wel kredietwaardig zijn, voordat ze zo maar geld kunnen lenen. Ik heb zelf geen ervaring met dit bedrijf, maar ik hoor er wel goede berichten over.

    Irene 30 januari 2020

  • Harm
    Geldshop lening 0 reacties

    Geldshop is een hele fijne website/bedrijf waar je geld kunt lenen en dan zorgen ze er ook heel discreet voor dat niet al je gegevens op tafel komen te liggen.
    Je kunt geld lenen door met de voorwaarden akkoord te gaan en er wordt gekeken of je geen risico vormt op financieel gebied.
    Ik vind dit allemaal goede maatregelen, want het zorgt er zeker weten voor dat mensen wat minder makkelijk gaan denken over het afsluiten van een lening.

    Harm 22 januari 2020

  • Reinier
    Geldshop lening 0 reacties

    Een lening aanvragen is toch altijd een dingetje vind ik. Je moet altijd een bepaalde drempel van schaamte over voor zoiets, niemand wil toegeven dat je ergens niet genoeg geld voor hebt.

    Ieder hard werkend mens heeft zo zijn trotsten dan is het niet leuk om te moeten lenen. Maar als dit dan toch een keer moet doe het dan maar bij de geldshop. Die stellen geen gekke vragen en zijn erg professioneel in hun hulp, dan voel je je gelijk minder opgelaten over het feit dat je een lening moet afsluiten.

    Reinier 17 januari 2020

  • Reinier
    Geldshop lening 0 reacties

    Een lening aanvragen is toch altijd een dingetje vind ik. Je moet altijd een bepaalde drempel van schaamte over voor zoiets, niemand wil toegeven dat je ergens niet genoeg geld voor hebt.

    Ieder hard werkend mens heeft zo zijn trotsten dan is het niet leuk om te moeten lenen. Maar als dit dan toch een keer moet doe het dan maar bij de geldshop. Die stellen geen gekke vragen en zijn erg professioneel in hun hulp, dan voel je je gelijk minder opgelaten over het feit dat je een lening moet afsluiten.

    Reinier 16 januari 2020

  • Tycho
    Geldshop kost geld 1 reactie

    Geldshop is precies de goede benaming voor deze onderneming. Je haalt geld (als in een lening) maar hier gaat flink wat rente over heen dus uiteindelijk ben je flink wat meer geld kwijt dan wat je had geleend. Net als in de reclame ‘geld lenen kost geld’ dat gaat voor deze onderneming ook wel op want hier kost het ook geld om geld te kunnen lenen. Dus dan moet je eerst wel goed bedenken of het het allemaal wel waard is om even wat geld te lenen want uiteindelijk ben je juist meer geld kwijt dan wat je in je bezit hebt gehad.

    Tycho 9 januari 2020

  • Max
    Geldshop ervaring 0 reacties

    Een makkelijke manier om snel geld te lenen zonder veel gedoe er omheen.
    Ik vind dit een mooie en vooral een betrouwbare manier om geld te lenen.
    En iedereen zit wel eens verlegen om wat geld, tenzij je als miljonair geboren bent en die kans is heel klein.
    De truc is dan ook om hier niet een groot probleem van te maken of er heel geheimzinnig te over te doen, want het is niets om je voor te schamen.
    Hier gaat het heel gemakkelijk en niemand geeft je een ongemakkelijk gevoel.

    Max 29 december 2019

  • Niels
    Dure maatschappij 0 reacties

    We leven tegenwoordig in zo’n dure maatschappij dat het helemaal niet meer mogelijk om zonder schulden en leningen te leven. Denk alleen al aan het kopen van een huis, daar heb je een hypotheek (dat is ook een lening) voor nodig.
    Niemand heeft even een paar ton liggen om een huis en dergelijke te kopen, tenzij je een rijke erfgenaam bent maar ook die zijn heel erg zeldzaam.
    Het is slim van de geldshop dat ze hier rekening mee houden en dit bedrijf zijn opgestart.
    Ik kende het tot voor kort nog niet maar ik ben er inmiddels wel goed over te spreken.
    De communicatiemiddel hier goed en als er iets is wordt je snel, goed en vriendelijk geholpen.

    Niels 19 december 2019

  • Leroy
    Geldshop lening 0 reacties

    Een lening afsluiten bij Geldshop gaat heel snel en makkelijk. Je hoeft maar een aantal gegevens in te vullen en aan te leveren en dat is het.
    Heel fijn dat er hier niet zo’n gedoe van wordt gemaakt zoals je elders wel eens ziet.
    Nu is het hier niet mogelijk om enorme bedragen te lenen, maar ik verwacht dat er geen ik niet veel mensen zijn die extreem veel geld willen lenen dus dat is dan ook geen ramp.
    En doordat je die kleinere bedragen hier gemakkelijk kunt lenen kom je er ook steeds terug voor meer en het lijkt mij dat geldshop zelf daar dan ook blij mee is en dat zij die extremere bedragen dan ook niet nodig hebben om hun hoofd boven water te houden.

    Leroy 19 december 2019

  • Ben Meenen
    Geldshop prima lenen 0 reacties

    Prima voor als je een klein bedrag wilt lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing. Mijn vrouw en ik hebben een serre achter het huis laten plaatsen van ongeveer 15.000 euro. Dan is Geldshop wel handig als je het meteen wilt laten doen, anders moet je misschien 2 jaar wachten en het geld opsparen, wat natuurlijk ook kan want dan betaal je geen rente. Ander voorbeeld is dat mensen een auto nodig hebben voor werk, even geld lenen kan dan een grote uitkomst zijn. Rente van Geldshop.nl is vrij fair ten aanzien van andere leningverstrekkers.

    Ben Meenen 17 december 2019

  • Rick
    Kijk uit met leningen 0 reacties

    Er wordt veel te makkelijk gedacht over het afsluiten van een lening als je het mij vraagt, hier zitten altijd haken en ogen aan.
    Je niet er wel rekening mee houden dat die banken uiteindelijk aan jou verdienen en niet andersom dus je bent altijd meer geld kwijt dan dat je krijgt.
    Ik heb vaak het idee dat mensen zich dit lang niet altijd beseffen en veel te makkelijk naar ‘het gemak’ van een lening grijpen

    Rick 19 november 2019

  • Mark
    Geldshop beoordeling 0 reacties

    Ik ben zo blij met de geldshop, zonder dit had ik de verbouwing van ons huis lang niet zo snel rond kunnen krijgen als dat mij nu is gelukt en misschien zou het anders zelfs wel helemaal niet hebben gekund.
    Normale banken doen altijd best lastig vind ik als het gaat om het lenen van geld dus dan is iets als de geldshop een ideale oplossing en zo belangrijk voor mensen als ik.
    Wij zijn hier in ieder geval ontzettend blij mee en zullen er vast nog wel vaker een keer gebruik van willen maken.

    Mark 27 oktober 2019

  • Harry
    Geldshop ervaring 0 reacties

    Leningen, het zijn dingen waar niemand eigenlijk aan wil beginnen, maar waar je tegelijkertijd vaak helaas niet onderuit komt.
    Het is altijd link en een risico om een lening af te sluiten want als je hier eenmaal aan begint is het lastig om er weer van af te komen.
    Maar soms is het een noodzakelijk kwaad wat je nodig hebt om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen, zoals bijvoorbeeld een verbouwing aan je huis.
    Dat kost vaak een flinke duit en de meeste mensen hebben zo’n hoog bedrag niet zo maar even ergens liggen, dus dan is de mogelijkheid van een lening ineens heel aantrekkelijk.

    Harry 24 oktober 2019