Fiets

Gazelle

2 reviews
100% positief

Gazelle produceert fietsen die licht in gewicht zijn, comfortabel zitten en kwalitatief goed zijn. Met meer dan 100 jaar ervaring mag Gazelle zich bij uitstek een expert op het gebied van fietsen noemen. Gazelle is marktleider in Nederland en je weet altijd dat je een moderne luxe fiets koopt van hoge kwaliteit. Bij Gazelle krijg je 1 jaar gratis pechhulp en 10 jaar garantie op het frame. Met meer dan 1.000 servicepunten in Nederland is er altijd een servicepunt in de buurt. Gazelle heeft ook een ruim aanbod aan e-bikes. Ze zijn een expert op het gebied van elektrische fietsen.


Reviews (2)

 • Tom
  De beste ebikes 0 reacties

  Gazelle verkoopt wat mij betreft de beste ebikes. Ik heb al twee Gazelle ebikes gehad en het zijn beide topfietsen. Ik ben begonnen met een goedkoop model met voorwielmotor. Niet dat dit verkeerd was, maar al snel wou ik een wat duurder model met middenmotor proberen. Nu heb ik een Gazelle met middenmotor, maar het is voor mij het geld absoluut waard. Ik fiets elke dag, dus het mag wat kosten. Mijn vorige ebike heb ik goed weten te verkopen, dus daar heb ik niet veel verlies op gemaakt. Deze fietsen zijn gelukkig waardevast. Wel heb ik de accu geupgrade, omdat ik veel kilometers maak. Mijn ebike krijgt om de zoveel maanden een servicebeurt en dat kan ik iedereen aanraden. Dit kost niet veel, maar je fiets blijft wel in topconditie en met al die elektronica erop is dat geen overbodige luxe. Ook heb ik er een verzekering bij genomen, omdat het best een dure ebike is.

  Tom 15 juni 2021

 • Harry
  Gazelle e-bike 0 reacties

  Gazelle verkoopt echt top e-bikes. Ik heb zelf de Paris C7+ van Gazelle al geruime tijd in bezit en ik moet zeggen dat het een hele fijne fiets is. Deze e-bike vind ik er ook erg leuk uit zien. Wel heb ik er een betere accu bij besteld, zodat ik mij minder snel zorgen hoef te maken over een lege accu. Er zit een middenmotor van Bosch in die echt super natuurlijk en krachtig aanvoelt. Dat allemaal voor een relatief lage prijs. Ik had geen hoge verwachtingen, omdat deze elektrische fiets relatief goedkoop is voor een e-bike met middenmotor, maar Gazelle heeft mij echt positief verrast. Het frame van de fiets is ook lekker stevig, maar toch relatief licht, dus daar geen zorgen over. Er zit vering in zowel de voorvork als onder het zadel, wat fietsen ook een stukje comfortabeler maakt. Dus ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen de Gazelle Paris C7+ kan aanbevelen. Deze e-bike is zeker je geld waard. Ik heb nog geen enkel probleem ondervonden met deze e-bike. Echt top kwaliteit wat je ook van een merk als Gazelle mag verwachten.

  Harry 11 juni 2021