Hotel

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Ameland, Waddeneilanden

4 reviews
75% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Hotel te Ameland, Waddeneilanden.

Ontevreden over Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap?

Probeer eens de beste keuze Fletcher Wellness-Hotel Sittard.

Hotels prijzen vergelijken.


Reviews ( 4 )

 • Chantal en Dennis
  Klein zwembad en verouderd hotel 0 reacties

  De titel zegt veel zal je zeggen, een klein zwembad en het hotel is een tikkeltje verouderd maar daarentegen is het wel gewoon heel gezellig. Het personeel is top, hier kan niks van gezegd worden. Binnen 15 minuten lopen ben je op het strand aanbeland op Ameland (rijmt). Prijs van het hotel is prima en je mag je hond meenemen wat voor mij persoonlijk heerlijk is, voor ons is een hond een familielid.

  Chantal en Dennis 18 mei 2020

 • Erwin
  Leuke binnen activiteiten 0 reacties

  Als je naar Ameland gaat hoop je vanzelfsprekend op mooi weer zodat je heerlijk kunt fietsen en wandelen.
  Maar er bestaat altijd de kans dat je pech hebt en dat het keihard regent.
  Dat is hier niet erg want ze hebben hier ook leuke binnen activiteiten, zo kun je er lekker zwemmen in het zwembad.
  Of als je een keer zin hebt in iets nieuws dan ga je gewoon squashen op de inside squash baan.
  Ze hebben ook een tennis baan, maar die is wel weer buiten

  Erwin 2 januari 2020

 • Reza
  Prima hotel met een matig zwembadje 0 reacties

  Het is erg fijn dat hier honden zijn toegestaan, de enige overigens waar het kan op Ameland. Voor de rest valt het hotel wel tegen, het zwembad is een gat in de grond met wat water er in van 10 bij 10 meter bijvoorbeeld. Alles is al wat verouderd maar desondanks kan je er goed vertroeven want je bent er toch voor de buitenlucht en het strand, is overigens lopend te doen vanaf het hotel.

  Reza 6 december 2019

 • Sander
  Fletcher hotel hond toegestaan 0 reacties

  Veel mensen die naar Ameland of een ander Waddeneiland gaan, nemen hun hond mee. Hierin waren wij niet anders. Maar als je wilt overnachten en je hebt een hond bij je dan is dit soms een lastig verhaal. Niet bij Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap, hier zijn honden gewoon toegestaan en is verder ook nog eens een keurig hotel waar je echt niet aan kunt zien dat hier honden in en uit lopen.

  Onze hond heeft de tijd van haar leven gehad op Ameland, van aan de boottrip, tot de bus tot aan het wandelen over het strand. Ze was helemaal uitgeput aan het eind van de dag.

  We hadden drie kamers naast elkaar met onze familie en alle deuren zien er daar hetzelfde uit. Wat grappig was, was dat we een keer op een verdieping lager waren en ze voor de deur van mijn schoonouders ging staan omdat ze daar naar binnen wou, maar dit was dus niet de goede verdieping.

  Het personeel is ook echt ingesteld op honden, want als je in het restaurant of op het terras zit komen ze uit zichzelf een bakje water met wat lekkers brengen en heeft je hond er weer een nieuw maatje bij. Een echte aanrader!!

  Sander 2 december 2019