Hotel

Fletcher Badhotel Egmond aan Zee

Egmond aan Zee, Noord-Holland

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Hotel te Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen, Noord-Holland.

Ontevreden over Fletcher Badhotel Egmond aan Zee?

Probeer eens de beste keuze Fletcher Wellness-Hotel Sittard.

Hotels prijzen vergelijken.


Reviews (3)

 • Marieke
  Weekend weg naar hotel in Egmond aan Zee 0 reacties

  Wegens de hele COVID-19 toestand waren ook onze vakantie plannen in duigen gevallen en we weten natuurlijk allemaal dat er veel ergere dingen zijn dan een zon zee strand vakantie die een jaartje niet door kan gaan.

  Maar vooral bij de kinderen merkten we duidelijk dat ze er heel erg de behoefte aan hadden om toch even een weekend weg te gaan, al is het in eigen land. Ik heb wat op Google rond gezocht en toen kwam ik op Egmond aan Zee uit. Dit is een plaats waar geen een van ons allen al eens geweest was dus dat is altijd goed. En de omgeving leek me er erg mooi, met veel ruimte wat nu natuurlijk nodig is.

  Ik vond het zelf best spannend gezien de omstandigheden, maar eenmaal in het hotel aangekomen was ik eigenlijk gelijk gerustgesteld toen ik zag hoe goed dit hotel alles had geregeld gezien de maatregelen en de afstand die we tot elkaar moeten bewaren. Het hele weekend die we daar hebben doorgebracht heb ik me hier geen enkel moment meer zorgen over gemaakt. Ook de omgeving was prachtig, we konden even allemaal weer opladen en ontstressen. Dit was echt de perfecte manier en mocht de situatie het toestaan, dan zouden we dit graag nog een keer doen in de nabije toekomst.

  Marieke 22 oktober 2020

 • Wilma
  Fletcher hotel in Egmond aan zee 0 reacties

  Wij zijn naar Egmond aan zee geweest en toen hebben we hier overnacht, dat was een mooi en goed hotel. De kamers waren schoon en van alle belangrijke dingen voorzien. Wel vond ik dat er niet veel leuke bezienswaardigheden in de buurt waren, dat viel ons een beetje tegen. Maar daar kan het hotel zelf helaas ook niet zo veel aan doen. Het hotel was naar onze mening heel goed

  Wilma 11 september 2020

 • Lieke
  Fletcher hotels geweldig 0 reacties

  Ik vind de Fletcher hotels dus hélemaal geweldig, je hebt het gevoel dat je in een heel luxe hotel overnacht wat in principe ook zo is alleen betaal je hier niet die extreem hoge prijs voor wat je erbij zou verwachten. Fletcher hotels zijn helemaal niet door per nacht en de kamers zijn echt geweldig, en ook de faciliteiten die hier bij zitten zijn heel erg mooi en voor de meeste faciliteiten hoef je niet eens extra geld te betalen hoe geweldig is dat! Dus altijd als wij op zoek zijn naar een hotel ergens, kijk ik als eerste of daar een Fletcher hotel in de buurt is en als dat zo is gaan wij daar geheid heen.

  Lieke 7 augustus 2020