Winkel

Fietsvoordeelshop

8 reviews
13% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
88% negatief
Negatief

Reviews ( 8 )

  • Dennis Spierdijk
    Onbereikbaar 1 reactie

    Telefoon opnemen doen ze niet. Op e-mail (er staat geen e-mail adres op hun website) wordt niet gereageerd. Een defect aan de fiets die onder garantie gerepareerd moet worden blijft zo onbehandeld. Een klachtenregeling staat niet op hun website terwijl die er wel moet zijn. Zal wel drukte zijn maar ik mis wat basale manieren om contact te leggen............

    Dennis Spierdijk 6 april 2021

  • Jeroen
    Niet te bereiken 0 reacties

    Na bestelling van een Gazelle herenfiets ontving ik direct per email een bevestiging. Helaas bleef het daarna verdacht stil en zag ik via de website dat de bestelde fiets in behandeling bleef. De fietsvoordeelshop is niet te bereiken en ook op een email wordt niet gereageerd. Een geluk dat ik bij dit onbetrouwbare adres niet vooruit heb betaald.

    Jeroen 1 april 2021

  • Rob Groot Zevert
    Wel betaald niet geleverd beloftes niet nagekome 0 reacties

    Wel betaald, niet geleverd en foute beloftes!
    Op 11 februari een kalkhoff speed pedelac gekocht nadat ik aan huis een testrit gedaan had. De medewerker gaf aan wanneer ik de fiets bestel na 8 dagen de fiets geleverd gaat worden. 8 dagen vond ik snel omdat de fiets op naam gezet moet worden. Volgens de medewerker was dit geen probleem omdat de fiets al kant en klaar in het magazijn staat. Inmiddels ben ik 10 automatisch gegenereerde mailtjes van fietsvoordeelshop verder met daarin telkens een nieuwe leverdatum zonder dat ik de fiets heb. Nu blijkt dat fietsvoordeelshop niet de juiste documenten heeft afgegeven waardoor de fiets niet gekeurd is. Volgens een medewerker kan het nog wel weken duren voordat de fiets geleverd gaat worden. Ik moet zelf bellen na elk mailtje om te vragen of het dan nu toch echt door gaat, zelf kom ik er achter dat fietsvoordeelshop al 4 werkdagen weet dat de documenten niet in orde zijn maar niet even de klant bellen! Na dit hele gebeuren zou Dhr Vriend (directeur) binnen 24 uur contact met mij opnemen. Inmiddels zijn we bijna 48 uur verder en wederom nog niets gehoord van iemand bij fietsvoordeelshop. Zeer slechte service, duurt lang voordat je een medewerker aan de telefoon hebt en komen beloftes niet na.
    Dhr. N. Vriend bedankt voor niets en hoop dat u nog contact met mij opneemt

    Rob Groot Zevert 18 maart 2021

  • Muusers
    WAT EEN BOUTWINKEL 0 reacties

    Begin februari samen met mijn man een fiets hier besteld, volgens de site was hij op voorraad. Nou hartstikke mooi wij bestellen. Vervolgens een mailtje dat het een paar dagen langer zou duren, nou oke kan gebeuren. Vervolgens weer een mailtje gehad dat het 11 maart zou worden, want de fiets was er wel, maar de batterij niet..UUUUH. En raad es wat ik zou morgen de fiets krijgen, dus mijn man belt even omdat volgens de mail de fiets tussen 8.00 uur en 18.00 uur geleverd zou woren heb je weinig aan. Wat krijgt mijn man te horen, de batterij is er nog steeds niet. En dan vervolgens als antwoord van de de baas notabene te krijgen, maar de fiets is er toch wel????? Als mijn man niet gebeld had hadden we voor niks gewacht en het kost mijn man een vrije dag aangezien hij een vrije dag hiervoor had genomen. Een bedrijf die beweerd o zo'n goeie service te geven, maar eigenlijk een flutbedrijf eerste klas is met een service van nul komma nul en een baas die zijn vak niet verstaat en een empathievermogen van een gevulde koek. BESTEL HIER NOOIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Muusers 10 maart 2021

  • EHE
    Slechte service na aankoop 0 reacties

    Hier 2 jaar geleden e-bike gekocht. Afgelopen week de website bezocht om info te vinden over een onderhoudsafspraak. De website meldt: 'Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw nieuwe fiets. Daarom kunnen wij ook het onderhoud van uw nieuwe fiets verzorgen. Zo kunt u terecht bij de werkplaats bij één van onze winkels. '.
    3-4* Gebeld om een afspraak te maken voor onderhoud. Telefoon wordt niet opgenomen. Geen mogelijkheid om via de website een afspraak te maken. Fiets achterop de fietsendrager, en mij gemeld bij het filiaal in Amersfoort, waar we de fiets gekocht hebben. Nou, denk niet dat je dan geholpen wordt. Je kunt je fiets er niet eens achterlaten voor onderhoud. Geen plek voor. En pas gereed na meer dan een week. Kom op zeg, dan heb je je aftersales niet op orde. Blijkbaar gaat het hier alleen maar om 'lekker snel centjes verdienen'.
    Fiets meegenomen naar fietsenmaker in de buurt. Morgen klaar. Zo hoort het.
    Conclusie: slechte service na aankoop, slechte aftersales. Ga hier niet naartoe, een e-bike heeft meer onderhoud nodig dan een gewone fiets. Don't go there.

    EHE 26 november 2020

  • E
    Slechte service en niet uitvoeren van beurt 0 reacties

    Ten eerste: zeer slechte bereikbaarheid bij klantenservice. Met regelmaat ruim 45 min in de wacht.
    Ten tweede: ebike van ruim 2000 gekocht. In aug eerste beurt gehad en betaald. Nu schijfremprobleem wat per direct verholpen moest worden. Monteur van een andere fietszaak na laten kijken omdat dit biet weken kan wachten. Blijkt dat er van alles aan de fiets niet deugt ( spaken te los/achterwiel los/crank/trapper viel er bijna af/ketting vertoonde al slijtage. Dus de servicebeurt aan huis in de servicebus in augustus is gewoon weg niet verricht dus weet niet wat de monteur in de servicebus heeft zitten doen. Ik noem dit oplichting. Geluk dat mijn zoon de afgelopen 2 maanden niet verongelukt is met zo'n ondeugdelijke fiets. Ik ben genezen....nooit en te nimmer meer kopen bij Fietsvoordeelshop. En na uitleg is FietsVoordeelshop totaal niet bereid om een tegemoetkoming te doen in de noodzakelijk gemaakte kosten en de kosten van de zgn onderhoudsbeurt aan huis krijg ik ook niet terug.
    Dus wees gewaarschuwd

    E 14 oktober 2020

  • Jans
    Lange levertijd 0 reacties

    Ik had hier heel graag een fiets willen bestellen, want ze leveren hier supermooie fietsen van goede merken en goede kwaliteit naar mijn weten. Maar toen ik de fiets aan klikte die ik graag wilde hebben, gaf de site aan dat het een langere levertijd heeft dan zes weken. Tegen die tijd is de zomer en het fiets seizoen alweer voorbij. Eerst dacht ik gewoon dat ik dikke pech had, maar toen ik verder ging kijken, zag ik dat bijna alle fietsen een levertijd van langer dan zes weken heeft op die site. Eén of twee weken levertijd vind ik prima en dat snap ik ook best, maar zes weken! (en zelfs nog langer) dat gaat mij wel wat te ver. Dan zoek ik liever nog even verder in de hoop dat ik ergens eenzelfde fiets kan vinden die sneller kan worden geleverd.

    Jans 11 juli 2020

  • Janneke
    Fietsvoordeelshop.nl ervaring goed 0 reacties

    2 mooie Gazelle Esprit C7 2020 gekocht bij Fietsvoordeelshop.nl. De fietsen werden 2 dagen later al bezorgd omdat ze op voorraad waren, goede service en een betrouwbaar bedrijf. Vind de website tevens goed overzichtelijk en je kan meteen aanklikken welke kleur je wilt en dan verschijnt er tevens een foto van de fiets. Enige nadeel vind ik dat je de voorraad pas ziet nadat je op de volgende knop klikt. Gelukkig waren de 2 fietsen van mij en mijn man op voorraad!

    Janneke 10 juli 2020