Fietsenplaats

Lid van Reviews.nl

Fiets

Fietsenplaats

53 reviews
17% positief
Positief
4% neutraal
Neutraal
79% negatief
Negatief
Ontevreden over Fietsenplaats?

Probeer eens de beste keuze Gazelle.


Reviews (53)

 • Sara
  Had ik de recensies maar eerder gelezen 2 reacties

  Gewoon geen fiets kopen.
  Levering is incompleet. Ikea fiets. De accessoires, bijbestelde sloten, werden helemaal niet geleverd.
  De retourbetaling komt maar niet door terwijl het wettelijke termijn 14 dagen na aanmelding is. Inmiddels ben ik 3 weken verder en heb ik nog steeds niet mijn geld terug. Ze brengen ook nog eens hun eigen verzendkosten in rekening als je het retour brengt, ook dat mag helemaal niet. De kosten voor het retour sturen van de fiets liggen wel bij de klant, ik heb de fiets zelf retour gebracht naar Zaandam.
  De winkel en de mensen komen een beetje malafide over.

  Sara 24 juni 2021

 • Theo
  Nooit iets kopen bij fietsenplaats 2 reacties

  Ik heb een fiets gekocht bij fietsenplaats en die beviel niet, want hij rammelde aan alle kanten. Volgens de website mag je fiets terugsturen, gebruikt of niet binnen 10 dagen. Ik er heb er een keer op gereden om de fiets te proberen en heb dat aangegeven bij de klantenservice. Toen hoorde ik dat ik de fiets dan niet mocht terugsturen.

  Theo 19 juni 2021

 • Byloos Elke
  Aankoop jongensfiets 0 reacties

  De aankoop ging al niet vlot op de site vermits na het betalen er telkens een foutmelding kwam. Werd de fiets 2x besteld en 3x betaald. Besteld op een zondag en smaandags gebeld om het order te annuleren. Was niet mogelijk. Werd uiteindelijk woensdag geleverd en moesten we deze weigeren aan de deur. Hebben hiervoor een kost van 25€ moeten betalen ondanks het hun fout was van hun slecht werkende website.

  Klantendienst is alles behalve behulpzaam. En steekt de schuld op de bank en niet op hun website. De dubbele betaling was dan ook de schuld van de bank zeker..

  Denk goed na voor je hier besteld. Zorg dat je het product zeker wil houden want anders heb je 40€ retour kost aan je broek.

  Byloos Elke 14 juni 2021

 • Ilse
  Haal de Italiefeeling naar Nederland 0 reacties

  Na 13 jaar was het dan zo ver. Ik moest afscheid nemen van mijn oude, vertrouwde oma-fiets. In groep vijf kreeg ik hem, nu ik afstuderende ben, is het tijd voor een nieuwe fiets. De auto gaat weg, dus er moeten meters worden gemaakt. Samen deden mijn vader en ik research, maar ik bleef terugkeren bij de Valenti. Ik vind het een prachtige fiets, die me iedere keer meeneemt naar een warme zomerochtend in Italië. Niet alleen is de fiets heel mooi, maar het is ook een stevige, stabiele fiets die het super doet (als je hem goed in elkaar zet). Fietsenplaats.nl levert echt bizar snel; binnen een week stond de koerier voor de deur. Ik denk dat ik mijn nieuwe, vertrouwde rakker heb gevonden. Absoluut een aanrader; zowel de fiets als de verkoper.

  Ilse 7 juni 2021

 • Dennis
  Let op voor dit bedrijf 0 reacties

  Let op voor dit bedrijf! Heb hier zeer slechte ervaringen mee. Ik had een fiets besteld en kreeg de volgende dag bericht dat de fiets verzonden was. Na twee dagen echter nog niets binnengekregen en de track- & tracecode gaf ook niks aan. Na navraag te horen gekregen dat de fiets niet meer leverbaar was (?). Ik kon kiezen voor een alternatief, maar dat was niet wat ik zocht. Ik heb daarop de bestelling geannuleerd en daarvan een schriftelijke bevestiging gevraagd (en gekregen). De betaling had ik via AfterPay gedaan, dus ik was in de veronderstelling dat het daarmee was afgehandeld. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik 2 dagen later bericht dat de bestelde fiets plots weer leverbaar was en alsnog was verzonden. Ik had de bestelling echter al geannuleerd en elders een fiets gekocht zodat ik de fiets van Fietsenplaats niet meer accepteerde. Direct gebeld en gemaild en de meneer van de klantenservice meldde dat de fiets al verzonden was, waarop ik aangaf dat ik de DHL-zending zou weigeren. Toen ik dat gezegd had kon hij opeens de zending ongedaan maken (?). Wederom dacht ik dat daar ze zaak me afgedaan was, maar toen kreeg ik bericht van AfterPay dat er nog een inmiddels verlopen betaling openstond. Weer contact gehad met Fietsenplaats en ze zouden het direct regelen. Om een lang verhaal kort te maken, na nog drie keer contact gehad te hebben met dit bedrijf en bij de laatste keer aangegeven te hebben aangifte te doen bij de politie wegens internetoplichting is nu eindelijk de betaalopdracht geannuleerd en ben ik van dit bedrijf af. Mij zien ze hier nooit meer terug en ik raad iedereen aan om geen zaken met hen te doen. Onbetrouwbaar bedrijf!!

  Dennis 7 juni 2021

 • Tasja
  Aanrader 0 reacties

  Een aanrader. Ik heb nu 4 fietsen in 1,5 jaar tijd bij ze gekocht en tot zeer tevredenheid.
  2 Kinder transporters en onze twee dametjes fietsen er al een jaar lang met veel plezier op.
  vorige maand dochter verrast met een nieuwe fiiets en deze maand een fiets voor me zelf.
  Wordt netjes aan geleverd en fietsen zijn degelijk en netjes. Je krijgt waar voor je geld

  Tasja 21 mei 2021

 • Norma
  Slechte kwaliteit en garantie 0 reacties

  Mijn zoon heeft 24-4-2021 van zijn hard verdiende gespaarde geld een bmx bij fietsplaats gekocht

  In dezelfde week van levering, zijn beide pedalen afgebroken. Na overleg met fietsplaatshebben we de BMX weggebracht naar Waddinxveen voor reparatie. We hebben een week gewacht op de reparatie en daarna de BMX weer opgehaald. Echter waren het niet de juiste pedalen, maar gewone fiets pedalen. De juiste pedalen bleken niet beschikbaar, die komen pas tegen de zomer.

  Genoegen genomen met deze uitleg en de BMX weer mee naar huis genomen zodat mijn zoon in ieder geval kon fietsen. Hij heeft er 2 dagen weer op gefietst, nu is de ketting weer gebroken. Zojuist met 1 van de medewerkers gesproken. Zij gaf aan de fiets wederom naar Waddinxveen te brengen voor reparatie en wilde niet komen met een permanente oplossing.

  Inmiddels zijn we wel klaar met deze miskoop. Fietsplaats leveren een kwalitatief ondermaatse BMX, bij reparatie worden niet de juiste pedalen geleverd en kunnen we weer naar Waddinxveen tegen de zomer. Nu kunnen we weer een extra rit maken voor reparatie van de ketting.

  Norma 18 mei 2021

 • Jody
  Doei verjaardagscadeau 0 reacties

  Voor mijn verjaardag heeft mijn partner een nieuwe fiets cadeau gedaan. Ik ben bijna tegelijk jarig met onze dochter en het leek ons leuk wanneer we de fietsen tegelijk kregen, zodat we dat weekend met zijn alle konden gaan fietsen. De fietsen zouden op donderdag binnenkomen, maar ivm hemelvaart werd dat pas vrijdag. Die vrijdag kwamen beiden fietsen binnen! Eerst die van onze dochter in elkaar gezet en daarna wilde we aan die van mij beginnen. Het was alleen de verkeerde kleur en bepaalde dingen waren ook niet meegeleverd. We hebben vrijdag meteen gebeld. Ze zouden maandag de fiets ophalen, maar konden dinsdag pas de goede (bestelde) versie leveren. We gaven aan dat er maandag alleen iemand in de ochtend thuis zou zijn. Helaas konden ze daar niets aan veranderen. Maar dinsdag zijn we over het algemeen thuis, dus dan kon de ene fiets retour en de ander geleverd worden.

  Eerlijk gezegd, gezien het hun fout is, vond ik het jammer dat de fiets dan niet gewoon al maandag zou binnenkomen. Maar goed, dinsdag dus. Nu blijkt dat eerst de fiets retour moet, voordat ze onze juist bestelde fiets kunnen opsturen! Dit is toch geen service? Zij (fietsenplaats) maken een fout. Het is al vervelend dat we daardoor langere moeten wachten, en dan willen ze ook nog dat de fiets eerst wordt opgehaald voordat ze überhaupt onze bestelling ophalen. Terwijl we daar niet steeds voor thuis kunnen blijven.

  We gaan in ieder geval de bestelling helemaal annuleren, en dan zoeken ze het lekker uit met die fietsen. We bestellen 'm dan liever bij een bedrijf met een goede service, ook al moet ik dan waarschijnlijk nog wat langer wachten.

  Waardeloos dit.

  Jody 17 mei 2021

 • Miss
  Gelukkig achteraf betaald 3 reacties

  Koop hier niks!! Ik heb een kapotte fiets ontvangen met (volgens 2 fietsenmakers) een fabrieksfout die niet te repareren is (de ketting gaat er na 3x trappen steeds af). Kan natuurlijk gebeuren maar vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden en weigeren ze de fiets terug te nemen of om te ruilen. Nu willen ze uiteindelijk de fiets repareren, maar hij is niet te repareren 🤷🏻‍♀️. Slechtste service ever!! Ik heb gelukkig nog niet betaald (via achteraf betalen) en ga dat ook niet doen. Maar goed ik ben duidelijk niet de enige met een slechte review 😱

  Miss 12 mei 2021

 • Martin
  Bestel geen fiets bij deze dozen schuiver 1 reactie

  Wat een waardeloze winkel is dit. De bestelling verliep soepel en de bezorging zonder problemen, maar daar is ook alles mee gezegd.
  De fiets bleek op diverse plaatsen lak schade te hebben, lassen waar een leerling lasser z'n ogen voor uit z'n hoofd zou schamen.
  Deze problemen direct op de foto gezet en per email gemeld.
  Helaas kwamen na een proef rondje fietsen nog meer gebreken aan het licht, ketting te los, achterwiel staat scheef, voor rem verkeerd gemonteerd en afgesteld.
  Deze problemen gemeld in een nieuwe email.
  Na meer dan 24 uur volgt er een reactie op de 1e mail.
  Ook op de 2e mail volgt een reactie, helaas worden de klachten in de 1e mail vergeten.
  Na reclamatie weer een niets zeggende reactie. Na nog een keer melding te hebben gemaakt volgt weer een reactie. Wederom wordt er alleen gekeken naar de laatste mail en wordt de hele geschiedenis gemaks halve maar even vergeten. Omruilen kan maar dan moet je maar even naar Waddinxveen gaan dan kun je bij hun leverancier de fiets omruilen.
  Deze mensen weten niet waar ze mee bezig zijn. De administratie is een puinhoop en heeft totaal geen overzicht van de correspondentie en overige communicatie met hun klant.
  Na een week heen en weer geping pong heb ik telefonisch contact opgenomen waarbij het bovenstaande werd bevestigd. Een slecht Nederlands sprekende man heeft me te woord gestaan en blijkt de correspondentie niet te kennen en ook niet te kunnen vinden. las reactie krijg ik en mail waarin wordt aangegeven dat indien onbeschadigd de fiets omgeruild kan worden in Waddinxveen bij hun leverancier.
  Wederom is eer niet gelezen en/of geluisterd en wordt je als klant niet serieus genomen .

  Martin 11 mei 2021

 • Cheryl Hoefsloot
  Top service 0 reacties

  Aanrader! Koop hier je nieuwe fiets. Fietsenplaats.nl biedt goede kwaliteit fietsen, nette en snelle bezorging (binnen 24 uur). Ook heel fijn dat je vragen snel beantwoordt worden via de mail. Onze zoon is ontzettend blij met zijn nieuwe stoere en sportieve fiets! Ontzettend bedankt fietsenplaats.nl 👍🏼

  Cheryl Hoefsloot 11 mei 2021

 • sabine
  Koop hier geen fiets 2 reacties

  Ook ik ben erin getrapt, er is een fiets besteld en de fiets is nooit geleverd maar fietsenplaats.nl verschuilt zich achter DHL... IK VRAAG MIJ DAN OOK STERK AF OF ER WEL FIETSEN WORDEN VERKOCHT??? wel een rekening sturen en geen fiets. Schandalig slechte klantenservice die allen om de beurt met een ander verhaal komen... SLECHT SLECHT SLECHT.

  sabine 10 mei 2021

 • Hobbelen
  Zeer slechte service koop hier niet 0 reacties

  Op donderdag 29 april fiets besteld voor kleindochter. Sogon voir 17, uur besteld volgendedag in huis. Nou vergeet maar. Vrijdag niks zaterdag niks dus maandag weer vrij moeten nemen. Jah hoir daar kwam die. Inmuddels was er niemand beschikbaar fiets te monteren dus even in de doos gelaten. Gisteren dacht ik laat ik zelf proberen, 0 handleiding dus op internet zoeken. Nou volg je de instructies, en loopt je op punt 1 alvast, voorvork draait niet.... kijk op klok bedrijf al dicht... dus vanmorgen vroeg aan de chat, ja ik kon gem komen brengen, ik woon in tillburg scootmobiel afhankelijk en moest dan baar Rotterdam?? Uh hoe??? Dus maar gaan vellen, ja kon hem ook terug sturen, naar wel alles op origineke manier verpakken!!! Uh hoe dan alle bubbeltjes plastic is eraf, want dat moet voor monteren. De door ligt volledig opgevouwen, want heb ik plat gelegd zei jant open en opgevouwd, zodat ik de dois kon gebruiken als veilige ondergrond. Ha was vervekend maar moest exact terug zoals gekomen.. ik zeg nou ook de schroeven voor rekhe en lamp missen.. jah vervelend vervelend..ik zeg krijd dat natuurlijk nooit meer datsoenlijk in die doos..maar al stuur maar andere fiets en retourstivker..maar nee hoor ik moest eerst deze fiets inpakken, daarvan fotos opsturen, dan keken ze of goed ingepakt was, stuurde ze dan retour label, dan zou dhl i gezet worden...als hij bij hun aan kwam zonder beschhadegingen stuurde ze een andere...uh hallo mijn kleinkind is zondag jarig he sta ik dus mee niks. Jah dat was vervelend maar ja niks aan te doen...koop huer nooooooit van service farantie fatsoen hulpvaardig zijn ze niet...

  Hobbelen 7 mei 2021

 • Bergel
  Fietsenplaats goedkope fietsen 0 reacties

  Ik ben het eens met de review van Chantal die positief is over Fietsenplaats.nl. Ik lees hiervoor erg veel negatieve reviews maar let wel mensen, je koopt een fiets tussen de 150 en 250 euro. Wat verwacht je nog meer? Een uitstekende service en graag ook nog geld toe? Laten we reëel blijven.

  Een half jaar terug heb ik hier voor mezelf en mijn vrouw een fiets gekocht. Ongeveer 220 euro per stuk. Ik had de fietsen binnen een half uur in elkaar! Klein beetje pielen met de remmen, dat dat goed op elkaar aansluit en alles werkte verder prima. Als je een klein beetje verstand van fietsen hebt of gewoon een aannemelijk IQ, dan lukt het je wel om deze fiets in elkaar te zetten. Je hoeft namelijk bijna niets te doen behalve zadel vastzetten, remmen goed zetten... Dat soort kleine dingetjes, het frame, wielen en dergelijke zitten al goed. Wel spijtig dat er geen handleiding bij zit trouwens. Die heb ik gevonden via het internet.

  Dus wil je een goedkope nieuwe fiets kopen. En weet je een beetje hoe een fiets in elkaar zit? Dan is dit een prima optie voor jou. Wil je wat meer klasse en vooral meer service, ga dan naar de plaatselijke fietszaak.

  Bergel 3 mei 2021

 • Chantal
  Prima product 0 reacties

  Prima omschrijving van product en verzending ging goed. vooraf bericht wanneer dat het bestelde geleverd zou worden.

  Al meerdere malen verschillende bestellingen geplaatst. Van nieuwe fiets tot volledige SRAM groepset tot drinkbushouder.
  Elke keer opnieuw verbazen ze me de perfecte service en de snelle levering.

  Ik plaats mijn bestelling vanuit België en er is geen enkele nationale site die kan tippen aan deze

  In een woord TOP!

  Chantal 3 mei 2021

 • Claire
  Alles aan dit bedrijf is slecht 0 reacties

  Op 8 maart 2021 heb ik online een fiets besteld daar door corona de winkels alleen open zijn op afspraak. Enkele dagen later heb ik de fiets ontvangen en 14 maart heb ik deze in elkaar gezet. Toen bleek dat ik de voorremmen niet goed afgesteld kreeg, heb ik een afspraak gemaakt bij een erkend fietsenmaker voor 23 maart. In verband met corona kan dit alleen op afspraak. De bedenkperiode van 14 dagen was toen dus al voorbij.

  De fietsenmaker heeft geconstateerd dat het frame van de fiets niet goed is uitgelijnd waardoor het voorwiel er niet recht in gezet kan worden en de remmen dus niet afgesteld kunnen worden; het product is niet in orde en dit kan niet gerepareerd worden daar het probleem aan het frame ligt.
  Telefonisch heb ik toen contact opgenomen met Fietsenplaats.nl en de dame aan de lijn zei dat ik dan moest mailen voor de retourinstructies. Dit heb ik dan ook gedaan.

  Omdat ik al veel tijd ben kwijt geweest aan het monteren van een ondeugdelijk product, heb ik Fietsenplaats.nl gemaild met de vraag om mij de retourinstructies toe te sturen en om teruggave van aankoopbedrag. Hier heb ik foto's, een video én een officieel verslag van de fietsenmaker aan toegevoegd.

  De reactie op deze mail was om met de fiets naar Rotterdam, Zaandam of Waddinxveen te komen voor reparatie. Gezien het feit dat ik in Arnhem woon en niet in de gelegenheid ben, noch de mogelijkheid heb, dat te doen, en ik niet voor niets online heb besteld, is dat voor mij geen optie.

  De reactie van Fietsenplaats.nl op deze mail was om de fiets naar een lokale fietsenmaker te brengen en te vragen naar eventuele reparatiekosten. Verbazing alom, aangezien ik al bij de fietsenmaker was geweest en het algehele frame niet goed is uitgelijnd. Worden mails en bijgevoegde bestanden wel gelezen?

  Ik heb nogmaals het verslag van de fietsenmaker toegestuurd waarop ik de volgende reactie ontving: 'Deze bestand is leeg, hebt u wel de goede verzonden?' Het begint er erg op te lijken alsof er nu simpelweg tijd wordt gerekt. Misschien hopen ze dat ik het dan opgeef? Ik heb nogmaals een mail gestuurd met het verslag in PDF, JPEG en PNG.

  Na een week niks te horen heb ik nogmaals een mail gestuurd waarin ik mijn wens heb omschreven (kosteloos retourneren van de fiets) met een termijn waarop ik dit graag zou willen. Een dag later ontving ik twee e-mails waarin mij werd verteld dat retourneren alleen kan binnen 14 dagen na de aankoop (door corona kon ik pas later terecht bij de fietsenmaker), maar dat zij wel de fiets bij mij op kunnen komen halen, dan repareren zij hem en krijg ik deze weer toegestuurd. Wel is het zo dat ik dan de fiets in z'n geheel even moet demonteren en terug in de doos moet stoppen.

  Er is mij in elke e-mail hetzelfde gezegd: retourneren is niet mogelijk. En er zijn ondertussen behoorlijk wat mails verstuurd. Ik ga ervan uit dat wanneer ik €250 betaal voor een product, dat deze in orde is. Voor dit geldbedrag wens ik niet een fiets in elkaar te zetten, de fietsenmaker in te moeten schakelen, de fiets te demonteren en weer in een doos te stoppen, om vervolgens weer een fiets te ontvangen die ik wederom in elkaar moet zetten met de kans dat zich hetzelfde probleem weer voordoet.

  Het feit dat mij niet meteen een correcte oplossing wordt geboden, dat er geen empathie is richting de klant ('Wat vervelend dat...' was niet verkeerd geweest), dat ze bijlagen niet zouden kunnen zien en dat ik zelf ontzettend veel energie moet steken in het monteren/demonteren/verzenden van een product en daarvoor overmatig veel onnodige e-mails verstuurd moeten worden (en ik heb dus tot op heden nog steeds geen oplossing en/of retourinstructies ontvangen) maken dit bedrijf één van de meest onbetrouwbare waarmee ik ooit in aanraking ben gekomen. Ik wens op geen enkele manier meer zaken met hen te willen doen, daar ik vind dat zij kwalitatief ondermaatse producten en service leveren.

  Claire 13 april 2021

 • Anna
  Slechter kan bijna niet 1 reactie

  Mijn lakstift is al minstens 10 keer verstuurd.... al een half jaar wacht ik hierop.... kan toch niet... wie gaat er nou zo met zijn klanten om? Het is dat je een ster moet geven... maar dat verdienen ze absoluut niet... ik koop hier never nooit meer iets!!! Wat een vreselijk bedrijf is dit...
  Hoe moeilijk kan het zijn om te doen wat je beloofd aan een klant. Grote leugenaars zijn het en anders niks.

  Anna 7 april 2021

 • Danny
  Oplichters 0 reacties

  De waarschuwing bovenaan de Trustpilot pagina zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen. Bestel hier echt geen fiets, het kost je een hoop geld en irritatie.

  Ik heb drie weken geleden mijn fiets bij deze toko gekocht. Netjes de volgende dag ontvangen, en toen begon het gezeik. Onderdelen die kapot zijn, andere onderdelen in verkeerde kleuren... ik heb er nog geen meter op kunnen fietsen. Versnellingen werken niet en de ketting vliegt er vanaf als je trapt. Ik heb de fiets na heel heel (HEEEEL) lang bellen en mailen mogen omruilen, en ook op de nieuwe fiets was het na 3 meter fietsen raak. Ketting eraf en versnelling die niet werkt.

  Ik heb de fiets dan ook teruggegeven en mijn geld terug geeist. Dat zou binnen 5 dagen in orde gemaakt worden maar je raadt het al, nog steeds niks. Op mails wordt niet gereageerd en aan de telefoon (als je ze al te pakken krijgt) kunnen ze je niet helpen omdat ze "nergens inzage in hebben".

  Er is bij mij tot nu toe nog niks goed gegaan bij deze zaak en niet een keer heb ik excuses gekregen. Het boeit ze niks, tot aan "manager Aryan" aan toe.

  Mijn zaak ligt inmiddels bij mijn rechtsbijstandsverzekering en op hun advies dien ik ook een klacht in bij de ACM en de stichting geschillen commissie. Ik voel mij opgelicht en naar mijn geld zal ik wel kunnen fluiten.

  Danny 2 april 2021

 • Fem
  Klantenservice verschrikkelijk van Fietsenplaats 0 reacties

  De fietsen werden snel geleverd, echter zonder montage handleiding. Toen ik hiervoor met de klantenservice belde werd ik niet erg klantvriendelijk benaderd, er werd kortaf gereageerd op mijn vraag. Ontving wel direct in de mail meerdere montage handleidingen voor verschillende soorten fietsen.
  Eenmaal de fietsen zodanig in elkaar dat de kinderen erop konden zitten, bleken ze helaas te groot. Direct gebeld met het verzoek of we de fietsen in de winkel konden omruilen. Maar helaas had ik na ruim 1 uur (!!!) in de wacht te hebben gestaan nog 6 wachtenden voor mij (het begon met 13). Vervolgens een mail gestuurd dat ik uiterlijk maandag reactie wilde. Toch maar die maandag zelf aan het einde van de dag gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Mij werd verteld dat ik voor €40,- de fietsen retour kon sturen via DHL. Ik kreeg een mail met inpakinstructies (met zeer onprofessionele foto's)
  Een week na mijn mail kreeg ik een reactie, er is dus blijkbaar niet een systeem waarin men kan zien dat mijn vraag al in behandeling was.
  Erg jammer dat je na iedere mail die je stuurt, een standaard mailtje ontvangt. Nergens wordt er gereageerd op hoe ik als klant de "service" ervaar!
  Uiteindelijk heb ik de fietsen kunnen verkopen en het bedrijf betaald, maar tjonge jonge, hier koop ik nooit meer iets.

  Fem 26 maart 2021

 • Barbara Brinkhuis
  Geen fiets geleverd en geen geld retour 1 reactie

  Na weken mailen en bellen, heb ik nog steeds mijn fiets niet geleverd gekregen. Van het kastje naar de muur en gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Als je belt wordt je verwezen naar mail 'want telefonisch worden geen bindende afspraken gemaakt', en als je mailt, krijg je geen reactie. Ik wacht nog steeds op ze totdat ze mij of het geld terugstorten van de bestelde fiets, of dat ik de fiets daadwerkelijk geleverd krijg. Zo sneu dat mijn dochter nu al 3 weken moet wachten, ze heeft de fiets dagelijks nodig!

  Barbara Brinkhuis 23 maart 2021