Fentisani

Bezoek Fentisani

Lid van Reviews.nl

Winkel

Fentisani

4 reviews
75% positief
Positief
25% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Fentisani is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen, accessoires en tegels. Fentisani levert als groothandel en importeur direct aan de consument, waardoor ze geen marge hoeven te betalen aan de saniteirvakhandel. Daarnaast hebben ze een snelle levering omdat veel op eigen voorraad is.

Ga via Reviews.nl naar Fentisani en gebruik Kortingscode reviews15 voor 15% korting op het gehele assortiment!!!

Ontevreden over Fentisani?

Probeer eens de beste keuze My nametags.


Reviews ( 4 )

 • Andre
  Fentisani installatie mogelijkheid 0 reacties

  De prijzen zijn wel redelijk volgens mij, zeker als je de 15% reviews.nl korting erbij krijgt maar ik vraag me af of het ook mogelijk is dat Fentisani het gekochte spul installeert? Ik ben allerminst handig en zeker geen loodgieter, zag wel wat mooie dingen zoals zwarte kranen etc. maar dan moet het wel geïnstalleerd worden. Wil hier best een hogere prijs voor betalen. Hoor graag of zoiets mogelijk is.

  Andre 26 september 2020

 • Lisanne VG
  Fentinova.nl en Fentisani.nl zelfde website 3 reacties

  Is Fentinova.nl hetzelfde als Fentisani.nl? Ik kan me nog heugen dat ik daar eens wat spullen heb gekocht bij Fentinova en zag nu overal op Facebook Fentisani voorbij komen dus dacht even kijken ja. Wel goed bedrijf volgens mij want als ik een klacht had gehad, dan had ik dit nog wel geweten. :-)

  Fentisani heeft gereageerd

  Lisanne VG 8 september 2020

 • Liesbeth
  Fentisani badartikelen 0 reacties

  Fentisani heeft echt prachtige badartikelen en als je op een mooie aanbieding wacht ook nog eens voor een hele goede prijs.
  Deze winkel maakt vaak gebruik van mooie acties waarbij je echt veel geld kunt besparen, zo hebben wij ook onze badkamer gerenoveerd.
  En ze hebben echt heel goed werk geleverd, ik ben ontzettend blij met onze nieuwe badkamer.
  Dus mijn tip aan iedereen is, ga hier lekker rondkijken en zoek al het moois uit! En op het juiste moment kun je dit dan bestellen etc.

  Liesbeth 3 september 2020

 • Rianne
  Fentisani review zeer goed 1 reactie

  Vrijwel onze gehele badkamer qua wandcloset, dubbele badkamermeubel, douchewand, kroon en whirlpool gekocht bij Fentisani.nl. Het is dat mijn man goed kan klussen en onze badkamer opnieuw gaat inrichten en we dus tegels etc bij een bedrijf halen en alle andere accesiores bij Fentisani. Zoals mijn man zei: dit scheelt ons een paar honderd euro. Was ook zeer snel geleverd en geen verzendkosten (je gaat vrij snel over de 150 euro heen waardoor dit gratis is).

  Rianne 31 augustus 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020