Feenstra

Feenstra
Energie

2 reviews
Positief
1
Neutraal
1
Negatief

Deze pagina is 1.320 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Erwin (42)
  Feenstra energie 0 reacties

  Op zich is Feenstra een prima bedrijf om je energie vandaan te halen, ze hanteren redelijke prijzen en er is op wat kleine dingetjes na, die je altijd hebt met energie, nog nooit iets ernstigs aan de hand geweest dus wat dat betreft hebben wij niets te klagen over Feenstra energie.
  Het enige wat wel iets beter zou kunnen, is de service, deze vind ik aan de trage kant.
  Als je een vraag hebt, dan duurt het af en toe behoorlijk lang voordat ze je hier over contacten met advies of met antwoorden en dat vind ik niet kunnen.
  Wanneer je een klantenservice hebt, dan vind ik dat deze ten alle tijde voor je klaar moeten staan en vragen moeten kunnen beantwoorden, in ieder geval onder kantoortijden.
  Dat is hier niet het geval, dus dat is het enige minpunt wat ik voor Feenstra heb.

  Erwin (42) 27 juli 2019
 • Wilco (53)
  Goed lokaal bedrijf 2 reacties

  Feenstra is een keurig en goed lokaal bedrijf die je waar geeft voor je geld, zonder dat je bang hoeft te zijn afgezet te worden.
  De bedragen die zij hier vragen, dat is het geld wat zij nodig hebben om rond te komen met alles en de apparatuur en dergelijke te betalen, maar veel meer ook niet.
  Ze komen altijd keurig op tijd opdagen en maken zelfs een afspraak met je als je dit zelf bent vergeten binnen een bepaalde periode, ik hou hier zelf heel erg van.
  Zelf ben ik bakker in een klein dorp, dus ik weet hoe afhankelijk je van je buurtgenoten bent als je een lokaal bedrijf hebt, daarom probeer ik anderen die dit ook hebben ook altijd te steunen door daar naartoe te gaan in plaats van naar de groothandelaren.

  Wilco (53) 14 juli 2019

Plaats een review