Dienstverlening

Feenstra

3 reviews
33% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Feenstra?

Probeer eens de beste keuze ShoutOut.


Reviews (3)

 • Lars
  Feenstra energie slecht 0 reacties

  Ik ben geen voorstander van dit soort bedrijven. Ik heb respect voor mensen die kleinere bedrijven willen helpen en daarom hier voor kiezen maar ik ben niet zo iemand.
  Ik heb niet zo veel geld over dat ik dat geld hier in wil steken, dat geld spaar ik liever voor mijn kinderen dus dan kies ik toch voor de goedkopere energie leveranciers.
  Misschien ooit, als ik de loterij win, dan kan ik ook meer geld in lokale bedrijven steken.

  Lars 27 oktober 2019

 • Erwin
  Feenstra energie 0 reacties

  Op zich is Feenstra een prima bedrijf om je energie vandaan te halen, ze hanteren redelijke prijzen en er is op wat kleine dingetjes na, die je altijd hebt met energie, nog nooit iets ernstigs aan de hand geweest dus wat dat betreft hebben wij niets te klagen over Feenstra energie.
  Het enige wat wel iets beter zou kunnen, is de service, deze vind ik aan de trage kant.
  Als je een vraag hebt, dan duurt het af en toe behoorlijk lang voordat ze je hier over contacten met advies of met antwoorden en dat vind ik niet kunnen.
  Wanneer je een klantenservice hebt, dan vind ik dat deze ten alle tijde voor je klaar moeten staan en vragen moeten kunnen beantwoorden, in ieder geval onder kantoortijden.
  Dat is hier niet het geval, dus dat is het enige minpunt wat ik voor Feenstra heb.

  Erwin 27 juli 2019

 • Wilco
  Goed lokaal bedrijf 2 reacties

  Feenstra is een keurig en goed lokaal bedrijf die je waar geeft voor je geld, zonder dat je bang hoeft te zijn afgezet te worden.
  De bedragen die zij hier vragen, dat is het geld wat zij nodig hebben om rond te komen met alles en de apparatuur en dergelijke te betalen, maar veel meer ook niet.
  Ze komen altijd keurig op tijd opdagen en maken zelfs een afspraak met je als je dit zelf bent vergeten binnen een bepaalde periode, ik hou hier zelf heel erg van.
  Zelf ben ik bakker in een klein dorp, dus ik weet hoe afhankelijk je van je buurtgenoten bent als je een lokaal bedrijf hebt, daarom probeer ik anderen die dit ook hebben ook altijd te steunen door daar naartoe te gaan in plaats van naar de groothandelaren.

  Wilco 14 juli 2019