Dating

Facebook dating

3 reviews
33% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Facebook dating?

Probeer eens de beste keuze Dateplanet.


Reviews ( 3 )

 • Valentijn
  Twijfels over facebook dating 0 reacties

  Ik heb sterk mijn twijfels over het hele facebook dating. Ik kan me aan de ene kant heel goed voorstellen dat dit heel handig zal zijn. Maar aan de andere kant wil ik wel dat de jeugd veilig blijft voor de online oplichting en dat ze niet onder de verkeerde invloed komen te vallen. Maar voor de mensen waarvoor het bedoelt is, is het netwerk dan natuurlijk wel enorm en dat is heel erg mooi. Dus het heeft gewoon heel veel voordelen en ook nadelen, dus mocht dit er komen dan moet dit allemaal heel goed uitgezocht worden dat het veilig is. Of is het er al? Ik heb er namelijk nog nooit van gehoord.

  Valentijn 19 juni 2020

 • Daan
  Veel voordelen 0 reacties

  Ik zie hier zeker een goed iets in.
  Want wanneer je op een datingwebsite zit en het klikt met iemand dan ga je vaak gegevens uitwisselen en een van die gegevens is vaak je Facebook account zodat je elkaars foto’s en dergelijke kunt bekijken op he gemak.
  Als je een Facebook dating deel hebt, dan is het veel eenvoudiger om dit te doen omdat die stap dan een stuk kleiner is.
  In dit geval is het maar een kleine moeite om vanuit het dating deel bekenden van elkaar te worden op je gewone Facebook.
  Je slaat zo een heel aantal stappen over wat het volgens mij allemaal veel eenvoudiger maakt.

  Daan 30 juni 2019

 • Gert
  Gescheiden houden 1 reactie

  Facebook is iets wat je naar mijn mening gescheiden moet houden van het daten!
  Je hebt veel te veel jeugd hier op zitten en de kans dat zij hier dan op terecht komen en dat een of andere enge gluiperd dan misbruik van hen gaat maken vond ik veel te groot.
  Je kunt wel een controle voor leeftijd inpassen, maar dit is ook veel te gemakkelijk te omzeilen dus ook daar ben ik geen voorstander van.
  Laat Facebook het gewoon lekker bij sociaal media houden en hou dating hier mooi gescheiden van.
  Ik vind die twee dingen zo wie zo totaal niet bij elkaar passen dus ik vind het ook een hele rare combinatie die twee dingen samen.
  Van mij krijgen ze dus helaas geen goede beoordeling, omdat ik het risico dat dit om wat voor reden dan ook mis gaat veel te groot vind.

  Gert 6 juni 2019