Opticien

Eye Wish

2 reviews
50% neutraal
50% negatief

Eye Wish Opticiens beschikt over meer dan 260 winkels in heel Nederland, hierdoor is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Je kunt hier een uitgebreide oogmeting laten doen door een gecertificeerde opticien en je wordt vervolgens door een stylist van een persoonlijk stijladvies voorzien.


Reviews (2)

 • Jolanda
  Eyewish geen uitleg en meting 0 reacties

  In juni een oogmeting aangevraagd en uitgelegd dat mijn computerbril net aan is/eigenlijk moeizaam. Voormeting gedaan en de beste man zei dat ik een computerbril nodig had. De voormeting gaf aan dat er nagenoeg geen verschil was met de met de brillen van Eyewish. Ik had de computerbril (van Eyewish) op mijn neus en gevraagd of hij dat kon uitleggen. Geen uitleg en geen verdere meting. Hij stuurde mij letterlijk weg en drong erop aan om bij mijn werkgever een computerbril aan te vragen. Klacht bij Eyewish neergelegd en krijg geen reactie. Afgelopen weekend naar een concurrent geweest. Deze heeft wel serieus mijn ogen gemeten. Wat blijkt. Ik moet naar een oogarts, want mogelijk heb ik staar en het klopt totaal niet met de metingen van mijn bril van Eyewish.Als uit het bezoek van de oogarts blijkt dat Eyewish mij volledig heeft belazerd, krijgen zij van mij echt een proces aan hun broek.

  Jolanda 28 september 2021

 • Jolanda
  Een corrupte club 0 reacties

  Wat een club oplichters. Dure multifocale bril aangeschaft. Hoezo het prijsverschil met Charlie Temple op de meest luxueuze glazen en de middelmatige kwaliteit van Eyewish; zeg 100 euro of 1000 euro. Dit is oplichterij en ligt niet alleen aan een fysieke winkel.

  Recent bij een nieuwe werkgever begonnen en consteerde dat ik bij bepaalde programma's mijn leesvermogen niet comfortabel was. Vanmiddag een oogmeting laten doen.

  Ten eerste had ik een oogmeting aangevraagd en wil daar best voor betalen. Deze opticien heeft alleen een voormeting gedaan. Dat is dus al de eerste fout. Geen totale oogmeting. Ik het een multifocale bril. Niet omdat ik niet kan lezen, maar omdat ik een cilinder heb voor veraf wordt mijn leesvermogen verpest. Daarom heb ik ook nog eens een computerbril.

  Nu komt de klap op de vuurpijl. De opticien meet geen verschil met enige jaren geleden en adviseert mij een computerbril. Ik deel mee dat ik de computerbril op mijn neus heb en deze heeft hij notabene een paar minuten geleden doorgemeten en goed bevonden.

  Volgens hem moet ik toch maar eens met mijn werkgever overleggen voor een computerbril (die op mijn neus staat) want deze geeft meer rust.

  Correct me if I'm wrong, maar nu word ik in de maling genomen. Hij doet geen totale oogmeting, maar constateert wel dat er geen significante verschillen zijn. Ik heb een computerbril van Eyewish op mijn neus en die is volgens deze opticien correct, maar hij adviseert mij toch weer in overleg te gaan met mijn werkgever voor een computerbril.

  Hoe krom is dat. Ik wordt hier in de maling genomen. De huidige computerbril is verkeerd aangemeten of hij probeert mij nog een bril aan te smeren. Een andere optie is er niet.

  Ronduit walgelijk en geen service.

  Ik ga hierover het onderste uit de kan halen en deze praktijken van Eyewish over het hele internet bekend maken als zij mij niet tegemoet komen.

  Ik ga een afspraak maken met een andere opticien om boven water te halen hoe ik hier bedonderd wordt

  Jolanda 12 juni 2021