Beleggen

Exporo

12 reviews
58% positief
25% neutraal
17% negatief
Exporo is van alle beleggen en investeren de beste keuze.

Reviews (12)

 • C van Egmond
  berichten Exporo verkeerde taal 0 reacties

  Goede middag een paar weken geleden heb ik twee berichten in het duits gekregen heb gevraagd of ik een hollandse tekst kon krijgen geen reaktie gekregen dit vindt ik zeer onbeleefd als je zo met je klanten om gaat groeten C v Egmond ik vind het gewoon belachelijk dat dit zomaar kan en dat niemand je helpt,ik vraag niet om geteut ik vraag antwoord is dat zo moeilijk lijkt wel een kleuterklas maar dan nog zieliger

  C van Egmond 27 januari 2021

 • Jonas
  Ideaal platform om te beginnen in vastgoed 1 reactie

  Exporo maakt het heel eenvoudig om te beginnen met beleggen in vastgoed. Met een klein begin kapitaal is het makkelijk om snel goede rendement te maken op de investering. Had een goede ervaring met de klantenservice en kreeg alle benodigde informatie voor het project. Zeker een aanrader als u wilt beginnen in investeren in vastgoed!

  Jonas 23 november 2020

 • Loek
  Keerzijde beleggen 0 reacties

  Je hoort en leest tegenwoordig zoveel over beleggen en iedereen wordt hier maar lekker mee gemaakt, ook exporo maakt zich hier schuldig aan.
  Alleen de mooie kanten van beleggen worden benoemd, maar niemand doe je over de keerzijde hiervan hoort praten.
  Je kunt met beleggen bakken met geld kwijt raken als je een slechte investering hebt gedaan.
  Maar niemand die je hier over hoort, nee alleen de mooie verhalen worden vertelt van mensen die een flinke duit met geld hebben binnen geharkt met een goede investering.
  Dus mensen houd hier rekening mee!
  Het kan ook fout gaan!

  Loek 6 april 2020

 • Daniel
  Beleggen kun je leren 0 reacties

  Oké, ik geef toe dat je er wel een beetje financieel inzicht voor moet hebben, maar ik ben er van overtuigd dat iedereen kan leren hoe je zo kunt beleggen dat je er financieel beter van wordt.
  Zelf ben ik werkzaam bij een bank, dus ik kom regelmatig met beleggen in aanraking en ik help hier ook regelmatig mensen mee die dit willen gaan doen. Beleggen is wel iets wat steeds populairdere wordt, jong en oud willen dit proberen en allemaal proberen ze om een flinke duit te verdienen hiermee, dat zal alleen niet heel snel gebeuren en al helemaal niet gelijk in het begin. Je moet het tijd gunnen, maar over de langere termijn is het wel iets waar je zeker financieel beter van kunt worden. En ik vind het zelf ook nog eens heel leuk en interessant om te doen.

  Daniel 3 april 2020

 • Jens
  Beleggen tijdens coronavirus 0 reacties

  Alle mensen willen ineens nu gaan beleggen door het coronavirus, omdat de beurs flink is gedaald.
  Ik weet dit omdat ik bij een bank werk en ik me dit aan de ene kant wel kan voorstellen maar aan de andere kant stoor ik me hier ook gigantisch aan.
  Wij hebben het als bank in deze tijd ook gigantisch druk en we werken maar met een paar mensen tegelijk op kantoor, dus dan gaat het andere werk bij mij toch even voor de mensen die een klein beetje geldnwillen beleggen

  Jens 21 maart 2020

 • Hinke
  Slim beleggen 0 reacties

  Beleggen is iets wat je moet leren en waar je in de loop der tijd ook steeds beter in wordt. Als je eenmaal een beetje door hebt hoe het werkt, dan kun je best redelijk goed inschatten hoe bepaalde dingen zullen lopen en dan kun je door op die manier slim te beleggen best wat geld verdienen. Mijn vriendin en ik doen dit al een tijdje en hebben inmiddels al een leuk zakcentje verdient hiermee.

  Hinke 7 maart 2020

 • Jeroen
  Beleggen heeft twee kanten 0 reacties

  De mooie en goede dingen van beleggen worden wel altijd heel mooi laten zien in de reclames en hier hebben ze ook wel deels gelijk in, het kan heel goed uitpakken.
  Maar je kunt ook een slechte belegging gedaan hebben en dan is het allemaal iets minder rooskleurig, want dan kan het heel goed zijn dat je een smak geld kwijt bent en dit krijg je niet meer terug.
  Dus hoe mooi beleggen ook kan zijn en hoe veel geld je er ook mee kunt verdienen, je moet er wel rekening mee houden dat je er ook een keer geld mee kunt verliezen als het even wat minder goed uitpakt.

  Jeroen 6 maart 2020

 • Iris
  Beleggen fanatiek 0 reacties

  Van beleggen word ik heel erg fanatiek. Als ik in die goede flow zit dan wil ik steeds meer en meer verdienen en zo een zo groot mogelijk bedrag binnen halen.
  Als ik dan op tijd verkoop en goede winst heb gemaakt dan kan ik hier heel blij van worden.
  Ik doe dit al van jongs af aan, eerder samen met mijn ouders en nu alleen.
  Het beleggen en hoe je dit moet doen heb ik van mijn vader geleerd, later als ik zelf kinderen heb wil ik dit hen ook bijbrengen.

  Iris 1 maart 2020

 • Remco
  Beleggen niet duur 0 reacties

  Ik zag beleggen altijd als iets wat alleen rijke en oudere mensen deden, omdat ik dacht dat het heel duur was.
  Maar nu ben ik er achter dat beleggen met elk bedrag kan en dat het helemaal niet duur hoeft te zijn.
  Dat was allemaal nieuw voor mij en toen ik dat dus hoorde ben ik gelijk gaan beleggen en het grappige is dat ik het nu ook nog eens hartstikke leuk vind om te doen

  Remco 21 februari 2020

 • Dori man
  Beleggingen dalen 0 reacties

  Beleggen lijkt iets moois en de meeste mensen denken dat je hier altijd veel geld mee kunt verdienen. En dat is ook wel zo, maar als je pech hebt kun je ook veel geld kwijt raken. Dit gebeurde bij mij helaas, mijn beleggingen kelderden flink en het geld wat ik hier omhad gestoken was ik kwijt. Dus dat is dan weer een klein nadeel aan beleggen.

  Dori man 18 februari 2020

 • Guido
  Exporo 0 reacties

  Wat ik mooi vind aan Exporo is dat ze alles eerst onderzoeken, voordat ze dit op hun platform plaatsen. Dus het is niet zo dat hier van alles en nog wat op staat, maar alleen de beste mogelijkheden uit de testen kun je hier terug vinden.

  Dan nog moet je zelf goed op de hoogte blijven natuurlijk en je ogen goed open houden. Je kunt niet zo maar op alles investeren, hier moet je wel slim mee om gaan en goed bij opletten.

  Maar over beleggen zelf ben ik heel tevreden, als je dit goed doet dan kun je er veel geld mee verdienen.

  Guido 16 februari 2020

 • Jorn
  Beleggen is de toekomst 0 reacties

  Ik heb mijn punt eigenlijk al in de titel gezet, naar mijn mening is beleggen de toekomst. Hier kun je heel veel geld mee verdienen, als je aan slim beleggen doet ten minste. Het is natuurlijk wel een groot risico dat je neemt, maar als je het goed aanpakt dan kun je hele flinke winst maken.

  Iedere maand beleg ik ook wat geld voor mijn kinderen en daardoor hebben we al wat extra spaargeld voor hun kunnen verzamelen. Ik vind het ook nog eens heel leuk en als je het een beetje door hebt hoe het werkt dan word je er ook steeds een beetje beter in en maak je betere keuzes.

  Jorn 9 februari 2020