Energie

Engie

8 reviews
63% positief
37% negatief
Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Reviews (8)

 • Melissa
  Goedkope energie bij Engie 0 reacties

  Wij hebben voor Engie als energieleverancier en dit is een hele goede keus geweest.
  Dit is de goedkoopste energieleverancier die je je maar kunt wensten en de gemakkelijkste manier om over te stappen.
  Ik heb dit altijd veel te lang uitgesteld omdat ik dacht dat het veel werk zou zijn en bovendien ingewikkeld, maar dit was allebei niet het geval.
  De boiler wordt keurig door hen onderhouden, ze sturen hier zelfs een herinnering voor wanneer het weer bijna tijd is.
  Ideaal voor mij, want ik zou dit zelf anders geheid vergeten en dat terwijl dat qua veiligheid toch wel heel belangrijk is om goed te onderhouden.
  De mensen die dit doen zijn altijd snel en vakkundig en de prijzen die ze ervoor rekenen zij echt niet duur.
  Goede energieleverancier dus vind ik en dat meen ik oprecht maar bovenal een lekkere goedkope.

  Melissa 7 december 2020

 • Mark
  Engie energie gratis app 0 reacties

  Wij hebben laatst de app van Engie ontdekt. Deze app is gewoon gratis te downloaden en geeft je gratis slim inzicht in je verbruik betreft de energie in je huis.
  Zelf vind ik dit heel erg handig en dan valt het aan het eind van een maand of jaar niet iedere keer rauw op je dak van hoeveel je hebt verbruikt en hoeveel dit dan gaat kosten.
  Sinds wij deze app gebruiken, kijken we hier regelmatig op en ook zijn we hierdoor veel bewuster bezig met het gebruik en vooral met het besparen (waar dit mogelijk is) van ons energiegebruik / verbruik.

  Mark 24 november 2020

 • Erik
  Engie energie kosten 1 reactie

  Ik kan alleen maar vol lof over Engie spreken als energie aanbieder en dan met name over de kosten die hiermee gepaard gaan.
  Die zijn een stuk lager dan je zou verwachten zeg ik je bij deze.
  En dat soort uitspraken doet iedereen goed, niemand betaalt graag veel geld voor iets waar je amper wat van weer ziet.
  Dus Engie is voor iedereen een goede optie, of je nu arm of rijk bent dat maakt niet uit.

  Erik 13 oktober 2020

 • Harold
  klacht over Engie 0 reacties

  Ik zou niemand aanraden om je aan te melden bij Engie, want het is één grote geldklopperij. Het kost allemaal hartstikke veel en het is voor mij echt niet duidelijk waar ik dit geld allemaal aan kwijt ben. Onze energie kosten zijn hoger dan ooit te voren terwijl dit volgens mij helemaal niet mogelijk is. En als ik dan contact probeer te zoeken om te achterhalen waar dit aan kan liggen, dan krijg ik allemaal vage en onduidelijke berichten terug waar ik niets mee kan. Het is van mijn kant geen succes en ik denk ook niet dat ik hier nog heel lang lid zal blijven.

  Harold 2 oktober 2020

 • Ewoud
  Engie klacht 0 reacties

  Ik had een tijdje geleden een klacht over de betaal methode van Engie. Iedere keer werd het geld er eerst afgeschreven bij ons en een aantal dagen later kregen wij de factuur hiervan pas binnen per post. Een beetje als mosterd na de maaltijd dus, volkomen nutteloos. Hier heb ik vervolgens een klacht over ingediend. Binnen een dag heb ik reactie gekregen en niet alleen dit, er was ook naar mijn klacht gekeken en het bleek dat er ergens een fout zat ik de verwerking waardoor onze factuur steeds te laat binnen kwam. De periode er op kregen wij keurig eerst de factuur en daarna werd het afgeschreven, precies zoals het hoort. We zijn allemaal maar mens en een foutje is zo gemaakt, maar dat het dan op deze manier wordt opgelost is toch geweldig.

  Ewoud 28 augustus 2020

 • Joran
  NIET DOEN 0 reacties

  waardeloos... klantonvriendelijk en totaal niet meedenkend bij Engie.

  Wij waren al 3 jaar trouwen klant bij Engie en kregen opeens een brief van Engie dat we geen energieleverancier meer hadden en binnen 2 weken afgesloten zouden worden. Natuurlijk hebben we meteen contact opgenomen met Engie. Blijkbaar hadden we 2 keer een betaling gemist en heeft Engie ons dit ALLEEN per e-mail laten weten, echter dat e-mail adres van mij bestond al lang niet meer. Na dat ik dit uitgelegd had, werd mij doodleuk gezegd dat het jammer was maar dat ze niks konden doen en ik maar op zoek moest naar een andere leverancier..

  ‘Erg fijn’ de stress die dat opleverde in een huis met 5 kinderen.
  Mijn tip : NIET DOEN

  Joran 15 juli 2020

 • Laura
  Engie energiemaatschappij 2 reacties

  Wij zitten bij Engie energie als energiemaatschappij en zijn hier goed over te spreken. Het is een goede en nette maatschappij die goed contact houdt met hun klanten en er voor zorgt dat alles duidelijk op papier staat. We krijgen altijd een keurig overzicht van wat we verbruikt hebben, zodat hier geen onduidelijkheid over is.

  Laura 2 april 2020

 • Matthijs
  Engie review 0 reacties

  Ik ben nu sinds ruim een maand overgestapt naar de energie leverancier Engie, omdat mijn vorige leverancier mij veel te duur werd. Maar het probleem is dat ik nu bij Engie ook tegen aardig wat ongemakken aan loop waar ik niet tevreden over ben.

  Ik heb al een aantal keren gehad dat ik wilde inloggen op de website van Engie om mijn gegevens en verbruik te kunnen inzien, maar iedere keer wanneer ik dit probeer krijg ik een foutmelding en lukt het mij dus niet om in te loggen.

  Bij mijn vorige leverancier had ik dit probleem nooit, hoewel daar dan weer andere dingen waren zoals de hoge prijs waardoor ik daarop afknapte. Maar ik moet zeggen dat dit ook erg vervelend is, want ik wil wel kunnen inzien hoeveel energie wij verbruiken en zo kijken waar we nog op kunnen bezuinigen. Maar wanneer je niet kunt inloggen wordt dit aardig lastig. Ik moet dan ook bekennen dat ik er over na zit te denken om toch weer terug te gaan naar de vorige leverancier of anders eventueel naar een andere, want hier word ik ook wel flauw van.

  Matthijs 30 augustus 2019