Energie

Engie

9 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Engie?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

  • Nicolaas
    Ervaring bij Engie energie 0 reacties

    Ik ben nog vrij nieuw bij Engie energie, dus ik kan alleen beoordelen over de ervaringen die ik tot op heden met hun heb gehad en die waren stuk voor stuk keurig in orde. Ik heb hier niets op aan te merken. Vooral die voordeel vriendendienst komt hier goed van pas, keurig afgehandeld, dus hier voor is mijn dank groot. Ik heb ook minder goede ervaringen gelezen van mensen die ook energie van Engie hebben, dus misschien komt dat bij mij ook nog. Maar tot nog toe is er weinig aan de hand, gelukkig maar denk ik dan.

    Nicolaas 24 september 2020

  • Ewoud
    Engie klacht 0 reacties

    Ik had een tijdje geleden een klacht over de betaal methode van Engie. Iedere keer werd het geld er eerst afgeschreven bij ons en een aantal dagen later kregen wij de factuur hiervan pas binnen per post. Een beetje als mosterd na de maaltijd dus, volkomen nutteloos. Hier heb ik vervolgens een klacht over ingediend. Binnen een dag heb ik reactie gekregen en niet alleen dit, er was ook naar mijn klacht gekeken en het bleek dat er ergens een fout zat ik de verwerking waardoor onze factuur steeds te laat binnen kwam. De periode er op kregen wij keurig eerst de factuur en daarna werd het afgeschreven, precies zoals het hoort. We zijn allemaal maar mens en een foutje is zo gemaakt, maar dat het dan op deze manier wordt opgelost is toch geweldig.

    Ewoud 28 augustus 2020

  • Joran
    NIET DOEN 0 reacties

    waardeloos... klantonvriendelijk en totaal niet meedenkend bij Engie.

    Wij waren al 3 jaar trouwen klant bij Engie en kregen opeens een brief van Engie dat we geen energieleverancier meer hadden en binnen 2 weken afgesloten zouden worden. Natuurlijk hebben we meteen contact opgenomen met Engie. Blijkbaar hadden we 2 keer een betaling gemist en heeft Engie ons dit ALLEEN per e-mail laten weten, echter dat e-mail adres van mij bestond al lang niet meer. Na dat ik dit uitgelegd had, werd mij doodleuk gezegd dat het jammer was maar dat ze niks konden doen en ik maar op zoek moest naar een andere leverancier..

    ‘Erg fijn’ de stress die dat opleverde in een huis met 5 kinderen.
    Mijn tip : NIET DOEN

    Joran 15 juli 2020

  • Reinier
    Engie flut maatschappij klacht 0 reacties

    Ik vind echt dat Engie een zwaar overschatte maatschappij is die veel betere beoordelingen krijgt dan dat ze verdienen.
    Ik ben erg ontevreden en vind dat mensen ook deze berichten horen en zouden moeten lezen, anders krijgen ze alleen maar de positieve berichten te zien en dat is dus geen realistisch beeld op de werkelijkheid.

    Reinier 3 mei 2020

  • Erik
    Engie energie beoordeling 0 reacties

    Kort maar krachtig, lekker goedkoop en goede energie.
    Dus zoek je iets wat wel de kwaliteit heeft maar niet de hoge kosten, dan zit je bij Engie goed voor je energie.

    Erik 2 mei 2020

  • Quinten
    Energie bij engie 0 reacties

    Engie is een energie maatschappij die ervoor zorgt dat ze altijd mee doen aan de concurrentiestrijd van de prijzen.
    Zo weet je zeker dat je nooit veel meel betaalt dan bij een andere maatschappij, omdat ze dan wel voor een korting of een aanbieding zorgen.
    Ik ben erg blij met Engie en de mensen die ik ken zijn hier ook tevreden over.

    Quinten 9 april 2020

  • Laura
    Engie energiemaatschappij 0 reacties

    Wij zitten bij Engie energie als energiemaatschappij en zijn hier goed over te spreken. Het is een goede en nette maatschappij die goed contact houdt met hun klanten en er voor zorgt dat alles duidelijk op papier staat. We krijgen altijd een keurig overzicht van wat we verbruikt hebben, zodat hier geen onduidelijkheid over is.

    Laura 2 april 2020

  • Yvo
    Engie energie 0 reacties

    Als je op zoek bent naar een goed en goedkoop energiebedrijf dan kan ik ten zeerste Engie energie aanraden. Mijn gezin en ik zitten hier bij en we zijn hier erg tevreden over. De energie die ze leveren is prima en het kost ons per maand maar een schijntje van het bedrag dat we eerder altijd kwijt waren bij een andere energie maatschappij.

    Yvo 28 maart 2020

  • Matthijs
    Engie review 0 reacties

    Ik ben nu sinds ruim een maand overgestapt naar de energie leverancier Engie, omdat mijn vorige leverancier mij veel te duur werd. Maar het probleem is dat ik nu bij Engie ook tegen aardig wat ongemakken aan loop waar ik niet tevreden over ben.

    Ik heb al een aantal keren gehad dat ik wilde inloggen op de website van Engie om mijn gegevens en verbruik te kunnen inzien, maar iedere keer wanneer ik dit probeer krijg ik een foutmelding en lukt het mij dus niet om in te loggen.

    Bij mijn vorige leverancier had ik dit probleem nooit, hoewel daar dan weer andere dingen waren zoals de hoge prijs waardoor ik daarop afknapte. Maar ik moet zeggen dat dit ook erg vervelend is, want ik wil wel kunnen inzien hoeveel energie wij verbruiken en zo kijken waar we nog op kunnen bezuinigen. Maar wanneer je niet kunt inloggen wordt dit aardig lastig. Ik moet dan ook bekennen dat ik er over na zit te denken om toch weer terug te gaan naar de vorige leverancier of anders eventueel naar een andere, want hier word ik ook wel flauw van.

    Matthijs 30 augustus 2019