Energie

Energiedirect.nl

22 reviews
64% positief
18% neutraal
18% negatief

Energiedirect is een van de grotere energieleveranciers van Nederland. Deze energieleverancier probeert zich te onderscheiden van haar concurrenten door veilig en vertrouwd te zijn, hierdoor gaat overstappen soepel, snel en zonder problemen. Medewerkers van energiedirect.nl staan voor je klaar via de chat en per telefoon als je hulp nodig hebt.

Ontevreden over Energiedirect.nl?

Probeer eens de beste keuze HalloStroom.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews (22)

 • Harmsen
  Blij met deze energieleverancier 0 reacties

  Sinds dit jaar betaalde ik plots veel meer voor gas en elektriciteit dus ben eens gaan kijkne naar andere aanbieders, via een vergelijker kwam ik er achter dat ik bij EnergieDirect 300 euro minder betaal op jaarbasis terwijl ik evenveel verbruik, super gek eigenlijk. Erg blij met de extra centjes die ik over houdt elke maand.

  Harmsen 23 mei 2019

 • Rudy
  Prima energieleverancier 0 reacties

  Prima energieleverancier en was bovendien voor ons de goedkoopste optie. Ik had Essent maar was iets mis gegaan bij de verhuizing waardoor ik plots een nieuwe energieleverancier moest kiezen en Essent deed een beetje raar in de communicatie dus maar overgestapt naar EnergieDirect op aanraden van een prijsvergelijker, waar die dus als goedkoopste de bus uit kwam. Tot op heden een prima gevoel bij!

  Rudy 20 mei 2019