Energie

Eneco

13 reviews
62% positief
Positief
8% neutraal
Neutraal
31% negatief
Negatief
Ontevreden over Eneco?

Probeer eens de beste keuze Endi Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 13 )

  • Benjamin
    Eneco energie de juiste keus 0 reacties

    Hoeveel of weinig energie je ook gebruikt in je huis, volgens mij is energie van Eneco voor iedereen altijd de juiste keuze.
    Je zit hier veilig voor je energie en je hebt altijd een vast maandbedrag dat je hier betaalt.
    Heb je vragen dan kun je zowel telefonisch als via de computer contact zoeken met de klantenservice en dan helpen zij je heel goed verder dat is mijn ervaring.
    Deze klantenservice heeft mij al twee keer goed geholpen en ik vind het dan heel mooi dat je niet hoeft te bellen als je dit niet fijn vindt.
    Ten eerste kan ik niet goed bellen, ik word er bloednerveus van en heb er daardoor ook echt een hekel aan.
    En daarnaast hoef je nu niet zo’n hele belcyclus door van druk op 1 als je.... druk op 2 als je.... ga zo maar door.
    Dus ik doe het mooi via de pc en dat werkte perfect.

    Benjamin 4 december 2020

  • Ernst
    Eneco energie met kerst 0 reacties

    Als er een periode in het jaar is dat je veel energie verbruikt dan is dit volgens mij wel in de winter en kerstperiode.
    De kachel die weer op volle toeren moet branden en ook de lampjes overal die weer aan gaan, wat natuurlijk ook allemaal energie kost.
    Wij zien dit ook altijd terug in de nota’s en in het overzicht van ons energieverbruik. Daarom was het voor ons ook een perfecte tijd om over te stappen en de kortingen die hier bij komen kijken.
    Eneco sluit heel goed voor mij aan en bij onze wensen omtrent het energieverbruik.
    Het is vooral heel goedkoop en dat is voor veel mensen toch het belangrijkste, zo ook voor ons.

    Ernst 3 december 2020

  • Moniek
    Eneco korting 0 reacties

    Als je nu overstapt naar Eneco krijg je een dikke korting van 100 euro op je jaarnota en vervolgens heb je gewoon altijd een vast bedrag wat je moet betalen, ik vind dit heel handig want dan wordt er voor af berekend hoeveel je ongeveer moet betalen om quite te spelen en dat je niet aan het eind van het jaar nog 1000 euro moet neertellen.

    Dus die negatieve beoordelingen en reacties snap ik eerlijk gezegd niet zo goed, zelf heb ik deze ervaring hier helemaal niet mee. Misschien als je altijd de kachel op standje sauna hebt staan, ja dan lopen de kosten op, maar wanneer je gewon normaal doet hiermee en je maakt gebruik van deze vaste kosten dan kom je als het goed is nooit voor een verrassing te staan.

    Moniek 28 november 2020

  • Karel
    achterlijk bedrijf 0 reacties

    Wat een achterlijk bedrijf! Dat is dan nog zacht uitgedrukt! Inmiddels 4 uur aan de telefoon gehangen voor een cadeaukaart welke ik bij mijn abonnement zou krijgen. Deze zou al 4x verstuurd zijn naar diverse e-mail adressen, nooit ontvangen, ook niet in de spam. Medewerkers komen hun afspraken niet na, nemen geen contact op wanneer ze dit beloven. Ik moest maar begrijpen dat ze het druk hadden en daarom langer duurde. Reageren niet op het klachtenformulier. Ongelofelijk.

    Karel 5 oktober 2020

  • Otto
    Eneco duur 0 reacties

    Wij zitten voor onze energie bij Eneco en dit bevalt in principe heel goed, want het is wel allemaal erg zuinig, maar desondanks vind ik Eneco wel wat aan de dure kant. Het is allemaal iets te duur naar mijn smaak. Ik zal me er binnenkort even weer goed in gaan verdiepen en gaan vergelijken, misschien is er wel een andere maatschappij die voordeliger is voor ons. Of wie weet is Eneco toch de goede keus geweest dat kan natuurlijk ook, maar zoals ik er nu over denk vind ik Eneco eigenlijk net iets te duur. Ik ben van mening dat dit goedkoper zou moeten kunnen.

    Otto 1 oktober 2020

  • Harwin
    Energie bij Eneco 0 reacties

    Snel en gemakkelijk overstappen, dat is waar het mij vooral om draaide en dat is me hier bij Eneco gelukt.
    Heel plezierig dat je hier zo goed geholpen wordt en dat bijna alles voor je gedaan wordt.
    Een aantal gegevens moet je natuurlijk wel zelf doorgeven etcetera, maar al het ingewikkelde werk regelen de mensen van Eneco gewoon voor je.
    Dit was voor ons heel fijn en binnen een hele korte tijd kregen we al bericht dat alles was geregeld.
    Een snelle overstap zonder veel gedoe, precies waar we naar op zoek waren.

    Harwin 18 september 2020

  • Susan
    Goede ervaring bij Eneco 0 reacties

    Na een aantal keer gewisseld te zijn van energie leverancier hebben we eindelijk eentje gevonden die goed bij ons paste en bij wat wij nodig hebben. Iedere keer ontbrak er wel iets. Totdat we op een websitebezoek stuitten waar je kon aangeven waar je naar zoekt en zo kwam er een top drie uit wat bij je past. Eneco bleek voor ons de goede leverancier te zijn en dat is ook zo gebleken. Eindelijk een keer een goede ervaring dus, ook wel een keer fijn.

    Susan 13 september 2020

  • Lenny
    Eneco oplichters 0 reacties

    Zo'n gladde prater van een deur verkoper heeft ons een, naar eigen zeggen, geweldig contract laten tekenen. Voor vier jaar nota bene. In principe zou het langer zijn, maar de jongeman beloofde ons te regelen dat we eerst een jaar mochten proberen, dit bleek de grootste onzin te zijn die je je maar kunt voorstellen en daar was dus geen fluit van waar. Volgens hem zou het ons zo een paar honderd euro schelen en dus waren we geïnteresseerd.

    Het definitieve contract ontvingen we later per post. En hier stonden meerdere dingen in wat niet zo was zoals mondeling was afgesproken, maar dan heb je geen poot om op te staan. En het allerbelangrijkste was dat we hadden afgesproken voor één jaar en dat er nu in het contract gewoon de voltallige vier jaren vermeld stond.

    We hebben toen natuurlijk meteen de klantenservice / klachtenservice van Eneco gebeld met ons verhaal. De jongeman in kwestie kon ons echter niet helpen. Hij liet alleen weten dat de bedenktermijn van twee weken al helaas voorbij was en dat we dus echt voor vier jaar vast zouden zitten. Of we zouden de opzegboete moeten betalen. Wij hebben toen aangegeven hier totaal niet blij mee te zijn en dat ze nog van ons zouden horen.

    Wat we er eigenlijk mee proberen te zeggen is dat iedereen moet oppassen met deur aan deur verkopers en dat je hier nooit direct mee in zee moet gaan. Vraag desnoods gegevens op om later op terug te komen, maar onderteken niet direct een contract of vul nergens je bankgegevens in.

    Lenny 12 september 2020

  • Nico
    ervaring Eneco energie 0 reacties

    Wij zijn overgestapt naar Eneco energie en sinds we die keus gemaakt hebben, heb ik er in principe geen omkijken meer naar gehad. Dat is natuurlijk wel het meest ideale plaatje wat je je in kunt beelden, maar dit hoor je bijna nooit. Dat het in ons geval wel zo is, is dus absoluut het delen waard.

    Ik heb nog geen enkele keer ergens achter aan gehoeven omdat iets niet in orde was en ook alles werkt tot nu toe precies zoals we gehoopt hadden. De maandlasten die we nu hebben zijn zo'n 20% lager dan wat we voorheen moesten betalen, dus ook dat is een grote stap vooruit.

    Nico 12 september 2020

  • wouter
    schandalig 0 reacties

    ik wacht al bijna een jaar op restitutie energiebelasting omdat ik in een windmolen project heb geïnvesteerd. Na veel keer te hebben gebeld en mailverkeer gehad, werd mij toegezegd dat ik recht heb op mijn geld. Opeens kan dat niet meer want ik heb een zakelijk contract. Dus vriendelijk gevraagd of Eneco het contract om te zetten in een privé contract. Dat schijnt heel moeilijk te zijn en mails worden niet meer beantwoord. Ik vind het ronduit schandalig hoe Eneco met zijn klanten omgaat.

    wouter 12 september 2020

  • Jasmijn
    Eneco energie lage prijs 0 reacties

    Wij hebben nu voor het tweede jaar ons energie abonnement bij Eneco lopen en dit bevalt ons heel erg goed.
    We zijn een veel lager bedrag kwijt per jaar dan dat we voorheen aan de vorige maatschappij kwijt waren.

    Je zou denken dat dit niet zo veel uit zou moeten maken, dat de prijzen allemaal soortgelijk zouden zijn.
    Maar schijnbaar is het verschil hiertussen toch een stuk groter dan je zou verwachten, in ieder geval veel groter dan dat ik vooraf had verwacht.
    Des te meer reden om opgelucht te zijn dat wij de overstap gemaakt hebben.

    Jasmijn 29 augustus 2020

  • Peter
    Eneco Hollandse Wind en Zon van eigen bodem 0 reacties

    Als je hier je energie vandaan haalt, dan weet je zeker dat je de groene energie uit je eigen regio haalt en dat je geen grijze stroom verbruikt. Deze stroom is slecht voor het milieu en het zorgt er voor dat de energie van de wereld op raakt. Er zouden veel meer mensen over moeten stappen op groene stroom en gelukkig doen ook steeds meer mensen dit, maar helaas nog steeds niet genoeg. Naar mijn mening zouden ze de grijze stroom gewoon in zijn geheel moeten afschaffen, want dan worden de mensen gedwongen om groene stroom te gebruiken omdat er niets anders is.

    Peter 7 juli 2020

  • Ben
    Eneco bekende naam slechte leverancier 0 reacties

    Ik dacht altijd dat Eneco wel een goede leverancier voor energie zou zijn omdat dit wek een hele bekende naam binnen Nederland is op dit gebied.
    Samen met mijn vrouw heb ik er dus voor gekozen om voor ons nieuwe huis, waar we inmiddels ruim een half jaar wonen en dus gebruik maken van Eneco, voor dit bedrijf te kiezen.
    Ik kan me niet voorstellen dat er iets is waar we ooit zoveel spijt van hebben gehad als van deze keuze.
    Hoe vaak we wel geen storing hebben of dat er iets is wat het tijdelijk of voor langere tijd niet doet dat is volgens mij amper op twee handen te tellen.
    Volgens mij kennen ze ons nummer daar bij de klantendesk al uit hun hoofd gezien het aantal keer dat we moeten opbellen omdat er weer iets is wat niet klopt of wat het niet doet zoals het hoort.
    Andere mensen zal ik dan ook niet aanraden om voor Eneco te kiezen, hard helaas dat snap ik maar wel zeker waar.

    Ben 4 juni 2019