Energie

Eneco

8 reviews
63% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Eneco?

Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 8 )

  • Harwin
    Energie bij Eneco 0 reacties

    Snel en gemakkelijk overstappen, dat is waar het mij vooral om draaide en dat is me hier bij Eneco gelukt.
    Heel plezierig dat je hier zo goed geholpen wordt en dat bijna alles voor je gedaan wordt.
    Een aantal gegevens moet je natuurlijk wel zelf doorgeven etcetera, maar al het ingewikkelde werk regelen de mensen van Eneco gewoon voor je.
    Dit was voor ons heel fijn en binnen een hele korte tijd kregen we al bericht dat alles was geregeld.
    Een snelle overstap zonder veel gedoe, precies waar we naar op zoek waren.

    Harwin 18 september 2020

  • Susan
    Goede ervaring bij Eneco 0 reacties

    Na een aantal keer gewisseld te zijn van energie leverancier hebben we eindelijk eentje gevonden die goed bij ons paste en bij wat wij nodig hebben. Iedere keer ontbrak er wel iets. Totdat we op een websitebezoek stuitten waar je kon aangeven waar je naar zoekt en zo kwam er een top drie uit wat bij je past. Eneco bleek voor ons de goede leverancier te zijn en dat is ook zo gebleken. Eindelijk een keer een goede ervaring dus, ook wel een keer fijn.

    Susan 13 september 2020

  • Lenny
    Eneco oplichters 0 reacties

    Zo'n gladde prater van een deur verkoper heeft ons een, naar eigen zeggen, geweldig contract laten tekenen. Voor vier jaar nota bene. In principe zou het langer zijn, maar de jongeman beloofde ons te regelen dat we eerst een jaar mochten proberen, dit bleek de grootste onzin te zijn die je je maar kunt voorstellen en daar was dus geen fluit van waar. Volgens hem zou het ons zo een paar honderd euro schelen en dus waren we geïnteresseerd.

    Het definitieve contract ontvingen we later per post. En hier stonden meerdere dingen in wat niet zo was zoals mondeling was afgesproken, maar dan heb je geen poot om op te staan. En het allerbelangrijkste was dat we hadden afgesproken voor één jaar en dat er nu in het contract gewoon de voltallige vier jaren vermeld stond.

    We hebben toen natuurlijk meteen de klantenservice / klachtenservice van Eneco gebeld met ons verhaal. De jongeman in kwestie kon ons echter niet helpen. Hij liet alleen weten dat de bedenktermijn van twee weken al helaas voorbij was en dat we dus echt voor vier jaar vast zouden zitten. Of we zouden de opzegboete moeten betalen. Wij hebben toen aangegeven hier totaal niet blij mee te zijn en dat ze nog van ons zouden horen.

    Wat we er eigenlijk mee proberen te zeggen is dat iedereen moet oppassen met deur aan deur verkopers en dat je hier nooit direct mee in zee moet gaan. Vraag desnoods gegevens op om later op terug te komen, maar onderteken niet direct een contract of vul nergens je bankgegevens in.

    Lenny 12 september 2020

  • Nico
    ervaring Eneco energie 0 reacties

    Wij zijn overgestapt naar Eneco energie en sinds we die keus gemaakt hebben, heb ik er in principe geen omkijken meer naar gehad. Dat is natuurlijk wel het meest ideale plaatje wat je je in kunt beelden, maar dit hoor je bijna nooit. Dat het in ons geval wel zo is, is dus absoluut het delen waard.

    Ik heb nog geen enkele keer ergens achter aan gehoeven omdat iets niet in orde was en ook alles werkt tot nu toe precies zoals we gehoopt hadden. De maandlasten die we nu hebben zijn zo'n 20% lager dan wat we voorheen moesten betalen, dus ook dat is een grote stap vooruit.

    Nico 12 september 2020

  • wouter
    schandalig 0 reacties

    ik wacht al bijna een jaar op restitutie energiebelasting omdat ik in een windmolen project heb geïnvesteerd. Na veel keer te hebben gebeld en mailverkeer gehad, werd mij toegezegd dat ik recht heb op mijn geld. Opeens kan dat niet meer want ik heb een zakelijk contract. Dus vriendelijk gevraagd of Eneco het contract om te zetten in een privé contract. Dat schijnt heel moeilijk te zijn en mails worden niet meer beantwoord. Ik vind het ronduit schandalig hoe Eneco met zijn klanten omgaat.

    wouter 12 september 2020

  • Jasmijn
    Eneco energie lage prijs 0 reacties

    Wij hebben nu voor het tweede jaar ons energie abonnement bij Eneco lopen en dit bevalt ons heel erg goed.
    We zijn een veel lager bedrag kwijt per jaar dan dat we voorheen aan de vorige maatschappij kwijt waren.

    Je zou denken dat dit niet zo veel uit zou moeten maken, dat de prijzen allemaal soortgelijk zouden zijn.
    Maar schijnbaar is het verschil hiertussen toch een stuk groter dan je zou verwachten, in ieder geval veel groter dan dat ik vooraf had verwacht.
    Des te meer reden om opgelucht te zijn dat wij de overstap gemaakt hebben.

    Jasmijn 29 augustus 2020

  • Peter
    Eneco Hollandse Wind en Zon van eigen bodem 0 reacties

    Als je hier je energie vandaan haalt, dan weet je zeker dat je de groene energie uit je eigen regio haalt en dat je geen grijze stroom verbruikt. Deze stroom is slecht voor het milieu en het zorgt er voor dat de energie van de wereld op raakt. Er zouden veel meer mensen over moeten stappen op groene stroom en gelukkig doen ook steeds meer mensen dit, maar helaas nog steeds niet genoeg. Naar mijn mening zouden ze de grijze stroom gewoon in zijn geheel moeten afschaffen, want dan worden de mensen gedwongen om groene stroom te gebruiken omdat er niets anders is.

    Peter 7 juli 2020

  • Ben
    Eneco bekende naam slechte leverancier 0 reacties

    Ik dacht altijd dat Eneco wel een goede leverancier voor energie zou zijn omdat dit wek een hele bekende naam binnen Nederland is op dit gebied.
    Samen met mijn vrouw heb ik er dus voor gekozen om voor ons nieuwe huis, waar we inmiddels ruim een half jaar wonen en dus gebruik maken van Eneco, voor dit bedrijf te kiezen.
    Ik kan me niet voorstellen dat er iets is waar we ooit zoveel spijt van hebben gehad als van deze keuze.
    Hoe vaak we wel geen storing hebben of dat er iets is wat het tijdelijk of voor langere tijd niet doet dat is volgens mij amper op twee handen te tellen.
    Volgens mij kennen ze ons nummer daar bij de klantendesk al uit hun hoofd gezien het aantal keer dat we moeten opbellen omdat er weer iets is wat niet klopt of wat het niet doet zoals het hoort.
    Andere mensen zal ik dan ook niet aanraden om voor Eneco te kiezen, hard helaas dat snap ik maar wel zeker waar.

    Ben 4 juni 2019