Energie

Endi Energie

7 reviews
86% positief
14% negatief

Endi Energie is een leverancier die de focus legt op blijvend scherpe tarieven en persoonlijke service voor de consumenten, zzp'ers en mkb'ers. Hier heb je niet alleen te maken met een overstapkorting, waarna je vervolgens de volle pond moet betalen, maar is er sprake van blijvend lage prijzen. En voor eventuele vragen staat de klantenservice van Endi Energie altijd voor je klaar.

Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

Reviews (7)

 • T. van Vleuten
  Transparant en een blijvend lage energierekening 0 reacties

  Ik ben een jaar geleden overgestapt naar Endi Energie. Mijn voornaamste reden was hun scherpe tarief. Ik kon best wat geld besparen ten opzichte van mijn vorige energieleverancier, dus voor mij was de keus snel gemaakt. Wat mij vaak stoort aan andere energieleveranciers is dat je bijvoorbeeld het eerste half jaar niet het volledige tarief hoeft te betalen. Dit oogt vaak wat misleidend en bij Endi Energie krijg je gewoon structureel een lage energierekening. Geen addertjes onder het gras, gewoon een blijvend scherp tarief. Ik heb een paar keer telefonisch contact met ze gehad en ze kwamen altijd behulpzaam over. Geen klachten dus. Ze leveren ook 100% groene stroom, wat fijn is met oog voor klimaatverandering. Ik ben dus al een jaar een heel tevreden klant bij Endi Energie. Geen addertjes onder het gras, gewoon transparant met een lage energierekening. Dat is precies wat ik van een energieleverancier verwacht.

  T. van Vleuten 21 augustus 2021

 • Vincento
  Endi Energie klacht 0 reacties

  Gaat toch wel van alles mis bij Endi Energie. We wilden overstappen naar deze energieleverancier omdat deze de goedkoopste zou zijn met een dubbele meter. Dus overgestapt, moesten we ineens een boete betalen omdat onze oude energieleverancierscontract nog niet was afgelopen. Dit zou Endi gaan betalen maar is tot op heden niet gebeurd en we wachten toch al 2 hele maanden. Contact is ook matig te noemen want heb het idee dat niemand echt weet wat ze doen. Ik ga maar vragen of ze het contract helemaal kunnen ontbinden en dat we gratis naar een andere energieleverancier kunnen gaan. Dat lijkt me de enige oplossing helaas.

  Vincento 6 augustus 2021

 • Jeremy
  Endi Energie Vriendenvoordeel 0 reacties

  Een tijd geleden ben ik al overgestapt naar Endi Energie. Deze energieleverancier bevalt prima en ze waren op dat moment ook één van de goedkoopste. Ik weet niet hoe dat nu is. Ik hoor wel goede verhalen over Budget Energie, misschien dat zij nu goedkoper zijn, dat weet ik niet.

  Wat ik zo leuk vind aan Endi Energie, is dat je 50 euro krijgt als je iemand over laat stappen naar Endi Energie. Dit heb ik al bij een paar vrienden gedaan en het is een win-win situatie. Hun besparen wat geld op hun energie en ik ontvang er een leuk bedrag voor. Dit is toch mooi meegenomen. Er zit geen limiet aan. Je mag zoveel klanten aanbrengen als je wilt. Elke keer ontvang je 50 euro. Dit kan heel lucratief zijn als je een grote vriendenkring hebt. Wanneer je je aanmeld voor Vriendenvoordeel, ontvang je een persoonlijke aanmeldlink die je alleen door hoeft te sturen naar je vrienden. Als je geluk hebt verdien je wat geld op deze manier. Via Facebook heb ik al wat mensen weten te overtuigen om over te stappen naar Endi Energie, met mijn aanmeldlink uiteraard. Niet geschoten is altijd mis!

  Jeremy 31 juli 2021

 • Irene
  Endi Energie verademing in de energiebranche 0 reacties

  Endi Energie, ik had er nog nooit van gehoord, zal daar gewoon eerlijk over zijn. Bij ons is het motto, de goedkoopste energieleverancier wint en dat was dit jaar Endi Energie. Je kan dat gemakkelijk op honderden vergelijkingssites vergelijken dus so far so good. Alle prijzen van energie en gas waren het afgelopen jaar flink gestegen waardoor we meer zouden gaan betalen dan dat we voorheen deden. Bij onze vorige energieleverancier zou het tarief variabel worden, dus het kon omhoog en omlaag gaan. Hierom kozen we ervoor om onze heil elders te zoeken. De overstap naar Endi Energie ging heel gemakkelijk, sterker nog, ze deden eigenlijk alles zelf. Wij hoefden alleen maar onze contactgegevens in te vullen en de rest werd automatisch zelf geregeld. We hebben geen enkele dag zonder elektriciteit of gas gezeten en alles liep gewoon goed door zonder overstapboetes. Het contact is ook zeer prettig want mijn man had enkele vragen, hier werd heel snel per mail en ook per telefoon op gereageerd.

  Irene 30 juli 2021

 • Esmiralda en Ben
  Overgestapt naar Endi Energie 1 reactie

  Vorige week overgestapt naar Endi Energie omdat het simpelweg de goedkoopste was voor onze gezinshouding. Ik woon samen met mijn partner en onze 3 kids in een vrijstaande woning, we verbruiken vrij veel elektriciteit en we hebben nog niet bezuinigd op een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor moeten we goed opletten welke energieprovider voor ons het goedkoopste is en ieder jaar weer overstappen om zo het meeste geld in de portemonnee te houden. Overstappen naar Endi ging heel soepel en we hoefden hier niets zelf voor te doen behalve een keer een formulier invullen op de website dat we wilden overstappen. Goed geregeld.

  Esmiralda en Ben 25 maart 2021

 • Eef
  Prima bedrijf 1 reactie

  Sinds kort overgestapt van energiedirect naar endi energie en tot op heden geen spijt van. Alles is weer volgens plan verlopen zoals altijd en ben er kwa prijs op vooruit gegaan. Heb een vraag gesteld via de klantenservice en heb hier snel een duidelijk antwoord op gekregen. Tot nu toe tevreden dus.

  Eef 5 februari 2021

 • Li
  Endi energie review goed geholpen 2 reacties

  Ben goed geholpen bij de overstap. Had spijt van de vorige overstap en Endi energie heeft dit goed voor me opgelost en de boete betaald. Tarieven voor stroom en gas zijn lager dus ga minder betalen per maand. Blij met de service en zal ze zeker wel aanbevelen. Goed werk, ben er blij mee en ga zo door!

  Li 4 februari 2021