Energie

Endi Energie

3 reviews
100% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Endi Energie is een leverancier die de focus legt op blijvend scherpe tarieven en persoonlijke service voor de consumenten, zzp'ers en mkb'ers. Hier heb je niet alleen te maken met een overstapkorting, waarna je vervolgens de volle pond moet betalen, maar is er sprake van blijvend lage prijzen. En voor eventuele vragen staat de klantenservice van Endi Energie altijd voor je klaar.

Ontevreden over Endi Energie?

Endi Energie is de beste keuze.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 3 )

 • Esmiralda en Ben
  Overgestapt naar Endi Energie 1 reactie

  Vorige week overgestapt naar Endi Energie omdat het simpelweg de goedkoopste was voor onze gezinshouding. Ik woon samen met mijn partner en onze 3 kids in een vrijstaande woning, we verbruiken vrij veel elektriciteit en we hebben nog niet bezuinigd op een warmtepomp en zonnepanelen. Hierdoor moeten we goed opletten welke energieprovider voor ons het goedkoopste is en ieder jaar weer overstappen om zo het meeste geld in de portemonnee te houden. Overstappen naar Endi ging heel soepel en we hoefden hier niets zelf voor te doen behalve een keer een formulier invullen op de website dat we wilden overstappen. Goed geregeld.

  Esmiralda en Ben 25 maart 2021

 • Eef
  Prima bedrijf 0 reacties

  Sinds kort overgestapt van energiedirect naar endi energie en tot op heden geen spijt van. Alles is weer volgens plan verlopen zoals altijd en ben er kwa prijs op vooruit gegaan. Heb een vraag gesteld via de klantenservice en heb hier snel een duidelijk antwoord op gekregen. Tot nu toe tevreden dus.

  Eef 5 februari 2021

 • Li
  Endi energie review goed geholpen 2 reacties

  Ben goed geholpen bij de overstap. Had spijt van de vorige overstap en Endi energie heeft dit goed voor me opgelost en de boete betaald. Tarieven voor stroom en gas zijn lager dus ga minder betalen per maand. Blij met de service en zal ze zeker wel aanbevelen. Goed werk, ben er blij mee en ga zo door!

  Li 4 februari 2021