Kunst en hobby

Diamond Painting Expert

3 reviews
33% positief
67% negatief

Diamond Painting Expert verkoopt Diamond paintings, in het Nederlands vertaald: diamant schilderijen. Deze schilderijen dien je zelf te maken door kleine diamantjes te plaatsen. Een secuur werkje met een mooi eindresultaat!

Grootmeesters is van alle kunst en hobbywinkels de beste keuze.

Reviews (3)

 • Truus
  Diamonds painting expert blijven oplichters 1 reactie

  Heb ik eindelijk mijn bestelling binnen is het voor de tweede keer echt slecht van kwaliteit.
  De eerste keer kwam de Diamond painting aan met afwijkende kleuren, kwam totaal niet overeen met de afbeelding. Mocht een nieuwe diamond uitkiezen. Weken op moeten wachten. Als excuus hadden ze het alleen maar over Corona en druk in deze tijd. Eindelijk aan gekomen en nu zijn de steentjes slecht van kwaliteit. Sluiten niet aan waardoor het geheel niet uit ziet
  Ga met hun niet meer in discussie want daar schiet ik niks mee op. Vind het alleen jammer dat men er nog steeds intrapt om bij deze oplichters te bestellen.
  Erg duur en geen kwaliteit. Dus mensen , wees gewaarschuwd.

  Truus 24 december 2020

 • Sjan
  Wat een nep zaak 1 reactie

  Mensen bestel hier nooit je Diamond painting. Onbegrijpelijk dat deze neb website er nog niet afgehaald is en ze maar lekker door kunnen gaan met het bedriegen van klanten.
  Je bestelde artikel komt niet aan en jij bent je bedrag kwijt. Je betaald het dubbele van een andere GOEDE EN BETROUWBARE WEBSITE.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Sjan 26 november 2020

 • Iloontje
  Diamond painting leuke bezigheid 0 reacties

  Ik snap best dat tijdens de corona periode diamond painting een begrip is geworden want het is gewoon leuk om te doen en daarnaast hou je er nog iets moois aan over ook (als je het goed doet in ieder geval). Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn verzending en mijn vriendin zelfs nog iets langer. Ik hoop dat ze snel weer voorraad hebben zoals ze vaker aangeven, zal de zaak ook ten goede komen lijkt me. Verbaasd me eigenlijk nog dat er zoveel positieve reviews hier op staan aangezien ik vast niet de enige ben geweest met een grote vertraging. Ben nu wel blij het de diamond painting dus bedankt!

  Iloontje 4 juni 2020