Pakketdienst

DHL

8 reviews
63% positief
37% negatief

Reviews (8)

 • Geert
  Weinig bezorglocaties 0 reacties

  DHL is een prima pakketbezorger, alleen jammer dat ze niet zoveel bezorglocaties hebben als PostNL. Vaak als ik iets bestel via internet, wil ik het laten bezorgen op zo'n bezorglocatie. Dit is voor mij makkelijker, omdat ik vaak niet thuis ben en niet wil dat het bij de buren wordt afgeleverd. In de toekomst hoop ik dat er meer bezorglocaties komen of dat ze op dat gebied misschien samen kunnen werken met de PostNL afleverpunten. Verder komen mijn pakketjes altijd keurig op tijd, dus daar heb ik geen klachten over.

  Geert 23 april 2021

 • Vera
  Twee keer zeer slecht 0 reacties

  Begin deze week stond de bezorger beneden in de hal van mijn wooncomplex (ik woon op de 6e verdieping). Toen ik op de knop van de intercom klikte, riep hij: "Ik zet het pakje in de lift!" Op dat moment kon ik mijn deur niet uit gaan en zei: "Dat kan niet", waarop hij zei: "Dan neem ik het weer mee." !!
  En gisteren ging weer de bel. Ik liep naar mijn intercomkastje, maar zag niemand staan. De bel ging nog een paar keer en stopte toen. En toen ik daarop de code intikte, las ik: "Morgen ophalen op een DHL-servicepunt." Het is nu vrijdag en het servicepunt is dicht. Ik moet tot maandag wachten en het dan zelf ophalen, terwijl ik het donderdagavond had kunnen krijgen, als er normaal was bezorgd. Een 1 is nog teveel!

  Vera 26 februari 2021

 • Pjotr
  DHL best pakketbezorger 0 reacties

  Voor mij is DHL wel de nummer 1 van de pakketbezorgers.
  Wanneer je iets besteld is de kans groot dat het of met PostNL, of met DPD of met DHL wordt geleverd en als dit laatste het geval is ben ik hier toch altijd blij mee.
  De andere twee opties vind ik ook niet slecht, maar hier heb ik toch wel eens mindere ervaringen mee gehad en dat is jammer.
  DHL heeft mij daarentegen nog nooit teleurgesteld en zij leverden altijd op tijd en goed.
  Dus daarom vind ik hen de beste pakketbezorgers van dit moment.

  Pjotr 26 juli 2020

 • henry
  Zeer teleurstellend 0 reacties

  Nooit aangebeld, wel een kaartje in de bus dat je het pakket 20km verderop kan halen . Wat een bedrijf .. service zeer slecht

  henry 27 juni 2020

 • Irma
  Heel erg druk bij de pakketjes bezorgdiensten 0 reacties

  Ik werk zelf voor DHL en daarbij rijd ik in zo’n mooi busje rond om de hele dag pakketjes bij de rechtmatige eigenaar te bezorgen.
  Nu, in de Corona crisis, hebben wij het drukker dan ooit.
  Vooral in het begin van de lockdown gingen mensen massaal van alles en nog wat online bestellen.
  Het is inmiddels niet zo extreem druk meer als wat het geweer is, maar zelfs dan is het nog steeds drukker dan anders.

  Dus ik wil ook even mijn collega’s een het onder de riem steken en ze laten weten dat ik aan ze denk en respect voor ze heb.

  Irma 1 juni 2020

 • Liza
  Goede en snelle levering door DHL 0 reacties

  DHL rijdt bij ons echt dagelijks door de straat, niet alleen voor ons hoor maar voor de hele buurt.
  DHL levert ook gewoon altijd heel erg snel en gaan goed en voorzichtig met de dingen om die geleverd moeten worden.
  Er is vaak een vaste man die onze spullen komt brengen, waarschijnlijk hebben ze allemaal een eigen buurt waar ze mogen rondbrengen.
  Deze man die bij ons rondrijdt is ook heel erg aardig, echt zo’n lief opaatje

  Liza 3 mei 2020

 • Jill
  DHL wachttijd 0 reacties

  De wachttijd bij spullen die via DHL geleverd worden kun je momenteel wel minimaal één keer zo’n lange levertijd verwachten als normaal.
  Dit gaat mij wel te ver, iets langer dan normaal heb ik begrip voor; maar er is natuurlijk wel een grens.?

  Jill 27 april 2020

 • Jasmijn
  Respect voor pakketdienst 0 reacties

  In de tijd die nu heerst, met het coronavirus, heb ik mega veel respect gekregen voor iedereen die bij de pakketdienst werkt. Want wat hebben deze mensen het druk! iedereen bestelt nu online en verwacht dan maar dat het de volgende dag geleverd wordt. De mensen die hier werken doe keihard hun best en werken ongelooflijk hard om iedereen in hun behoeften te voorzien. Ik zou niet met ze willen ruilen, maar vind wel dat ze een dikke pluim verdienen en een flinke loonsverhoging!

  Jasmijn 10 april 2020