Energie

Delta Energie

9 reviews
56% positief
Positief
11% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Delta Energie?

Probeer eens de beste keuze Pure energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 9 )

  • Jeroen
    Delta energie voordelen 0 reacties

    Een lopend contract opzeggen voor een contract bij Delta energie heeft voor ons veel voordelen met zich mee gebracht.
    Zo hadden wij nog geen groene stroom, wel wilden we dit al heel erg lang en Delta energie heeft dit mogelijk gemaakt voor ons.
    Ook heb je hier de keus of je voor 1 jaar een contract wilt of je doet gelijk voor 3 jaar.
    Ik kan me voorstellen dat wanneer je er al langere tijd zit en dit bevalt goed, dat je dan voor 3 jaar kiest voor het gemak.
    Maar omdat het voor ons de eerste keer bij Delta Energie is, hebben wij voor 1 jaar vast gekozen en ook dat was al een hele mooie aanbieding.
    Op de website van Delta Energie kun je je maandlasten berekenen, aan de hand van je postcode, dit vond ik heel erg handig.
    Dat geeft je een goed en duidelijk beeld van wat je ongeveer zou gaan betalen.

    Jeroen 8 november 2020

  • Sven
    Tevreden over Delta energie 0 reacties

    Wij zitten nu een lange tijd bij Delta en we zijn erg tevreden.
    We krijgen iedere keer een duidelijk overzicht van wat we verbruikt hebben, zodat we zelf kunnen nagaan of we nog ergens op kunnen bezuinigen.
    Dit bevalt mij erg goed, want we zijn ons nu van dingen bewust waar we eerder nooit bij stil hadden gestaan.
    Zo letten we nu extra op de hele simpele dingen, als 's avonds en wanneer we weggaan de verwarming uitzetten, dit klinkt simpel maar scheelt toch heel erg veel.
    Delta energie zorgt voor ons dus vooral voor bewust bezig zijn met de energie en daarbij is het lekker goedkoop, wat ook mooi meegenomen is.

    Sven 4 oktober 2020

  • Leah
    allerlei gladde praatjes 0 reacties

    Verkoper aan de deur gehad van Delta Energie. Van allerlei gladde praatjes dat hun absoluut goedkoper waren dan mijn huidige energieleverancier. Daar bovenop nog een mooie aanbieding. Moest gelijk van alles weten, naam + geboortedatum noem maar op en als laatste mijn bankrekeningnummer. Geweigerd deze te geven. Meneer kon door het niet geven van mijn bankrekeningnummer mij geen informatie meer sturen via de mail..? Tussen zijn gladde praatjes door even mee gekeken op zijn tablet en allang gezien dat als ik dit wel zou geven ik vast zou zitten aan een contract per 1 september. Dus pas op met deze verkopers van Delta Energie en de rest van dit bedrijf. De reacties hier op deze pagina zeggen genoeg.

    Leah 29 september 2020

  • Kelvin
    Delta energie klacht 0 reacties

    Wat een ontzettend klantonvriendelijk bedrijf is dit, ik moet even mijn frustratie kwijt.
    Wij zijn hier al ik weet niet hoe lang trouwe klant en altijd hebben we keurig de rekeningen op tijd betaalt.
    Eén keer loopt iets niet helemaal zoals het hoort, waardoor de betaling aan delta energie niet helemaal goed was gegaan en amper een dag later hebben we al een brief bij de post met een aanmaning en tevens een mail in de inbox met een dringend verzoek om de betaling te voldoen.

    Dit alles bij elkaar vind ik erg opdringerig over komen en daar ben ik niet bepaald van gediend.
    Als het nou zo zou zijn dat dit iedere keer hetzelfde verhaal was bij ons, was het nog weer een ander verhaal geweest.
    Maar wij betalen altijd keurig en op tijd, dus daar hadden ze ook even naar kunnen kijken en rekening mee kunnen houden.
    Mij persoonlijk viel dit erg van ze tegen.

    Kelvin 24 september 2020

  • Allard
    Delta energie duurzaam 0 reacties

    Wat voor ons heel belangrijk was om voor Delta te kiezen is dat er hier heel veel duurzaam gebeurt.
    Wij zijn mensen die het belangrijk vinden dat we er zo veel mogelijk aan doen om de planeet schoner en gezonder te maken en te houden, dus voor ons is een keuze als deze dan makkelijk gemaakt.
    Nu hopen dat meer mensen het doen, niet perse voor onszelf, maar wel voor de mensen die hier over honderden / duizenden jaren hopelijk nog steeds mogen wonen.
    En de dieren ook natuurlijk.
    Maar heel goed en heel fijn dat Delta energie zo met duurzaamheid bezig is, dat vind ik bewonderingswaardig!

    Allard 17 september 2020

  • Nikita
    Meer energieverbruik 0 reacties

    Nu we allemaal verplicht thuis zitten en thuis moeten werken merk ik dat we veel meer energie verbruiken dan normaal. Dit doe je niet bewust, maar doordat je thuis bent doe je gewoon sneller even de verarming aan etc. Gelukkig zitten we bij een redelijk goedkope aanbieder, dus dan schrikken e nog niet zo erg als de rekening straks op de lat ligt.

    Nikita 22 mei 2020

  • Dennis
    Delta energie niet goed 0 reacties

    Delta energie is een grote maatschappij in opkomst en ze zijn al flink naam aan het maken.
    Ik heb heb ook de keus gemaakt om hier naar over te stappen en die keus betreur ik tot op heden nog steeds.
    Het is lang niet wat ik er van verwacht en gehoopt had, dus dat was een behoorlijke tegenvaller voor ons.
    Dat beetje korting die we hier kregen voor het overstappen weegt niet op tegen onze ontevredenheid hier over.
    Dus het is in dit geval het contract afwachten tot dit is afgelopen en daarna gaande weer terug naar onze vorige maatschappij of naar een andere, maar in ieder geval blijven wij niet hier.

    Dennis 2 januari 2020

  • Gert
    Delta energie beoordeling 0 reacties

    Ik ben jarenlang klant geweest bij delta energie, maar daar is sinds kort verandering in gekomen.
    Ik ben overgestapt naar een andere leverancier omdat die een goede aanbieding had die ik simpelweg niet kon weigeren.
    Bij delta energie ben ik nooit ontevreden geweest en ik ben hier altijd geholpen, maar ze deden nooit veel aan aanbiedingen hier.
    Bij de leverancier waar ik nu zit is alles precies hetzelfde, alleen heb ik daar bovenop alles ook nog wat extra geld over iedere maand.
    Tot nu toe heb ik nog geen spijt gehad van mijn overstap, maar ik wil wel benoemen dat delta energie altijd goed werk heeft geleverd!

    Gert 20 oktober 2019

  • Jan Willem
    Delta energie goede en goedkope leverancier 1 reactie

    Delta Energie was voor mij een onbekend bedrijf, totdat wij nieuwe buren krijgen en mijn buurman hierbij werkt.
    Toen heeft hij mij een keer overgehaald om mij hier eens in te verdiepen, in eerste instantie dacht ik dat dit een mooi verkooppraatje was en dat het niet veel verschil zou maken met de andere leveranciers.
    Toch heb ik me er wel in verdiept en ik kwam er achter dat mijn beste buurman gelijk had en het behoorlijk wat kosten scheelt.
    Ondanks dat ik minder betaal, merk ik verder geen verschil.
    Alles werkt nog even goed als toen ik bij een andere leverancier zat, het enige verschil is dat ik nu een stuk minder betaal en dus aan het eind van de maand dit geld over houd voor andere dingen.

    Jan Willem 1 augustus 2019


Gerelateerde blogs

Vattenfall Nintendo Switch deal
Vattenfall Nintendo Switch deal

Het is Black Friday week met veel leuke acties en aanbiedingen. Vattenfall steekt hier met deze aanbieding flink bovenuit, ... Lees verder

ACTIEEnergie 25 november 2020

Besparen op je vaste lasten
Besparen op je vaste lasten

De meeste mensen weten niet dat je veel geld kunt besparen en blijven vaak jaren lang bij dezelfde energieleverancier en ... Lees verder

Energie 4 oktober 2020