Dagaanbieding

Dealwereld

13 reviews
23% positief
Positief
8% neutraal
Neutraal
69% negatief
Negatief
Ontevreden over Dealwereld?

Probeer eens de beste keuze 1Dagactie.nl.


Reviews (13)

  • J.W.A.huibers
    Retourbetaling na annulering order 0 reacties

    Big order bevestiging ontdekte ik, dat het om de goedkopere versie ging voor hogere prijs dan de marktconforme. Kreeg na telefoon correct afmelding met de belofte binnen 14 dagen geld retour. Na 3 weken mail komt er aan. Dus niet. Wacht nu al ruim Ωes weken op mijn geld. Heb Dealwereld in gebreke gesteld en zal binnenkort een incasso buro inschakelen. Advies doe geen zaken !!!!

    J.W.A.huibers 3 juni 2021

  • Iridium
    Playstation 5 - Get Rich Quick 0 reacties

    De heer Wenoed Kapoor, zit achter deze site. Wat een ongelofelijk goor persoon ben je om een product uit de markt te kopen om het vervolgens voor 250% de marktwaarde te koop aan de bieden. Vuile oplichter is het!

    Hoop dat scalpers wettelijk aangepakt kunnen worden, en hoop dat hij en alle andere scalperen lekker blijven zitten met hun handel.

    Dit is een goed voorbeeld van het slechte in de mens.

    BAH!

    Iridium 22 februari 2021

  • Stijn
    1250 euro ps5 0 reacties

    Ik zag op jullie site een playstation 5 staat voor €1250, Belachelijk! Bij elke andere site zijn ze €500 per stuk. Dus als je graag van teveel uitgeven houdt ga dan vooral naar deze site. Wat een stelletje oplichters. Ik hoop dat jullie snel failliet gaan. Verder is jullie site erg gebruiksonvriendelijk en jullie klantenservice heel erg traag

    Stijn 11 februari 2021

  • Ed
    PS5 oplichting op Dealwereld.nl 4 reacties

    Wat een zeer zielig bedrijf dit. Ps5 verkopen voor € 1250, bijna 3-voudige van de normale prijs. Mag hopen dat iedereen dit bedrijf negeert in de toekomst en lachend failliet gaan. Beetje op een zeer lage manier aan je centje komen he ‘dealwereld.nl’. Echt een heel erg zielige vertoning dit. Waar blijft je geloofwaardigheid. Dit doen betekent ook voor andere goederen de hoofdprijs betalen en zoals ik wel lees is de service ook nog eens ver te zoeken. Man man man..

    Ed 23 december 2020

  • Anin
    Slecht bedrijf 2 reacties

    2 manden wacht voor retourn geld terug !!!! Heb het nog steeds niet het slaat echt nergens op. Wat zijn ze met mijn geld aan het doen ik mail meerdere keren zonder reactie. Ik voel me zwaar opgelicht en wil dit gewoon opgelost hebben. Aangifte doen gaat me te ver maar kom op, het is mijn geld gewoon terug sturen dan is iedereen blij!!!

    Anin 27 mei 2020

  • Selim
    Besteld en gekregen 2 reacties

    Nintendo DS besteld. Zeer goed bedrijf vertrouwelijk houd zich aan de regels niks te klagen.

    Selim 17 februari 2020

  • Chris
    WAARDELOZE SERVICE 0 reacties

    Een Google Hub gekocht, waarvan het scherm kapot ging. Na de klacht gemeld te hebben, meer dan een maand op antwoord wachten, waarbij slechts gevraagd werd of ik al contact met Google had opgenomen... JULLIE HE BEN NOG HEEEL WAT TE LEREN DAAR.
    Zeker geen aanrader om te kopen, je kunt beter even om je heen kijken. Betere deals met zeker betere service.

    Chris 16 januari 2020

  • Henk
    Waardeloze after sales 0 reacties

    Enkele dagen na ontvangt Dyson luchtbevochtiger een bericht met foto’s gestuurd vanwege een scheurtje aan de binnenzijde van het waterreservoir. Na 3 mailtjes zonder reactie gebeld. Op verzoek nogmaals de mails gestuurd. Men zou een reactie geven. Inmiddels een maand verder en totaal geen reactie ontvangen.
    Wat een waardeloze zaak. Nooit meer iets kopen!

    Henk 10 januari 2020

  • Karin
    oplichters dealwereld.nl 1 reactie

    Product besteld dat niet aan de verwachtingen voldeed en direct teruggestuurd. Inmiddels al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten. Verschillende telefoontjes en mailtjes hebben helaas tot nu toe niets opgeleverd. Elke keer wordt er beloofd dat ik het geld met een week op de rekening heb staan maar helaas nog niets. Nu zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus!

    Karin 9 december 2019

  • Karin
    oplichters 0 reacties

    Ik had een google nest besteld die helaas niet over een camera bleek te beschikken. Helaas kwam ik daar ook pas achter toen ik het pakketje al had opengemaakt. Ik heb het produkt teruggestuurd en omdat het cellofaan van de verpakking was zou ik 25% minder geld terug krijgen. Erg jammer maar ik ben daarmee akkoord gegaan. Inmiddels ben ik al meer dan 6 weken op mijn geld aan het wachten en heb er al verschillende mailtjes en telefoontjes aan besteed. Elke keer wordt gezegd dat het dan en dan op mijn rekening staat maar tot nu toe niets ontvangen. Inmiddels zijn ze ook telefonisch niet meer bereikbaar. Oplichters dus.

    Karin 9 december 2019

  • Lisanne
    Bestelling dealwereld 0 reacties

    Gisteren iets gekocht bij Dealwereld, toch even gekeken of alles wel klopt want had er nog niet eerder van gehoord en via Google ben ik op de site gekomen. Ze hadden precies het product dat ik wilde en in de aanbieding (50 euro goedkoper als elders). Meteen besteld en komt morgen in huis volgens de track en trace. Laat het nog horen als het artikel daadwerkelijk is aangekomen, vooralsnog prima service.

    Lisanne 11 augustus 2019

  • Eric
    Ervaring over Dealwereld 1 reactie

    Als je voor 00:00 besteld heb je het de volgende dag in huis, klopt ook want ik bestelde iets om 23:00, kreeg meteen mail dat ze het in orde gingen maken (automatische mail) en rond half 1 had ik een postnl mail met daarin de gegevens. Dealwereld.nl heeft nog niet heel veel artikelen maar dit zal vast spoedig meer worden als de site wat bekender wordt, coolblue 2.0.

    Eric 11 augustus 2019

  • Ronald
    Dealwereld review 0 reacties

    Ik heb een Dyson AM07 luchtreiniger gekocht op Dealwereld, binnen een werkdag was hij in huis. In verband met het warme weer was dit ook zeker nodig, we wonen klein met een platdak dus je kent het wel. Het is een soort ventilator maar zonder de blades, dus minder geluid, geweldig apparaat! Heb hem in de slaapkamer staan en werkt heel goed.

    Bedankt Dealwereld.nl

    Ronald 11 augustus 2019