Vliegvakantie

De Vakantiediscounter

11 reviews
18% positief
Positief
27% neutraal
Neutraal
55% negatief
Negatief

Op zoek naar een fijne vakantie maar je weet nog niet waar naar toe? De vakantieDiscounter kan je hier goed bij helpen. De VakantieDiscounter werkt met veel reisorganisaties samen om zo een enorm aanbod tentoon te kunnen stellen.

Ben je toe aan een verre reis naar bijvoorbeeld Curacao, of een autovakantie net over de grens? Zonvakantie, wintervakantie, misschien een stedentrip? Werkelijk alles is mogelijk. Op het laatst even een last minute pakken voor een super prijs? Ja, zelfs dit kan.

Ontevreden over De Vakantiediscounter?

Probeer eens de beste keuze Corendon.

Vliegvakantie aanbieders prijzen vergelijken.


Reviews ( 11 )

  • EV
    Vakantiediscounter omboeken wegens corona ... 0 reacties

    Op de site staat dat je mag omboeken als je ivm corona toch niet naar de door jou gekozen bestemming wilt. Op 21 juni jl. omboekingsverzoek van onze zomervakantie Tenerife naar wintersport gemaild naar de Vakantiediscounter. Reminders gestuurd. Volgende week begint onze bouwvakvakantie. Nog geen enkele reactie gehad! We kunnen nu ook niets anders boeken of weg. De reis uiteraard wel al moeten betalen. Schandalig dat Vakantiediscounter telefonisch niet bereikbaar is! Het moet toch mogelijk zijn extra medewerkers in te zetten. Onze reis is via TUI. TUI is wel bereikbaar, maar kan ons niet helpen. Dat wordt NOOIT MEER boeken bij Vakantiediscounter. Volgens mij wachten ze gewoon tot het te laat is en dan moeten we tegen onze wens het vliegtuig in terwijl we recht hebben op omboeking. Als we onverhoopt Corona oplopen, houden we Vakantiediscounter bij deze vast verantwoordelijk.

    EV 8 juli 2020

  • franky
    iedereen waarschuwen voor VakantieDiscounter 0 reacties

    hallo ,
    ik wil iedereen verwittigen om nooit met reisorganisatie vakantiediscounter in zee te gaan . alles lijkt normaal zolang je ze niet nodig hebt , maar als je ze nodig hebt sta je er helemaal alleen voor.
    dit is onze story dat we meemaakten en we nog steeds kriebels van krijgen.
    Dit was mijn eerste mail naar vakantiediscounter.
    hoi vakantiediscounter medewerker,

    Wij hebben jammerlijk nog niks gehoord van jullie omwille voor een
    terug gave of een tegemoetkoming van onze reis dat we vroegtijdig moesten
    beeindigen vanuit egypte : we hadden geboekt voor het hotel jaz aquaviva
    van 14 maart tot 28 maart onder het
    Boekingsnummer: K15N566 ,
    Reserverings/boekingsnummer:7017028
    maar op maandag 23 maart moesten we al naar huis vanwege coronavirus en vanaf zaterdag 21 maart
    was het hotel al in lockdown , alleen nog wat eten en enkele dranken waren
    nog beschikbaar , geen animatie of sfeer was er nog in het hotel.bijna alle werknemers hebben het hotel moeten verlaten.Het was zo stil of iets.
    We hebben zekers 20 keer naar vakantiediscounter gebeld (dat ook een pak geld koste) maar kregen steeds een voicemail.Plots kregen we toch iemand aan de lijn en de vrouw zei lakoniek , dat een duitse maatschappij onze operator was ben-tour.Ik zei dat kan niet we hebben bij jullie geboekt.Ja en toen stonden we daar.Wij hebben de belgische ambassade gebeld om ons te helpen om ons thuis te brengen.Daags nadien kwam er uit het niets een ben-tour man en die zei dat we morgen moesten vertrekken , maar niet naar het voorbestemde luchthaven amsterdam waar onze wagen stond maar dat we gingen landen in dusseldorf.Ja we waren al blij dat we egypte konden verlaten maar dan kwam het volgende probleem hoe geraken we van dusseldorf naar amsterdam omdat daar onze wagen stond.Voila weeral kosten 180 euro voor 2 tickets.Uiteindelijk zijn we toch thuis geraakt maar voelen ons compleet bedrogen.We hebben de maatschappij al vele keren aangeschreven om toch een tegemoetkoming te krijgen voor de week die we vroeger naar huis moeten gaan zijn en onze treintickets en smart.Maar daar reageren ze zelfs niet op.Gewoon schandalig en mensen we waren niet alleen zo waren nog vele mensen die in de kou stonden
    Dus mensen wij hopen dat jullie er toch goed gaat over nadenken om vakantiediscounter als reisorganisatie te nemen.Want tijdens uw reis kan er van alles thuis gebeuren en dan begint pas de misere.

    Met de vriendelijke groeten

    van franky mercy en ines de vos

    franky 12 juni 2020

  • Lars
    Altijd via vakantie discounter 0 reacties

    Wij boeken al jaren elk jaar onze vakantie via vakantie discounter.
    Vergeleken met andere reis organisaties is dit echt vele malen goedkoper en in de loop der jaren heeft ons dit al ontzettend veel geld bespaard en is dit echt een aanrader voor iedereen die van zon zee en strand (vlieg) vakanties houdt.

    Lars 29 april 2020

  • Annelore
    Slechtste maatschappij ooit 1 reactie

    Na onze tussenvlucht gemist te hebben, niet onze schuld, lieten ze ons achter op de luchthaven. 60 euro taxikosten en 48 euro telefoonkosten. Daarna werd beweerd dat we hen niet verwittigd hadden totdat ik letterlijk een screenshot stuurde van de historiek van de telefoon. Geen enkele compensatie, eindeloos van kastje naar de muur gestuurd. Klantenservice een dikke 0/10, nooit meer, waardeloos !!!!

    Annelore 19 februari 2020

  • Angelique
    Vakantie Discounter heel slecht 0 reacties

    Heel slecht personeel die je werkelijk nergens mee willen helpen. Je ziet overal op Schiphol logo's van De Vakantie Discounter maar wij hebben hier 1 keer een vakantie mee gedaan en dat gaan we nooit weer doen. De klantenservice die geen idee heeft wat ze moeten doen en werkelijk niemand helpt je. Ik raadt iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan.

    Angelique 24 januari 2020

  • Suzan
    Minder keus 0 reacties

    De vakantiediscounter biedt van alles aan, maar het is vooral gericht op hotels en dergelijke en daar is niet iedereen naar op zoek.
    Dus als dit is wat je altijd doet op vakantie dan zit je hier zeker goed en dan is er voor ieder land ook wel wat moois te vinden.
    Maar als je echt iemand bent die van kamperen en dergelijke geniet, dan denk ik niet dat iets boeken via de vakantiediscounter handig is.
    Ik had hier zelf nooit zo over na gedacht omdat wij echt hotelgangers zijn en toen raadde ik dit dus aan aan een vriendin van mij en zij gaf mij terug dat dit niet hun manier van vakantie vieren is.

    Suzan 5 augustus 2019

  • Cornelis
    Beste aanbieder 1 reactie

    Vakantiediscounter is en blijft voor mij de beste vakantie aanbieder die er is, ik vind het werkelijk een ideale website! Het enige wat ik hoef te doen is wat informatie invullen over waar ik naartoe wil op vakantie en met hoeveel personen en dergelijke en de website doet dan voor mij de rest.
    Ik filter hem dan vaak ook nog even op det onderdeel prijs van laag naar hoog, zodat ik niet al die absurde bedragen boven aan mijn lijst heb staan.
    En zo vind ik altijd een mooie vakantie jaar de plaats van bestemming die ik in gedachten had voor de beste prijs die er te vinden is. Ik doe dit al jaren zo en ik zie hier ook niet snel verandering in komen.

    Cornelis 9 juli 2019

  • Sebastiaan Oosting
    Spam mails de vakantie discounter 1 reactie

    Bestel geen vakantie bij de Vakantie Discounter, je wordt dood gegooid met mails. Vooraf aan de vakantie is het wel leuk, je krijgt mails van wat je moet doen, handige tips en ga zo maar door. Net voor je vakantie krijg je nogmaals allerlei tips en links in de mail waar de Vakantie Discounter nog meer door casht bijvoorbeeld parkeeropties bij het vliegveld waarvan je vliegt. Eenmaal in het hotel aangekomen en vrijwel iedere dag vanaf dan krijg je mails over wat je allemaal kunt doen, terwijl je reisaanbieder ook in de ochtend bij je hotel langskomt en alles uitlegt wat er mogelijk is qua activiteiten en dergelijke. De mails zijn dus zinloos en daarbij ongewenst. Dan ben je weer thuis, fijne vakantie achter de rug, je denkt overal van af te zijn maar nee hoor, weer mails. Hoe was je vakantie? Kan je ons een beoordeling geven? Het houdt niet op!
    Het is een grote spam bende kan ik u verzekeren, geen zaken mee doen!

    Sebastiaan Oosting 16 juni 2019

  • Rene Vogels
    meer keuze op vakantiediscounter 1 reactie

    Ik vind juist dat deze vergelijkingssite, zoals ze het hieronder noemen, een uitkomst. Als je bij een normale reisaanbieder gaat dan geeft die je alleen de opties die hun aanbieden en daarmee klaar. Op de VakantieDiscounter krijg je alle opties dus kan je uit alle reisaanbieders kiezen en gemakkelijk vergelijken. Persoonlijk ga ik altijd naar deze site omdat je meer keuze hebt en qua prijs maakt het niets uit.

    Rene Vogels 30 mei 2019

  • Cornelis
    VakantieDiscounter is een vergelijkingssite 0 reacties

    Ik heb hetzelfde meegemaakt als de review die hieronder is geplaatst door Bastiaan. Dit komt omdat de Vakantiediscounter niet zelf de reis regelt maar je doorverbind naar een echte reisorganisatie. Je moet de Vakantiediscounter zien als een affiliate netwerk van alle reisopties van alle reisaanbieders. Hierdoor krijg je soms niet alle informatie en ga zo maar door. Moet wel zeggen dat er enorm veel bedrijven zijn zoals deze die andere reizen van reisbureaus aanbieden maar ga gewoon naar de D-reizen of Corendon site, dan krijg je de beste service. Wat je ook kan doen is via de VakantieDiscounter, of een soortgelijke website, want in principe is het een veredelde vergelijkingssite, vergelijken waar je de beste prijs hebt, dan naar de betreffende aanbieder haar website gaan (zoals dus Corendon, D-Reizen, Alltours, etc) en daar de reis boeken.

    Wat de VakantieDiscounter doet is prima, vergelijken van reizen. Hierom 3 sterren. Hier boeken is echter niet handig zoals uitgelegd.

    Cornelis 30 mei 2019

  • Bastiaan
    Weinig informatie en geen hulp 0 reacties

    Hele slechte site met een nog slechtere dienst. Ik heb hier een reis geboekt bij VakantieDiscounter, alles prima, redelijke prijs maar ik ga zaterdag weg en ik heb nu (2 dagen van te voren) nog steeds niet alle gegevens. Er stond in een mail dat informatie ingaande een visum (voor turkije) nog zou komen maar tot op heden dus nog niets ontvangen, heel gek. Heb er ook al heen gemaild paar dagen terug, zonder gehoor. Morgen ook hemelvaartsdag dus dan zullen ze ook wel niet reageren, bagger. Laatste keer dat ik mijn vakantie heb geboekt bij de VakantieDiscounter! Wees gewaarschuwd. Nu mag ik, door een stommiteit van het bedrijf zelf, een uur in de rij staan voor een visum aanvraag terwijl dat ook via internet kan via een link, die de VakantieDiscounter dus moet regelen. Weet overigens niet 100% zeker of ik een visum nodig heb dus dat komt er ook nog eens bij, informatief en helpende scoort deze reisorganisatie een 0,00.

    Bastiaan 30 mei 2019