Dateplanet

Bezoek Dateplanet

Lid van Reviews.nl

Dating

Dateplanet

13 reviews
70% positief
15% neutraal
15% negatief
Lovezone is van alle datingsites de beste keuze.

Reviews (13)

 • Kees
  Dateplanet 0 reacties

  Nep site, het enige wat je krijgt is verzoekjes voor foto's te sturen naar nep profielen. En die foto's kosten extra credits. Dus helemaal niks echt en positief en al zeker niet gratis.
  Ik ben 55 en heb alleen heel jonge dames die reageren.. nou allemaal nep dus. Ik zit er niet op te wachten en echte dames al helemaal niet.. dus mensen. Als je geld wilt spenderen aan een leuke date.. zoek iets anders dan dateplanet.

  Kees 15 september 2021

 • Sabine
  Mannen verzieken het op Dateplanet 0 reacties

  Iedereen kan wel positief zijn over deze datingsite Dateplanet.nl maar ik heb juist helemaal niet positief! Het aantal mannen die denkt dat een foto van hun penis het beste is wat ze te bieden hebben is enorm. En dan heb ik het er nog niet over dat er ook heel veel mannen zijn die elke dag een aantal keer op je profiel kijken maar ondertussen nooit wat zeggen. Ik snap dat enerzijds Dateplanet hier weinig aan kan doen en dat het de dupe is van de tamelijk domme man. Echter vind ik dat ze hier wel beter op toe moeten zien, het is een datingsite, geen sekssite.

  Sabine 27 juni 2021

 • Marlous
  Liefde op en voor Dateplanet 0 reacties

  Ik zou de vlag en wimpel wel uit willen hangen, want ik heb eindelijk mijn grote liefde gevonden en dat op 48! jarige leeftijd. En niet zo maar in de kroeg of op welke andere uitgaansgelegenheid je ook maar zou kunnen verwachten, maar op een datingwebsite. Dateplanet wel te verstaan. Ik was wat sceptisch tegenover dit soort date praktijken, ik was altijd van mening dat zoiets leuk lijkt op beeld, maar dat wanneer je er zelf mee te maken krijgt het voor geen ene malle moer werkt. Dit had ik dus mis en ik ben er zelf het levende bewijs van. Dateplanet heeft ervoor gezorgd dat ik nu de liefde van mijn leven gevonden heb en daar zal ik ze altijd dankbaar voor blijven zijn. Ik hoop dat vele mensen eenzelfde ervaring mogen hebben of krijgen. Dit gun je natuurlijk iedereen.

  Marlous 7 oktober 2020

 • Bert
  Goede klantenservice 1 reactie

  Dateplanet heeft een hele goede klantenservice. Dit vind ik heel erg fijn want ik ben nu eenmaal niet zo heel erg handig met alles wat je tegenwoordig op het internet kunt doen.

  Toen het mij gelukt was om een profiel aan te maken, moest ik er ook nog foto’s op zetten. Dit lukte mij helaas niet en dus heb ik aan de bel getrokken bij de klantenservice hiervan. Binnen een half uur kreeg ik bericht terug dat de foto’s erop stonden.

  Ik was hier natuurlijk erg dankbaar voor en heb dit ze laten weten, maar wil het hier toch ook even noemen.

  Bert 13 juli 2020

 • Yvonne
  Dateplanet klacht 0 reacties

  Laatst had ik een klacht naar de helpdesk van Dateplanet gestuurd. Ik werd namelijk continu lastig gevallen door een man op deze website, nadat ik meerdere malen had aangegeven niet geïnteresseerd te zijn, heel erg vervelend! Gelukkig werd mijn klacht serieus genomen en pakten ze dit snel op. De man heeft geloof ik een waarschuwing gehad en ze gaven aan dat ze dit in de gaten zouden houden. Nadien heb ik geen last meer gehad van dit verhaal, dus goede service daar!

  Yvonne 24 mei 2020

 • Petra
  Dateplanet mannen oprecht 0 reacties

  Wat een lieve en oprechte mannen zitten er op dateplanet!
  Dat is echt wel speciaal op een datingsite.
  Wat mij ook opvalt is dat mannen hier over het algemeen wat ouder zijn dan op de meeste andere datingsites.
  In mijn geval is dat een goed teken want ik ben zelf ook over de 40 en zit echt niet meer te wachten op van die jonge broekies.
  Dateplanet betaal je wel geld voor, maar dit vind ik niet erg.

  Petra 3 mei 2020

 • H. Veenstra
  Dateplanet.nl account verwijderen 0 reacties

  Ik heb werkelijk uren gezocht en nog steeds vond ik het niet hoe het moest om mijn account en profiel te verwijderen. Ik zocht natuurlijk op de verkeerde plek dus heb de klantenservice gemaild. Binnen 5 minuten had ik een reactie terug als volgt:

  Je kunt je profiel verwijderen via instellingen, wijzig profiel, account verwijderen.

  Best simpel, als je het maar weet. Hierom meldt ik het ook even op dit forum zodat anderen niet eerst de klantenservice hoeven te mailen.

  Fijne dagen, christmas is coming to town!

  H. Veenstra 23 november 2019

 • J. Lomp
  Dateplanet.nl hele fijne datingsite 0 reacties

  Dateplanet is voor mij een hele fijne datingsite gebleken. Weinig poespas maar gewoon de nodige dingen duidelijk. Je betaald 1 keer € 24,99 en je kan een maand lang onbeperkt chatten, alles is duidelijk en het werkt heel goed.

  Klein minpunt vind ik dat er geen app van is maar desondanks 5 sterren. Heb meerdere dates door Dateplanet gehad en ben daar erg blij mee uiteraard!

  J. Lomp 19 november 2019

 • Maurits
  Eindelijk eens geen fake site 3 reacties

  Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat er eindelijk eens geen nep leden op een datingsite te vinden zijn. Je kan zoiets snel zien door profielfoto's door de google scanner te halen om te kijken of de profielen ook op andere websites staan en/of zij gebruik maken van andermans foto. Ik heb honderden foto's gecheckt en geen enkele komt terug in de zoekmachines. Mag ook wel eens gezegd worden als een website goed werk levert toch? Ik geef Dateplanet.nl 4 sterren, ik mis namelijk een app, voor de rest echt een hele goede datingsite!

  Maurits 18 oktober 2019

 • Lex
  Dateplanet goedkoop 0 reacties

  In tegenstelling tot veel andere datingwebsites heeft Dateplanet een heel aantal positieve punten, laat ik er een aantal op een rijtje zetten:

  - Het is goedkoop (je moet wel betalen, maar veel minder dan op de gemiddelde datingwebsite)
  - er zitten heel veel mensen op, waaronder ook veel vrouwen
  - je kunt chatten, maar ook foto's sturen en nog meer opties
  - je kunt er voor kiezen om niet betalend lid te zijn, het is niet verplicht
  - er staat veel informatie op de profielen van anderen
  - er zitten mensen van alle leeftijden op

  Dit zijn een heel aantal punten en waarschijnlijk heb ik ze dan nog niet eens allemaal benoemt, maar dit is wat me zo snel even binnen schiet. Het lijkt misschien allemaal vrij voor de hand liggend wat hier boven benoemd staat, maar geloof me dat is op heel veel andere datingwebsites niet het geval. Daarom vind ik deze zo goed.

  Lex 28 juli 2019

 • Leon
  Nep profielen 1 reactie

  Dateplanet is maar een van de weinige date platforms waar geen of in ieder geval niet zo veel nep profielen op te vinden zijn.
  Waarschijnlijk zal dateplanet hier wel een strenge controle voor hebben om dit tegen te gaan ofzo.
  Maar dat vind ik in ieder geval een heel goed iets, want op iedere andere site waar ik daarvoor op zat stikte het altijd van de nep profielen en dan is de lol er heel snel af want daar zit niemand op te wachten.

  Wel vind ik dateplanet een beetje aan de saaie kant en dat komt omdat het echt een website is gebaseerd op het vinden van relaties.
  Van mij hoeft dit niet perse en mag er ook wel iets spannends tot stand komen, ook als dit niet op een relatie uitdraait.
  Maar dat soort dingen zal je hier niet zo veel vinden, als je daarentegen een relatie zoekt dan zit je hier op de goede plek.

  Leon 19 juli 2019

 • Kasper
  Goede site veel leden 1 reactie

  Wanneer je binnen een korte periode op zoek bent naar een leuke date en volgens mij is iedereen dat, dan is dateplanet echt een aanrader.
  Ik vind dateplanet echt een goede site en het mooie hier aan is dat er heel veel leden op deze site zitten en dat maakt je kans van slagen natuurlijk een stuk groter dan wanneer je op een site zit met maar heel weinig mensen maar dat is ook logisch.

  Wat voor leeftijd je hebt maakt hoer gelukkig ook niet uit, er zitten mensen van jong tot oud op en dat doet me altijd goed om te zien dat hier niet in gediscrimineerd wordt.
  Sommige mensenkennis geven wan het praktischer te vinden om dit wel te verdelen, maar die mening deel ik totaal niet.
  Het kan heel gezellig en ook verhelderend zijn om af en toe is met mensen van buiten je comfort zone te praten.
  Zo kom je soms tot hele nieuwe inzichten wat ik zelf altijd erg interessant vond.

  Dus mocht je op zoek zijn naar een leuke date en dit liever gisteren dan vandaag gevonden hebben, dan vind ik dateplanet een absolute aanrader.

  Kasper 6 juni 2019

 • Teun
  Veel actieve vrouwen 1 reactie

  De naam zegt het al: Dateplanet, dit is daadwerkelijk een nieuwe planeet om te daten. Ik heb nog nooit zoveel contact gehad met vrouwen, op welke datingsite dan ook en geloof me, ik heb er al een paar achter de rug. Een VIP lidmaatschap kost 29,99 euro maar dan kan je onbeperkt chatten voor een gehele maand, je kan wel grotere (en voordeligere) pakketten kopen maar dit lijkt me niet nodig, als je in een maand tijd geen date kan krijgen op Dateplanet dan doe je toch echt iets verkeerd.

  Opvallend is wel, maar dat heb ik ook veel meegemaakt op andere datingsites, dat vrouwen denken dat ze de baas zijn. Let wel, dit zijn ze ook want er zitten veel meer mannen dan vrouwen op een doorsnee datingsite, dit houdt in dat de vrouwen keuzes hebben. Door dit feit krijg je soms geen bericht terug, wat ik vrij gek vind want wat is nou de moeite om even een berichtje terug te sturen maar op Dateplanet valt dit ratio mee. De meeste vrouwen reageren wel terug, zelfs als ze geen interesse hebben, prima!

  Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze review, voor mij is het zeker een plus.

  Teun 18 mei 2019