Daguitje

Dagtickets

Meerdere locaties

3 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Dagtickets? Probeer dan eens Wildlands Adventure Zoo.
Deze pagina is 1.834 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Sylvia
  Veel keuzes bij Dagtickets 0 reacties

  Als je een keer zin hebt om er op uit te gaan, maar nog niets zo goed weet waar je naar toe wilt dan kan ik absoluut aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Dagtickets.
  Hier heb je heel veel keuzes en kom je soms dingen tegen waar je zelf anders nooit op was gekomen.
  Dus in plaats van altijd maar hetzelfde te gaan doen als uitje, kun je via hier een keer in aanraking komen met nieuwe dingen en avonturen.
  Wij vinden dit als familie erg leuk om te doen en kiezen hier best regelmatig een uitje uit om met zijn allen te gaan doen.

  Sylvia 8 februari 2020

 • Bill
  Niet compleet 0 reacties

  Websites als dagtickets zijn heel handig en mijn vrouw en ik kijken hier vaak op wanneer we op zoek zijn naar een leuk uitje voor ons gezin.
  Maar ik vind dagtickets niet volledig genoeg want ik mis heel erg veel uitjes hier op en het is veel te veel van hetzelfde.
  De uitjes die er wel op staan zijn echter wel heel erg voordelig.
  Ik hoop dat er steeds meer en maar ook van verschillende dingen uitjes op komen te staan, zodat de keus steeds groter wordt.

  Bill 20 november 2019

 • Valerie
  Mooie aanbiedingen 1 reactie

  Op dagtickets kun je hele mooie aanbiedingen vinden, je kunt hier ergens naartoe voor prijzen die je op andere sites niet zult vinden. Of je moet al heel erg geluk hebben op zo'n veiling dat het je lukt om iets te bemachtigen, maar ik ben helaas zo iemand die dat nooit lukt en wie altijd op het laatst nog voorbij gestreefd wordt door een ander.
  Dus dan speel ik het liever op safe en koop ik mijn tickets hier in de aanbieding, dan weet ik zeker dat ik ze heb en dan heb ik ook de zekerheid dat ik er een mooie prijs voor betaal in plaats van dat ik de volle pond moet neertellen.
  Daarom vind ik Dagtickets een heel mooi concept en ik zie ook steeds meer uitjes erbij komen, dus de keus hier wordt steeds groter. Erg mooi!

  Valerie 1 augustus 2019