Magazine

Dagblad van het Noorden

3 reviews
67% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
33% negatief
Negatief
Ontevreden over Dagblad van het Noorden? Probeer dan eens Veronica magazine.
Deze pagina is 1.425 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Peter
  Belangrijk nieuws dagblad van het noorden 0 reacties

  Als je het belangrijke nieuws wilt weten van wat zich in het noorden van Nederland afspeelt dan kun je het beste het dagblad van het noorden aanschaffen. Hier staan staan leuke feiten in, ook staan er rauw advertenties in (altijd handig om te lezen voor eventuele bekenden vind ik) en natuurlijk het actuele nieuws. Ik begin altijd met het nieuws en ga dan lekker door naar de sportpagina, ik blijf toch een man hè hahahahahaha

  Peter 29 april 2020

 • Rick
  Krant ouderwets 0 reacties

  Wie leest er tegenwoordig nou nog een krant?! Of in ieder geval een krant op papier, ik weet er zo geen vijf mensen te noemen die dat doen en dat zegt wel wat vind ik.
  Iedereen leest de krant of online of ze gaan gewoon op de telefoon naar een andere nieuws website kijken of googelen gericht naar het onderwerp waar ze naar op zoek zijn.
  Ik verwacht dat het niet lang meer zal duren voor de papieren kranten helemaal verleden tijd zijn en dat er alleen nog de online variant te vinden is.

  Rick 17 november 2019

 • Gerard
  Krant heerlijk ouderwets 0 reacties

  Steeds minder mensen zijn nog lid van de krant en lezen tegenwoordig alles online op het internet.
  Maar dat is aan mij niet besteed, ik ben iemand die het nog steeds heerlijk vind om de krant op de ouderwetse manier te lezen s ochtends met een kop koffie erbij.
  Zo heb ik het altijd gedaan en zo zal ik het ook altijd blijven doen indien dit mogelijk is.
  Van alle kranten vind ik zelf het Dagblad van het Noorden het leukst omdat ik zo de actuele dingen van mijn omgeving goed mee krijg, maar ook de landelijke actualiteiten staan hier in vermeld.
  Ze doen hun werk naar mijn mening helemaal prima!

  Gerard 6 november 2019