Vliegvakantie

D-Reizen

7 reviews
71% positief
29% negatief
Corendon is van alle vliegvakantie aanbieders de beste keuze.

Reviews (7)

 • Annelies
  Vakantie gaat gewoon door 0 reacties

  Wij hebben er, in tegenstelling tot bijna heel Nederland, heel bewust voor gekozen om onze vakantie niet om te boeken of te annuleren maar om gewoon af te wachten en dan maar te zien wat er mogelijk is.
  Wat zijn wij hier nu blij mee, want onze vakantie gaat gewoon door!
  Wij vliegen volgende week lekker naar de zon en na wat onderzoek gedaan te hebben ben ik er achter gekomen dat het op die camping nu heel erg rustig is omdat bijna niemand het heeft aangedurfd.
  Dus een heerlijke rustige camping met bijbehorende accommodaties voor ons, ik kan nu al niet wachten om heen te gaan!
  Laat die zonvakantie maar beginnen...

  Annelies 20 juli 2020

 • Irma
  D-reizen en de corona tijd 0 reacties

  Ik vind dat D-reizen heel goed met de corona tijd omgaat. Ze houden ons heel goed op de hoogte en als er iets is, dan wordt er meteen gekeken of er ze een oplossing kunnen vinden. Ik krijg hier helemaal niet het idee dat het hun alleen om het geld gaat, maar ik krijgt het idee dat ze echt moeite willen doen voor kun klanten en dat zie je lang niet overal. Wij gaan hier nu voor de tweede keer mee op vakantie en tot nu toe heb ik alleen maar lof voor hen.

  Irma 25 juni 2020

 • Niels
  Voucher ipv geld terug 0 reacties

  Je hoort dat bij heel veel vakantie bureaus, dat mensen een voucher krijgen om later daar naartoe te gaan op vakantie in plaats van dat ze hun geld terugkrijgen.

  Ik vind dat echt belachelijk. Ik snap dat de vakantie bureaus ook geld moeten verdienen maar wie zegt dat je daar het jaar erop naartoe zou willen of kunnen. Ik vind dat ze hun geld gewoon terug moeten kunnen krijgen als ze dit nodig hebben.

  Niels 21 juni 2020

 • Rudy
  Vakantie naar Corona 0 reacties

  Ik kan nu al niet wachten tot de hele coronatijd achter de rug is en we weer
  Zorgeloos op vakantie kunnen. Ik sta dan vooraan in de rij om te gaan boeken en dan natuurlijk het liefst zo’n zon zee en strand vakantie waar ik lekker niets hoef te doen, behalve de hele dag luieren. Ik weet zeker dat die eerste keer op vakantie na het coronavirus echt extra genieten wordt!

  Rudy 7 mei 2020

 • Phil
  Andere organisaties goedkoper dan D-reizen 0 reacties

  D-reizen doet zich voor als de meest voordelige en als de beste organisatie om mee te gaan reizen, maar wanneer je wat beter gaat zoeken zul je er achter komen dat er ook andere reis organisaties zijn die veel goedkoper zijn dan D-reizen. Dus die informatie klopt in dit geval helemaal niet. Wij reizen komend jaar dus niet met d-reizen maar we kiezen er voor om zo veel mogelijk geld te besparen en gaan voor de goedkopere reis organisatie.

  Phil 8 januari 2020

 • Herman
  D-reizen regelt alles 0 reacties

  Voor ons 35 jarig huwelijk hadden mijn vrouw en ik een reis geboekt bij D-reizen.
  Dit was voor ons voor het eerst want normaal gaan wij altijd kamperen met de caravan.
  Dit keer wilden wij een keer helemaal ontspannen en geen enkele stress hebben dus besloten we een reis te boeken via D-reizen en dat zij dan alles voor ons zouden regelen verder.
  Dit hebben wij gemerkt, van het begin tot aan het eind van onze reis hoefden we ons nergens druk om te maken en alles was super geregeld.
  Nu we eenmaal weten dat het ook zo kan, weet ik eerlijk gezegd niet zeker of we de volgende vakantie wel weer met de caravan weggaan of dat we het weer via D-reizen doen.

  Herman 25 december 2019

 • Paula
  D-reizen vakantie beoordeling 0 reacties

  D-reizen bestaat al ontzettend lang en ik kan me haast niet anders meer herinneren dan dat wij hier onze vakantie boeken.
  Het bevalt altijd erg goed en we hebben alle keren alles nog keurig voor elkaar gehad dankzij D-reizen en ook zorgen zij er altijd voor dat je alle documenten ruim op tijd in je bezit hebt.
  Hierdoor heb ik geen stress voor de vakantie en kan ik heerlijk genieten en ontspannen, want alles wordt voor ons geregeld.
  Het enige wat wij hoeven te doen is met onze reisdocumenten op tijd op het vliegveld zijn en de rest is geregeld, super toch!

  Paula 10 december 2019