Hotel

Corendon City Hotel

Amsterdam, Noord-Holland

4 reviews
75% positief
25% negatief

Hotel te Amsterdam, Noord-Holland.

Fletcher Hotel ByZoo Emmen is van alle hotels de beste keuze.

Reviews (4)

 • Heleen
  Overnachten in het Corendon hotel 0 reacties

  Het lijkt allemaal heel mooi, want er staat overal heel groot dat je hier al kunt overnachten voor €99,- per nacht.
  Maar wanneer je een beetje verder gaat kijken op de website, dan kom je er achter dat deze prijzen al heel snel oplopen.
  Als je voor die €99,- euro de kamer neemt, dan wint deze kamer en dan met name het uitzicht en de plek ervan niet bepaald de schoonheidsprijs.
  Wij hebben er wel geslapen, maar ook omdat we met kleine kinderen zitten en dus extra bedden etcetera nodig hadden, kwamen er voor ons wel wat extra kosten bij en is het wat prijziger geworden.
  Bij een volgende overnachting in deze buurt is de kans groot dat wij voor een ander hotel zullen kiezen.

  Heleen 1 december 2020

 • Justen
  Corendon hotel 0 reacties

  Het corendon hotel is een mooi en betaalbaar hotel. Eindelijk een keer hotel die niet zo veel kost als de meeste hotels die een beetje naam hebben gemaakt. Ik vind het bespottelijk hoeveel sommige hotels rekenen voor een overnachting, hier valt dat allemaal reuze mee. En dan heb je de de keus of je wel of niet in het hotel wilt eten, daar is dan natuurlijk een kleine meerprijs voor. Wij zijn hier met plezier naartoe geweest.

  Justen 1 oktober 2020

 • Iris
  overnachten in het corendon city hotel 0 reacties

  Wij, mijn man, ik en onze kinderen, hebben hier laatst overnacht.
  In het Corendon City Hotel.
  Voor onze kinderen was dit een geweldig hotel, de menukaart hield goed rekening met de wensen van kinderen en ook was er genoeg te doen.
  De kamers waren ruim en schoon en de badkamer was ook boven verwachting. We hebben heerlijk geslapen en gegeten.
  Alleen als ik dan toch een puntje van kritiek moet hebben, dan zou ik zeggen dat ik iets meer van de omgeving had verwacht.
  Maar vooralsnog hebben wij hier een hele fijne ervaring gehad.

  Iris 18 september 2020

 • Alex
  Corendon beoordeling over het City Hotel 0 reacties

  Sowieso zijn wel altijd erg blij met Corendon, want zij regelen altijd keurig alles tot in de puntjes. Zo ook was dat hier het geval. We kwamen aan en alles lag klaar, we moesten in verband met de maatregelen wat extra gegevens aanleveren, maar dat was ook alles. Eenmaal op onze hotelkamer kon het genieten en ontspannen beginnen. We zijn niet echt op vakantie geweest dit jaar, maar door ons verblijf hier voelde dit wel zo en zijn we volledig uitgerust weer thuis gekomen. En dat is wat je wilt. Dus als mensen nog een plek zoeken voor een heerlijke tijd weg, dan is het Corendon City Hotel een absolute aanrader.

  Alex 1 september 2020