Vliegvakantie

Corendon

9 reviews
67% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
11% negatief
Negatief
Ontevreden over Corendon? Probeer dan eens Alltours.
Deze pagina is 1.700 keer bezocht.

Reviews ( 9 )

  • Naomi
    Voucher 0 reacties

    Nu met het hele Corona gebeuren worden alle vakanties bijna geannuleerd en in plaats van dat je je geld volledig terug krijgt krijg je vaak een voucher van de maatschappij die je dan later kunt hergebruiken. Ik snap voor hun dat ze niet iedereen hun geld terug kunnen geven, maar mensen zitten ook echt niet te wachten op zo’n voucher. Ik ten minste niet als ik even mijzelf als voorbeeld gebruik.

    Naomi 22 mei 2020

  • Valerie
    Corendon goedkope vakantie 0 reacties

    Als je op zoek bent naar een mooie maar goed betaalbare, dus eigenlijk gewoon een goedkope, vakantie dan zit je bij Corendon goed.
    Het gaat hier vooral om zonvakanties, maar ook voor andere vakanties kun je hier zeker terecht.
    Wij gaan nu ongeveer vijf jaar via corendon op vakantie en ieder jaar zijn we nog heel blij terug gekomen, geen enkele keer was er iets niet goed en altijd was het goed verzorgd.
    Ook voor 2020 zijn we weer aan het kijken naar vakanties bij Corendon, dus de kans is groot dat we ook dit jaar weer via hier zullen boeken.

    Valerie 13 februari 2020

  • Rachel
    Corendon vakanties overal 0 reacties

    Waar je ook naartoe wilt bij Corendon kun je vakanties voor overal en nergens boeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het daar boeken. Het is niet perse alleen maar zo’n vakanties of alleen maar natuur, je hebt hier van alles wat en dat kun je ook aanvinken zodat de site dit voor jou gaat filteren. Ik vind dit zo handig, nu hoef je niet meer speciaal naar een reisbureau toe te gaan om een vakantie te boeken maar kan het gewoon vanaf thuis achter je computer.

    Rachel 7 februari 2020

  • Daan
    Corendon goed en goedkoop 0 reacties

    Als je op zoek bent naar een goed geregelde, maar ook goedkope vakantie, dan zit je bij Corendon goed! Dit is echt een super bedrijf die alles tot in de puntjes voor je regelen, zodat je zelf zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Ik dacht altijd dat zo’n verzorgde vakantie heel duur zou zijn, maar Corendon zorgt voor goede prijzen zonder dat je hier kwaliteit voor hoeft in te leveren. Mijn vriendin en ik hebben voor de zomer van 2020 ook alweer een vakantie geboekt.

    Daan 22 januari 2020

  • Tim
    Corendon vakantie 0 reacties

    Toen ik vorig jaar voor het eerst met mijn vriendin op vakantie ging, waren we op zoek naar een leuke vakantie met een mooi hotel maar niet voor een al te hoge prijs.
    Doordat we niet aan de schoolvakanties vast zaten konden we lekker buiten het seizoen om op vakantie en dit heeft ons een hoop geld bespaard.
    Via verschillende sites en zoektermen kwamen we bij Corendon uit en hier hebben we uiteindelijk ook onze vakantie geboekt.
    Alles was super geregeld en als we dit jaar weer op vakantie gaan is de kans groot dat we die weer via Corendon boeken.

    Tim 11 januari 2020

  • Alie
    Corendon vakantie ervaring 0 reacties

    In deze tijd van het jaar, wanneer het weer zo koud wordt, denk ik altijd terug aan onze vakanties en aan hoe heerlijk ik het zou vinden om nu lekker in een warm land te zitten.
    Afgelopen jaar zijn we voor het eerst met corendon op vakantie geweest, alles was voor ons geregeld, van het vervoer tot aan de verblijfplaats.
    Dit was voor ons de eerste keer dat we zo op vakantie gingen, want normaal gaan we altijd zelf met een tent.
    Maar ook wij merken dat we ouder worden en dan is zo’n tent opzetten en afbreken toch een behoorlijke klus iedere keer opnieuw.
    Dus vandaar dat we dit een keer hebben uitgeprobeerd en het beviel naar omstandigheden eigenlijk best heel goed.
    Ik merkte alleen wel gelijk dat het niet echt iets is wat voor mij is weggelegd, ik ben wat avonturierlijker en ook de heenreis in de auto vond ik altijd heerlijk.
    Dan voelt een vakantie op deze manier haast wat saai aan, ondanks dat het super geregeld was.

    Alie 3 november 2019

  • Roy
    Matigjes 0 reacties

    Ik vind dat alles bij Corendon maar half gebeurt, ook wel wat matigjes, zoals ik het in de titel heb omschreven. Het is niet de duurste vakantieaanbieder die je kunt vinden op het internet en dat houd ik ook zeker in mijn achterhoofd omdat ik vind dat je dan ook geen vijf sterren dingen moet verwachten als je hier niet de volle pond voor wil betalen. Maar iets meer moeite dan wat er hier gedaan wordt mag van mij dan weer wel. Als ik op andere aanbieders iets boek had ik altijd het idee dat er meer hun best werd gedaan om ons alles zo goed mogelijk naar het wens te maken dan dat dit hier gedaan wordt. Dat is dus een punt van verbetering voor hun. Verder is de prijs hier goed, dus daar heb ik niets op aan te merken.

    Roy 12 juli 2019

  • Nico
    Veel nederlanders 0 reacties

    Wat ik bij corendon heel fijn vindt, is dat er bijna alleen maar Nederlanders met deze reisorganisatie reizen, waardoor de gidsen of reisleiders ook veelal in het Nederlands vertellen en uitleggen.
    Ik heb ook een aantal keer met alltours gereisd bijvoorbeeld en daar wordt eigenlijk alles in het Duits gedaan dus waarschijnlijk zal dat een Duitse organisatie zijn.
    En ook dan redden we ons prima hoor, daar niet van maar wanneer je het in het Nederlands hebt is het toch altijd fijner omdat je dan ook zeker weet dat er geen miscommunicatie is of iets dergelijks.
    Ook hoe het bij corendon verder allemaal geregeld is, van reis tot aan hotel en weer terug, het is allemaal tip top in orde!
    Hier heb ik niets op aan te merken en ik weet ook bijna zeker dat we hier een volgende vakantie weer voor zullen kiezen.

    Nico 4 juni 2019

  • William
    Reisbureau goed werk 1 reactie

    Goed reisbureau die me goed heeft geholpen. Eenmaal geland in Antalya Turkije zag ik meteen al een mevrouw staan die stond te zwaaien met een Corendon bordje, daar moesten we ons melden om vanuit hier naar het hotel te gaan. De volgende dag in de ochtend kwam een mevrouw ons toelichten wat we allemaal konden doen qua waterparken, en al die gekkigheid. Prima service, de volgende keer weer met Corendon!

    William 30 mei 2019