Corendon

Corendon
Vakantie

3 reviews
Positief
2
Neutraal
Negatief
1

Ontevreden over Corendon? Probeer dan eens De Vakantiediscounter.
Deze pagina is 1.300 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Roy (33)
  Matigjes 0 reacties

  Ik vind dat alles bij Corendon maar half gebeurt, ook wel wat matigjes, zoals ik het in de titel heb omschreven. Het is niet de duurste vakantieaanbieder die je kunt vinden op het internet en dat houd ik ook zeker in mijn achterhoofd omdat ik vind dat je dan ook geen vijf sterren dingen moet verwachten als je hier niet de volle pond voor wil betalen. Maar iets meer moeite dan wat er hier gedaan wordt mag van mij dan weer wel. Als ik op andere aanbieders iets boek had ik altijd het idee dat er meer hun best werd gedaan om ons alles zo goed mogelijk naar het wens te maken dan dat dit hier gedaan wordt. Dat is dus een punt van verbetering voor hun. Verder is de prijs hier goed, dus daar heb ik niets op aan te merken.

  Roy (33) 12 juli 2019
 • Nico (48)
  Veel nederlanders 0 reacties

  Wat ik bij corendon heel fijn vindt, is dat er bijna alleen maar Nederlanders met deze reisorganisatie reizen, waardoor de gidsen of reisleiders ook veelal in het Nederlands vertellen en uitleggen.
  Ik heb ook een aantal keer met alltours gereisd bijvoorbeeld en daar wordt eigenlijk alles in het Duits gedaan dus waarschijnlijk zal dat een Duitse organisatie zijn.
  En ook dan redden we ons prima hoor, daar niet van maar wanneer je het in het Nederlands hebt is het toch altijd fijner omdat je dan ook zeker weet dat er geen miscommunicatie is of iets dergelijks.
  Ook hoe het bij corendon verder allemaal geregeld is, van reis tot aan hotel en weer terug, het is allemaal tip top in orde!
  Hier heb ik niets op aan te merken en ik weet ook bijna zeker dat we hier een volgende vakantie weer voor zullen kiezen.

  Nico (48) 4 juni 2019
 • William (28)
  Reisbureau goed werk 1 reactie

  Goed reisbureau die me goed heeft geholpen. Eenmaal geland in Antalya Turkije zag ik meteen al een mevrouw staan die stond te zwaaien met een Corendon bordje, daar moesten we ons melden om vanuit hier naar het hotel te gaan. De volgende dag in de ochtend kwam een mevrouw ons toelichten wat we allemaal konden doen qua waterparken, en al die gekkigheid. Prima service, de volgende keer weer met Corendon!

  William (28) 30 mei 2019

Plaats een review