Winkel

Comfyballs

2 reviews
50% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
50% negatief
Negatief
Ontevreden over Comfyballs?

Probeer eens de beste keuze Sport-Thieme.


Reviews ( 2 )

 • Melvin
  Cheap ass boxers 0 reacties

  Sorry hoor, maar wat zijn dit voor cheap ass boxers. Ik heb van iemand uit mijn voetbalteam een keer voor de grap zo'n onderbroek gekregen tijdens het lootjes trekken met kerst en ik heb het welgeteld één keer gedragen geloof ik.

  Ten eerst zag het er niet uit, ik vind ze heel cheap ogen en ook de kwaliteit was één groot drama. Het zat voor geen meter en ik kon niet wachten om, toen ik thuis was, iets anders aan te trekken en dit ding in de prullenbak te gooien.

  Sorry, ik kan me voorstellen dat pubers de verschillende felle kleurtjes van deze boxers leuk vinden, maar voor iemand van mijn leeftijd is dit echt geen doen meer.

  Melvin 1 september 2020

 • Harm
  Comfyballs boxers 0 reacties

  Degene die deze bedrijfsnaam heeft verzonnen had waarschijnlijk een goede dag haha. Heb je een mooie boxer met de naam Comfyballs erop, ik zie de sarcasme er wel van in. Zal binnenkort eens wat bestellen want zag op de website al dat er super veel keuze is, staat me wel aan. Vraag me wel af of ze ook iets wijdere boxers hebben want dat hele strakke is voor mij alles behalve comfy.

  Ik kan nog niet echt een oordeel geven maar ik geef sowieso 4 sterren voor de naam! ;)

  Harm 21 april 2020


Gerelateerde blogs

Fentisani 15% korting!
Fentisani 15% korting!

Fentisani, gevestigd te Hengelo, beschikt over een showroom van 1.500 vierkante meter. Hier kan je terecht voor een goed ... Lees verder

ACTIEWinkel 6 september 2020

Webshops verkopen Chineese producten
Webshops verkopen Chineese producten

Wanneer je een online aankoop doet, wordt de kans steeds groter dat het product niet uit een Nederlands magazijn komt. Dit ... Lees verder

Winkel 23 mei 2020