Mode

Comfyballs

4 reviews
75% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
25% negatief
Negatief
Ontevreden over Comfyballs?

Probeer eens de beste keuze JP1880.


Reviews (4)

 • Kjell
  Beste onderbroek ooit. 0 reacties

  Deze onderbroeken zijn de beste ooit. Zeker als je wat meer in je broek hebt dan
  gemiddeld biedt deze onderbroek meer comfort dan welk merk ook. Geen plakzak meer bij warm weer en een goede pasvorm zodat je ballen niet in 1 pijp zakken. Ook na meerdere jaren gebruik zien ze er nog prima uit. Enige nadeel is dat bestellen een gedoe is. Het is bijna niet uit te vinden welk materiaal er precies bedoelt wordt.

  Kjell 12 maart 2021

 • Bianca
  Comfyballs goede kwaliteit 1 reactie

  Mijn man kocht zijn ondergoed al bij Comfyballs en ik verbaasde me altijd over de goede kwaliteit hiervan. Waar mijn ondergoed na enige tijd af was en ik nieuwe moest/wilde kopen, bleef zijn ondergoed gewoon netjes en van goede kwaliteit.
  Totdat ik dus op de website hiervan zag dat ze ook damesondergoed verkopen, dat heb ik nooit geweten.
  Gelijk wat besteld en inmiddels heb ik het nu een maand binnen ongeveer en ik draag het als het kan iedere dag, tenzij alles net in de was zit natuurlijk.
  Maar het zit echt heerlijk! De kleurtjes zijn leuk en ook bij de dameslijn blijft de kwaliteit van de materialen echt heel erg mooi.
  Ik blijf hier zeker bestellen, daar is geen twijfel over mogelijk.

  Bianca 11 december 2020

 • Melvin
  Cheap ass boxers 0 reacties

  Sorry hoor, maar wat zijn dit voor cheap ass boxers. Ik heb van iemand uit mijn voetbalteam een keer voor de grap zo'n onderbroek gekregen tijdens het lootjes trekken met kerst en ik heb het welgeteld één keer gedragen geloof ik.

  Ten eerst zag het er niet uit, ik vind ze heel cheap ogen en ook de kwaliteit was één groot drama. Het zat voor geen meter en ik kon niet wachten om, toen ik thuis was, iets anders aan te trekken en dit ding in de prullenbak te gooien.

  Sorry, ik kan me voorstellen dat pubers de verschillende felle kleurtjes van deze boxers leuk vinden, maar voor iemand van mijn leeftijd is dit echt geen doen meer.

  Melvin 1 september 2020

 • Harm
  Comfyballs boxers 0 reacties

  Degene die deze bedrijfsnaam heeft verzonnen had waarschijnlijk een goede dag haha. Heb je een mooie boxer met de naam Comfyballs erop, ik zie de sarcasme er wel van in. Zal binnenkort eens wat bestellen want zag op de website al dat er super veel keuze is, staat me wel aan. Vraag me wel af of ze ook iets wijdere boxers hebben want dat hele strakke is voor mij alles behalve comfy.

  Ik kan nog niet echt een oordeel geven maar ik geef sowieso 4 sterren voor de naam! ;)

  Harm 21 april 2020