Vakantiepark

Center Parcs Sandur

Emmen, Drenthe

6 reviews
50% positief
Positief
33% neutraal
Neutraal
17% negatief
Negatief

Vakantiepark te Emmen, Drenthe.

Ontevreden over Center Parcs Sandur?

Probeer eens de beste keuze Vakantiepark Beerze Bulten.


Reviews ( 6 )

 • Matthias
  Vakantie in eigen land leuk maar ook duur 0 reacties

  Gezien de hele corona toestand hebben wij er dit jaar voor gekozen om op vakantie in eigen land te gaan en niet naar een ander land te reizen met de risico's die daarbij horen.
  We zijn de afgelopen twee weken naar Center Parcs Sandur geweest in Drenthe en ondanks dat we niet mochten klagen wat het weer betreft, want het heeft bijna niet geregend, heb ik toch niet vaak het vakantie gevoel gehad.
  Voor mij is het vakantiegevoel toch wel zwemmen in een zwembad of de zee met temperaturen van rond de 30 graden.
  Mocht er weer zoiets voorkomen of als we volgend zomer nog steeds met de coronatoestanden zitten, dan zou ik er waarschijnlijk eerder voor kiezen om een jaar over te slaan en thuis te blijven dan dat we weer zoiets zouden doen.
  Ik vond het het geld in ieder geval niet waard en ondanks dat het heel gezellig was, we hadden het thuis net zo gezellig kunnen maken en dan zonder de kosten.

  Matthias 26 augustus 2020

 • Keesie
  Center Parcs Sandur ervaring 0 reacties

  Center Parcs Sandur is een park waarbij alle vakantiehuisjes aan het water staan dus voor vissers is dit the place to go. Als het fijn weer is, is het hier ook super vertoeven. Echter! Als je met kinderen gaat en je hebt er wat regenachtige dagen tussen dan is het wel beperkt. Het zwembad is tamelijk klein, de sportschool is heel klein zelfs (1 zaaltje), er zijn 2 squashbanen in totaal en ga zo maar door. Later bleek dat je ook naar Center Parcs Huttenheugte kon, waar je gratis gebruik kunt maken van het grote zwembad als je een huisje huurt bij Sandur. Wellicht voor de volgende keer... Was ons niet verteld.

  Positieve dingen:
  Huisjes met veel ruimte aan het water. Goed voor je rust en leuk voor de kids.
  Je kan bootjes huren.

  Negatieve dingen:
  Kleine binnenplaats waar een beperkt aanbod is.
  Kleine zwembad.

  Keesie 3 maart 2020

 • Nico
  Center Parcs Parc Sandur klacht 0 reacties

  Ik heb een enorme klacht over dit Center Parcs en dat is ook niet iets wat zo maar even één, twee drie kan worden opgelost. Wij hebben een bootje en gaan ieder jaar ergens naartoe waar we lekker kunnen varen. Dit jaar was dat naar Center Parcs Parc Sandur, maar wat ons niet was verteld was dat het water daar zo laag stond dat de boot meerdere keren vastliep op de bodem omdat het amper een 40 cm diep was op die plekken en de motor dus aan de grond kwam. Met als gevaar dat je boot beschadigd kan raken, maar dan nog. Op deze manier is er weinig aan om te gaan varen, want je moet de hele tijd op je hoede zijn of het er wel diep genoeg is en dan ontspan je niet echt en kun je ook niet optimaal van het tochtje genieten. Ik snap dat het een droge zomer is geweest, maar er moet toch een oplossing te vinden zijn. Pomp water bij of maak er open water van, ik weet het niet, maar doe er in ieder geval iets aan! Het klimaat verandert nu eenmaal dus het water zal de komende jaren daar wel steeds lager worden vrees ik als er niets aan gebeurt.

  Nico 6 januari 2020

 • Ronnie
  Centerparcs heel ruimtelijk 1 reactie

  In tegenstelling tot andere Center Parcs parken is Center Parcs Sandur qua centrum en activiteiten redelijk klein maar zijn de huisjes heel ruimtelijk en allemaal aan het water. Als je naar een groot zwembad wilt, kan je naar Center Parcs huttenheugte, 10 minuutjes in de auto dus dat is prima, kost ook niets als je een huisje huurt in Sandur Emmen. In de zomer is het heerlijk vertoeven in zo'n huisje aan het water kan ik jullie vertellen. Er is tevens een supermarkt aanwezig waar je wat vlees etc kan halen voor op de barbeque, toppie.

  Overigens wel een kanttekening, wat ik net al beetje beschreef. Er is in het park weinig activiteit waardoor als het slecht weer is, tja dan kan je nergens echt heen. Ja een dagje huttenheugte zwembad en een dagje Wildlands maar dan heb je het in Emmen ook wel gezien. Je kan wel tennissen en squashen overigens maar daar zijn ook maar 2 banen van.

  Van mij krijgt het park 4 sterren.

  Ronnie 5 december 2019

 • Jesse
  Center Parcs met de feestdagen 0 reacties

  Wij hebben de traditie in de familie om altijd rond de feestdagen met zijn allen naar een center Parcs te gaan, ieder jaar weer een ander.
  Dit doen we nu al jaren en rond de feestdagen hebben ze alles altijd zo mooi versierd!
  En nu we zelf kids en neefjes hebben, is het alleen nog maar leuker want center parcs heeft altijd hele leuke voorstellingen (gratis) voor kinderen waar ze naar kunnen kijken.
  Die van ons zijn hier altijd dol enthousiast over en ik moet zeggen dat ik als volwassen man zijnde deze voorstellingen ook altijd wel grappig bedacht vind.
  Het zijn geen amateurs die dit verzorgen dus de kwaliteit ervan is altijd prima.

  Jesse 27 november 2019

 • Annita
  CenterParcs beoordeling 0 reacties

  Als wij een keer een uitstapje doen met één of meerdere overnachtingen erbij in Nederland zelf, dan kiezen we er eigenlijk altijd voor om naar CenterParcs te gaan.
  Bij CenterParcs weten we ook gewoon zeker dat dat het altijd goed geregeld is en dat er nooit gekke dingen aan de hand zijn of dat het niet schoon is of wat dan ook.
  Bij iedere vestiging hiervan heb je ook wel wat leuks te bezichtigen, van een super mooi zwembad met alles er op en er aan tot aan een mooie binnenplaats, tot aan een meertje waar je bootjes en dergelijke kunt huren.
  En met het zomerweer van tegenwoordig, wat steeds een beetje warmer wordt, kun je de vakantie ook prima in ons eigen landje blijven vertoeven.
  Hoewel je met die hittegolf van 40 graden laatst soms nog beter in het buitenland op vakantie kunt zijn dan dat je hier was, maar dat is natuurlijk ook wel een extreme uitzondering.
  CenterParcs is bij ons een echte favoriet als het gaat om dit soort uitstapjes en zo lang we hier plezier in blijven houden, gaan we hier ook zeker heerlijk mee door.
  We hebben nog lang niet alle verschillende vestigingen bezocht en ik ben benieuwd wat er nog meer voor moois te bezoeken is.

  Annita 23 augustus 2019