Internet Tv

Canal Digitaal

4 reviews
50% positief
25% neutraal
25% negatief
Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.

Reviews (4)

 • Ruben
  Gratis ESPN inclusief meer dan 60 zenders 0 reacties

  Bij Canal Digitaal krijg je 60+ zenders inclusief ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4. Je kunt ook tot 7 dagen terugkijken en met Canal+ Series kun je series en films on demand kijken. Ook kun je op meerdere schermen tegelijk kijken en kost met maar € 14,95 per maand. Geen kastjes en gedoe, maar alles via de Canal Digitaal TV App kijken. Het mooiste is misschien wel dat het maandelijks opzegbaar is, dus je zit niet aan een lang contract vast. Dit was precies de reden waarom ik voor Canal Digitaal heb gekozen. Ik heb een heel goedkoop internet abonnement van Budget en daarnaast gewoon Canal Digitaal. Dit maakt het voor mij voordeliger dan een Alles in 1 abonnement. De Canal Digitaal App is heel makkelijk en fijn in gebruik. Je moet altijd even de app opstarten, maar los van dat merk ik geen verschil met normale televisie wat je bij een Alles in 1 pakket krijgt. Het werkt net zo goed. In combinatie met ESPN is het ook nog een stuk goedkoper dan Alles in 1 en dat je los van ESPN moet betalen. Ik ben er heel blij mee en je kunt het altijd een maand proberen. Bevalt het je niet, dan kun je het eenvoudig opzeggen. Dat is het mooie aan Canal Digitaal. Ik kijk ook wel tv op mijn telefoon, tablet en laptop dus dan werkt zo'n app juist heel goed. Live tv pauzeren, opnemen en terugkijken is ook allemaal mogelijk wat je ook bij bijvoorbeeld duurdere Ziggo abonnementen kunt verwachten. Dit krijg je allemaal standaard bij Canal Digitaal, terwijl ze zo goedkoop zijn. De eerste week krijg je zelfs gratis dus geen reden om het niet te proberen. Het lijkt mij ook ideaal als je veel van huis bent en toch tv wilt kunnen kijken. Wat voor mij de doorslag gaf is dat ze gratis ESPN aanbieden bij Canal Digitaal. Normaal gesproken betaal je al meer dan € 10 voor alleen ESPN. Bij Ziggo kost ESPN volgens mij zelfs € 17,95 per maand, terwijl Canal Digitaal slechts € 14,95 per maand kost en hier krijg je gratis ESPN bij. Kortom, als je ook graag ESPN wilt kijken maar niet teveel wilt betalen, kun je het beste Canal Digitaal nemen inclusief een los internet abonnement bij een andere zoals bijvoorbeeld Budget. Het scheelt aanzienlijk ten opzichte van een Alles in 1 abonnement met ESPN erbij. Mocht ESPN ooit weggaan bij Canal Digitaal, dan kan ik het direct opzeggen zonder aan een lang abonnement vast te zitten. Geen risico dus. Dat maakt Canal Digitaal zo perfect. Gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen.

  Ruben 30 september 2021

 • Naomi
  Canal digitaal slechte aanbieder 0 reacties

  Ik zou mensen nooit aanraden om naar canal digitaal te gaan, ik vind dit een hele slechte aanbieder.
  Het is dat wij hier een contract hebben afgesloten helaas waar we een langere tijd aan vast zitten, maar anders waren wij hier ook allang weer weg gegaan.
  Het is niet naar onze wens, het enige kleine voordeel hiervan is de lage prijs die canal digitaal dan weer wel heeft.
  Maar als de rest het niet doet dan is het mij die lage prijs ook niet waard en dan is zelfs deze prijs in mijn ogen nog te duur.
  Dus mensen, doe het niet, want het is een slechte aanbieder.

  Naomi 23 november 2020

 • Ramon
  Canal digitaal beoordeling 1 reactie

  Als je nog iets zoekt voor de tv dan zou ik in ieder geval niet voor canal digitaal gaan.
  Zodra wij de mogelijkheid kregen, zijn wij hier weg gegaan want wij waren er helemaal niet tevreden over.
  De tarieven zijn hier Skye high en wat je er hier voor in ruil krijgt is geen goede deal.
  Wij zitten nu ergens anders en zijn hier veel beter af

  Ramon 27 juli 2020

 • Rene
  Canal Digitaal review 2 reacties

  Wij hebben, zoals je dat eerder ook had, nog geen alles in 1 pakket. Wij zitten bijvoorbeeld voor internet bij Online.nl en voor televisie bij Canal Digitaal, is volgens mij nog goedkoper ook als bijvoorbeeld KPN en Ziggo terwijl je zeer goed internet hebt bij Online ( is van Kpn) en zeer ruime keuze aan zenders bij Canal Digitaal dus het beste van beide werelden. We gebruiken ook veel het Tv-kijken via internet, waarbij je dus op je tablet, mobiel en laptop tv kan kijken.

  Rene 24 februari 2020