Reviews (6)

 • Carolien
  Slechte beoordeling Caiway 0 reacties

  Ik ben niet iemand die veel geeft om internet en televisie, maar ik vind Caiway toch echt wel heel erg slecht. Het is niet af en toe dat iets niet goed werkt, maar eerder continu. Maar wanneer je dit aangeeft bij de klachten dienst van Caiway dan wordt hier haast niets mee gedaan en iets van een vergoeding of compensatie bieden voor deze slechte service zit er ook niet in. Iedere maand mogen we gewoon de volle prijs betalen. Ik vind dat echt een service van niets, heel erg slecht!

  Carolien 14 december 2020

 • Jesse
  Goedkope aanbieder Caiway 0 reacties

  Het mooie aan Caiway is dat het een hele goedkope aanbieder is, het nadeel hiervan is dat je dus ook niets extra’s krijgt. De standaard zender kun je zien, maar alle extra zenders, dus de bijzondere dingen die op tv zijn, kun je niet zien. Tenzij je er extra voor betaalt en dan is je voordeel weer weg. Dus het heeft twee kanten. Voor mij maakt het over het algemeen niet veel uit, omdat ik haast nooit tv kijk. Maar ik moet bekennen dat ik het af en toe best een keer jammer vind als er iets op is wat ik graag zou willen zien en dat ik juist dat dan weer net niet kan zien.

  Jesse 24 oktober 2020

 • Marco
  Snelle glasvezel bij Caiway 0 reacties

  Wat ik heel fijn vindt bij Caiway is dat de snelheid van de glasvezel hier heel snel is. Dat was voor mij een belangrijk punt waar de nieuwe aanbieder aan moest voldoen en Caiway was één van de weinigen die hier aan voldeed volgens mijn normen. De prijs is hier ook prima, dus ik ben een tevreden klant. Ben nu twee maanden terug overgestapt denk ik en nog geen slechte dingen te melden gehad over Caiway

  Marco 17 september 2020

 • Jelle
  Caiway internet plus tv 0 reacties

  Caiway heeft nu een hele mooie deal waarbij je de eerste zes maanden van je nieuwe lidmaatschap hier een extra voordelige prijs betaalt voor je internet plus televisie. En dit scheelt erg veel geld, geloof mij hier maar in. Ook daarna is het de prijs die ze hier vragen erg voordelig.

  Ons internet is super snel en dat is voor mij wel belangrijk gezien mijn werk, onze beide kinderen studeren dus ook zij hebben goed internet nodig. En de tv doet het ook goed, maar zo veel tv kijken wij eigenlijk helemaal niet. Onze kinderen zijn er in ieder geval maar wat blij mee.

  Jelle 1 september 2020

 • Kevin Veen
  Sinds verhuizing overgestapt vanaf Caiway 0 reacties

  Wij zijn verhuisd vanuit het westen naar het noord oosten van Nederland en kunnen nu geen Caiway meer ontvangen. Moet wel zeggen nu we bij Ziggo zitten dat het een verademing is. We waren blijkbaar gewend geraakt aan Caiway maar Ziggo is 3 stappen verder in alles. Tv is veel sneller en dan doel ik op opnemen en terugkijken. Internet router is een stuk sterker en ga zo maar door.

  Kevin Veen 12 augustus 2020

 • Jim
  Caiway review 0 reacties

  Wij wonen al jaren in Rotterdam, hadden eerst altijd KPN en daarna vrij snel overgestapt op Caiway omdat het toch een stukje goedkoper is. Nu zijn we verhuisd naar het hoge noorden en kunnen we plots geen Caiway meer nemen. Nog gevraagd aan de klantenservice waarom dat is. Schijnt dus dat Caiway in Overijssel en Zuid-Holland veel aansluitingen heeft maar in de rest van het land dus niet. Wel jammer want we waren altijd tevreden. Internet was erg snel (250 Mbit) en tv deed het altijd zoals je verwacht. Hier betaalden wij 49,50 euro voor per maand. Welke provider kunnen jullie aanbevelen in Groningen en omstreken?

  Groetjes Jim

  Jim 7 augustus 2020