Telecom

Budget Mobiel

190 reviews
48% positief
Positief
14% neutraal
Neutraal
38% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews (190)

  • roel scholte
    Klacht 0 reacties

    Sim only besteld en gekregen. Helaas kreeg ik een mail die niet gedownload kon worden. Dus geen wachtwoord ontvangen.
    Maar dan Budget mobiel bereiken. Dat lukt niet. Ze hebben nergens een telefoonnummer staan en binnen 5 werkdagen reageren doen ze niet.
    Waardeloos.

    roel scholte 24 juli 2020

  • PP
    Aansluiting met hindernissen 0 reacties

    Alles in 1 pakket ontvangen en zelf aangesloten wat ik al vaker heb gedaan en normaal gesproken 10 tot 20 minuten duurt. Nu had ik wel snel internet maar geen tv en telefoon. Gebeld maar was een storing die drie dagen zou duren....Na drie dagen nog niet werkend gekregen. Toen installatie monteur telefonisch. Van alles geprobeerd maar kreeg het ook niet werkend. Volgens hem lag het aan tv ontvanger (? en telefoon dan..). Nieuwe tv ontvanger gekregen maar werkte nog niet. Weer gebeld en nu kwam men er achter dat het wellicht aan het modem lag. Nieuw modem, experiabox, gekregen en nu werkte alles binnen 10 minuten. Heeft precies 1 week geduurd. Veel te lang natuurlijk. Maar ben wel tevreden nu ook met onbeperkt telefoonabonnement dat ik nu met de combikorting voor 15 euro per maand heb. Echt goedkoop. Telefonisch waren ze in mijn geval ook redelijk snel te bereiken.

    PP 18 juli 2020

  • M. Janssen
    Budget Mobiel slechte ervaring helaas 2 reacties

    Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven, want ik kan er helaas kort over zijn: NIET DOEN. Gewoon naar reguliere aanbieder gaan die niet stunt en die normaal bereikbaar is.

    Heb een paar weken geleden een sim only mobiel abonnement afgesloten bij BudgetMobiel. Had ik dat maar niet gedaan, wat een rompslomp om er weer vanaf te kunnen als het niet blijkt te werken...
    Ondertussen gaat je werk gewoon door maar bereikbaar zijn ho maar.

    Hun reclame vind ik vrij misleidend; ze liften mee op de goede naam van het KPN netwerk (zo kwam ik ook bij hen terecht), maar ze zeggen er niet bij, dat bij de frequenties waar zij op zitten de verbinding zodanig bagger kan zijn dat je vaak helemaal geen verbinding hebt. Hier (Twente) was het met BudgetMobiel zo slecht, dat je elkaar bij het bellen nauwelijks en vaak helemaal niet hoorde, en sommige telefoontjes kwamen helemaal niet aan. Voor de zekerheid hebben we verschillende telefoons en verschillende locaties geprobeerd, maar het bleef overal even slecht, probleem lag duidelijk bij de verbindingskwaliteit van BudgetMobiel.

    Hun service is minimaal: BudgetMobiel is niet telefonisch of per chat of wat dan ook bereikbaar, hebben natuurlijk ook geen winkel/servicepunt, dus je kan alleen een mail sturen.... en dan maar afwachten. Gelukkig was ik net op tijd om het binnen 14 dagen weer te herroepen. Geen excuus voor het feit dat het nooit gewerkt heeft, laat staan tegemoetkoming, en als "bedankje" hebben per incasso alsnog de aansluitkosten en één maand abonnementskosten afgeboekt, zonder geleverde diensten.
    Heel jammer dit. Ga ik zeker niet bij mijn netwerk aanbevelen.
    Ben naar KPN sim only hussel overgestapt, met nummerbehoud, precies hetzelfde onbeperkte sms/bel/data abonnement voor hetzelfde maandbedrag. Maar dan met een klantenservice die kundig en behulpzaam is, echt helpt bij vragen, en met een prima verbinding.

    M. Janssen 13 juli 2020

  • Berdien
    Budget mobiel abonnement 2 reacties

    Als je een abonnement afsluit bij budget mobiel, dan ben je 15 euro kwijt bij een basis pakket en slechts 20 euro bij een onbeperkt pakket. Het kan aan mij liggen, maar ik weet geen andere provider waar je dit goedkoper kunt vinden dan hier,
    Een goede prijs kwaliteit verhouding lijkt mij dit, als je maximaal 20 euro per maand betaald en je hebt dan een onbeperkt pakket, dan mag je naar mijn mening absoluut niet klagen.

    Inmiddels is ons hele gezin overgestapt naar Budget mobiel (4 personen) en ik heb nog van niemand een klacht gehoord, naar mijn weten is dit dus een goede provider. En we zijn maar 80 euro per maand kwijt voor vier personen, dat vind ik vooral een erg groot voordeel.

    Berdien 7 juli 2020

  • Anton
    Agressieve en incompetente klantenservice 0 reacties

    Ze snappen hun eigen voorwaarden niet, sturen dreigmails vertragen internetverbinding tot ver onder wat ze beloven in voorwaarden.
    Incompetente en agressieve klantenservice

    Anton 6 juli 2020

  • Visser
    Geen verbinding 0 reacties

    Vanaf vrijdag geen verbinding meer te krijgen op mijn zakelijk nummer hier. Een mail gestuurd of ze me konden bellen want dat kan natuurlijk niet. Ik kreeg een mail dat ze me inderdaad niet konden bellen maar als ik verder nog vragen had...? Euhh wat denk je zelf? Van alles uitgeprobeerd samen met hun, maar helaas ze konden niets voor me doen, maar als ik verder nog vragen had... En plots vanuit het niets doet vandaag alles het weer... Hoedan...?

    Visser 6 juli 2020

  • Henry
    Budget Mobiel gemakkelijk aangevraagd 0 reacties

    Ongeveer een week geleden Budget Mobiel aangevraagd.
    Daarnaast 2x een vraag gestuurd per e-mail en snel een duidelijk antwoord op mijn vragen ontvangen.
    Binnen een dag werd de nieuwe simkaart verstuurd en een dag later ontvangen, super!
    Mijn bestaande T-Mobile nummer wordt overgenomen door Budget Mobiel en is gemakkelijk aan te vragen in het account wat ook gelijk was geregeld.
    Ben nu al zeer tevreden over hoe de aanvraag was gegaan.
    Ik geef 5 sterren omdat ik op dit moment zeer tevreden ben over de gang van zaken.

    Henry 29 juni 2020

  • Bart
    Budget mobiel goedkoop 0 reacties

    Ik snap al dat gezeur over budget mobiel eerlijk gezegd niet zo goed.
    Het is super goed koop, wat wil een mens nog meer.
    Ik zoek altijd het goedkoopste wat er is met zo iets en daar kwam dit uit, dan ga ik niet zeuren over allerlei kleine onbenulligheden.

    Bart 25 juni 2020

  • Alex
    Slechte Provider 0 reacties

    Elke maand krijg je wel 3a 4 meldingen dat ze alles aan zien staan over intensief internet gebruik (dus niks onbeperkt) alles staat uit in het toestel ze willen gewoon dat je niet teveel data gebruikt.

    Alex 21 juni 2020

  • Sem
    Budget mobiele traag internet 0 reacties

    Heb budget mobiele nu 1,5maand
    De eerste 2 weeken was internet snelheid redelijk maar daarna trager en trager
    Het is voor mijn weer tijd om wat anders te zoeken

    Sem 17 juni 2020

  • Kai
    Als je twijfelt doen 2 reacties

    Voor mensen die info zoeken over Budget Mobiel voordat ze overstappen: ik stapte van Tele2 over omdat mijn abonnement verliep. Ik zat toen enorm te twijfelen doordat er zo weinig reviews waren die mijn vragen beantwoorden. Ik heb het dus uiteindelijke gedaan en ik heb zeker geen spijt!

    Ik ben begonnen met budget basis en toen bijna gelijk overgestapt naar onbeperkt omdat het mij zo erg beviel. Het overstappen zelf ging heel soepel dat was allemaal al geregeld en ik hoefde alleen mijn sim kaart erin te stoppen. Het netwerk zelf is goed, ik heb overal verbinding doordat het via de KPN masten gaat. Mocht je twijfelen over de 5mb/s (hier twijfelde ik heel erg over) kwam ik erachter dat dit gewoon voldoende is. Ik kan youtube kijken in de trein op 1080p, ik kan rustig op tiktok videos scrollen zonder te merken dat mijn internet het slecht doet of dat het “sloom” is en foto’s op instagram laden ook meteen ik merk daadwerkelijk 0 verschil met mijn vorige Tele2 4g. Kortom mocht je twijfelen en een keer wat nieuws proberen, stap dan gewoon lekker over en bevalt het niet dan stop je ermee want het is maandelijks opzegbaar. Ik heb er in ieder geval geen spijt van!

    Kai 11 juni 2020

  • Pieter
    budget mobiel abonnementen 1 reactie

    heb 2 abonnementen bij budget mobiel maar ben niet bereikbaar heb maar 1 streepje heb dual-sim tel met een lyca sim die via kpn netwerk loopt heb daar 4 streepjes maar me budget mobiel heeft 1 streepje wat ik ook gek vind is dat je ze niet kan bellen zij moeten mij bellen of je moet bericht sturen ik denk budget mobiel houd moedwillig het signaal laag

    Pieter 9 juni 2020

  • roelof
    robin was goed maar budget pff 2 reacties

    toen het nog robin mobile was toen was het echt goed nu het al een tijdje budget is zijden ze eerst voor ouwe klanten word er niks anders maar pff ze passen deze maand de boel aan zo wel in nederland als in de eu dus niks onbeperkt meer

    zit er goed aan te denken om naar vodafone terug te gaan want tele2 is hier in de buurt slecht

    roelof 7 juni 2020

  • Henry
    Budget mobiel aangesloten prima provider 0 reacties

    Ik heb sinds 3 weken Budget Mobiel aangesloten gekregen en moet zeggen dat het prima werkt. had hiervoor KPN en dat werd me toch iets te duur (31,50 euro)... nu betaal ik 15 euro en ja werkt hetzelfde eigenlijk en je zit bovenal nog op hetzelfde mobiele netwerk ook dus. Ben wel tevreden tot dusver. Ik denk er nog over na om Budget internet en televisie te nemen want dat heb ik nu ook nog van KPN en dat zal dus ook wel goedkoper kunnen.

    Henry 2 juni 2020

  • Justin Groot
    Onbeperkt internet en bellen 0 reacties

    Ik zit nu een jaar bij budget mobile en heb al die tijd al onbeperkt omdat ik mijn telefoon veel nodig heb voor werk en het dan fijn is als je altijd internet hebt, ik gebruik best veel internet omdat ik veel moet doen maar dan gaat budget mobile je internet veel slomer maken hij doet er nu ongeveer 5 minuten over voordat hij een website opent, beetje vaag dit want je betaald er wel gewoon voor en als er extra betaalt moet worden dan betaal ik dat meteen.

    Justin Groot 31 mei 2020

  • Ben
    Is 5 mbps snel genoeg 0 reacties

    De enige vraag is eigenlijk: kan ik met 5 mbps maximale download snelheid nog goed Netflix streamen, Facebook kijken en Whatsapp berichten versturen.

    Allereerst: Facebook en Whatsapp gebruiken amper data en dit kan zelfs met 1 mbps prima.
    Filmpjes op Youtube en Netflix kan met 5 mbps ook prima, dit moet echter niet veel lager worden want dan krijg je dat je soms moet wachten en dat je een 'laden' icoontje ziet.

    Dus in het kort: Ja zeker, je kan alles prima doen.
    Ik heb voor 20 euro het onbeperkt pakket genomen want ik kijk veel filmpjes in de trein en dergelijke. Je hebt een 14 dagen termijn om op te zeggen dus dacht ik check het eerst even en als het niet goed werkt kan ik het altijd nog opzeggen.

    Ben 28 mei 2020

  • Ron Van der Ven
    Redelijk 3 reacties

    De prijs is wel het laagst van alle providers, maar de internetverbinding is soms dramatisch.

    Ron Van der Ven 23 mei 2020

  • Tim Velema
    Budget mobiel goed bereik en goede prijs 0 reacties

    Budget Mobiel werkt voor mij persoonlijk heel goed. Kost lang niet zoveel als bijvoorbeeld Vodafone Red (wat ik hiervoor had) dus kan mijn geluk eigenlijk niet op. Hoorde van mensen vooraf dat je kans had op slecht bereik etc maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Sterker nog ik vind het bereik van Budget Mobiel (kpn) beter als Vodafone maar dat zal per regio verschillen.

    Binnenkort even kijken of mijn energie aansluiting bij Budget Energie kan om zo een korting te krijgen. Denk dat ik niet bij Ziggo tv en internet weg ga omdat dat wel erg mooi is met ziggo sport (formule 1). Anders had je volgens mij nog meer korting kunnen krijgen maar goed, een man kan niet zonder formule 1. XD

    Tim Velema 15 mei 2020

  • Jeroen
    Prima prijs en kwaliteit 0 reacties

    Tot nu tevreden over Budget mobiel. het is gewoon KPN netwerk, dus bereik zit wel goed en de snelheid is prima. ik betaal maar 15 euro voor onbeperkt bellen en internet, dat is echt heel goedkoop. ik heb ook energie van Budget.

    Jeroen 30 april 2020

  • Nique
    Iedere maand te veel afgeschreven. 1 reactie

    Schandalig dat sinds de overname, van mijn rekening 34,95 wordt afgeschreven. Duurste pakket is 20 euro. Waarom betaal ik dan 34,95. Ik betaal iedere maand 14,95 te veel. Heb mijn pakket gewijzigd naar budget mobiel basis voor 15 euro piv mei 2020. Ben benieuwd of ik mijn te veel betaalde geld terug krijg.

    Nique 28 april 2020