Telecom

Budget Mobiel

138 reviews
49% positief
Positief
9% neutraal
Neutraal
42% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze Lebara.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 138 )

  • Gebruiker
    Internetsnelheid Budget Mobiel 1 reactie

    Echt super triest internet niet aan te raden betaal maar beter 5 euro extra ergens anders want de stress is het niet waard kan niet normaal ergens streamen want de internet is gewoon te traag Ik YouTube in 240p ofzo omdat hij anders niet afspeelt ik ga hem aan het einde van de maand opzeggen want dit is niet de afspraak!

    Gebruiker 30 oktober 2020

  • Rene
    5 Mbps internetsnelheid te traag 1 reactie

    5 Mbps download en 1 Mbps upload is wel heeeeeeel weinig! Weet dat een minimale internetsnelheid van 25 Mb/s is aan te raden om te Netflix te kijken in HD-kwaliteit. Zelfs als je af en toe op het internet surft of een e-mailtje verzendt is 5 Mbps krap aan. Het openen van een internetpagina duurt dan bijna 2 seconden en het downloaden van een YouTube filmpje bijna 20 seconden.
    Andere mobiele providers geven méér dan 40 Mbps download. Dat is ruim 8x zo snel!

    Ferdinand is hier in een overige review over snelheid zo prominent aanwezig en zijn verhalen zijn zo positief. Ik vraag mij af of hij wel onafhankelijk is. :-(

    Rene 29 oktober 2020

  • L
    Voor mij werkt het niet 0 reacties

    Sinds augustus kan ik niet meer bellen of gebeld worden, oproepen komen niet door, dus ik zie ook niet of ik een oproep gemist heb. Het internet doet het ook niet altijd buiten. Budget stuurt daarop mailtjes naar KPN om een onderzoek naar het probleem te starten. Super fijn, maar er komt al snel een antwoord terug met als oplossing "ga maar bij het raam zitten". Dit houdt in dat mijn telefoon ten alle tijden bij het raam moet liggen. Budget heeft daarmee de zaak als opgelost afgedaan, heel jammer.

    Nu heb ik een nieuw toestel gekregen (niet van budget), maar ook hierna is het niet opgelost. Opnieuw wordt er naar de KPN gemaild, er zou na 5 werkdagen antwoord zijn, we zijn nu 2 weken verder. Budget kan niks doen zeggen ze.

    Klantenservice zijn ze niet, het is prima voor als je concreet iets nodig hebt, zoals nieuwe simkaart, het aanmelden als nieuwe klant, maar zodra er problemen zijn, wordt er niks opgelost.

    L 23 oktober 2020

  • Kooistra
    instabiel 0 reacties

    zeer slechte 4g netwerk, om de zoveel tijd valt deze weg en moet her verbinden zelfs als je de hele dag op 1 locatie bent en nog niet eens 2 meter beweegd.
    Daarnaast trage 4g zelfs als je hem even als hotspot gebruikt om je mails op je laptop in te laden.

    normale snelheid 4G LTE 150Mbps 50Mbps
    Hun snelheid 4g 87Mbps 50Mbps

    zo als je kunt zien mis je zowat de helft van je download snelheid.

    Kooistra 23 oktober 2020

  • Eswin
    Budgetmobiel service slecht 0 reacties

    Sinds een tweetal weken budgetmobiel.

    Bellen doe je NIET via 4G, internetten wel maar heb je niet volwaardig 4G snelheid.

    Meest vervelende is dat tijdens het bellen je geen gebruik kunt maken van data. Dus bellen en tussendoor even iets opzoeken of Whatsappen of een andere social media gebruiken kan dus niet. En Ja, alle instellingen via website opgevolgd op verschillende toestellen. De handleiding op internet bevestigt dat je NIET (4G) kunt bellen en internetten tegelijk. Helpdesk is alleen via email bereikbaar. Chatfunctie doet het al weken niet. Prima als je goedkoop wilt bellen, maar daarmee houdt het ook op.

    Eswin 23 oktober 2020

  • Jeroen
    Onbeperkt is niet onbeperkt 4 reacties

    Be a rare Unlimited is Limited ik was een serie aan het kijken een paar afleveringen toen kreeg ik een berichtje dat mijn data was Op 80% Van 4 gigabit , ik dacht dit is mijn eerste maand ik heb toch een unlimited !!
    Vervolgens kreeg ik een sms dat ik 7171 bundel moest versturen om nog een 1 gigabit te krijgen.
    Maar als je een serie of zeg Netflix kijkt gebruik je meer dan vier of 5 GB Heb de klantenservice gecheckt En het schijnt dat je 4 GB per dag krijgt en dan om 23. 50 krijg je weer 4 GB byte heel erg verwarrend en zeker geen unlimited Super irritant kan nu niet zoveel geld missen maar anders zou ik lang weg geweest zijn .
    Had gedacht dat dit ook niet wettelijk gedaan mocht worden maar helaas.
    Als ik naar een andere provider ga moet ik die vraag stellen hoe dat is geregeld nou.
    Hoop dat de mensen die ook Netflix kijken op de telefoon heb geholpen super irritant dat het niet gewoon unlimited is!!!!
    Internet is ook erg langzaam ik begrijp omdat het goedkoper is maar het zou goed zijn als ze deze informatie op hun website zetten heb het niet kunnen vinden vandaar deze Review ik heb ook de klantenservice verteld dat ze het een andere naam moesten geven 4 GB per dag plus wat ook zo geven
    : geen unlimited maar 4 Gb + 1 Gb weet niet wat Erna zou gebeuren maar naar de vier kijken bij kon ik niet meer internetten en ook niet chatten klanten service moesten eerst op Wi-Fi. Omdat 7171 niet werkte sms vreselijke hoofdpijn nou dat is het wel so be aware

    Jeroen 22 oktober 2020

  • Wesley Kloppenburg
    Meerdere malen hele goede service gehad van ... 0 reacties

    Meerdere malen hele goede service gehad van Budgetmobiel.

    Doen nergens moeilijk over en regelen gewoon wat je vraagt.
    Was een on-geactiveerde simkaart kwijt. Contact gehad met Peter en direct een nieuwe simkaart geregeld.

    Ook de prijs is super, goedkoopste van Nederland zeker icm budget energie.

    Heb nu twee abonnementen lopen en zeer tevreden.

    Wesley Kloppenburg 21 oktober 2020

  • Roelof
    Prima telecomprovider 0 reacties

    Voor mij is Budget Mobiel een goede uitkomst gebleken. Voor 15 euro minus 5 euro combikorting omdat ik ook Budget Energie heb aangeschaft, ben ik zeer goedkoop uit. Ik wilde graag een telecomprovider met een redelijk hoog aantal GB aan internet data. De 7GB die Budget Mobiel levert vind ik dan ook zeer ruim en goed. Ik ben veel op de weg en dan is het toch wel fijn om gewoon overal te kunnen internetten en Whatsappen. Binnen een paar dagen had ik mijn sim-kaart ontvangen en was ook al alles aangesloten toen ik de simkaart in mijn iphone telefoon deed.

    + Goede prijs
    + Veel internet data
    + Weinig opties qua pakketten en opties waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet
    + Nummerbehoud is mogelijk

    Roelof 18 oktober 2020

  • IVA
    Slecht komen afspraken niet na 0 reacties

    Wat een slecht bedrijf. Ze passen al 4 maanden de beloofde kortingen niet toe. En hun service is verrot.
    Je blijft maar bellen en mailen met Als antwoord dat het word opgepakt. Maar er gebeurd niets. Bij andere provides ben je goedkoper uit en krijg je waar je voor betaald. Budget alles in 1/ mobiel
    Niet waard voor je geld en ze komen afspraken niet na!!

    IVA 12 oktober 2020

  • Gertjan
    Traag slecht internet 0 reacties

    Zeer slecht en traag internet waar je niets mee kan.
    Zeer slecht bereikbaar.
    Gelukkig had ik een maandelijks opzegbaar abonnement gekozen.
    Als je het abonnement op wil zeggen krijg je geen reactie.
    Ik waarschuw iedereen, ga hier niet mee in zee.
    -1000 sterren

    Gertjan 9 oktober 2020

  • Zuidema
    Geen 0900 of 0909 nummers 4 reacties

    Je kunt geen 0900 of 0909 nummer bellen voor bijvoorbeeld huisartsenpost als je in het weekend huisartsenpraktijk wilt bellen kan dat niet...

    Zuidema 6 oktober 2020

  • Tienus van Veenen
    Goedkoopste telefoonabonnement 0 reacties

    Budget Mobiel heeft het goedkoopste telefoonabonnement, voor 15 euro heb je 7GB internetdata en onbeperkt bellen en smsen. Voor alles onbeperkt, dus ook je internetdata dien je 20 euro per maand te betalen maar ik denk dat velen het gemakkelijk kunnen doen met de 7GB bundel. Dit is enkele euro's goedkoper dan ieder andere telefoonprovider en dan moet je er nog eens bijtellen dat je nog eens 5 euro korting kan krijgen als je Budget Energie of Budget alles in 1 hebt.

    Hoe kan dit vraag jij je af?
    Allereerst beperken ze je snelheid van je internet tot 5mbps. Hier heb je in principe geen last van maar zo zorgt Budget Mobiel er wel voor dat ze een scherper tarief kunnen rekenen! Daarnaast besparen ze mijn inziens veel kosten op de klantenservice, wat enerzijds spijtig is want sommige mensen hebben hulp nodig, maar anderzijds is dit weder maal kosten drukkend.

    Zeker de moeite waard om te proberen en over te stappen. Als het niet bevalt kan je maandelijks opzeggen dus je zit verder nergens aan vast, ideaal.

    Tienus van Veenen 4 oktober 2020

  • willem punt
    Simkaart werkt niet 0 reacties

    ik heb een simkaart maar niet met mijn eigen nummer
    niet alleen dat
    ik heb mijn simkaart in mijn mobiel gedaan.
    maar ik kan er niet mee bellen en alle andere dingen mee doen.
    mijn mobiel doet het gewoon niet
    ik heb een klacht in gedient.
    maar er wordt gewoon niet op gereageert.
    en ik ben begin echt een beetje zat te worden.
    met budget mobiel
    ik vindt dit niet rieel van budget mobiel

    willem punt 3 oktober 2020

  • Julian
    Budget Mobiel spotgoedkoop 0 reacties

    Ik moet bekennen dat ik wat achterdochtig was over Budget Mobiel toen ik me hier aanmeldde omdat het zo goedkoop was. Dan heb ik altijd het idee dat dit met een reden is, dus dat het bereik slecht is of iets anders in die trant.

    Maar mijn ongelijk is bewezen, gelukkig maar. Want ondanks dat Budget Mobiel echt spotgoedkoop is, doet alles op mijn telefoon het wel super goed! Ik kan dit echt aan iedereen aanraden. Dus waarom het zo goedkoop is weet ik ook niet, maar maak er allemaal gebruik van zou ik zeggen.

    Julian 1 oktober 2020

  • R
    Waardeloos 1 reactie

    Wat een slechte provider!! De klantenservice is alleen per mail bereikbaar. Ik wacht dagen op antwoord. Vervolgens krijg ik een reactie dat de klantenservice medewerker even vrij was... In de tussentijd heb ik (van af begin abonnement) geen mobiele data gehad, dit heeft nooit gewerkt. Het probleem wordt niet opgelost en duurt nu al een maand. Ik ben al 32 mails verder en nog steeds wordt het probleem niet opgelost! Super irritant dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn! Erg slechte service.

    R 29 september 2020

  • Loes
    Onbeperkt is geen onbeperkt 2 reacties

    Zelf heb ik bij budgedmobiel onbeperkt gehaald en nu krijg je melding dat meeste klanten maar 3gb verbruiken in maand!?!? En als je overheen zit dat je dan extreem gebruikt van maakt en dat als je door gaat moet je dan overstappen naar 1gb. Echt onzin je verwacht met onbeperkt dat je echt wel meer mag verbruiken dan 3gb! Echt geen aanrader dit niet aan beginnen!

    Loes 29 september 2020

  • Rientje 56
    Budget mobiel zeer goed product 0 reacties

    Voor mij bevalt Budget Mobiel zeer prima. Het product wat ze aanbieden is zeer duidelijk en daardoor goed. Wat je bij veel telecomproviders ziet is dat ze honderden opties hebben hoeveel GB aan internetdata je wilt, hoeveel smsjes, belminuten en ga zo maar door. Bij budget mobiel heb je 2 keuzes: 7GB internetdata of onbeperkt. Smsen en bellen zijn sowieso onbeperkt dus 2 opties waar de ene 15 euro per maand kost en de ander 20 euro maar dan heb je dus wel alles onbeperkt. Budget mobiel kan deze gunstige prijzen hanteren omdat ze een zogenaamde maximum snelheid van internet hebben ingesteld op 5 mbps. Dat is MBIT per seconde, niet MB. Hiermee kan je alles gewoon doen zoals je gewoonlijk gewend was bij je vorige telecomprovider zonder enige hapering of iets dergelijks. Je zit op het KPN netwerk die eigenlijk in heel Nederland goed te ontvangen is dus ja het product wat ze aanbieden is zeer goed te noemen. Klein nadeel vind ik de klantenservice die erg moeilijk te bereiken is en ik krijg een beetje het idee dat ze zelf ook niet goed weten hoe ze de klanten moeten helpen. Budget Mobiel bestaat nog niet zo heel lang dus wellicht gaan ze dit nog verbeteren. Desondanks wel 5 sterren want het gaat natuurlijk om het product!

    Rientje 56 29 september 2020

  • Vera
    Budget Mobiel provider 0 reacties

    Ik heb als provider lekker voor Budget Mobiel gekozen, lekker makkelijk en goedkoop. Ik ben niet iemand die de hele dag door op zijn of haar telefoon zit om de social media en dergleijke te checken. Dus voor mij is een duur abonnement ook totaal niet van belang. Ideaal dus dat je dan ook gewoon providers als budget mobiel hebt die lekker goedkoop zijn en verder gewoon goed werken.

    Vera 27 september 2020

  • Bryan
    Budget mobiel goede service 0 reacties

    Ik vind Budget mobiel echt top, de service was heel goed en snel. Heb het nog niet eerder op die manier meegemaakt, dus ik ben er erg blij mee.

    Een vriend van mij zat altijd bij Robin Mobile en was hier altijd erg blij mee, pas nadat ik was overgestapt naar Budget Mobiel kwam ik er achter dat dit eigenlijk de oude robin mobile was. Nu snap ik dus ook waarom die vriend van mij hier altijd zo enthousiast over was, want ik heb hier ook een erg goede ervaring.

    Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand, wat ik erg belangrijk vind en ik ben heel blij dat ik mijn 'oude' nummer kon en mocht behouden. En naar zoals ik heb begrepen gebruiken ze het netwerk van KPN, wat landelijk een groot en bekend netwerk is, dus dat werkt als een tierelier. Erg blij mee dus!

    Bryan 24 september 2020

  • Sunita
    happy plugs niet ontvangen 1 reactie

    zou binnen 2 weken de happy plugs ontvangen, niemand van de klantenservice kan je helpen, enige wat ze doorgeven dat je geduld moet hebben. zit nu in week 3 en nog steeds geen antwoord. klantenservice is echt beneden peil. niemand kan je vertellen wanneer je de plugs kan ontvangen. absurd gewoon. spijt van de overstap want je gaat er toch vanuit dat je krijgt wat ze beloven

    Sunita 24 september 2020


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020