Telecom

Budget Mobiel

209 reviews
49% positief
14% neutraal
37% negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Reviews (209)

 • Kuindersma
  Budget mobiel weigert sim kaart 2 reacties

  Wat is die slecht bereikbaar moet voor mijn zoon de weigeren van sim kaart ongedaan zien te krijgen
  Bij niet alle gegevens kun je ze niet bereiken.
  Zorg dat jullie sim kaarten werkingen goed zijn bij inloggen staat die op actief.
  Gelukkig per maand op te zeggen wat zooi daar.
  De chat ook allemaal met veel onzin open te krijgen.
  Snel wat wel bereikbaar is opzoeken wel betaald geen gebruik
  Is dat de winst modules van budget mobiel.

  Kuindersma 20 mei 2021

 • Jos
  Sim only van Budget Mobiel is gewoon goed 1 reactie

  Sim only van Budget Mobiel is gewoon goed. Ik betaal € 10 in de maand voor 7 GB data en onbeperkt bellen en SMSen. 7 GB is voor mij meer dan genoeg. Ik gebruik alleen Whatsapp, Instagram, Facebook en soms YouTube. Qua bereik is het ook gewoon prima, want volgens mij gebruiken ze het KPN netwerk. Ik lees wat negatieve reviews over de snelheid, maar hier heb ik geen last van. Bij mij is alles gewoon lekker snel, ook als ik YouTube videos kijk. Niks aan te merken op de snelheid. Het fijne is dat ze een combikorting aanbieden als je ook Budget Energie hebt, zo kun je flink besparen en dat is ideaal voor mensen die niet zoveel te besteden hebben. Omdat ik in het begin een beetje twijfelde, heb ik voor een abonnement gekozen die maandelijks opzegbaar is. Hier heb ik wel spijt van, want bij een 2 jarig abonnement krijg je weer extra voordelen. Ik zie mijzelf niet meer overstappen naar een andere provider. Maar achteraf is het altijd makkelijk praten. Als je gewoon een normale gebruiker bent, raad ik iedereen Budget Mobiel in combinatie met Budget Energie aan. Je moet ook niet altijd alleen op de negatieve reviews afgaan, vandaar dat ik dit tegengeluid laat horen en ik denk dat een grote groep mensen het ook met mij eens is, alleen hoor je die minder.

  Jos 14 mei 2021

 • Leo
  5.0Mbps 1 reactie

  Ze bieden 5.0 Mbps aan. Is dat een foutje in de tekst of belazeren ze echt hun klanten met deze lage snelheid.
  Elke provider geeft MBps. Verschil zit in de hoofdletter B.

  Het daadwerkelijke verschil tussen de twee eenheden is de factor 8, oftewel:

  1 megabyte (MB) = 8 megabit (Mb).

  Als je wilt weten hoeveel MB’s je per seconde kunt downloaden kan je dus de Mbps door 8 delen. Wanneer je een ADSL internetabonnement hebt van 20 Mbps dan houdt dit in dat je 20/8 = 2,5 MBps kunt downloaden.

  Leo 13 mei 2021

 • Rijk
  Budget Mobiel onbetrouwbaar 3 reacties

  Men levert niet wat men belooft n.l. onbeperkt internet. Twee jaar lang was mijn dataverbruik praktisch nihil. In mijn vakantie keek ik enkele malen TV op mijn iphone en prompt werd mijn abonnement aangepast en verlaagd naar een onwerkbare 0.45 Mbits/seconde. Een vanzelfsprekend negatieve review op hun site werd niet geplaatst wegens de onvoldoende die ik gaf. Dus ze passen ook nog censuur toe. Budget Mobiel is beslist geen aanrader.

  Rijk 9 mei 2021

 • Janice
  Budget mobiel geen JBL speaker ontvangen 0 reacties

  Ik heb een abonnement aangeschaft van budget mobiel. Mijn vriend had gezegd dat het goed werkte omdat je dan gebruik mag maken van KPN internet onder de naam van budget mobiel. Dit dus maar aangeschaft voor 15 euro per maand en een 2 jarig abonnement waardoor ik een JBL clip speaker gratis thuis gestuurd zou krijgen. Na 2 weken te hebben gewacht op de speaker, waarbij ik mijn nieuwe simkaart al in de brievenbus had gekregen en zelfs al gebruik maakte van mijn nieuwe abonnement, had ik nog steeds mijn speaker niet ontvangen. Naar budget mobiel gemaild en ze gaven als reactie dat ik nog even moest wachten omdat ze wat last hadden van leveringsproblemen. 3 dagen daarna had ik het alsnog ontvangen dus wel goed opgelost al vind ik wel dat het op de site had mogen staan dat de speakers vertraging hebben opgelopen. Het bellen, smsen en internetten werkt wel goed op de telefoon dus ben daar wel erg blij mee. Alsnog 4 sterren voor de goede prijs/kwaliteitsverhouding en dat ze het hebben opgelost.

  Janice 6 mei 2021

 • Karel
  Vodafone vs Budget Mobiel 2 reacties

  Heel veel spijt van dat ik bij Vodafone ben weg gegaan. Als je het mobiel internet alleen wil gebruiken voor email of appen dan werkt het prima maar verwacht niet dat je soepel een filmpje op YouTube kunt kijken of een videogesprek kunt doen want 8 van de 10 keer lukt dat gewoon niet.
  Mijn tip betaal iets meer voor een abonnement bij Vodafone of bij KPN zelf want Budget Mobiel is echt waardeloos als je gewoon degelijk mobiel internet wilt hebben!

  Karel 23 april 2021

 • J.K.P
  heel erg Tevreden 1 reactie

  had voorheen t-mobile prepaid betaalde voor 300 mb 5 euro en 5 euro voor het bellen. internet ben je zo doorheen en bellen duur en nu ben ik sinds december bij Budget mobiel ik moet zeggen dat ik tevreden ben. thuis via de wifi buitenshuis via de budgetmobiel basis onbeperkt bellen en smsen en 7GB internet. Een aanrader waarom sneller internet is nergens voor nodig. Als je maar bereikbaar bent. Budget Mobiel krijgt van mij 5 sterren top!!

  J.K.P 22 april 2021

 • Jan-Willem
  Zeer traag internet 1 reactie

  Ontzettend traag internet!

  Heb een mobiel onbeperkt internet abonnement dat gebruik maakt van het KPN netwerk maar let op!! de internetsnelheid is bij budget enorm geknepen waardoor bijvoorbeeld een pagina laden erg lang kan duren en een filmje kijken soms helemaal niet lukt. Achteraf gezien ook wel logisch aangezien de prijs maar vind wel dat ze dit wat duidelijker mogen vermelden bij de vele advertenties. Enorm spijt van dat ik het gedaan heb bij budget, had liever voor wat meer geld een onbeperkt abonnement bij kpn zelf afgesloten waarbij ik wel de volledige up en download snelheid krijg. Gevalletje eigen schuld dikke bult.

  Jan-Willem 21 april 2021

 • AB
  Misleidend 3 reacties

  Dacht stap over van mijn Tele 2 abon naar Buget mobiel. Effe goed de voorwaarden lezen. Onbeperkt data, klinkt goed. 5mb down en 1 m’n up. Whaaaa dat is toch een lachertje en niet meer van deze tijd, en Max 4GB PER DAG. Laat je niet foppen. Dit is gewoon een misleidende advertentie. Ga jullie schamen zeg bah 😩

  AB 18 april 2021

 • Tanja
  Goede prijs en kwaliteit verhouding 0 reacties

  Sinds jan. 2021 ben ik van kpn zakelijk naar budget mobiel overgestapt. Het scheelt mij €50 ! per maand en het werkt exact hetzelfde als bij kpn qua snelheid. Ik kom hier ook niet eens boven de bundel uit. Mijn zoon is inmiddels ook overgestapt en we zijn beide zeer content. Hij bespaart €10 per maand. En dat nu voor €10 p/mnd ieder. Hierbij betaalden we ook geen aansluitkosten en de eerste maand was ook nog gratis. Beide hebben we ook nog oortjes ontvangen van mooie kwaliteit. Mijn partner volgt ook spoedig. We overwegen nu ook tv en internet bij budget af te sluiten. Nu nog kpn voor ruim €100 per maand. Het loont zich en wij zijn erg tevreden klanten tot nu toe.

  Tanja 6 april 2021

 • gekke henkie
  niet intrappen het is niet onbeperkt 2 reacties

  Het businessmodel van dit bedrijf is er op gericht om mensen zoveel mogelijk data bij te laten kopen. Er wordt verwezen naar hun fair users policy. Mensen worden misleid het is absoluut niet onbeperkt. Het wordt tijd voor een fair klantbeleid. Want de snelheid wordt 30 jaar terug gedraaid naar de tijd dat de pc nog op ms dos liep totaal onbruikbaar.

  gekke henkie 5 april 2021

 • Rene T.
  Goed geholpen door budget 0 reacties

  Ik ben goed geholpen door budget mobiel. Ik was overgestapt naar budget en dacht dat alles klaar was. Toen ik de simkaart in mijn telefoon had gedaan kom ik geen verbinding maken met het budget mobiel netwerk (kpn). Meerdere malen de telefoon opnieuw gestart waarna ik de klantenservice een chatbericht had gestuurd. Na het te hebben uitgelegd wist de persoon waar het om ging en waar de fout lag. Bleek dus dat mijn simkaart niet door budget was geactiveerd. Eenmaal enkele cijfertjes opgegeven en het was gefixt. Dit kon 24 uur duren maar na een klein tijdje deed die het al. Alles werkt nu naar behoren. Bedankt voor de service.

  Rene T. 30 maart 2021

 • Hansie
  Mijn ervaring over budget mobiel 0 reacties

  Budget mobiel is als een toastje zonder roomkaas. Het is goedkoop maar er mist toch wat. Daarmee doel ik op de matige klantenservice wat budget met zich meebrengt. Al is het een stuk verbeterd ten aanzien van een paar maanden geleden, ze reageren nu vrij snel op de chat maar sommige werknemers zijn simpelweg onbekwaam te noemen. Nogmaals de prijs is geweldig en iedereen die veel internet gebruikt op de telefoon en hiervoor een goedkoop vast tarief zoekt, is bij budget mobiel 100% aan het juiste adres. Zeker als je ook nog energie en tv van budget hebt. Zelf gelukkig weinig problemen gehad en ja wilde toch graag even mijn ervaring delen. Mijn vrouw had namelijk een heel gedoe met de klantenservice, voor mij persoonlijk ging alles soepel en heb geen klachten te melden.

  Hansie 29 maart 2021

 • Guido
  Schandalig slecht 1 reactie

  Laat je niet misleiden door de mooie praatjes. Afschrijven lukt ze binnen 1 uur maar op het moment dat je geld terug moet krijgen geven ze geen gehoor. Welliswaar netjes te woord staan via de chat maar al 4 weken krijg je het antwoord: vervelend maar ligt bij hogere hand. Nota bene zelf nagevraagd wat de status was en kreeg ik te horen: we hebben geen bewijs van je. Hadden ze kunnen vragen natuurlijk, eenmaal bewijs gestuurd en na vele beloftes dat het terug gestort zou worden heb ik tot op heden niets ontvangen!
  Werkelijk waar schandalig hoe ze daar mensen weg wimpelen.

  Kortom aardig als je zaken gaat doen, zodra je er van af stapt laten ze je links liggen en kan je fluiten naar je centen!

  Guido 26 maart 2021

 • N vd G
  Zelfs de lage kosten niet waard. 2 reacties

  Wat heb ik een enorme spijt dat ik ben overgestapt van provider.

  Onbeperkt internet is in de praktijk zeer beperkt. Het internet is tergend traag. Zo traag dat video's constant bufferen. Zelfs zo traag dat bepaalde apps (bijv. Evernote) nauwelijks werken.

  Wanneer je over 4 GB aan data gaat knijpen ze je internetconnectie gewoon dicht, waardoor je connectie verliest, maakt niet uit waar je mee bezig bent. Videobellen voor je werk? Jammer, je hebt dikke pech.

  Je kunt wel 1 GB extra bundels aanvragen, maar dit werkt ongelooflijk slecht. Je krijgt vaak niet eens door dat je je data voor 80% verbruikt hebt, je kunt niet extra data aanvragen totdat je écht door al je data heen ben (N.B. je verliest je connectie!), je krijgt geen bevestiging dat je aanvraag voor een extra GB geslaagd is, en het aanvragen is geen functionaliteit van je app. Je kunt niet eens zien in je app hoeveel data je nog over hebt. Het contact met de klantenservice levert niks op. Ze doen ook nauwelijks iets met feedback rondom internet en de app.

  Dramatisch.

  Ik vind echt dat ze zich bij Budget moeten schamen.

  Helaas zit ik er nu zelf 2 jaar aan vast, want ze willen me niet tegemoetkomen en ik kan niet meer onder het abonnement uitkomen, doordat je niet meer gebruik kunt maken van het herroepingsrecht.

  Voor iedereen die dit leest, vermijd Budget Mobiel als de pest.

  N vd G 25 maart 2021

 • jan
  goede prijs voor veel data 1 reactie

  reeds overgestapt van vodafone naar budget mobiel. de reden is heel simpel, de kosten zijn een stuk lager bij budget mobiel en je krijgt er nog meer data voor terug ook. de mensen die klagen over dat het internet traag is bij budget, is niet waar. sterker nog het is overal gewoon zo goed als je zou verwachten. een grote aanrader voor mensen die het niet zo breed hebben maar toch veel gebruik maken van de telefoon.
  gr. jan

  jan 22 maart 2021

 • Mowa Kowa
  Budget Mobiel is op geen enkele manier bereikbaar 2 reacties

  Ik was de eerste paar maanden erg tevreden over Budget Mobiel.
  Wel vind ik het smsen voor extra GB wel vervelend omdat je soms om de twee minuten een sms moet sturen dus het klopt niet helemaal.
  Verder zijn ze sinds een paar weken op geen enkele manier bereikbaar. De chat doet het niet en de link om ze een mail te sturen werkt ook niet meer. Iemand enig idee hoe je iemand van de klantenservice kunt spreken? Al zou ik nu mijn bundel op willen zeggen kan dat niet eens. Iemand?

  Mowa Kowa 16 maart 2021

 • Harry en Lisa
  Budgetmobiel goedkoop met veel GB en belminuten 2 reacties

  Voor mijn vrouw en mij is budgetmobiel een goede uitkomst in deze crisistijd. We hebben beide veel inkomen verloren en ik moet zelfs op zoek naar een andere baan. HIerdoor snel gekeken wat we kunnen besparen in de maand en dat zijn toch je vaste lasten. Wij hebben veel GB en belminuten aan internet nodig per maand omdat we veel met de telefoon doen. Doordat we nog redelijk goede telefoons hebben waren we op zoek naar een sim only abonnement zo goedkoop mogelijk met zoveel mogelijk data en minuten. Dan kom je simpelweg uit bij budgetmobiel waarbij je 7GB krijgt voor 15 euro per maand. Sinds we budgetmobiel hebben aangesloten werkt alles prima en we zijn goed geholpen door de klantenservice. Zodra ons energiecontract is afgelopen gaan we kijken of we ook kunnen overstappen naar budget energie voor de combikorting.

  Harry en Lisa 13 maart 2021

 • Tineke Boogaard
  Budget Mobiel 0900 probleem 3 reacties

  In de voorwaarden van sim only abonnement Budget Mobiel staat dat je onbeperkt kunt bellen, sms'en en internetten tenzij je gebruik buitensporig is. Blijkt opeens dat je voor 0900-nummers en service-sms'en een extra tegoed moet aanschaffen, dus niet eens alleen de gemaakte extra kosten maar gelijk minimaal € 10,00 tegoed kopen dat je misschien nooit opgebruikt. Ik voel me bij de neus genomen omdat dit niet in de voorwaarden staat.

  Tineke Boogaard 13 maart 2021

 • sabina
  Zeer slecht bereik op telefoon 4 reacties

  Helaas ben ik overgestapt van een goeie provider “simpel” naar budgetmobiel vanwege een aantrekkelijke aanbieding.
  Wat een teleurstelling. Zeer slecht bereik, 4g werkt vaak slecht, het advies van budgetmobiel is dat je je telefoon dan opnieuw moet opstarten, en/of je simkaart opnieuw moet plaatsen. Dit moet ik bijna dagelijks doen. Googlemaps werkt ook niet goed vanwege het slechte bereik terwijl dat nou net is wat je nodig hebt als je op stap gaat!
  Helaas nog 2 jaar uitzitten en dan heel gauw weer terug naar simpel.

  sabina 5 maart 2021