Telecom

Budget Mobiel

196 reviews
48% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
38% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews (196)

  • Martin
    Budget Mobiel is een Interessante provider 0 reacties

    Voor de discussie over onbeperkt internet, dit bestaat niet. Als mensen 24 uur per dag de data verbinding vol open hebben staan gaat het systeem plat. En als men dat 12 uur per dag doet waarschijnlijk ook al. Iedere provider heeft een fair use policy en het siert Budget Mobiel dat je niet diep in de voorwaarden hoeft te spitten om die te vinden. Alles staat direct op de website je weet wat je kunt verwachten (en wat niet)

    De meest recente FUP is aardig in lijn met de andere onbeperkte providers en ook daar moet je vaak per sms aanvullers afroepen.

    Ik ga niet roepen dat dit voor iedereen de beste provider is. Als je veel TV of Netflix wilt kijken op je mobiel via 4G dan zijn er andere opties met ook hogere snelheden. En het kost iets meer maar dat kan het zeker waard zijn. Voor beeld bellen is de upload snelheid ook wat aan de lage kant vermoed ik. Dat geldt ook als je veel fimpjes of echt grote bestanden wilt uploaden.

    Zelf gebruik ik het nu drie jaar en heb nog de oude voorwaarden van Robin Mobile maar 40 GB per maand is voor mij ruim voldoende dat haal ik echt nooit eigenlijk ben ik nog niet eens in de buurt gekomen hiervan.

    Het bereik ervaar ik als goed, ook geen storingen, in het buitenland is het soms wat minder maar dat ligt ook aan de netwerken. De netwerken in Nederland zijn gewoon van hele goede kwaliteit. Komt natuurlijk ook door dat er veel mensen op een beperkte oppervlakte wonen, en we hebben amper heuvels.

    Als je in Duitsland met de trein reist komt het regelmatig voor dat je minuten geen bereik hebt of hooguit 2G. In de onbewoonde gebieden staan gewoon amper zendmasten.

    5 Mbit is een interessante snelheid. Voldoende om vlot websites te bezoeken, muziek te streamen, Youtube schakelt automatisch naar een wat lagere resolutie maar een fimpje bekijken gaat goed. Apps gebruiken werkt prima ook de zwaardere zoals Maps. Gewoon bellen gaat prima en de fair use is iets van 100 uur in de maand.

    Voor mij is het nog steeds de beste optie maar dat is ook persoonlijk. Of de helpdesk nog zo goed is als in de tijd van Robin Mobile weet ik niet. En de reclames zijn een beetje cynisch maar ....... Het werkt gewoon, bij mij in ieder geval wel. Uiteraard kan ik alleen over mijzelf spreken.

    Kijk goed naar wat je nodig denkt te hebben en maak dan keuzes. Maar Budget Mobiel is zeker een interessante provider. Die dingen net even anders doet.

    De vraag is wel of Volte (4G bellen) dit jaar geactiveerd wordt want KPN trekt Januari 2022 de stekker uit 3G. Terug vallen op 2G voor bellen lijkt me wel een stap terug in de tijd.

    Martin 27 februari 2021

  • Pan
    Simonly onbeperkt internet 4 reacties

    Waardeloos, waardeloos en nogmaals waardeloos! Ik ben sinds kort geleden een simkaart met onbeperkte internet abonnement aangevraagd. Budget verkopen dit als onbeperkte internet maar helaas dit is niet waar je mag per 24uur 4gb als je meer gebruikt dan ziet tot volgende 24uur zonder internet ik zeg dit is gewoon belachelijk.... binnen no time heb je geen internet met een klein YouTube filmpjes! ze zijn op en ziet je 24uur lang zonder internet! Wachten tot volgende 24uur dat je 4gb Bundel! Hallo.. ik heb een abonnement met onbeperkte internet en betaal ik voor!! Contact gehad met Budget mobiel...via email ze hebben geen telefoonnummers!! Krijg je het zelfde antwoord ja 4gb niet meer!. Tijdens aanvraag krijg je een oortjes voor je telefoon als cadeau, en dan ziet je 6 maanden vast!! Net als ik! Ik ben erg teleurgesteld... Nooit meer Budget mobiel! ook krijg je een smsje van Budget mobiel. Ik geef een ster omdat niet anders kan.... Mijn abonnement is 0 sterren waard.

    Pan 25 februari 2021

  • Ben en Aniek
    Telecomprovider veel internet relatief goedkoop 0 reacties

    Telecomprovider Budget Mobiel heeft een hele goede prijs met een grote internetbundel. Sinds januari ben ik overgestapt, alles werkt goed en ben er blij mee. Mijn vrouw gaat komende week ook overstappen omdat ze nu meer dan mij betaald terwijl ze een kleinere internetbundel heeft bij een andere telecomprovider. Ook zijn we overgestapt naar Budget Energie om zo nog meer korting te krijgen.

    Ben en Aniek 18 februari 2021

  • Simone
    Budget Mobiel alles werkt goed op 4G 0 reacties

    Aan alle haters kan ik jullie melden dat Budget Mobiel een prima telecomprovider is waar je zonder enige twijfel naar kunt overstappen. Je hebt abonnementen dat je maandelijks op kan zeggen dus als het je echt niet aanstaat kan je snel genoeg weer opstappen. Je internet zal beperkt zijn om zo de prijs te kunnen drukken, wat mij betreft is dit prima. Ik gebruik Budget Mobiel nu 90 dagen en het werkt overal prima. Ik Whatsapp en Facebook veel, kijk soms een filmpje en met het 4G signaal is dat prima te doen. Ik heb het 15 euro pakket genomen omdat je dan 7GB internet krijgt elke maand. Dit is normaliter meer dan genoeg voor normaal gebruik, dit is dan ook aan te raden tenzij je heel veel films via internet kijkt. Ik geef deze telecomprovider 5 sterren omdat ze simpelweg een goede prijs/kwaliteit hebben.

    Simone 15 februari 2021

  • Margreet
    Wat een teleurstelling 1 reactie

    Ik was niet geheel tevreden over KPN vwb prijsproduct verhouding.
    Heb Budgetenergie waar niks mee mis lijkt, dus Budgetmobiel genomen.
    Wat een teleurstelling. Voortdurend geen bereik.
    Vandaag had ik echt Navigatie App nodig in Hoofddorp. Deed/deden het niet. Bellen met mijn bezoek adres ging ook niet. Als ik belde sprong G4, naar G3 en was er geen kontakt mogelijk.
    Onverrichterzake naar huis gegaan. Een halve dag en 100 km verder.
    Bugetmobiel wordt opgezegd. Jammer voor beide partijen.

    Margreet 12 februari 2021

  • R
    Je kan geen 0900 bellen en geen klantenservice 1 reactie

    Wat een belachelijk systeem wil bellen met een 0900 nummer maar daar voor moet je via je ideal geld voor storten terwijl je een abbonement hebt onbeperkt snap dat het extra kost maar dat was gemak van abbo dan heb ik het niet nog gehad over het achterlijke gedoe van we staan mensen niet te woord we hebben een virtuele interactie zo onvriendelijk en als je het probleem meld dat je geen 0900 kan bellen dan sturen ze een link 0900 vervangers en je gesprek gesloten heb ik niks aan hufterige service en geld trekkerij bah gauw over stappen dan maar 10 euro meer betalen wel alles bellen goed internet en service!!

    R 11 februari 2021

  • Oplichters
    Sinds Robin Mobiel slecht internet 1 reactie

    Sinds ze robin mobiel hebben overgenomen is het internetsnelheid zo traag schandalig dan heb ik het nog niet eens over het netwerk gehad. 9van 10 keer heb ik gewoon 3g verbinding ben slecht bereikbaar walgelijk nooit meer budget nooit meer. En je krijgt ook heel snel een melding als je ffe op je internet zit dat je teveel op internet zit heb hier geen woorden voor ciao !!!!

    Oplichters 10 februari 2021

  • Martha
    Oplichters Budget Mobiel 2 reacties

    Oplichters, de snelheid is zo laag dat je je emails niet eens kunt openen. Bovendien heb je een data limiet waar helemaal niks van klopt, als je 30GB mag gebruiken word je bij 10GB al afgesloten.
    En het ergste is dat je elke 20 minuten de verbinding verliest en opnieuw moet gaan zoeken naar netwerken, dat is ontzettend irritant en hinderlijk en zorgt ervoor dat je eigenlijk NIKS kunt doen met deze verbinding.
    Ze hebben geen telefoon nummer alleen maar een chat die meestal offline is en als ze wel online zijn dan krijg je alleen maar domme antwoorden. Ze kunnen beter een chatbot neerzetten want die ''medewerkers'' doen niets anders dan een voor geschreven antwoord knippen en plakken. Wat u probleem ook mag zijn het antwoord van de klantenservice is altijd:
    U moet u telefoon even aan en uit doen, u moet even de instellingen veranderen, etc.
    Maar de waarheid is dat ze jou verbinding knijpen(super lage snelheid) en je verbinding afsluiten, pas na veel klagen gaat het systeem weer werken, of niet.
    Kortom, oplichters, ze hebben ook de bedrijfs naam al veranderd om van de slechte naam af te komen, zullen ze binnenkort wel weer doen.

    Martha 9 februari 2021

  • Bassie Telecom
    Goede telecomprovider budget mobiel 0 reacties

    Oprecht typ ik deze ervaring en kan ik jullie zeggen dat budget mobiel levert wat je koopt. Persoonlijk gekozen voor budget mobiel basis met daarin 7GB internet en onbeperkt bellen in Nederland en Europa. Dit kost € 15,00 per maand. Ik krijg € 5,00 combikorting omdat ik reeds ben overgestapt naar budget energie. Gekozen voor een 2-jarig abonnement zodat ik gratis happy plugs kreeg + 3 keer € 5,00 korting. De happy plugs leken me wel fijn omdat ik best wat muziek luister. Heb ze echter nog niet uit de verpakking gehaald ha-ha.

    Er staat onderaan tijdens de bestelprocedure dat er een fair use policy is en je internetsnelheid beperkt is tot 5 mbps. Hier heb ik helemaal geen last van zoals ik al dacht. Ik weet nog dat in de oude tijden met Vodafone en T-Mobile als je over je bundel heen ging dat je wel internet kon blijven gebruiken maar dan met 24 kbps.. Zelfs dan kon je nog whatsappen, facebook en ga zo maar door.

    Overigens kan je binnen 14 dagen je abonnement opzeggen als iets je niet aanstaat. Het is dus niet zo dat je perse aan je contractduur vast zit. Budget mobiel speelt het slim door leuke cadeaus en kortingen te geven bij 1 en 2 jarige abonnementen. Ik zal persoonlijk altijd voor de langdurige abonnementen gaan want goedkoper dan budget mobiel is er niet als het gaat om de hoeveelheid data dat je krijgt, tenzij je niet van kortingen en cadeaus houdt.

    Bassie Telecom 7 februari 2021

  • Leo
    Goede service en goed product Budget Mobiel 0 reacties

    Zeer prima telecomprovider waar ik nu ongeveer 3 maanden gebruik van maak en heb nooit enige hinder ondervonden. Een maatje van me zei dat hij niet voor Budget Mobiel had gekozen omdat ze een beperking op de internetsnelheid zetten. Ik wist dit helemaal niet en heb er eigenlijk ook niet naar omgekeken. Ik zag dat je voor 20 euro onbeperkt kon internetten en dat was nou net wat ik persoonlijk zocht.
    Had nog wel een probleem want ik kreeg eerst geen signaal van Budget Mobiel (KPN netwerk), dus contact opgenomen met Budget Mobiel, die hadden me een nieuwe simkaart opgestuurd en toen was alles goed. Goed geholpen dus, grote pluim. En nee, ik heb geen aandelen hier haha. Mag ook wel eens gezegd worden als een bedrijf haar afspraken nakomt.

    Leo 2 februari 2021

  • Jan
    Budget mobiel internet waarschuwing 1 reactie

    Ik heb nu ruim een half jaar Budget, het is inderdaad 4G maar flink geknepen .
    Al met al werkt het zoals zou moeten. Maar ik kijk toch verder omdat ik de snelheid wel veel te langzaam vind. Voor anderen kan het voldoende zijn hoor want het is niet heel langzaam maar ik gebruik mijn telefoon vaker.
    Klantenservice weet ook niet veel als je informatie wilt hebben. Dat is echt een domper. Verwijzen je vaak maar de app waar het net weer niet staat.

    Jan 31 januari 2021

  • T.M
    Budget mobiel automatische mail 0 reacties

    Na 11 weken nog steeds niet ontvangen de happy plugs, elke keer stuur ik een mail dan krijg ik een robot mail terug van hieronder, ik stap over naar een andere provider, helemaal klaar mee

    Bedankt voor je bericht. Momenteel ondervindt onze klantenservice afdeling enorme drukte, waardoor we niet tijdig alle verzoeken en vragen kunnen behandelen. Onze excuses voor het ongemak en we willen je graag bedanken voor je geduld en begrip. We zullen je bericht zo snel mogelijk behandelen.

    Neem ondertussen gerust een kijkje op onze website bij service en contact waar je handige informatie kunt vinden over onze producten en diensten. Klik hier https://www.budgetthuis.nl/mobiel/klantenservice om een kijkje te nemen!

    Met vriendelijke groet,

    Budget Mobiel

    T.M 27 januari 2021

  • peet
    aardig tevreden tot nu toe 0 reacties

    tot nu nog nooit problemen gehad ook niet met robin mobiel.ook wel belangrijk dat de klantenservice goed te bereiken en altijd wel antwoord krijgt heb je ook niet overal.en met betalingen zijn ze ook niet heel moelijk.ben aardig tevreden tot nu toe.heb zelf alleen budget mobiel het goedkoopste pakket.en mobiel internet werkt prima bij my.ook geen klachten dat ik niet bereikbaar ben.verder maar afwachten of het zo blijft of dat anders weer anders wordt.

    peet 25 januari 2021

  • aartjan.nl
    Budget Mobiel is supertraag 5 reacties

    Budget Mobiel is traag. Absurd langzaam: 0,6MB per sec. Daar kan je niet mee werken. Ook de FUP is veel te laag: 40Gb per maand. Schandalig! Zelfs IK ben er ingestonken! IK, die nota bene alles weet over bits en bytes! Ik had het NOOIT moeten doen... MEGABOETES zullen volgen.

    Ik had niet gedacht dat er nog een mobiele provider op 4G zijn snelheden zo achterlijk zou terugschroeven. 0,6 MegaByte per seconde met dat Budget Mobiel abonnement is absurd langzaam. Dat is tien jaar terug in de tijd! Daar heb je niks aan, daar kan je niet mee werken. En de upload is al helemaal achterlijk traag: 0,3 Megabyte per seconde. Daar kan je nooit mee Skypen, beeldbellen, vergaderen of wat dan ook!

    Waarom had ik dit niet in de gaten? Waarom heb ik die cijfertjes niet gecheckt? Ik weet het ook niet. Ik had gewoon niet gedacht dat dit mogelijk kon zijn. 4G is prima, ik hoef geen 5G. 4G is altijd minstens 3 MegaByte per seconde, en soms wel 15 MegaByte per seconde. Dus waarom is de gewone 4G van KPN nu opeens TWINTIG KEER langzamer als je het bij Budget Mobiel gebruikt?

    aartjan.nl 24 januari 2021

  • Sophie
    Zeer tevreden Budget klant 2 reacties

    Heb nu bijna 6 mnd Budget mobiel en ben eigenlijk zeer tevreden, vooral over de prijs natuurlijk!! ik heb alles onbeperkt, dat is gewoon lekker zonder stress dat je data op is. Verder heb ik ook nog extra voordeel doordat ik ook Budget Energie heb, dat scheelt nog eens 5 euro per maand. Dus ik heb nu voor 15 euro per maand onbeperkt bellen en internet. volgens mij is dat nergens goedkoper, dus kan het iedereen aanraden.

    Sophie 21 januari 2021

  • Chantal
    Budget Mobiel als casual gebruiker zeer goed 0 reacties

    Ik gebruik Budget Mobiel al ongeveer 5 jaar, waar het voorheen Robin Mobile was, is het nu Budget Mobiel. Werden per e-mail en volgens mij per brief op de hoogte gesteld dat ze deze naamswijziging gingen doen en dat er weinig voor de klant zou veranderen. Behalve eventuele positieve dingen. Zo zie ik het dan ook! Bij Budget Mobiel krijg je meer internetdata voor een vast bedrag van 15 euro. Bij Robin Mobile kreeg ik hiervoor iets minder GB namelijk om te verbruiken iedere maand. Daarnaast kan ik nu onbeperkt bellen en sms versturen, terwijl hier bij Robin Mobile een beperking op zit.
    Natuurlijk, je internetsnelheid is beperkt sinds het Budget Mobiel heet. Wellicht kan dit voor mensen die hevig gebruik maken van het internet wat hinder ondervinden. Voor mij, als casual gebruiker, merk ik hier helemaal niets van. Het bereik is goed (was het ook altijd al) want volgens mij maakten beide bedrijven gebruik van het KPN signaal.

    Ik heb zeker die 15 euro over voor wat ik er voor terug krijg. Veel vriendinnen zijn ook overgestapt naar Budget Mobiel en zijn tevreden.

    Groetjes Chantal

    Chantal 21 januari 2021

  • Ziggy
    Waardeloos sinds overname van Robin Mobiel 3 reacties

    Sinds de overname heb ik :
    1: Bijna geen bereik meer en als ik die wel heb valt die regelmatig uit
    2: Ben niet meer bereikbaar telefonisch
    3: Service om tranen in je ogen van te krijgen.
    4: Als ik vroeger een terugbel verzoek plaatste werd ik meestal binnen 15 minuten gebeld. Nu zoek je het maar uit en mag gaan chatten maar wel ondertussen betalen
    Het is heel erg jammer heb dit abbo al echt volgens mij tegen de 10 jaar. Je kan ze telefonisch ook niet meer bereiken. Ik ben zelf een zakelijke klant dus voor mij werd dit in een klap en ramp

    Ziggy 21 januari 2021

  • Rinussie
    Budget Mobiel onbeperkt bellen en data hmm 2 reacties

    Bijna een jaar Budget Mobiel.
    Qua ontvangst en bereik vooral in het buitenland (Duitsland, België en Frankrijk) 1 van de betere providers die ik gehad heb overal 4G. Waarschijnlijk door het KPN netwerk.
    Toch ga ik overstappen.
    Ik ben het eeuwige gezeur zat over het feit dat ik excessief data zou verbruiken terwijl ik alleen digitaal tv kijk.
    Je zou verwachten dat dit wel mogelijk zou moeten zijn met een onbeperkt data en bellen abonnement.
    Fair use policy noemen ze dat, ik vind het vooral erg irritant... dan maar wat meer betalen

    Rinussie 21 januari 2021

  • B.P
    Vaak geen bereik en geen happy plugs zoals beloofd 1 reactie

    Heb sinds 11 december 2020 een abonnement nij budget mobile. Vaak valt het bereik weg en kan ik dus niet bellen of gebeld worden. Ook het internet valt vaak regelmatig weg. Er werden ook happy plugs beloofd deze zouden binnen 4 weken geleverd worden tot op vandaag is er nog niks geleverd en budget mobile geeft ook geen concreet antwoord als je vraagt wanneer ze dan geleverd worden maar geeft de leverancier de schuld. Nu lees ik deze reviews en zie dat er helaas veel meer mensen zijn die de happy plugs niet hebben ontvangen. Ze lokken mensen met valse aanbiedingen. Budget mobiel doet niet wat ze beloven.

    B.P 17 januari 2021

  • Dries
    Budget Mobiel veel internetdata goede prijs 0 reacties

    Dahm al 136 reviews over Budget Mobiel en dat binnen een jaar, die zullen veel nieuwe klanten hebben. Denk dat al dat adverteren wel baat heeft als je het zo bekijkt. Ikzelf ben ook overgestapt, zocht namelijk een telefoonprovider met veel interdata voor een zo laag mogelijke prijs, het liefst zelfs onbeperkt internet. Omdat ik veel moet reizen voor mijn werk maak ik veel gebruik van 4G, dit kwam dus perfect voor mij uit.

    Ik snap overigens wel als mensen, die minder internetdata dan 7GB nodig hebben, naar een andere telefoonprovider gaan. Simyo, Lebara, T-Mobile hebben veel meer keuze in internetpakketten, daar kan je dus een lager pakket kiezen voor minder dan 15 euro. Echter, voor mensen die veel internetten op hun telefoon is Budget Mobiel 100% de beste keuze. Heb totaal geen klachten, alles werkt prima: overal snel internet en goed bereik.

    Dries 16 januari 2021