Telecom

Budget Mobiel

82 reviews
56% positief
Positief
7% neutraal
Neutraal
37% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze Simyo.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 82 )

  • Alex
    Slechte Provider 0 reacties

    Elke maand krijg je wel 3a 4 meldingen dat ze alles aan zien staan over intensief internet gebruik (dus niks onbeperkt) alles staat uit in het toestel ze willen gewoon dat je niet teveel data gebruikt.

    Alex 21 juni 2020

  • Sem
    Budget mobiele traag internet 0 reacties

    Heb budget mobiele nu 1,5maand
    De eerste 2 weeken was internet snelheid redelijk maar daarna trager en trager
    Het is voor mijn weer tijd om wat anders te zoeken

    Sem 17 juni 2020

  • Kai
    Als je twijfelt doen 2 reacties

    Voor mensen die info zoeken over Budget Mobiel voordat ze overstappen: ik stapte van Tele2 over omdat mijn abonnement verliep. Ik zat toen enorm te twijfelen doordat er zo weinig reviews waren die mijn vragen beantwoorden. Ik heb het dus uiteindelijke gedaan en ik heb zeker geen spijt!

    Ik ben begonnen met budget basis en toen bijna gelijk overgestapt naar onbeperkt omdat het mij zo erg beviel. Het overstappen zelf ging heel soepel dat was allemaal al geregeld en ik hoefde alleen mijn sim kaart erin te stoppen. Het netwerk zelf is goed, ik heb overal verbinding doordat het via de KPN masten gaat. Mocht je twijfelen over de 5mb/s (hier twijfelde ik heel erg over) kwam ik erachter dat dit gewoon voldoende is. Ik kan youtube kijken in de trein op 1080p, ik kan rustig op tiktok videos scrollen zonder te merken dat mijn internet het slecht doet of dat het “sloom” is en foto’s op instagram laden ook meteen ik merk daadwerkelijk 0 verschil met mijn vorige Tele2 4g. Kortom mocht je twijfelen en een keer wat nieuws proberen, stap dan gewoon lekker over en bevalt het niet dan stop je ermee want het is maandelijks opzegbaar. Ik heb er in ieder geval geen spijt van!

    Kai 11 juni 2020

  • Pieter
    budget mobiel abonnementen 1 reactie

    heb 2 abonnementen bij budget mobiel maar ben niet bereikbaar heb maar 1 streepje heb dual-sim tel met een lyca sim die via kpn netwerk loopt heb daar 4 streepjes maar me budget mobiel heeft 1 streepje wat ik ook gek vind is dat je ze niet kan bellen zij moeten mij bellen of je moet bericht sturen ik denk budget mobiel houd moedwillig het signaal laag

    Pieter 9 juni 2020

  • roelof
    robin was goed maar budget pff 2 reacties

    toen het nog robin mobile was toen was het echt goed nu het al een tijdje budget is zijden ze eerst voor ouwe klanten word er niks anders maar pff ze passen deze maand de boel aan zo wel in nederland als in de eu dus niks onbeperkt meer

    zit er goed aan te denken om naar vodafone terug te gaan want tele2 is hier in de buurt slecht

    roelof 7 juni 2020

  • Henry
    Budget mobiel aangesloten prima provider 0 reacties

    Ik heb sinds 3 weken Budget Mobiel aangesloten gekregen en moet zeggen dat het prima werkt. had hiervoor KPN en dat werd me toch iets te duur (31,50 euro)... nu betaal ik 15 euro en ja werkt hetzelfde eigenlijk en je zit bovenal nog op hetzelfde mobiele netwerk ook dus. Ben wel tevreden tot dusver. Ik denk er nog over na om Budget internet en televisie te nemen want dat heb ik nu ook nog van KPN en dat zal dus ook wel goedkoper kunnen.

    Henry 2 juni 2020

  • Justin Groot
    Onbeperkt internet en bellen 0 reacties

    Ik zit nu een jaar bij budget mobile en heb al die tijd al onbeperkt omdat ik mijn telefoon veel nodig heb voor werk en het dan fijn is als je altijd internet hebt, ik gebruik best veel internet omdat ik veel moet doen maar dan gaat budget mobile je internet veel slomer maken hij doet er nu ongeveer 5 minuten over voordat hij een website opent, beetje vaag dit want je betaald er wel gewoon voor en als er extra betaalt moet worden dan betaal ik dat meteen.

    Justin Groot 31 mei 2020

  • Ben
    Is 5 mbps snel genoeg 0 reacties

    De enige vraag is eigenlijk: kan ik met 5 mbps maximale download snelheid nog goed Netflix streamen, Facebook kijken en Whatsapp berichten versturen.

    Allereerst: Facebook en Whatsapp gebruiken amper data en dit kan zelfs met 1 mbps prima.
    Filmpjes op Youtube en Netflix kan met 5 mbps ook prima, dit moet echter niet veel lager worden want dan krijg je dat je soms moet wachten en dat je een 'laden' icoontje ziet.

    Dus in het kort: Ja zeker, je kan alles prima doen.
    Ik heb voor 20 euro het onbeperkt pakket genomen want ik kijk veel filmpjes in de trein en dergelijke. Je hebt een 14 dagen termijn om op te zeggen dus dacht ik check het eerst even en als het niet goed werkt kan ik het altijd nog opzeggen.

    Ben 28 mei 2020

  • Ron Van der Ven
    Redelijk 3 reacties

    De prijs is wel het laagst van alle providers, maar de internetverbinding is soms dramatisch.

    Ron Van der Ven 23 mei 2020

  • Tim Velema
    Budget mobiel goed bereik en goede prijs 0 reacties

    Budget Mobiel werkt voor mij persoonlijk heel goed. Kost lang niet zoveel als bijvoorbeeld Vodafone Red (wat ik hiervoor had) dus kan mijn geluk eigenlijk niet op. Hoorde van mensen vooraf dat je kans had op slecht bereik etc maar daar heb ik totaal geen last van gehad. Sterker nog ik vind het bereik van Budget Mobiel (kpn) beter als Vodafone maar dat zal per regio verschillen.

    Binnenkort even kijken of mijn energie aansluiting bij Budget Energie kan om zo een korting te krijgen. Denk dat ik niet bij Ziggo tv en internet weg ga omdat dat wel erg mooi is met ziggo sport (formule 1). Anders had je volgens mij nog meer korting kunnen krijgen maar goed, een man kan niet zonder formule 1. XD

    Tim Velema 15 mei 2020

  • Jeroen
    Prima prijs en kwaliteit 0 reacties

    Tot nu tevreden over Budget mobiel. het is gewoon KPN netwerk, dus bereik zit wel goed en de snelheid is prima. ik betaal maar 15 euro voor onbeperkt bellen en internet, dat is echt heel goedkoop. ik heb ook energie van Budget.

    Jeroen 30 april 2020

  • Nique
    Iedere maand te veel afgeschreven. 1 reactie

    Schandalig dat sinds de overname, van mijn rekening 34,95 wordt afgeschreven. Duurste pakket is 20 euro. Waarom betaal ik dan 34,95. Ik betaal iedere maand 14,95 te veel. Heb mijn pakket gewijzigd naar budget mobiel basis voor 15 euro piv mei 2020. Ben benieuwd of ik mijn te veel betaalde geld terug krijg.

    Nique 28 april 2020

  • Laura
    Budget mobiel voor iedereen 0 reacties

    Jong, oud, man of vrouw, wie je ook bent dit is altijd de beste en goedkoopste optie voor iedereen.
    Het zorgt er voor dat je kunt bellen emballage het andere dat je nodig hebt van je mobiele telefoon.
    Ons hele gezin heeft hier een abonnement en het werkt voor ons allemaal, terwijl we Hier allemaal op een andere manier gebruik van maken.

    Laura 27 april 2020

  • Daan
    Abonnement bij budget mobiel 0 reacties

    Sinds ik een abonnement bij budget mobiel heb, ben ik veel minder geld kwijt aan mijn telefoonrekening! Hier ben ik heel erg blij mee, nu kan ik dat geld dat ik extra over Houdt opsparen of ik kan er iets anders van kopen. In beide gevallen is dat super

    Daan 26 april 2020

  • An
    Super slecht bedrijf geen service 0 reacties

    Privacy gevoelige informatie wordt gewoon over de email gevraagd. Wachtwoord en inloggegevens worden allebei via een onbeveiligde omgeving aan je verstuurd waar iedereen dus mee kan kijken. Toen ik vroeg of het ook op een veiligere manier kon worden verstuurd gaven ze geen reactie meer. Na 3 weken weer een email gestuur, nu 4 weken verder nog steeds geen reactie. Telefonisch moest ik al eerder 16 min wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Ik wil graag mijn geld terug want met dit bedrijf wil ik niet meer in zee. Ten zeerste af te raden om je hierbij te abonneren. Klantvriendelijkheid en service zijn er niet.

    An 25 april 2020

  • Mike
    Low budget bellen 0 reacties

    Wil je wel een goede telefoon die een beetje normaal bereik heeft overal maar zit je wel aan low budget vast, dan zit je hier goed!

    Nergens goedkoper voor zover ik weet en ik ben er verder ook goed over te spreken. Ik ben boffen minpunten/nadelen tegen gekomen.

    Mike 24 april 2020

  • Jan Wandelaar
    Positieve reacties hier zijn nep 2 reacties

    Wil jij ook graag onbeperkt met 140 kb per seconde het web surfen?
    Neem dan nu zo snel mogelijk een abonnement bij Budget Mobiel!

    Begin dit jaar als jarenlange trouwe Robin Mobile klant te horen gekregen dat de naam veranderd werd naar Budget Mobile.
    Daar zou zogenaamd niks veranderen voor Robin Mobile klanten. Ondertussen werden stiekem de kleine lettertjes veranderd en wordt je bij 30-40 gb per maand tot onbruikbare snelheden afgeknepen.

    Vroeger was Robin de enige provider die echt onbeperkt internet aanbood. Met een maandelijks opzegbaar contract.
    Ondertussen bieden bijna alle concurrenten een onbeperkt data plan met 5gb per dag en gratis aanvullen en maandelijks opzegbaar.
    Dat is dus 150gb per maand. Zet dat tegenover de schamele "fair use policy" van Budget Mobiel met een limiet van 30gb waarna je de rest van de maand geen mobiel internet meer hebt.

    En de nieuwe klantenservice is dramatisch slecht. Er wordt gelogen en als je lastige vragen stelt wordt je genegeerd.

    Van beste provider van Nederland in 3 maanden naar slechtste van Nederland, dat is een knappe prestatie!
    Zal wel een nieuwe eigenaar zijn die er niets van snapt en hoopt dat domme mensen in de naam trappen.

    Ik ben in ieder geval helemaal klaar met ze en kom nooit meer terug.

    Positieve reacties hier zijn zeker door Budget Mobile oplichters geplaatst

    Jan Wandelaar 21 april 2020

  • Pretty Hans
    Budget mobiel werkt prima 0 reacties

    Vooraf had ik mijn bedenkingen omdat je veel hoort omtrent de verlaging van je internetsnelheid. Al met al valt dit reuze mee is mij persoonlijk opgevallen. Je kan gewoon filmpjes bekijken, facebook openen en whatsapp berichten versturen. Je moet het eigenlijk zien dat er een beperking op zit vanaf 5 mbps, oftewel je hebt eigenlijk altijd 5mbps ter beschikking.

    Ik weet nog dat ik eerder bij Vodafone ook een beperking had zodra mijn bundel op was, dan had je nog maar 1 of 2 mbps en dat werkte ook nog prima dus, dat zegt eigenlijk genoeg.

    Nog een tip:
    Als je budget mobiel hebt, kijk dan ook even of budget alles in 1 en budget energie een optie voor jou is. Als je die allemaal aanschaft heb je namelijk nog eens 10 euro korting per maand.

    Pretty Hans 18 april 2020

  • Dries
    Oplichters 0 reacties

    Zeer trage internet totaal geen ster waard... Ik ben veel beter gewend bij andere telecomproviders helaas. Heb al spijt dat ik hieraan ben begonnen!

    Dries 14 april 2020

  • Tinus
    Mixed Feelings 0 reacties

    Ik vind het lastig te beoordelen. Enerzijds was ik blij met Robin Mobile. Toen ik een mailtje kreeg dat ze overgingen als Budget Mobiel dacht ik wel even van zal ik naar een andere sim-only aanbieder gaan.. Nu zijn we een aantal maandjes verder en kan ik wel zeggen dat Budget Mobiel een prima service is. Ik kreeg een nieuwe simkaart en zodra ik die in mijn telefoon deed werkte alles ook meteen. Had nog wel even ruzie omtrent een factuur wat mis was gegaan de eerste keer, gelukkig was dit ook snel opgelost.

    Tinus 1 april 2020


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020