Telecom

Budget Mobiel

171 reviews
47% positief
Positief
12% neutraal
Neutraal
40% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze Lebara.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 171 )

  • R
    Je kan geen 0900 bellen en geen klantenservice 0 reacties

    Wat een belachelijk systeem wil bellen met een 0900 nummer maar daar voor moet je via je ideal geld voor storten terwijl je een abbonement hebt onbeperkt snap dat het extra kost maar dat was gemak van abbo dan heb ik het niet nog gehad over het achterlijke gedoe van we staan mensen niet te woord we hebben een virtuele interactie zo onvriendelijk en als je het probleem meld dat je geen 0900 kan bellen dan sturen ze een link 0900 vervangers en je gesprek gesloten heb ik niks aan hufterige service en geld trekkerij bah gauw over stappen dan maar 10 euro meer betalen wel alles bellen goed internet en service!!

    R 11 februari 2021

  • Oplichters
    Sinds Robin Mobiel slecht internet 1 reactie

    Sinds ze robin mobiel hebben overgenomen is het internetsnelheid zo traag schandalig dan heb ik het nog niet eens over het netwerk gehad. 9van 10 keer heb ik gewoon 3g verbinding ben slecht bereikbaar walgelijk nooit meer budget nooit meer. En je krijgt ook heel snel een melding als je ffe op je internet zit dat je teveel op internet zit heb hier geen woorden voor ciao !!!!

    Oplichters 10 februari 2021

  • Martha
    Oplichters Budget Mobiel 2 reacties

    Oplichters, de snelheid is zo laag dat je je emails niet eens kunt openen. Bovendien heb je een data limiet waar helemaal niks van klopt, als je 30GB mag gebruiken word je bij 10GB al afgesloten.
    En het ergste is dat je elke 20 minuten de verbinding verliest en opnieuw moet gaan zoeken naar netwerken, dat is ontzettend irritant en hinderlijk en zorgt ervoor dat je eigenlijk NIKS kunt doen met deze verbinding.
    Ze hebben geen telefoon nummer alleen maar een chat die meestal offline is en als ze wel online zijn dan krijg je alleen maar domme antwoorden. Ze kunnen beter een chatbot neerzetten want die ''medewerkers'' doen niets anders dan een voor geschreven antwoord knippen en plakken. Wat u probleem ook mag zijn het antwoord van de klantenservice is altijd:
    U moet u telefoon even aan en uit doen, u moet even de instellingen veranderen, etc.
    Maar de waarheid is dat ze jou verbinding knijpen(super lage snelheid) en je verbinding afsluiten, pas na veel klagen gaat het systeem weer werken, of niet.
    Kortom, oplichters, ze hebben ook de bedrijfs naam al veranderd om van de slechte naam af te komen, zullen ze binnenkort wel weer doen.

    Martha 9 februari 2021

  • Bassie Telecom
    Goede telecomprovider budget mobiel 0 reacties

    Oprecht typ ik deze ervaring en kan ik jullie zeggen dat budget mobiel levert wat je koopt. Persoonlijk gekozen voor budget mobiel basis met daarin 7GB internet en onbeperkt bellen in Nederland en Europa. Dit kost € 15,00 per maand. Ik krijg € 5,00 combikorting omdat ik reeds ben overgestapt naar budget energie. Gekozen voor een 2-jarig abonnement zodat ik gratis happy plugs kreeg + 3 keer € 5,00 korting. De happy plugs leken me wel fijn omdat ik best wat muziek luister. Heb ze echter nog niet uit de verpakking gehaald ha-ha.

    Er staat onderaan tijdens de bestelprocedure dat er een fair use policy is en je internetsnelheid beperkt is tot 5 mbps. Hier heb ik helemaal geen last van zoals ik al dacht. Ik weet nog dat in de oude tijden met Vodafone en T-Mobile als je over je bundel heen ging dat je wel internet kon blijven gebruiken maar dan met 24 kbps.. Zelfs dan kon je nog whatsappen, facebook en ga zo maar door.

    Overigens kan je binnen 14 dagen je abonnement opzeggen als iets je niet aanstaat. Het is dus niet zo dat je perse aan je contractduur vast zit. Budget mobiel speelt het slim door leuke cadeaus en kortingen te geven bij 1 en 2 jarige abonnementen. Ik zal persoonlijk altijd voor de langdurige abonnementen gaan want goedkoper dan budget mobiel is er niet als het gaat om de hoeveelheid data dat je krijgt, tenzij je niet van kortingen en cadeaus houdt.

    Bassie Telecom 7 februari 2021

  • Leo
    Goede service en goed product Budget Mobiel 0 reacties

    Zeer prima telecomprovider waar ik nu ongeveer 3 maanden gebruik van maak en heb nooit enige hinder ondervonden. Een maatje van me zei dat hij niet voor Budget Mobiel had gekozen omdat ze een beperking op de internetsnelheid zetten. Ik wist dit helemaal niet en heb er eigenlijk ook niet naar omgekeken. Ik zag dat je voor 20 euro onbeperkt kon internetten en dat was nou net wat ik persoonlijk zocht.
    Had nog wel een probleem want ik kreeg eerst geen signaal van Budget Mobiel (KPN netwerk), dus contact opgenomen met Budget Mobiel, die hadden me een nieuwe simkaart opgestuurd en toen was alles goed. Goed geholpen dus, grote pluim. En nee, ik heb geen aandelen hier haha. Mag ook wel eens gezegd worden als een bedrijf haar afspraken nakomt.

    Leo 2 februari 2021

  • Jan
    Budget mobiel internet waarschuwing 1 reactie

    Ik heb nu ruim een half jaar Budget, het is inderdaad 4G maar flink geknepen .
    Al met al werkt het zoals zou moeten. Maar ik kijk toch verder omdat ik de snelheid wel veel te langzaam vind. Voor anderen kan het voldoende zijn hoor want het is niet heel langzaam maar ik gebruik mijn telefoon vaker.
    Klantenservice weet ook niet veel als je informatie wilt hebben. Dat is echt een domper. Verwijzen je vaak maar de app waar het net weer niet staat.

    Jan 31 januari 2021

  • T.M
    Budget mobiel automatische mail 0 reacties

    Na 11 weken nog steeds niet ontvangen de happy plugs, elke keer stuur ik een mail dan krijg ik een robot mail terug van hieronder, ik stap over naar een andere provider, helemaal klaar mee

    Bedankt voor je bericht. Momenteel ondervindt onze klantenservice afdeling enorme drukte, waardoor we niet tijdig alle verzoeken en vragen kunnen behandelen. Onze excuses voor het ongemak en we willen je graag bedanken voor je geduld en begrip. We zullen je bericht zo snel mogelijk behandelen.

    Neem ondertussen gerust een kijkje op onze website bij service en contact waar je handige informatie kunt vinden over onze producten en diensten. Klik hier https://www.budgetthuis.nl/mobiel/klantenservice om een kijkje te nemen!

    Met vriendelijke groet,

    Budget Mobiel

    T.M 27 januari 2021

  • peet
    aardig tevreden tot nu toe 0 reacties

    tot nu nog nooit problemen gehad ook niet met robin mobiel.ook wel belangrijk dat de klantenservice goed te bereiken en altijd wel antwoord krijgt heb je ook niet overal.en met betalingen zijn ze ook niet heel moelijk.ben aardig tevreden tot nu toe.heb zelf alleen budget mobiel het goedkoopste pakket.en mobiel internet werkt prima bij my.ook geen klachten dat ik niet bereikbaar ben.verder maar afwachten of het zo blijft of dat anders weer anders wordt.

    peet 25 januari 2021

  • aartjan.nl
    Budget Mobiel is supertraag 5 reacties

    Budget Mobiel is traag. Absurd langzaam: 0,6MB per sec. Daar kan je niet mee werken. Ook de FUP is veel te laag: 40Gb per maand. Schandalig! Zelfs IK ben er ingestonken! IK, die nota bene alles weet over bits en bytes! Ik had het NOOIT moeten doen... MEGABOETES zullen volgen.

    Ik had niet gedacht dat er nog een mobiele provider op 4G zijn snelheden zo achterlijk zou terugschroeven. 0,6 MegaByte per seconde met dat Budget Mobiel abonnement is absurd langzaam. Dat is tien jaar terug in de tijd! Daar heb je niks aan, daar kan je niet mee werken. En de upload is al helemaal achterlijk traag: 0,3 Megabyte per seconde. Daar kan je nooit mee Skypen, beeldbellen, vergaderen of wat dan ook!

    Waarom had ik dit niet in de gaten? Waarom heb ik die cijfertjes niet gecheckt? Ik weet het ook niet. Ik had gewoon niet gedacht dat dit mogelijk kon zijn. 4G is prima, ik hoef geen 5G. 4G is altijd minstens 3 MegaByte per seconde, en soms wel 15 MegaByte per seconde. Dus waarom is de gewone 4G van KPN nu opeens TWINTIG KEER langzamer als je het bij Budget Mobiel gebruikt?

    aartjan.nl 24 januari 2021

  • Sophie
    Zeer tevreden Budget klant 2 reacties

    Heb nu bijna 6 mnd Budget mobiel en ben eigenlijk zeer tevreden, vooral over de prijs natuurlijk!! ik heb alles onbeperkt, dat is gewoon lekker zonder stress dat je data op is. Verder heb ik ook nog extra voordeel doordat ik ook Budget Energie heb, dat scheelt nog eens 5 euro per maand. Dus ik heb nu voor 15 euro per maand onbeperkt bellen en internet. volgens mij is dat nergens goedkoper, dus kan het iedereen aanraden.

    Sophie 21 januari 2021

  • Chantal
    Budget Mobiel als casual gebruiker zeer goed 0 reacties

    Ik gebruik Budget Mobiel al ongeveer 5 jaar, waar het voorheen Robin Mobile was, is het nu Budget Mobiel. Werden per e-mail en volgens mij per brief op de hoogte gesteld dat ze deze naamswijziging gingen doen en dat er weinig voor de klant zou veranderen. Behalve eventuele positieve dingen. Zo zie ik het dan ook! Bij Budget Mobiel krijg je meer internetdata voor een vast bedrag van 15 euro. Bij Robin Mobile kreeg ik hiervoor iets minder GB namelijk om te verbruiken iedere maand. Daarnaast kan ik nu onbeperkt bellen en sms versturen, terwijl hier bij Robin Mobile een beperking op zit.
    Natuurlijk, je internetsnelheid is beperkt sinds het Budget Mobiel heet. Wellicht kan dit voor mensen die hevig gebruik maken van het internet wat hinder ondervinden. Voor mij, als casual gebruiker, merk ik hier helemaal niets van. Het bereik is goed (was het ook altijd al) want volgens mij maakten beide bedrijven gebruik van het KPN signaal.

    Ik heb zeker die 15 euro over voor wat ik er voor terug krijg. Veel vriendinnen zijn ook overgestapt naar Budget Mobiel en zijn tevreden.

    Groetjes Chantal

    Chantal 21 januari 2021

  • Ziggy
    Waardeloos sinds overname van Robin Mobiel 3 reacties

    Sinds de overname heb ik :
    1: Bijna geen bereik meer en als ik die wel heb valt die regelmatig uit
    2: Ben niet meer bereikbaar telefonisch
    3: Service om tranen in je ogen van te krijgen.
    4: Als ik vroeger een terugbel verzoek plaatste werd ik meestal binnen 15 minuten gebeld. Nu zoek je het maar uit en mag gaan chatten maar wel ondertussen betalen
    Het is heel erg jammer heb dit abbo al echt volgens mij tegen de 10 jaar. Je kan ze telefonisch ook niet meer bereiken. Ik ben zelf een zakelijke klant dus voor mij werd dit in een klap en ramp

    Ziggy 21 januari 2021

  • Rinussie
    Budget Mobiel onbeperkt bellen en data hmm 2 reacties

    Bijna een jaar Budget Mobiel.
    Qua ontvangst en bereik vooral in het buitenland (Duitsland, België en Frankrijk) 1 van de betere providers die ik gehad heb overal 4G. Waarschijnlijk door het KPN netwerk.
    Toch ga ik overstappen.
    Ik ben het eeuwige gezeur zat over het feit dat ik excessief data zou verbruiken terwijl ik alleen digitaal tv kijk.
    Je zou verwachten dat dit wel mogelijk zou moeten zijn met een onbeperkt data en bellen abonnement.
    Fair use policy noemen ze dat, ik vind het vooral erg irritant... dan maar wat meer betalen

    Rinussie 21 januari 2021

  • B.P
    Vaak geen bereik en geen happy plugs zoals ... 1 reactie

    Heb sinds 11 december 2020 een abonnement nij budget mobile. Vaak valt het bereik weg en kan ik dus niet bellen of gebeld worden. Ook het internet valt vaak regelmatig weg. Er werden ook happy plugs beloofd deze zouden binnen 4 weken geleverd worden tot op vandaag is er nog niks geleverd en budget mobile geeft ook geen concreet antwoord als je vraagt wanneer ze dan geleverd worden maar geeft de leverancier de schuld. Nu lees ik deze reviews en zie dat er helaas veel meer mensen zijn die de happy plugs niet hebben ontvangen. Ze lokken mensen met valse aanbiedingen. Budget mobiel doet niet wat ze beloven.

    B.P 17 januari 2021

  • Dries
    Budget Mobiel veel internetdata goede prijs 0 reacties

    Dahm al 136 reviews over Budget Mobiel en dat binnen een jaar, die zullen veel nieuwe klanten hebben. Denk dat al dat adverteren wel baat heeft als je het zo bekijkt. Ikzelf ben ook overgestapt, zocht namelijk een telefoonprovider met veel interdata voor een zo laag mogelijke prijs, het liefst zelfs onbeperkt internet. Omdat ik veel moet reizen voor mijn werk maak ik veel gebruik van 4G, dit kwam dus perfect voor mij uit.

    Ik snap overigens wel als mensen, die minder internetdata dan 7GB nodig hebben, naar een andere telefoonprovider gaan. Simyo, Lebara, T-Mobile hebben veel meer keuze in internetpakketten, daar kan je dus een lager pakket kiezen voor minder dan 15 euro. Echter, voor mensen die veel internetten op hun telefoon is Budget Mobiel 100% de beste keuze. Heb totaal geen klachten, alles werkt prima: overal snel internet en goed bereik.

    Dries 16 januari 2021

  • Richard
    Budget Mobiel tipje 1 reactie

    Hallo mensen,

    Budget Mobiel geeft nu op de homepagina aan dat je 3 maanden € 5,- korting + Happy Plugs gratis krijgt bij een 2-jarig abonnement. Volgens mij was dit eerst niet mogelijk en kon je alleen kiezen voor de maandelijkse opzeg keuze. Dit raadt ik iedereen ook aan. Ook al ben ik zeer blij met mijn huidige Budget Mobiel Basis pakket waarbij ik 7GB Data en onbeperkt kan bellen & sms-en. Maandelijks opzeggen is echt het beste wat er is, zeker voor een mobiele provider. Wie weet komt er over een maand wel een hele goedkope nieuwe telecomprovider of vind je het na 2 maanden toch niet meer zo fijn allemaal. Overstappen en klaar!
    Ps. je kan altijd binnen 14 dagen overstappen, dus je kan in theorie wel even goed testen van te voren of de intersnelheid wel hoog genoeg is en of je overal wel goed bereik hebt. Nogmaals, ik ben erg blij met Budget Mobiel, zeker omdat het functioneert op het 4G netwerk van KPN. Hier maakte ik eerder ook al gebruik van bij een andere provider dus ik wist dat het wel goed zat.

    Hopelijk hebben jullie wat aan mijn ervaring cq. tip.

    Richard 14 januari 2021

  • Mr M.A.G.M. van Hattum
    nummerbehoud ho maar 4 reacties

    Ondanks beloftes en bevestiging per mail, geen nummerbehoud bij overstap naar Budget Mobiel. In het hele traject van aanvraag al diverse fouten door deze organisatie gemaakt. Nauwelijks te bereiken klantenservice. Kan deze organisatie bij eenieder dus echt afraden. Beloven niet wat ze daadwerkelijk doen.

    Mr M.A.G.M. van Hattum 11 januari 2021

  • Mart
    Leugenaars 0 reacties

    Na per omgaande mijn budget mobiel abonnement te hebben opgezegd waarvoor in aanvang met korting 25 eu betaald moet worden ,de simkaart brief niet geopend maar terug gestuurd .kan je fluiten naar je geld want ze beweren ijskoud dat zij het hebben over gemaakt maar tot heden niets terug geboekt,jammer dat je als BUDGET MOBIEL toch met dit soort praktijken bezig houd.. Mart Jansen

    Mart 8 januari 2021

  • Bouyafa
    Oplichters door geen geld terug te geven 1 reactie

    Na in september een abonnement te hebben aangevraagd met nummerbehoud, heb ik in januari nog steeds niks ontvangen. Wel sturen ze me een lege simkaart toe, waar ik niks mee kan, zelfs niet na t activeren ervan via hun zogenaamde app. Wel zijn ze er als de kippen bij om het eerste bedrag met aansluitingskosten van de rekening te halen. Bij contact met ze, geven ze aan dat ik dat niet terugkrijg, omdat de bedenktijd van 2 wk verlopen is en ik dus te laat ben!
    Het zijn zeker OPLICHTERS!

    Bouyafa 7 januari 2021

  • Chiara
    Slechtste provider ooit 1 reactie

    Dit is de slechtste provider ooit. Het internet werkt niet en word op de helft van de maand uitgezet omdat ik teveel gebruik. (Ik betaal voor onbeperkt internet) toen ik vroeg hoe dit komt werd mij aangeraden door de medewerkers van budget mobiel dat ik beter kon overstappen. Ik gaf aan dat ik gebeld wou worden door een manager en zei zeiden is goed we gaan je bellen. Nou raad eens? Ik ben nooit gebeld. Ik ben overgestapt naar tele2. Dus als ik je 1 tip mag geven , ga niet bij budget mobiel.

    Chiara 7 januari 2021