Telecom

Budget Mobiel

210 reviews
49% positief
15% neutraal
36% negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews (210)

 • Peter de Jong
  Budget Mobiel nieuw sim-kaart 0 reacties

  Mijn sim-kaart deed het eerst niet maar het duurt blijkbaar enkele uren voordat de activatie werkt. Had naar de klantenservice van Budget Mobiel gebeld en die zeiden dat ik het eventjes moest afwachten en dit klopte. Plots pakte mijn iPhone het signaal en werkt het prima. De app van Budget Mobiel is ook handig in gebruik trouwens, die werkt eerst ook niet doordat ik nog niet was geactiveerd maar nu dus wel.

  Peter de Jong 21 januari 2020

 • Peter de Jong
  Budget Mobiel provider 0 reacties

  Hele goede provider werkt als een tierelier. Ik zat hiervoor bij Vodafone en wilde graag naar een KPN netwerk omdat we dichtbij een KPN antenne wonen en we in huis geen goed bereik hadden met Vodafone. Na een aantal suggesties te hebben bekeken en wij tevens Budget Energie als energieleverancier hebben, kwamen we op het punt dat we gingen overstappen van Vodafone naar Budget Mobiel voor 10 euro in de maand heb ik 7GB aan internetdata en kan ik onbeperkt bellen en SMSjes sturen.

  Peter de Jong 21 januari 2020

 • Alexander
  Budget Mobiel goed 0 reacties

  Ik heb mijn abonnement afgesloten bij Budget Mobiel en dan heb ik een maandabonnement voor maar 20 euro per maand, met alles onbeperkt.
  En aangezien ik ook nog klant ben bij Budget Energie, heb ik ook nog eens per maand 5 euro korting waardoor ik maar 15 euro per maand hoef te betalen.
  Als je kijkt wat ik hier allemaal voor krijg, dan is dit een super goede prijs als je het mij vraagt.
  Ik ken geen andere aanbieders waar het zo relatief goedkoop is als hier, dus dat is zeker een opsteker voor Budget Mobiel.
  Ik ben hier heel erg blij mee.

  Alexander 19 januari 2020

 • Johannisse
  2 dagen te laat betaald gelijk afgesloten 2 reacties

  Ik maak al ruim een jaar gebruik van de service nooit te laat met betalen van de week gebeurde het dus voor het eerst dat er niet genoeg op de bank stond kreeg ik een waarschuwings mail 2 dagen daarna afgesloten kon ik niet meer bellen .... vind ik wel heel erg snel erg jammer ook het onbeperkt internet is een lachertje als je maar even niet op de WiFi bent dan krijg je snel al een bericht dat je te veel gebruikt en voor je het weet heb je langzaam internet
  Ik ben aan het kijken voor een overstap naar een andere provider

  Johannisse 19 januari 2020

 • Yva
  Budget mobiel 1 reactie

  Vreselijk, waar je nog onbeperkt internet had bij Robin mobile en je nog need for speed voor 3 weken aanschaft, zet budget mobiel je internet gewoon uit!!

  Niet doen
  Vreselijk dit

  Yva 19 januari 2020

 • Ferdinand
  Max 5.0 mbps download en 1.0 mbps upload 15 reacties

  Waarom is Budget mobiel relatief goedkoop? Ik heb het voor jullie uitgezocht. Allereerst heeft Budget een aantal categorieen:

  Budget Energie
  Budget Alles in 1
  Budget Mobiel

  Wanneer je meerdere bundels hebt krijg je een zogenaamde 5 euro combikorting, ideaal.

  Maar waarom is Budget Mobiel goedkoper dan bijvoorbeeld andere mobiele providers als Vodafone of KPN? Budget Mobiel beperkt je downloadsnelheid tot 5.0 Mbps en de uploadsnelheid tot 1.0 mbps. In principe heb je hier geen last van want je kan alles gewoon doen op je telefoon zonder dat je er last van hebt (heb ik zelf ondervonden). Ik weet nog dat bij Vodafone, als je daar over je bundel gaat dat je nog maximaal 2.0 Mbps uploadsnelheid krijgt, is ook prima. Doordat Budget Mobiel dit doet hoeven ze minder data in te kopen bij hoofdleverancier KPN en kunnen ze hierdoor goedkopere pakketten aanbieden. Ik kan iedereen garanderen dat je geen betere mobiele provider krijgt met 7GB internet, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS en de wetenschap dat een combikorting van 5 euro snel geregeld is.

  Ik geef deze mobiele provider 5 sterren omdat de opzet slim is, hierdoor goedkoop en het KPN netwerk heel goed werkt (daar werkt Budget Mobiel mee).

  Ferdinand 18 januari 2020

 • Tinus Berends
  Budget mobiel basis gekocht 0 reacties

  Ik heb het budget mobiel basis besteld waar je 7GB aan internet hebt, onbeperkt kan bellen en onbeperkt kan smsen voor 15 euro. Je komt echt nooit door die 7GB heen tenzij je de hele tijd filmpjes gaat kijken op bijvoorbeeld YouTube of Netflix. Als je dat wel wilt dan moet je budget mobiel onbeperkt nemen, dan heb je ook daadwerkelijk onbeperkt internet. Je kan je nummer gewoon houden als je momenteel bij een andere provider zit en het is maandelijks opzegbaar. Ik kon na plaatsing van de sim-kaart meteen gebruik maken van een 4G netwerk.

  Ik denk er ook over na om Energie bij budget te nemen of een alles-in-1 pakket want dan krijg je 5 euro korting wat wel flink op kan lopen en je hebt vele vaste lasten bij 1 aanbieder wat ikzelf wel fijn vind i.v.m. duidelijkheid facturen.

  Tinus Berends 18 januari 2020

 • Harm
  Ervaring budget mobiel 15 reacties

  Gewoon doen, overstappen regelen ze zelf, het is de goedkoopste telecomprovider en daarnaast maken ze gebruik van het kpn netwerk wat erg goed is (overal bereik in Nederland). Meer kan je niet wensen. Ik had binnen 2 dagen mijn nieuwe sim-kaart ontvangen en kon meteen alles doen. Het enige waar je over kan twijfelen is dat ze nieuw zijn en misschien daarom nog foutjes maken maar hier heb ik nog niks van vernomen.

  Harm 16 januari 2020

 • Bob
  Budget Mobiel review 0 reacties

  Ik dacht al waar komt me dit zo bekend van voor maar nu weet ik het.
  Budget thuis heeft een aantal aparte sectoren met dezelfde logo's alleen met andere woorden. Wel mooi overigens.
  Budget Energie, Budget Alles in 1 en nu Budget mobiel. Je krijgt overigens korting als je meerdere bundels dus bijvoorbeeld internet en tv neemt + budget mobiel, wat overigens wel handig is om al je vaste lasten bij 1 bedrijf te hebben. Zal er zelf eens over na gaan denken zit momenteel nog 4 maand vast bij Ziggo voor tv en internet.

  Kan het verder nog niet beoordelen dus geef het 5 sterren. Het KPN netwerk is altijd prima voor mobiel internet en bellen.

  Bob 15 januari 2020

 • Erik Speentjes
  Budget mobiel goedkoop en op kpn netwerk 0 reacties

  Werk sinds 2 dagen met Budget Mobiel, wat eerder van Robin Mobile was. Is heel goedkoop met een vast bedrag die in principe niet omhoog kan gaan door over je bundel heen te gaan. Je zit op het KPN netwerk die over het algemeen overal goed te bereiken is. Installeren van simkaart en dergelijke gaat automatisch en hoef je alleen 2 keer op ja te klikken op je telefoon. Prima. Ben er erg blij mee.

  Erik Speentjes 15 januari 2020