Telecom

Budget Mobiel

210 reviews
49% positief
15% neutraal
36% negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews (210)

  • Jeroen
    Prima prijs en kwaliteit 0 reacties

    Tot nu tevreden over Budget mobiel. het is gewoon KPN netwerk, dus bereik zit wel goed en de snelheid is prima. ik betaal maar 15 euro voor onbeperkt bellen en internet, dat is echt heel goedkoop. ik heb ook energie van Budget.

    Jeroen 30 april 2020

  • Nique
    Iedere maand te veel afgeschreven. 1 reactie

    Schandalig dat sinds de overname, van mijn rekening 34,95 wordt afgeschreven. Duurste pakket is 20 euro. Waarom betaal ik dan 34,95. Ik betaal iedere maand 14,95 te veel. Heb mijn pakket gewijzigd naar budget mobiel basis voor 15 euro piv mei 2020. Ben benieuwd of ik mijn te veel betaalde geld terug krijg.

    Nique 28 april 2020

  • Laura
    Budget mobiel voor iedereen 0 reacties

    Jong, oud, man of vrouw, wie je ook bent dit is altijd de beste en goedkoopste optie voor iedereen.
    Het zorgt er voor dat je kunt bellen emballage het andere dat je nodig hebt van je mobiele telefoon.
    Ons hele gezin heeft hier een abonnement en het werkt voor ons allemaal, terwijl we Hier allemaal op een andere manier gebruik van maken.

    Laura 27 april 2020

  • Daan
    Abonnement bij budget mobiel 0 reacties

    Sinds ik een abonnement bij budget mobiel heb, ben ik veel minder geld kwijt aan mijn telefoonrekening! Hier ben ik heel erg blij mee, nu kan ik dat geld dat ik extra over Houdt opsparen of ik kan er iets anders van kopen. In beide gevallen is dat super

    Daan 26 april 2020

  • An
    Super slecht bedrijf geen service 1 reactie

    Privacy gevoelige informatie wordt gewoon over de email gevraagd. Wachtwoord en inloggegevens worden allebei via een onbeveiligde omgeving aan je verstuurd waar iedereen dus mee kan kijken. Toen ik vroeg of het ook op een veiligere manier kon worden verstuurd gaven ze geen reactie meer. Na 3 weken weer een email gestuur, nu 4 weken verder nog steeds geen reactie. Telefonisch moest ik al eerder 16 min wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. Ik wil graag mijn geld terug want met dit bedrijf wil ik niet meer in zee. Ten zeerste af te raden om je hierbij te abonneren. Klantvriendelijkheid en service zijn er niet.

    An 25 april 2020

  • Mike
    Low budget bellen 0 reacties

    Wil je wel een goede telefoon die een beetje normaal bereik heeft overal maar zit je wel aan low budget vast, dan zit je hier goed!

    Nergens goedkoper voor zover ik weet en ik ben er verder ook goed over te spreken. Ik ben boffen minpunten/nadelen tegen gekomen.

    Mike 24 april 2020

  • Jan Wandelaar
    Positieve reacties hier zijn nep 2 reacties

    Wil jij ook graag onbeperkt met 140 kb per seconde het web surfen?
    Neem dan nu zo snel mogelijk een abonnement bij Budget Mobiel!

    Begin dit jaar als jarenlange trouwe Robin Mobile klant te horen gekregen dat de naam veranderd werd naar Budget Mobile.
    Daar zou zogenaamd niks veranderen voor Robin Mobile klanten. Ondertussen werden stiekem de kleine lettertjes veranderd en wordt je bij 30-40 gb per maand tot onbruikbare snelheden afgeknepen.

    Vroeger was Robin de enige provider die echt onbeperkt internet aanbood. Met een maandelijks opzegbaar contract.
    Ondertussen bieden bijna alle concurrenten een onbeperkt data plan met 5gb per dag en gratis aanvullen en maandelijks opzegbaar.
    Dat is dus 150gb per maand. Zet dat tegenover de schamele "fair use policy" van Budget Mobiel met een limiet van 30gb waarna je de rest van de maand geen mobiel internet meer hebt.

    En de nieuwe klantenservice is dramatisch slecht. Er wordt gelogen en als je lastige vragen stelt wordt je genegeerd.

    Van beste provider van Nederland in 3 maanden naar slechtste van Nederland, dat is een knappe prestatie!
    Zal wel een nieuwe eigenaar zijn die er niets van snapt en hoopt dat domme mensen in de naam trappen.

    Ik ben in ieder geval helemaal klaar met ze en kom nooit meer terug.

    Positieve reacties hier zijn zeker door Budget Mobile oplichters geplaatst

    Jan Wandelaar 21 april 2020

  • Pretty Hans
    Budget mobiel werkt prima 0 reacties

    Vooraf had ik mijn bedenkingen omdat je veel hoort omtrent de verlaging van je internetsnelheid. Al met al valt dit reuze mee is mij persoonlijk opgevallen. Je kan gewoon filmpjes bekijken, facebook openen en whatsapp berichten versturen. Je moet het eigenlijk zien dat er een beperking op zit vanaf 5 mbps, oftewel je hebt eigenlijk altijd 5mbps ter beschikking.

    Ik weet nog dat ik eerder bij Vodafone ook een beperking had zodra mijn bundel op was, dan had je nog maar 1 of 2 mbps en dat werkte ook nog prima dus, dat zegt eigenlijk genoeg.

    Nog een tip:
    Als je budget mobiel hebt, kijk dan ook even of budget alles in 1 en budget energie een optie voor jou is. Als je die allemaal aanschaft heb je namelijk nog eens 10 euro korting per maand.

    Pretty Hans 18 april 2020

  • Dries
    Oplichters 0 reacties

    Zeer trage internet totaal geen ster waard... Ik ben veel beter gewend bij andere telecomproviders helaas. Heb al spijt dat ik hieraan ben begonnen!

    Dries 14 april 2020

  • Tinus
    Mixed Feelings 0 reacties

    Ik vind het lastig te beoordelen. Enerzijds was ik blij met Robin Mobile. Toen ik een mailtje kreeg dat ze overgingen als Budget Mobiel dacht ik wel even van zal ik naar een andere sim-only aanbieder gaan.. Nu zijn we een aantal maandjes verder en kan ik wel zeggen dat Budget Mobiel een prima service is. Ik kreeg een nieuwe simkaart en zodra ik die in mijn telefoon deed werkte alles ook meteen. Had nog wel even ruzie omtrent een factuur wat mis was gegaan de eerste keer, gelukkig was dit ook snel opgelost.

    Tinus 1 april 2020

  • Giel
    Hier krijg je minder voor meer... echt budget dus 0 reacties

    Ontevreden. Na (bij mij niet aangekondigde) overname van Robin Mobile kreeg ik minder voor meer. Beperkte data, trager internet en duurder als ik hetzelfde wilde. Erg jammer dit, afrader.

    Giel 31 maart 2020

  • rm
    mobiel oplichters 1 reactie

    ik wil men abolement opzeggen maar dat lukt niet heb de puk code door geven die ik had gekregen maar moet eerst weer een nieuwe aan vragen wan deze klopt niet volgens hun heb hem zelf gekregen staat op de kaar maar je kunt gewoon niet opzeggen zijn grote oplichters begin er niet aan je word opgelicht pas dus op

    rm 17 maart 2020

  • Peter
    Geen onbeperkt leugens en bedrog 2 reacties

    Zoals de titel het zegt, je word geblokkeerd. Ze houden zich niet aan hun eigen voorwaarden zoals beschreven in het contract, kortom OPLICHTERS.

    Peter 11 maart 2020

  • Martijn
    zeer tevreden 1 reactie

    Ik ben nu een maand klant van Budget Mobiel en tot nu toe zeer tevreden. Ik betaal maar 15 euro (want krijg extra korting van 5 euro omdat ik ook klant ben bij Budget Energie) voor onbeperkt internet en bellen!! echt spotgoedkoop als je het mij vraagt. Heb vorige week ook mijn vrouw en 2 kinderen klant gemaakt, in totaal heb ik nu hele familie voor 60 euro op onbeperkt internetten en bellen!

    Martijn 9 maart 2020

  • Desiree
    Weinig bereik en valt vaak weg 0 reacties

    Veel zijn positief lees ik hier maar daar ben ik het allerminst mee eens. Het bereik is zeer slecht en valt vaak zelfs weg. De klantenservice is zeer lastig te bereiken en wanneer je ze bereikt hebben ze onvoldoende kennis je te helpen. Ik als vrouw weet er geen raad mee en ga er dan vanuit dat de klantenservice me kan helpen maar dit blijkt lastiger te zijn dan men denkt. De prijzen vind ik ook niet bepaald goedkoop zeker niet na wat ik nu weet.

    Desiree 25 februari 2020

  • Fred A.
    fijne mobiele provider 0 reacties

    Simpelweg een fijne mobiele provider. Hoorde sommige mensen praten over dat het internet traag is maar dit is zeker niet het geval. Je hebt altijd 5 mbps, niet meer en niet minder. Je zit tevens op het KPN netwerk dus als je ooit een andere aanbieder hebt gehad behalve Vodafone, dan weet je hoe sterk de straal is in jouw omgeving. Dit is namelijk voor vrijwel iedere mobiele provider hetzelfde aangezien bijna alles via het KPN netwerk gaat. Ik ben overgestapt omdat ik tevens Budget Energie heb en ik daarom 5 euro korting krijg op de sowieso al goede prijs.

    Fred A. 25 februari 2020

  • Ben
    Tevreden over Budget Mobiel provider 0 reacties

    Budget Mobiel is een hele fijne mobiele provider. Ik had eerst Robin Mobile maar dat is dus overgegaan in Budget Mobiel en ja alles werkt prima. Je krijgt 7GB aan internet data, nou als je daar doorheen komt moet je echt goed je best doen, ik haal dat in ieder geval nooit. Ook omdat ik thuis op mijn Wifi netwerk zit in plaats van het mobiele netwerk. Heb wel es gehoord dat je internet beperkt wordt en ja dat is zo maar daar merk je werkelijk niets van. Het is ook niet zo dat ze het altijd beperken, ze beperken het tot 5 mbps dus in theorie heb je altijd 5mbps ter beschikking in plaats van dat het schommelt.

    Ik ben in ieder geval erg tevreden over Budget Mobiel en kan iedereen aanraden hier naar over te stappen of te verlengen als je er al bij zit.

    Groetjes Ben (niet de provider, gewoon Ben).

    Ben 22 februari 2020

  • Pim
    Overstappen naar budget mobiel 1 reactie

    Mijn vrouw zat hier als eerste bij omdatze zo ontevreden was over haar vorige aanbieder dat ze echt iets nieuws wou proberen.
    En door de lage prijs is ze bij budget mobiel terecht gekomen.
    Dit beviel zo goed dat ik inmiddels de overstap ook heb gemaakt en voor onze zoon hebben we hier ook een abonnement afgesloten.
    Dus we zitten hier nu met zijn drieën

    Pim 21 februari 2020

  • Verboom
    Overgegaan van Robin naar budget 0 reacties

    Hallo,

    Sinds kort is Robin naar budget gegaan. Sinds deze tijd heb ik een hele slechte internet verbinding..... Van andere kennisen de zelfde klachten gehoord... Jammer....

    Verboom 8 februari 2020

  • Marianne
    Budget Mobiel Basis Internet 7GB 0 reacties

    Sinds gister overgestapt van Budget bel &sms naar Budget basis dus internet 7 GB,, zeer tevreden ,onbeperkt bellen,sms’en en internetten,goede verbinding, Heb er zeker geen spijt van en krijg maar liefst 7GB aan internet data, dit is veel meer als bij andere providers.

    Marianne 31 januari 2020