Telecom

Budget Mobiel

120 reviews
50% positief
Positief
9% neutraal
Neutraal
41% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze Lebara.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews ( 120 )

  • 4Gkiller
    Waardeloos service en internet 2 reacties

    Wat een rare situatie. Tevreden met robinmobile maar niet met budgetmobile. Dit bewijst dat deze twee bedrijven totaal verschillen van elkaar. Niet zoals vele beweren dat er alleen een naamsverandering is. Robinmobile had onbeperkt internet, budgetmobiel niet! Robinmobile had klantenservice, bugetmobiel niet! De chatfunctie werkte bij robinmobile, budgetmobiel zit niemand achter die monitor denk ik. Je kan ze niet bellen. Sinds kort overgestapt naar 4g onbeperkt voor 20 euries, na een paar uur zit je over je bundel heen...onbeperkt schrijven ze Ha Ha!

    4Gkiller 30 november 2020

  • Jens
    Budget mobiel black friday 0 reacties

    Ik ben in het kader van de Ballack friday overgestapt naar budget mobiel en hierdoor ben ik maar toen euro per maand kwijt aan mijn abonnement met super goede internet en verder kan ik gewoon onbeperkt bellen en dergelijke. Black friday duurt nog maar 1,5 uur maar veel bedrijven doen ook het weekend er nog bij voor de acties die ze hiervoor hebben dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen en sla je slag!

    Jens 27 november 2020

  • Chris
    Budget Mobiel Black Friday actie 0 reacties

    Hallo allen,

    Een kleine tip voor degene die toch een klein beetje twijfelen om over te stappen naar Budget Mobiel.

    Iedereen is het er over eens dat de prijs goed is. Zeker nu je tijdens de Black Friday week de 1e maand gratis krijgt, + gratis happy plugs t.w.v. € 99,- en je hoeft geen aansluitkosten te betalen. De twijfel zit hem vaak in het feit of de internetsnelheid wel hoog genoeg is omdat hier een beperking op zit.

    Door de Black Friday deal betekent het dat je de eerste maand geheel gratis gebruik kunt maken van de Budget Mobiel diensten! Aangezien je Budget Mobiel maandelijks kan opzeggen, is het dus mogelijk om het een maand te testen zonder enige kosten te maken.

    Ikzelf heb het begin deze week aangevraagd en gebruik het sinds gisteren. De internetsnelheid is prima en heb overal 4 of 5 streepjes bereik, ook in huis. Ik kon gelukkig mijn huidige nummer behouden die ik al jaren bezit. Tot dusver ben ik er wel zeker van dat ik het niet ga opzeggen, desondanks fijn dat deze optie er is.

    Chris 27 november 2020

  • Malissa
    Simkaart kapot 0 reacties

    Simkaart was kapot gegaan rond de 20ste nieuwe moeten kopen voor 5 euro het is nu 3 weken later en ja hoor weer rond de 20ste de simkaart kapot je kan ook mailen wat je wilt je krijg alleen een standaard mail met wat je moet doen terwijl ik daar niks mee kan want het simkaartje is stuk vervolgens weer gemaild maar je krijg gewoon geen oplossing uiteindelijk al meer dan 4 dagen zonder internet bellen sms'en nou fijn als je met spoed bereikbaar moet zijn en ik vertik het om weer wen nieuwe simkaart te kopen dan kan ik beter toch maar weer beter een andere provider zoeken?

    Malissa 24 november 2020

  • Lex
    Internetsnelheid twijfelachtig 1 reactie

    Budget adverteert dat er gebruik wordt gemaakt van het 4G netwerk. Dat kan wezen, maar als de snelheid wordt geknepen tot een 5 MB/s maximaal zegt dat natuurlijk niks. Ik heb nu drie abonnementen bij Simpel en één abonnement (onbeperkt) bij Budget.
    Over het algemeen gaat het goed, maar laatst had ik een Teams sessie en kon toen eens testen of die 5 Mb/s voldoende is. Nou niet dus.
    Speedtest resulteerde dan ook in 3.6 Mb/s terwijl bij Simpel de snelheid 64 Mb/s is.
    Als Budget de snelheid zou verdubbelen naar een 10 Mb/s zou het volgens mij al een stuk beter gaan. Voor intensief onbezorgd internetten is dit dus niet de juiste provider.

    Lex 22 november 2020

  • Zach
    Beste provider is Budget mobiel 0 reacties

    Als je je afvraagt wat de beste provider is die je je maar kunt wensen dan is dat in mijn ogen heel gemakkelijk, want dat is Budget mobiel.
    En dat in alle opzichten, je bent op deze manier altijd van alle gemakken voorzien en dat ook nog voor de beste prijs die je je maar kunt wensen.
    Budget mobiel wordt steeds groter en bekender, maar ik hoop toch wel van harte dat ze altijd op deze manier blijven werken en ook deze is prijzen blijven houden.
    Niet dat ze straks grote providers als kpn en Vodafone etcetera gaan nadoen en ook hun prijzen gaan nadoen.
    Zoals ze het nu doen is het perfect, dus laat dat alsjeblieft zo blijven.

    Zach 21 november 2020

  • Roy
    Budget mobiel in Europa 0 reacties

    Ik heb mijn abonnement afgesloten bij Robin mobile Alles onbeperkt in Nederland en Europa voor 35 Euro per maand.

    Helaas werd Robin mobile over genomen door Budget mobile.
    Er werd toen een mailtje rond gestuurd dat er NIKS ging veranderen dat mijn abonnement bleef zo als die was.

    Momenteel is mijn internet per maand beperkt in het buitenland tot 18 GB per maand.
    Ook heb ik momenteel veel slechter bereik.

    Wat zit er niet meer bij:

    - Onbeperkt internet in Europa
    - Goed bereik in Europa.
    - Goede klanten servies

    Wat is wel het zelfde gebleven:

    - Mijn maand bedrag

    Ik heb momenteel dus slecht en beperkt internet.
    Maar wel het zelfde maandbedrag.

    Als dit niet opgelost wordt ga ik en meerdere mensen vertrekken bij deze provider

    Roy 17 november 2020

  • Martijn
    Budget mobiel Sim kaart 0 reacties

    Ik moest even snel een nieuwe Sim kaart hebben voor iets persoonlijks en had geen tijd en zin om er eentje te bestellen op internet en dan vervolgens te moeten wachten wanneer deze een keer in de bus zou komen.
    Ik ben toen naar de Primera gegaan bij ins in het dorp want ik weet dat je daar gewoon losse Sim kaartjes kunt kopen van Budget mobiel en deze kun je dan ook gelijk gebruiken, perfect dus in mijn geval.
    Klinkt waarschijnlijk niet eens als iets bijzonders, maar tegenwoordig gaat alles online dus wat ik jet vertel zie je helaas nog maar vrij weinigs
    Super dus dat dit bij Budget mobiel nog gewoon kan.

    Martijn 16 november 2020

  • Naomi
    Budget mobiel goed abonnement 0 reacties

    Ik zit nu al een tijd bin Budget mobiel en dit vind ik echt een heel erg goed abonnement.
    De kosten hier zijn heel erg laag, wat voor mij heel belangrijk is als alleenstaande moeder.
    Ook vind ik het belangrijk dat ik goede kwaliteit geleverd krijg voor mijn geld en dat is hier absoluut het geval.
    Toch ben ik niet iemand die snel zo’n overstap maakt jaar een nieuw abonnement, maar een vriendin van mij zat hier al een poos bij.
    Zij was hier zo over te spreken dat ze me uiteindelijk heeft overgehaald om me ook hier mij aan te melden.
    Het overstappen zelf was totaal geen moeite, eigenlijk werd alles gewoon voor me gedaan.
    Dus zeker een goed abonnement om kiezen, deze bij Budget Mobiel!

    Naomi 16 november 2020

  • R. Kor.
    Budget mobiel reageert niet 4 reacties

    Begin er niet aan, beter naar Lebara gaan als je een goedkope provider wilt, zijn niet bereikbaar en reageren niet eens op opzegmails (en ook niet op herinneringen op opzegmails).

    Verder ook geen degelijke ervaring met het servicedesk of het voormalige RobinMobile. Erger me altijd door aan al die smileys ook.

    R. Kor. 13 november 2020

  • PD
    Budget Mobiel - Geen echte 4G 0 reacties

    Het blijkt dat budgetmobiel geen echte 4G is.
    Los van het feit dat je al veel minder Mb/s aan datasnelheid hebt, ten opzichte van andere, 4G aanbieders blijkt nu ook dat je ook NIET de andere voordelen van 4G hebt bij BudgetMobiel. Je kan namelijk NIET telefonie (bellen) en data (internet, WhatsApp etc.) tegelijk gebruiken. Dus bellen en je partner tegelijk even een app'je met info sturen of bellen en navigatie gebruiken gaat dus niet !!!

    Het is dus allemaal heel erg budget....

    PD 12 november 2020

  • Bas
    geen onbeperkt datalimiet 0 reacties

    Een dag keer wat meer data gebruikt, meteen emails met fair use policy's.

    Ik heb unlimited databundel met beperkte snelheid. Abbo is onbeperkt internet met beperkte snelheid. Maar o wee als je het gebruikt!

    Verbinding wordt geleverd door KPN, die werkt op zich wel goed. Maar zoals altijd, te duur.

    Naar ander gaan heeft weinig zin, markt is in handen van drie partijen.

    Bas 11 november 2020

  • M den Adel
    Kloten 1 reactie

    Budget Mobiel is kloten
    1. Bellen ken niet het gaat via E-Mail
    2 Via E-mail 4 dagen Later E-mail terug
    3 Nummerbehoud kan niet
    Ik zeg 1 ster lager kan niet
    En wat ze op de Website Zetten klopt niet of via E-mail Onbeperkt Data, Bellen & Sms
    Maandelijks opzegbaar en gratis nummerbehoud
    Via kwaliteitsnetwerk van KPN
    Nu tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
    Minimaal € 5,- combikorting* per maand en kijk je op mijnbutgetmobel 100 minuten bellen en 15 aansluitkosten.Als je ze beeld zijn ze er niet wat er is geen telefoonnummer

    M den Adel 9 november 2020

  • Leo
    Vragen over budget mobiel 2 reacties

    Hallo mijn naam is Leo,

    Ik ben een wat oudere man en heb dus niet veel nodig als het om een mobiel abonnement gaat.
    Ik zag met veel vragen en wist me op een gegeven moment echt geen raad meer wat ik nou moest kiezen.
    Toen ben ik bij de vraagbaak van budget mobiel terecht gekomen en hier was een jongeman die mij ontzettend goed heeft geholpen en al mijn vragen heeft beantwoord.
    Deze jongen heeft me ook geholpen aan het abonnement die ik nu heb en het voldoet aan al mijn eisen die ik had voor zoiets.
    Het kost me niet te veel en toch heb ik alles wat ik nodig heb, heel erg prettig allemaal.

    Leo 7 november 2020

  • Sara
    Abonnement van BM 0 reacties

    Ik kan ontzettend veel voordelen bedenken als het over Budget mobiel gaat, maar ik zal de meest belangrijke en opvallende pluspunten opnoemen:

    1. Super goedkoop
    2. SIM only
    3. Maandelijks opzegbaar
    4. Goed bereik
    5. Mogelijkheid tot onbeperkt bellen / sms’en / internetten
    6. Gratis ear plugs

    Do I need to day more?! Ik zie geen nadelen in dit hele verhaal. Wat mij betreft is dit een hele duidelijke zaak.

    Sara 6 november 2020

  • Nikki
    Nieuwe naam budget mobiel 0 reacties

    Budget mobiel lijkt een nieuwe aanbieder op de markt, maar eigenlijk is dit helemaal niet zo. Budget mobiel is nu de naam van wat eerder Robin Mobile was. Ik zat daar eerder ook bij en nu dus weer, waardoor ik de verschillen een beetje kan zien. Ik heb gemerkt dat Budget mobiel wat nieuwe aanpassingen heeft meegenomen en dit alleen maar in positieve zin.

    Naast de lage kosten brengt het dus nog meer voordelen met zich mee, denk hierbij aan een duidelijk overzicht, goede afspraken en altijd goed bereik. Dus in alle opzichten ben ik hier heel erg blij mee.

    Nikki 6 november 2020

  • ziggy
    Robin Mobile beter dan Budget Mobiel! 1 reactie

    Ik was een oude klant van Robin Mobile voor een maandbedrag van € 29,95 voor onbeperkt bellen, smsen en internetten. Ik was daar zeer tevreden over. Na de overname door Budget Mobiel dit jaar was eerst alles hetzelfde, dat werd ook per mail bevestigd dat dat zo zou blijven. Daarna werd de downloadsnelheid geleidelijk steeds trager. Uploaden werd nog lastiger. Een filmpje van 5 min posten op Facebook duurde een uur als ik geluk had (vaak lukte het ook niet) en voorheen stond het er zo op. Op hun verzoek heb ik speedtesten gedaan en haalde een downloadsnelheid tussen de 3 en 10 Mbps en een uploadsnelheid tussen de 1,33 en 2,3 Mbps. Na mijn mailwisseling met hen over deze verslechtering is het me meer dan duidelijk geworden dat ze echt niet van plan zijn serieus met deze terechte klacht om te gaan en blijven beweren dat alles hetzelfde is gebleven, terwijl mijn ervaring aantoonbaar en ook gewoon echt anders is. Ik heb een maandelijks opzegbaar abonnement en heb vandaag meteen overgesloten, want in een oeverloos welles nietes en dat ondertussen het geleverde product gewoon echt slecht blijft, daar ga ik mijn energie, geld en tijd niet insteken. Mijn ervaring werd later toen ik op internet ging zoeken ook bevestigd door reacties op bellen.com en Reviews.nl. Meer oude klanten van Robin Mobile klagen over hetzelfde. Ik ben blij dat ik heb overgesloten. Voor mij geen Budget Mobiel meer. -1000 sterren!

    ziggy 6 november 2020

  • Lars
    Budget mobiel en energie combikorting 0 reacties

    Zeer blij met mijn keuze om over te stappen naar Budget Mobiel en Budget Energie. Alleen energie scheelt me al 250 euro op jaarbasis! Hier komt nog eens 5 euro combikorting per maand overheen. Mijn telefoonabonnement gaat omlaag met 3 euro per maand. Mijn Ziggo abonnement loopt nog enkele maanden, dit is de reden dat ik nog niet ben overgestapt naar Budget alles-in-1. Dit scheelt ook weer enkele tientjes per maand en volgens mij gaat de combikorting hierdoor ook omhoog.

    Goedkoop duurkoop? Nee, niet voor mij tenminste. Telefoon werkt prima en heb eigenlijk overal signaal. Energie is energie, voel tenminste geen verschil. :-)

    Lars 6 november 2020

  • Manya
    Budget mobiel abonnement opzeggen 1 reactie

    Budget Mobiel is waardeloos bereikbaar, klantenservice reageert te traag en lijkt ook zonder kennis daar te zitten. Zit al dagenlang zonder internet hoewel ik onbeperkt internet hoor te hebben.. zelfs na ingang nieuwe datum abonnement geen internet. Waardeloos dit! Totaal geen aanrader! Kan niet wachten tot mijn abonnement afloopt en ik weg ben hier!

    Manya 5 november 2020

  • Sefidgar
    Slecht bereikbaarheid van klantenservice 1 reactie

    Klantenservice van budget mobile is slecht bereikbaar. Als je zoekt contact met klantenservice Budget Mobile, staat alleen chatten en e-mail sturen mogelijk. Telefoon nummer bestaat niet. In werkelijkheid chatten is niet mogelijk omdat als je chatten klikt. alleen een contact formulier komt naar voren. Als je dit invult met je vragen, krijg je geen reactie of antwoord van Budget Mobile

    Sefidgar 4 november 2020


Gerelateerde blogs

Budget Mobiel gratis Happy Plugs
Budget Mobiel gratis Happy Plugs

Budget Mobiel heeft per 2 September een nieuwe actie. Bij het afsluiten van een Budget Mobiel abonnement, Onbeperkt of Basis, ... Lees verder

ACTIETelecom 2 september 2020