Telecom

Budget Mobiel

197 reviews
48% positief
Positief
13% neutraal
Neutraal
39% negatief
Negatief

Internetbundel onbeperkt of 7GB per maand, onbeperkt sms'en en bellen in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan. Budget Mobiel maakt hiervoor gebruik van het telefoonnetwerk van KPN. Budget Mobiel was voorheen bekend als Robin Mobile en valt onder Budget Thuis.

Ontevreden over Budget Mobiel?

Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

Telecomproviders prijzen vergelijken.


Reviews (197)

  • R
    Niet zo budget 2 reacties

    Budget mobiel is niet budget er zijn providers die goedkoper of net zo duur zijn. 7000mb en onbeperkt bellen/SMS voor 15€ 1ste 6mnd 5€ korting en 15€ aansluitkosten betaal als je per maand uitrekent nog ruim 14€ per maand.
    Youfone goedkoper en meer data ( 10000 mb ). 13€ per maand 1ste 6 maanden voor 1 € en 20€ aansluitkosten omgerekend per maand € 10,83.
    Belsimpel betaal je ook omgerekend €10,83 met 7000mb aan data.
    Dus budgetmobiel is niet budget
    Effen de tijd nemen en providers met elkaar vergelijken

    R 23 juli 2021

  • Fernando
    Goede internetverbinding en snelheid 0 reacties

    In principe naar budget mobiel gegaan omdat het lekker goedkoop is. 15 euro en je kan vrijwel zonder beperking internetten op je telefoon omdat je 7GB data krijgt. Als dat dan niet genoeg is kan je altijd het 20 euro pakket nemen om geheel onbeperkt je gang te kunnen gaan. We hebben sinds we een nieuwe woning hebben gekocht tevens budget energie en budget thuis aangesloten waardoor we korting krijgen op elk onderdeel van budget en soms wat extra's gratis. Alles werkt naar behoren en we hebben overal goed bereik omdat budget mobiel gebruik maakt van het KPN signaal. Dit hadden we eerder ook op onze telefoons aangesloten, hierom wisten we zeker dat het een gemakkelijke overgang zou zijn en dat we overal waar we een goed signaal hadden, dit nu ook weer zouden hebben. Ik zal niet teveel nummers en cijfers gaan roepen maar het kan je echt wel veel geld besparen op jaarbasis om al je vaste lasten zoveel mogelijk bij dezelfde aanbieder te krijgen. Anders loop je kortingen en extra's mis. Dit heeft ons in ieder geval heel goed gedaan.

    Nog even voor iedereen die zegt dat budget mobiel traag is qua internet verbinding, want ik las wat reviews hierover. Dit is bij ons zeker niet het geval en we kunnen alles zonder hinder doen. Als dit bij jou niet het geval is kan je het beste even contact opnemen met de klantenservice denk ik. Als het bij ons goed is, dan kan het bij iedereen goed zijn.

    Fernando 18 juli 2021

  • Dimfy
    Waardeloos bereik en traag 2 reacties

    Al vanaf het begin slecht bereik kwa bellen en internet super traag. sinds 2 dagen niet meer kunnen bellen of gebeld worden. Geen klantenservice die je kunt bellen, en het chatten is waardeloos, geen reactie of gehoor. Geen achter stand met betalen, ander Sim kaartje in de telefoon gedaan telefoon werkt naar behoren, Klacht in gediend bij klacht.nl en hierop geeft budget mobiel geen gehoor. Wat kan ik nu doen??

    Dimfy 17 juli 2021

  • Jeff
    Vervelende reclame 0 reacties

    Service provider zelf heb ik geen ervaring mee. Daarentegen wil ik even mijn kritiek uiten op de kutreclame die ik zojuist ben tegengekomen terwijl ik aan het wachten was op nos. Opeens komt er een budget mobiel reclame te voorschijn waar ik opeens een dikke reet in strakke spijkerbroek voorgeschoteld krijg op mijn fucking tv. Dat was het. Letterlijk 10 seconden lange reclame waar alleen een close up te zien was van een reet.

    Irritant als je gewoon televisie zit te kijken en je krijgt een stomme kont in een strakke spijkerbroek in je gezicht.

    Chill the fuck down budgetmobiel... je hebt geen seksuele advertentie nodig als je telefoondeals verkoopt... ik bedoel, waarom laat je ons niet wat productgerelateerde advertenties zien. Bijvoorbeeld een sterke netwerkverbinding terwijl ik crash bandicoot 4 download en tegelijkertijd winx club kijk.

    Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren ooit een recensie op een website te hebben geplaatst. Realiseer je dat ik de moeite heb genomen om mijn telefoon open te maken, naar een recensiewebsite te gaan en te klagen over budgetmobiel allemaal omdat hun ene advertentie zo'n irritante ergernis was dat ik het niet zomaar voorbij kon laten gaan.

    Budget mobiel. alleen omdat uw naam het woord 'budget' bevat, betekent dit niet dat uw advertenties zo goed zijn...

    Dat is het jongens. Ik ben weg.

    Jeff 16 juli 2021

  • Ruud Burhenne
    Ronduit waardeloos internet 2 reacties

    Vaak traag internet niet kunnen openen van bijvoorbeeld bank app of marktplaats app. Het zou dan liggen aan de telefoon instellingen niks aan veranderd en een uur later is het opgelost. Het ligt volgens budget mobiel aan de telefoon en anders de instellingen. Dit is nu bijna wekelijks
    Daarbij ook nog gehad dat ik niet kon bellen of gebeld worden( rekeningen betaald) was volgens hun de eerste oorzaak. Bleek een fout van budget mobiel te zijn en ga zomaar door..

    Ruud Burhenne 11 juli 2021

  • Pim
    Onbeperkt data met Budget Mobiel 0 reacties

    Los van de internetsnelheid op momenten is Budget Mobiel gewoon goed. In combinatie met Budget Thuis krijg je lekker veel voordeel en Budget Mobiel is sowieso al goedkoop. Ik denk dat de meeste mensen Budget Mobiel nemen vanwege de onbeperkte data, althans ik wel. Dan kun je ook niet hele hoge snelheden verwachten. Desondanks is het gewoon goed en meestal is het gewoon super snel. Daarom geef ik het ook niet de allerhoogste beoordeling, maar het is wel gewoon goed. Het is ook betrouwbaar want ik heb altijd en overal internet. Het valt ook nooit weg. Dat maar voor 15 euro per maand (in combinatie met Budget Thuis). Dat is echt geen geld voor onbeperkt data. Klantenservice heb ik niet gesproken want dat was niet nodig, dus daar kan ik geen mening over geven. Ik kwam hiervoor van Vodafone en ik ging vaak over mijn internetbundel heen. Dat is nu gelukkig verleden tijd en ik merk dat ik ook veel meer data gebruik, puur omdat ik mij geen zorgen hoef te maken over mijn gebruik. Ik betaal ook nog veel minder dan bij Vodafone. Dus dat de internetsnelheid af en toe een dipje heeft neem ik op de koop toe en zoals ik al zei, zo erg is het niet. Het is gewoon goed, helemaal voor Whatsapp, Facebook, Instagram, YouTube en Spotify gebruik.

    Pim 28 juni 2021

  • Jeroen
    Budget mobiel basis bundel 0 reacties

    Wij hebben het Budget Mobiel Basis abonnement afgesloten, dit kost ons maar 15 euro per maand.
    In vergelijking met onze vorige aanbieder, waar we ruim 25 euro voor moesten betalen, betalen we nu slechts iets meer dan de helft en we hebben gewoon dezelfde opties.
    In de eerste instantie was ik niet overtuigd, omdat ik het idee had dat iets dat zo weinig kost niet heel goed zou kunnen werken, maar het tegendeel is inmiddels bewezen en ik ben nu laaiend enthousiast over dit product.
    En de eerste drie maanden kregen we korting, wat helaas niet blijvend is maar wel altijd fijn natuurlijk.

    Daar kwam nog eens een als hele leuke extra bij, dat we een JBL clip kregen bij dit abonnement en daar zijn mijn beide zoons helemaal weg van.
    Er is hier thuis regelmatig ruzie/discussie over wie hem mag gebruiken, dus ik vrees dat er een tweede aangeschaft zal moeten worden haha
    Maar top abonnement dus, zonder nadelen waarvan ik op de hoogte ben, een leuke korting de eerste maanden en ook nog een welkomstcadeau.
    Veel beter kan ik me niet wensen.

    Jeroen 20 juni 2021

  • Oebel Visser
    Geen twijfel over budget mobiel 0 reacties

    Mijn mening over budget mobiel is dat je hier echt niet over hoeft te twijfelen. Ik gebruik dit nu al een jaar en heb er nooit klachten over gehad. Facebook, WhatsApp, Instagram, websites browsen en filmpjes kijken, alles kan gewoon goed. Las wat verhalen dat budget mobiel het internet knijpt, dat zal, maar je merkt hier als klant helemaal niets van. Als ze hierdoor een goedkoop tarief kunnen aanbieden zeg ik: Yes Please! Voor 15 euro 7GB aan internetdata waar een normaal persoon echt niet doorheen komt, zeker met alle Wi-Fi punten anno 2021. En als je toch twijfelt, om welke reden dan ook, kan je simpelweg een maandelijks opzegbaar abonnement nemen. Feit dat ze dit pakket aanbieden, zegt ook wel dat het goed moet zijn natuurlijk. Easy 5 stars!

    Oebel Visser 16 juni 2021

  • Gerrit
    onduidelijk en niet bereikbaar wel goedkoop 0 reacties

    Ik ben al klant van Budeget energie en mobiel.
    Nu wil ik de 2 sim-only abbo's van mij en mijn vrouw omzetten naar onbeperkt.
    Dat gaat niet op de website je kunt daar alleen extra internet bij kopen
    Budget is niet telefonisch bereikbaar ook niet op nr 1200 en de chat functie werkt nooit en via email duurt een antwoord 4 dagen.
    Goedkoop zijn ze wel. geen 5G dus ondermaats maar daar is de prijs ook naar!

    Gerrit 15 juni 2021

  • Jeroen
    Gratis JBL Clip 4 1 reactie

    Ik heb 2 jarig Budget Mobiel Onbeperkt afgesloten met een gratis JBL Clip 4 cadeau. Leuk dat je er zo'n cadeau bij krijgt. Ik heb geen Budget Thuis dus ik krijg geen extra voordeel helaas maar de kosten vallen nog steeds mee. Ik las veel over de internet snelheid maar voor mij is het acceptabel. Ik kan gewoon Spotify zonder problemen luisteren en op internet kijken is ook geen probleem. Het zal ongetwijfeld niet het snelste internet zijn omdat ik onbeperkt data heb en relatief weinig betaal maar het kan er zeker mee door. Verder was de overstap van Vodafone heel eenvoudig en snel geregeld. Ik heb gewoon mijn nummer kunnen behouden, dit was makkelijker dan dat ik had verwacht. Om nog terug te komen op de JBL Clip, deze gebruik ik thuis in combinatie met Spotify. Er komt verassend goed geluid uit voor zo'n klein luidsprekertje.

    Jeroen 13 juni 2021

  • Wim
    Tegenvallende internetsnelheid 4 reacties

    Overgestapt van youfone naar BudgetMobiel 7 gb. Wat gelijk merkbaar is, is de lage downloadsnelheid . Internet loopt vaker vast, pagina’s worden niet geladen. MuZiek valt uit. Spijt van mijn overstap. Het scheelde in prijs maar een paar euro. Maar het verschil in kwaliteit is groot. Nou over 10 maanden ben ik weer contract vrij en kan ik over naar een andere aanbieder. Ik ging er vanuit dat er geen slecht/zo laag internet snelheid meer werd verkocht. Ik had zelf ook beter mijn huiswerk moeten doen

    Wim 11 juni 2021

  • Willem Vos
    Hoe lang zijn Budget mobiel aanbiedingen geldig 4 reacties

    Ik hoor en lees goede verhalen en ervaringen over Budget mobiel. Wil dan ook wel graag overstappen want ze geven bij een jaarabonnement van 2 jaar vaak een mooie korting of leuk apparaat gratis erbij. Ik heb al een JBL Clip 4 dus ik wacht even totdat ze een andere deal hebben. Duurt al best een tijdje dat ze deze aanbieding op de website tonen. Iemand enig idee of het een maandelijkse aanbieding is of dat het nog wel langer kan duren? Ik kan nu wel kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement om die op te zeggen zodra er een nieuwe aanbieding is. Probleem is dat ik niet denk dat Budget mobiel dat kan waarderen als ik het opzeg om daarna een jaarabonnement te nemen. Ik wacht dus wel even af en hopelijk kan iemand reageren op mijn review. Heb Budget ook al gemaild maar heb daarop nog geen reactie.

    Ps. ik zal een 5 sterren review geven. Niet op basis van mijn eigen ervaring (omdat ik nog geen Budget mobiel heb aangesloten), maar meer op basis van wat ik hoor en lees over deze telecomprovider.

    Willem Vos 6 juni 2021

  • Madelief
    Tevreden over Budget Mobiel 0 reacties

    Vanwege de lage kosten ben ik overgestapt naar Budget Mobiel. Hier heb ik achteraf geen spijt van. Ik zit op het vertrouwde KPN netwerk met een snelle datasnelheid. Ik combineer het niet met Budget Thuis, omdat wij thuis Ziggo hebben. Wat extra leuk is dat ik een JBL Clip bij mijn 2 jarige abonnement heb gekregen! De overstap van T-Mobile ging heel snel en was ook heel eenvoudig.

    Wij gaan in de zomervakantie op vakantie naar België en ik weet nog niet hoe goed het daar zal werken. In Nederland werkt het in ieder geval perfect. Ik heb niks te klagen. Ik heb onbeperkt data en kijk veel YT. Nooit last van haperingen dus voor mij werkt het gewoon perfect.

    Ik raad het al mijn vrienden aan. Als je onbeperkt data wilt voor een lage prijs, zeker eens naar Budget Mobiel kijken. Helemaal met Budget Thuis kan het nog voordeliger.

    Madelief 30 mei 2021

  • Heinsbergen
    Het werkt en daar is alles mee gezegd 1 reactie

    Nu 3 maanden overgestapt van Tele2 naar budget mobiel maar jemig wat is dat langzaam!!
    Voor de zekerheid maar is een paar keer een speed test gedaan en mijn maximale snelheid is 6 MB per seconde. Nou dat is niet meer van deze tijd. Dus toch maar weer terug naar tele2. Het kost dan wel 5 euro duurder maar daar kom je tenminste mee uit de voeten. En word je er niet af gegooid omdat je telangzaam bent

    Heinsbergen 29 mei 2021

  • Bennie Harms
    telecomprovider budget mobiel positief verrast 0 reacties

    Ben eigenlijk wel positief verrast over budget mobiel als telecomprovider. Waar ik eerst twijfelde omdat budget mij klinkt als goedkoop en het niet waar maakt, ben ik nu dus positief verrast. De overstap ging geruisloos en binnen een paar dagen had ik een goedwerkende telefoon met goed internet en kon ik overal bellen en sms'jes sturen (alles was dus goed gegaan qua overstap). Ik betaal nu 15 euro waar ik bij mijn vorige telecomprovider het dubbele betaalde voor minder GB internet dan dat ik nu heb. Dus het is budget maar ook gewoon goed!

    Bennie Harms 26 mei 2021

  • Dennis F.
    Onbeperkt data voor een goede prijs 0 reacties

    Budget mobiel is op zich een prima sim only aanbieder. Helemaal als je onbeperkt data wil en niet teveel wilt betalen, dan ontkom je bijna niet aan budget mobiel. Zoveel goedkope keuzes met onbeperkt data zijn er niet. Dat waren eigenlijk mijn enige twee eisen. De ontvangst is prima, alleen had ik soms iets sneller internet gewild. Dat is mijn enige puntje van kritiek. Het is niet langzaam, maar heel soms zakt de snelheid iets in. Over het algemeen is het wel gewoon lekker snel. Maar je kunt ook niet alles verwachten voor die prijs. Ik ben al super blij met onbeperkt data, nooit meer zorgen dat ik over mijn bundel heen ga! Ik zie mijzelf niet zo snel switchen naar een andere provider. Ik ben tevreden met budget mobiel maar het kan altijd beter. Voor het geld bieden ze gewoon een hele goede service.

    Dennis F. 23 mei 2021

  • Daniel
    Gaat van alles mis bij Budgetmobiel 2 reacties

    op 14 mei stapte over op BUDGETMOBIEL wat achter af een dom keuze bleek te zijn. Er werd aangegeven bij de aan koop dat het 2 dagen kan duren tot je simkaart inhuis is. Bij mij was 3 x zo langer tot ik m had en nu sinds ik m heb geactiveerd en overgezet werkt me 4g niet eens ik kan niet bellen of gebeld worden dit zou alleen maar 20 minuten duren hadden ze aangeven in de mail het is al dag 2 en nog steeds kan ik niet van me data gebruik maken. En als ik even de klantenservice wil hebben moet je blijkbaar 2 dagen wachten tot hun antwoord geven het is een ongeregelde zaak hier. Ik heb voor niks betaald. Mijn als klant zijn jullie kwijt budgetmobiel

    Daniel 22 mei 2021

  • Lydia
    Budget Mobiel Onbeperkt 0 reacties

    Ik gebruik sinds kort Budget Mobiel Onbeperkt, waarbij je onbeperkt data krijgt en ook onbeperkt kunt bellen en smsen. Ik heb voor het 2-jarig abonnement gekozen omdat je dan de eerste 3 maanden € 5 korting krijgt en een gratis JBL speaker. Ik betaal € 20 per maand met € 15 eenmalige aansluitkosten. Dit is best een goede deal als je het vergelijkt met andere providers. Wanneer je Budget Thuis hebt krijg je nog extra korting, maar dat heb ik helaas niet. Ik ben tevreden met mijn huidige energieleverancier dus dat zie ik ook niet zo snel gebeuren. Maar los van de goede deal, ben ik tevreden met Budget Mobiel. Ze doen wat ze beloven en alles werkt gewoon top. Geen klachten op dit moment. Mocht ik in de toekomst wel problemen ondervinden, laat ik het ook zeker niet na om een reactie onder deze review te plaatsen. Tegen de mensen die twijfelen wil ik zeggen, dat ze het gewoon moeten proberen. Je kunt ook voor een abonnement kiezen die maandelijks opzegbaar is. Je zit op het goede KPN netwerk en de snelheden zijn gewoon goed. Niks aan de hand dus.

    Lydia 21 mei 2021

  • Kuindersma
    Budget mobiel weigert sim kaart 2 reacties

    Wat is die slecht bereikbaar moet voor mijn zoon de weigeren van sim kaart ongedaan zien te krijgen
    Bij niet alle gegevens kun je ze niet bereiken.
    Zorg dat jullie sim kaarten werkingen goed zijn bij inloggen staat die op actief.
    Gelukkig per maand op te zeggen wat zooi daar.
    De chat ook allemaal met veel onzin open te krijgen.
    Snel wat wel bereikbaar is opzoeken wel betaald geen gebruik
    Is dat de winst modules van budget mobiel.

    Kuindersma 20 mei 2021

  • Jos
    Sim only van Budget Mobiel is gewoon goed 1 reactie

    Sim only van Budget Mobiel is gewoon goed. Ik betaal € 10 in de maand voor 7 GB data en onbeperkt bellen en SMSen. 7 GB is voor mij meer dan genoeg. Ik gebruik alleen Whatsapp, Instagram, Facebook en soms YouTube. Qua bereik is het ook gewoon prima, want volgens mij gebruiken ze het KPN netwerk. Ik lees wat negatieve reviews over de snelheid, maar hier heb ik geen last van. Bij mij is alles gewoon lekker snel, ook als ik YouTube videos kijk. Niks aan te merken op de snelheid. Het fijne is dat ze een combikorting aanbieden als je ook Budget Energie hebt, zo kun je flink besparen en dat is ideaal voor mensen die niet zoveel te besteden hebben. Omdat ik in het begin een beetje twijfelde, heb ik voor een abonnement gekozen die maandelijks opzegbaar is. Hier heb ik wel spijt van, want bij een 2 jarig abonnement krijg je weer extra voordelen. Ik zie mijzelf niet meer overstappen naar een andere provider. Maar achteraf is het altijd makkelijk praten. Als je gewoon een normale gebruiker bent, raad ik iedereen Budget Mobiel in combinatie met Budget Energie aan. Je moet ook niet altijd alleen op de negatieve reviews afgaan, vandaar dat ik dit tegengeluid laat horen en ik denk dat een grote groep mensen het ook met mij eens is, alleen hoor je die minder.

    Jos 14 mei 2021