Energie

Budget Energie

32 reviews
66% positief
Positief
22% neutraal
Neutraal
13% negatief
Negatief

Budget Energie is een onafhankelijke energieleverancier opgericht in 2011 en levert inmiddels al aan honderdduizenden huishoudens in Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service.

Ontevreden over Budget Energie?

Probeer eens de beste keuze Pure energie.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 32 )

  • Rene
    Factuur problemen slechte service 0 reacties

    Je kan wel merken dat Budget Energie nog niet zo lang bestaat als bijvoorbeeld Oxxio of Essent. Er gaat van alles mis in de betaalomgeving. Dan probeer je contact te maken met Budget Energie, wat al erg moeilijk is, maar als je dan iemand aan de haak hebt, weet die je voor geen ene meter te helpen. Was een vrouw die blijkbaar nog maar net bij het bedrijf werkte want die had nergens verstand van. Er was dus een dubbel bedrag afgeschreven de eerste maand, dat gaf ik aan maar ze kon dat niet inzien, moest er een andere leidinggevende bij komen en zo ging het maar door. Nu uiteindelijk, na 2 weken er achteraan te hebben gezeten, heb ik het geld terug ontvangen maar van service is geen sprake helaas. Het is dat Budget Energie als goedkoopste uit de bus kwam op deze vergelijkingssite, hopelijk is dat volgend jaar een andere energieleverancier.

    Rene 30 november 2020

  • Kirsten
    Budget energie voor beginners 1 reactie

    Als je net als ik totaal niet thuis bent in de wereld van het internet en tv en al die abonnementen maar ook niet in de wereld van de energie leveranciers.
    Ik heb heel cru gezegd gewoon voor de goedkoopste optie voor mij gekozen en dat was bij Budget energie, heb hier nog geen enkele klacht over. Alles gaat goed

    Kirsten 29 november 2020

  • Rudy
    Budget energie helpdesk 0 reacties

    Ze zeggen allemaal dat het overstappen zo eenvoudig is, mijn oma zou het bij wijze van spreke nog moeten kunnen en zij is al in de negentig.
    Maar mij lukt het daarentegen niet, geen idee waarom maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar.
    Mijn vrouw en zoon hebben nog met me mee gekeken maar ook hen lukt het niet, dus of wij zijn echt een stelletje leken bij elkaar of het is toch iets lastiger dan met laat geloven.

    Maar waar het om gaat, ik heb de helpdesk van Budget Energie gebeld in de hoop dat zij mij konden helpen met een paar aanwijzingen.
    En toen bleek het inderdaad binnen korte tijd geregeld te zijn,Je moet alleen even weten waar je op moet klikken en waar je moet kijken en dergelijke.
    De vrouw (ja vrouw ja) die mij hielp met overstappen was erg aardig en geduldig en gaf me precies de juiste aanwijzingen, doordat ze zelf met me mee keek op haar computer.
    Toen was het binnen nog geen tien minuten allemaal geregeld.

    Rudy 23 november 2020

  • Freddy
    Blij met budget energie 0 reacties

    Wij zijn erg blij met ons lidmaatschap bij Budget energie. Het was heel makkelijk om hier bij aan te sluiten, ik denk dat alles bij elkaar nog geen half uur heeft geduurd. En als je dan kijkt wat het je allemaal wel niet oplevert dan is deze tijd het dubbel en dwars waard! Ik zou het in ieder geval zo weer opnieuw doen als dit nodig zou zijn. Of je als huishouden nu veel of weinig energie gebruikt per jaar, dat maakt voor Budget energie niet uit. Zij zijn altijd de voordeligste.

    Freddy 4 november 2020

  • Frank
    Energie van Budget Energie 1 reactie

    Bij Budget Energie weet je gewoon zeker dat je goed zit qua prijs en dat is altijd lekker om als zekerheid te hebben.
    Verder kun je in mijn ogen met energie nooit zoveel fout doen, het is geen telefoon provider waarbij je geen bereik oid kunt hebben.
    Dus als je het mij vraagt kun je dan net zo goed gewoon een lekkere goedkope energie aanbieder kiezen en dat is dus ook wat wij hebben gedaan.

    Frank 31 oktober 2020

  • Jeremy
    Prijs van budget energie versus de ervaring ... 0 reacties

    Ik heb mezelf de laatste tijd veel verdiept in alle verschillende energie leveranciers. Ik heb toen met name veel gekeken naar alle verschillende prijzen en wat de reden hier dan van was. En vaak was het wel zo dat de wat duurdere energie leveranciers wel de wat groenere keus was, dus dat is dan een keus die je moet maken. Maar voor ons kwam Budget energie als winnaar uit deze vergelijkingstest. Het is niet de meest groene keuze, maar in verhouding met de prijs die we hier voor moeten betalen mogen wij absoluut niet klagen en zijn we erg blij met onze keuze.

    Jeremy 22 oktober 2020

  • Bram
    klant bij Budget energie 1 reactie

    Al 5 jaar klant en altijd alles duidelijk bij Budget energie! Lekker laag kwa kosten en zeer vriendelijk aan de tel! Mijn hele familie is nu ook bij ze aangesloten dus ik raad het wel aan!!

    Bram 20 oktober 2020

  • Berry
    Goedkope energie van Budget 0 reacties

    Wij zitten bij Budget Energie en dat is volgens mij de enige leverancier waar je goede, verantwoorden EN goedkope energie vandaan kunt halen.
    Van het geld dat we per maand over houden doordat we hier lid zijn, kunnen we leuke andere dingen van doen of we sparen het op.
    Hoe dan ook is dit altijd erg fijn en goed om over te hebben.
    Veel mensen in onze vriendenkring en familie zit om dezelfde reden bij Budget Energie.

    Berry 13 oktober 2020

  • Harold
    Overstappen naar Budget Energie 0 reacties

    Een keus waarvan ik zou willen dat we deze veel eerder hadden gemaakt.
    Wij zijn voor onze energie in huis sinds een aantal maanden overgestapt naar Budget Energie en we merken nu al duidelijk verschil met voorheen.
    Eigenlijk is het absurd dat er zo veel verschil zit tussen de verschillende energie maatschappijen terwijl ze allemaal eenzelfde product leveren.
    Maar het verschil in deze prijzen is dus enorm en zoals ik zei merken we nu in slechts een paar maanden tijd al een duidelijk verschil.
    Het is voor ons een hele goede keuze geweest! Jammer dat we dit niet eerder hebben gedaan.

    Harold 9 oktober 2020

  • Ruud
    Goedkope energie 1 reactie

    Je kunt Budget Energie heel letterlijk nemen zoals het er staat, het is een goede manier om op je budget te letten door op de energie rekening te besparen. Nu moet je natuurlijk geen wonderen verwachten, want het zal geen honderden euro's besparen. Maar alles is mooi mee genomen vind ik altijd als het aankomt op het besparen van geld. Ik vond dit een mooie kans en tot op heden zijn wij hier niet ontevreden over. Maar nogmaals, verwacht geen wonderen, het bespaard je geld maar niet heel veel natuurlijk.

    Ruud 3 oktober 2020

  • Laura
    Budget energie overzicht afschrijvingen 0 reacties

    Een aantal maanden geleden ben ik voor mijn energie over gestapt naar Budget Energie. Vooral omdat ik aan het eind van een jaar altijd een rekening op de mat waarvan de tranen me bijna in de ogen sprongen.
    Budget Energie stuurt mij iedere maand een nota toe per mail met het bedrag van die maand, dit zorgt ervoor dat ik aan het eind van een jaar nooit voor een verrassing kom te staan.
    Dit alles bij elkaar zorgt er ook voor dat ik hier zelf veel rustiger in ben en dat ik een goed overzicht heb van wat mijn uitgaven zijn en wat ik kan sparen.
    Ik ben hier heel erg blij mee.

    Laura 11 september 2020

  • Jens
    Budget energie heel tevreden 0 reacties

    Wij zitten voor onze energie toevoer nu bij Budget energie en ik wat ben ik hier blij mee. Het is super goed koop, voor zo ver energie goedkoop kan zijn en werkt altijd op en top. Ik kan me niet voorstellen dat ik me ooit nog ergens anders aanmeldt bij een andere leverancier. Veel beter en goedkoper dan dit kan volgens mij niet echt.

    Jens 10 september 2020

  • Berry
    Budget energie tarieven 0 reacties

    Ik ben ontzettend blij met mijn overstap naar Budget Energie en dat om de volgende redenen:

    - ze denken aan het milieu
    - ons energieverbruik is ineens veel zuiniger
    - EN we zijn veeeeeel goedkoper uit, want de tarieven hier zijn veel voordeliger.

    Al deze punten, en waarschijnlijk nog wel een aantal die ik op dit moment even vergeten ben, zorgt er voor dat wij zeker weten dat we de juiste keus hebben gemaakt.

    Berry 1 september 2020

  • Anoniem
    Slechte service en opdringerige marketing 0 reacties

    Volgens mij gaat het niet zo lekker met BudgetEnergie. Agressieve marketing, opdringerig. Mijn ouders hebben c.q. hadden er behalve telefonie ook een energiecontract en binnenkort stappen ze over op een andere leverancier, want om verschillende redenen niet meer tevreden over Budget. Telefonie ook al elders ondergebracht. Dat was ook al een heel gesodemieter (het is makkelijker om iets af te sluiten dan dan om het te beëindigen - afknapper, zo'n houding).

    1e telefoontje was ter herinnering, dat mijn ouders het energiecontract konden verlengen en dat ze een 'aantrekkelijke aanbieding' aanboden. Bleek niet zo aantrekkelijk, tarief per kw/uur hoger + teruglevering via zonnepanelen veel lager dan bij de energieleverancier waar ze nu naartoe gaan.
    Mijn ouders waren t.t.v. eerste "herinneringstelefoontje" op vakantie, gaven duidelijk aan dat ze meer gebeld wilden worden & ZELF contact op zouden nemen en indien verlenging gewenst was. De beller ging het noteren. Zelfde dagen weer zelfde telefoontje. Daarna nog 5x gebeld in ca 2,5 week tijd, en 6 x dezelfde mail gehad over verlenging.

    Inmiddels overgestapt en ze mailen nog steeds.
    Of hun administratie is een zooitje, of ze hebben een bewuste 'gewoon blijven pushen' techniek, iets anders kan ik er niet van maken.

    Anoniem 27 augustus 2020

  • Henrie
    tevreden klant 0 reacties

    Ik ben 4 jaar lang een tevreden klant van Budget Energie, vorig jaar heb ik een tv gekocht bij mediamarkt, toen kreeg ik een korting aangeboden als ik klant van Budget Energie zou worden, omdat ik al klant was kreeg ik toch een kleinere kortingsbon en het werd me verteld dat als ik binnen een jaar zou opzeggen zou ik het bedrag van de bon terug moeten betalen, geen probleem zei ik, ik ben niet van plan om op te zeggen. Op dat moment werd mijn contract (eenzijdig) automatisch voor 3 jaar verlengd. Nu, een jaar later, ga ik verhuizen, ik blijf klant van Budget Energie :)

    Henrie 27 augustus 2020

  • Lambert
    een naar clubje 0 reacties

    Budget Energie, een naar clubje
    In de MediaMarkt werden wij aangeklampt door medewerkers van Budget Energie. Zij bezwoeren ons dat zij ons zakelijke contract met Essent zouden opzeggen zodat wij vervolgens met Budget verder konden gaan. Wij hoefden niets te doen, zij zouden alles regelen. Even tekenen en wij ontvingen een royale tegoedbon.
    Het contract met Essent is echter nooit door Budget opgezegd. Om de verwarring compleet te maken ontvingen wij mails met een maandbedrag van zowel Essent als Budget.
    Toen wij Budget daarop aanspraken, kregen wij nul op het rekest. Erger nog, Budget meldde doodleuk dat er sprake was van contractbreuk. Wij krijgen nog steeds mailtjes met incasso-bedragen die periodiek oplopen. En waarin gedreigd wordt met de deurwaarder.
    Budget weigert te begrijpen dat zij nalatig zijn geweest. Zij hebben ons in de MediaMarkt verkeerd voorgelicht en daarom is er sprake is van misleiding. Op grond daarvan hebben wij het recht het contract met Budget te vernietigen.
    Is het pure domheid of hebben wij te maken met een malafide organisatie? Wij durven het niet te zeggen. Wel geven wij aan de lezer dezes een dringend advies. Loop in de winkel met een boog om de medewerkers van Budget Energie heen. Budget Energie is een naar clubje

    Lambert 11 augustus 2020

  • Riette
    deur aan deur sales 0 reacties

    Budget Energie het wordt tijd dat jullie deur aan deur sales medewerkers eens leren om een nee te accepteren!! Een nee is een nee en het einde van een dialoog punt!! Mocht ik dit jaar nog eens een bezoek van jullie sales mensen krijgen dan denk ik dat ik hem kidnap en hoogstpersoonlijk langs breng bij jullie hoofdkantoor!!

    Riette 10 augustus 2020

  • Jan
    Budget energie veel goedkoper 0 reacties

    Als Jennie afvraagt of budget energie echt veel goedkoper is dan andere energie, dan is het antwoord ja! Zelf vroeg ik me dit ook lange tijd af en ik dacht altijd dat het de moeite niet echt waard zou zijn om over te stappen, maar die moeite is het dus wel waard! Het bespaardt je heel erg veel geld en ik wou dat ik dit eerder had geweten dan was ik veel eerder over gestapt.

    Jan 26 april 2020

  • Laura
    Budget Energie goedkoper dan andere leveranciers 0 reacties

    Ik ben in dit geval echt een vrouw, ik vind alles waar energie etc. naartoe gaat zonde van het geld en met internet en tv gaat dit net zo, Mannen hebben daar toch meer mee dan vrouwen op de één of andere manier. Daarom ben ik een keer achter mijn computer gestapt en heb ik wat tijd gestoken in het grondig onderzoeken van de verschillende leveranciers en de voor- en nadelen hiervan. Budget Energie scoorde bij mij heel erg goed en stak ook met kop en schouders boven de rest uit. Voor mij was het dus duidelijk dat we zouden overstappen naar deze leverancier. Dus ondanks dat ik het nog steeds wel zonde van het geld vind, ben ik wel blij met Budget Energie.

    Laura 18 april 2020

  • Tim Robben
    Overgestapt naar Budget Energie 0 reacties

    Sinds januari 2020 overgestapt naar Budget Energie. Scheelde voor ons persoonlijk 130 euro per jaar. Ik kan jullie vertellen dat de energie precies hetzelfde is :-) makkelijk geld verdienen op deze manier. Op deze website staat een vergelijker die ik hiervoor heb gebruikt, dan krijg je de beste prijs voorgeschoteld.

    https://www.reviews.nl/aanbieders/energie/vergelijk

    Tim Robben 3 maart 2020


Gerelateerde blogs

Vattenfall Nintendo Switch deal
Vattenfall Nintendo Switch deal

Het is Black Friday week met veel leuke acties en aanbiedingen. Vattenfall steekt hier met deze aanbieding flink bovenuit, ... Lees verder

ACTIEEnergie 25 november 2020

Besparen op je vaste lasten
Besparen op je vaste lasten

De meeste mensen weten niet dat je veel geld kunt besparen en blijven vaak jaren lang bij dezelfde energieleverancier en ... Lees verder

Energie 4 oktober 2020