Energie

Budget Energie

13 reviews
69% positief
Positief
15% neutraal
Neutraal
15% negatief
Negatief
Ontevreden over Budget Energie? Probeer dan eens Energiedirect.nl.
Deze pagina is 2.035 keer bezocht.

Reviews ( 13 )

  • Tim Robben (30)
    Overgestapt naar Budget Energie 0 reacties

    Sinds januari 2020 overgestapt naar Budget Energie. Scheelde voor ons persoonlijk 130 euro per jaar. Ik kan jullie vertellen dat de energie precies hetzelfde is :-) makkelijk geld verdienen op deze manier. Op deze website staat een vergelijker die ik hiervoor heb gebruikt, dan krijg je de beste prijs voorgeschoteld.

    https://www.reviews.nl/aanbieders/energie/vergelijk

    Tim Robben (30) 3 maart 2020
  • Jeff (54)
    Budget energie goedkoopste 0 reacties

    Budget energie is, als je dit handig aanpakt en een goede deal sluit, de goedkoopste energie maatschappij die je kunt hebben volgens mij.
    Het gekke is alleen, vind ik, dat het alsnog allemaal hartstikke duur is.
    En daar kan budget energie niets aan doen dat weet ik ook wel, maar ik vind het altijd zo veel geld allemaal wat je hier aan kwijt bent en je ziet er maar heel weinig van terug.
    Als ik geld uitgeef aan een nieuwe tv oid dan zie ik dat ten minste terug snap je, dat heb je met het geld dat je hier aan kwijt bent niet.

    Jeff (54) 1 maart 2020
  • Gerco (38)
    Energie voor weinig geld 0 reacties

    Wanneer je bij budget energie dit kunt krijgen voor een hele mooie prijs, dan snap ik niet waarom heel Nederland niet bij budget energie zit.
    Misschien willen ze loyaal blijven aan het bedrijf waar ze zitten maar dat vind ik bij zoiets niet nodig.
    Ik ga hierbij Altijd gewoon voor het goedkoopste en als het ergens anders straks goedkoper is dan verlaat ik budget energie ook weer net zo gemakkelijk.

    Gerco (38) 20 februari 2020
  • Marinus (29)
    Budget energie korting 0 reacties

    Ik heb hier laatst 150 euro korting gehad bij Budget Energie! Ik denk dat er maar weinig energie maatschappijen die ook kunnen zeggen dat ze hun klanten zo'n hoge korting geven. Het was wel een eenmalige korting die zo hoog was, maar ook daarna blijf ik iedere maand korting ontvangen bij Budget Energie, ik ben hier een hele blije klant en de energie die we hier verkrijgen zijn we ook erg blij mee. Rekeningen betalen we altijd keurig op tijd, maar ook de manier hoe ze met hun klanten om gaan en hoe we op de hoogte worden gesteld van bepaalde dingen zijn we erg tevreden over. Budget energie is een goede energie maatschappij die wij aanraden aan andere mensen.

    Marinus (29) 13 februari 2020
  • Wilco (54)
    Budget energie Alles-in-1 0 reacties

    Wij hebben bij budget energie niet alleen de energie genomen, maar wij hebben gekozen voor het alles-in-1 pakket en dat scheelde ons in totaal een hele klauw aan geld dus hier zijn we nog steeds heel erg blij mee met die keuze.
    Ik kan ook alle mensen aanraden om dit soort keuzes te maken, want het lijken maar kleine beetjes geld en het overstappen lijkt dan onnodig veel werk, maar op lange termijn weet ik zeker dat iedereen blij is met deze keus en met het geld dat ze op deze manier besparen. Want dat lijkt in een maand misschien niet zo veel, maar in een jaar of zelfs nog langer, is dit wel een groot bedrag dat je bespaard.

    Wilco (54) 7 februari 2020
  • Lars (34)
    Volledig pakket 0 reacties

    Wij hebben niet alleen onze energie via budget maar wij hebben de alles-in-1 combinatiedeal en dit bevalt ons echt heel erg goed.
    Iedere maand krijgen we één factuur waar alles overzichtelijk op vermeld staat dus ook maar één afschrijving.
    Dit scheelt ons een hoop gezoek waar alles iedere keer naartoe gaat.
    Daarnaast hadden ze een mooie korting die voor een hele mooie deal zorgt als je hier voor de combi gaat.
    Wij zijn er in ieder geval blij mee.

    Lars (34) 2 februari 2020
  • Pieter (49)
    Budget klacht 0 reacties

    Budget energie doet zich heel mooi en goedkoop voor met hun combi deal, maar veel goedkoper dan andere leveranciers zijn ze helemaal niet. Er zijn zelfs leveranciers waar je goedkoper uit bent dan hier.

    Nu is de kwaliteit van budget energie wel hartstikke goed en hoe alles geregeld is ook, maar voor het besparen van geld ten opzichte van andere energie leveranciers hoef je hier niet naartoe te gaan.

    Pieter (49) 2 februari 2020
  • Boris (43)
    Budget Energie super leverancier 0 reacties

    Wij hebben onze energie voor ons huis verkregen via Budget Energie en nu al merken we een groot verschil in kosten.
    Het is een super goede leverancier die goede energie levert, zonder dat je je hier scheel aan moet betalen.
    Het lijkt te mooi om waar te zijn en ik ben dan zo iemand die denkt dat er wel weer ergens een addertje onder het gras zit, maar hier is dat dus niet zo!
    Het is echt zo goed en zo mooi als het lijkt, zonder het addertje die ik had verwacht.

    Boris (43) 21 januari 2020
  • Pim (30)
    BudgetEnergie goedkoop 0 reacties

    Wil je een Energie maatschappij vinden die goed werk levert en ook niet al te duur is, dan is BudgetEnergie toch een goede deal. Het is geen maatschappij die veel extra's heeft, maar wel weer een maatschappij waar je relatief weinig geld aan kwijt bent voor je jaarlijkse energie behoefte. Energie is altijd prijzig natuurlijk, maar dan nog zit er wel een groot verschil tussen de rekeningen van deze maatschappij en die van een andere maatschappij. Ik vind het sowieso altijd een beetje zonde van mijn geld, maar het is helaas een noodzakelijk iets waar je niet onder uit komt dus dan ga ik het liefst voor de goedkoopste variant.

    Pim (30) 5 januari 2020
  • Jim (34)
    Goedkoper mindere kwaliteit 1 reactie

    BudgetEnergie is een leverancier die een heel stuk goedkoper is dan de meeste andere leveranciers en dat is natuurlijk iets waar iedereen blij mee is, los staand van uit wat voor huishouden je komt.
    Ook rijke mensen houden van geld besparen, zodat ze nog rijker worden hahahahaha
    Maar even los van alle gekheid, het is een stuk goedkoper maar ik moet wel bekennen dan ik de kwaliteit hiervan ook wel een stukje minder vind.
    We hebben al meer dan één keer iemand moeten laten komen omdat onze energie het niet naar behoren deed.

    Jim (34) 16 december 2019
  • Bastiaan (34)
    Overstappen Essent naar Budget Energie 0 reacties

    Overstappen van Essent naar Budget Energie is binnen enkele dagen geregeld en je zit zeker niet zonder energie of gas. De overstap gaat gewoon geleidelijk en in principe regelt Budget Energie alles, je hoeft niets te doen behalve je gegevens in te vullen en te kijken of het inderdaad voor jou uit kan. Sinds ik de overstap heb gemaakt hou ik elke maand ongeveer 25 euro over, best veel al zeg ik het zelf. En alles werkt nog hetzelfde.... Energie is immers energie. ;)

    Bastiaan (34) 19 augustus 2019
  • Pieter (54)
    Budget energie goedkoper 0 reacties

    Die energie rekening, dat blijft voor mij iedere keer weer een dingetje.
    Aan de ene kant is het een noodzakelijk kwaad, want je kunt nu eenmaal niet zonder en aan de andere kant vind ik het iedere keer weer zonde van mijn zuurverdiende centen.
    Dat komt omdat je er eigenlijk maar zo weinig van merkt dat je het gebruikt, totdat je het niet hebt dan mis je het ineens enorm dat snap ik ook wel.
    Maar wat ik probeer te zeggen is dat je voor een beetje energie zo veel geld moet betalen.
    Maar budget energie is in vergelijking met de andere energie maatschappijen wel een heel stuk goedkoper en dat siert hen enorm vind ik, zij willen er niet iets extras uit halen maar vragen echt alleen het bedrag wat ze nodig hebben zoals het ook hoort.
    Dus ondanks mijn gezeur van hier hoven over energie prijzen in het algemeen, ben ik wel heel erg blij met budget energie.

    Pieter (54) 5 juni 2019
  • Tobias (43)
    Goede prijzen 0 reacties

    budgetenergie staat bekend om de lage prijzen die ze hanteren.
    Ik zat eerder altijd bij een andere leverancier, maar het bedrag wat ik daar moest betalen werd ieder kar hoger en op een gegeven moment liep dit echt uit de hand.
    Dat soort prijzen heb ik niet over voor slechts wat energie.
    Zo ben ik terecht gekomen op de website van budget energie en ik was hier zo positief verbaasd over dat ik het eerst haast niet geloofde.
    Nadat ik op verschillende sites en forums onderzoek had gedaan, kwam ik er achter dat de prijzen die hier op staaan toch echt wel kloppen.
    Daarna hoefde ik ook niet lang meer na te denken en heb ik me per direct hier aangemeld.
    Tot op heden heb ik hier nog absoluut geen spijt van en ben ik heel blij met alles van budget energie en hoe zij alles regelen.

    Tobias (43) 19 mei 2019