Energie

Budget Energie

22 reviews
68% positief
Positief
18% neutraal
Neutraal
14% negatief
Negatief

Budget Energie is een onafhankelijke energieleverancier opgericht in 2011 en levert inmiddels al aan honderdduizenden huishoudens in Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service.

Ontevreden over Budget Energie?

Budget Energie is de beste keuze.

Energieleveranciers prijzen vergelijken.


Reviews ( 22 )

  • Laura
    Budget energie overzicht afschrijvingen 0 reacties

    Een aantal maanden geleden ben ik voor mijn energie over gestapt naar Budget Energie. Vooral omdat ik aan het eind van een jaar altijd een rekening op de mat waarvan de tranen me bijna in de ogen sprongen.
    Budget Energie stuurt mij iedere maand een nota toe per mail met het bedrag van die maand, dit zorgt ervoor dat ik aan het eind van een jaar nooit voor een verrassing kom te staan.
    Dit alles bij elkaar zorgt er ook voor dat ik hier zelf veel rustiger in ben en dat ik een goed overzicht heb van wat mijn uitgaven zijn en wat ik kan sparen.
    Ik ben hier heel erg blij mee.

    Laura 11 september 2020

  • Jens
    Budget energie heel tevreden 0 reacties

    Wij zitten voor onze energie toevoer nu bij Budget energie en ik wat ben ik hier blij mee. Het is super goed koop, voor zo ver energie goedkoop kan zijn en werkt altijd op en top. Ik kan me niet voorstellen dat ik me ooit nog ergens anders aanmeldt bij een andere leverancier. Veel beter en goedkoper dan dit kan volgens mij niet echt.

    Jens 10 september 2020

  • Berry
    Budget energie tarieven 0 reacties

    Ik ben ontzettend blij met mijn overstap naar Budget Energie en dat om de volgende redenen:

    - ze denken aan het milieu
    - ons energieverbruik is ineens veel zuiniger
    - EN we zijn veeeeeel goedkoper uit, want de tarieven hier zijn veel voordeliger.

    Al deze punten, en waarschijnlijk nog wel een aantal die ik op dit moment even vergeten ben, zorgt er voor dat wij zeker weten dat we de juiste keus hebben gemaakt.

    Berry 1 september 2020

  • Anoniem
    Slechte service en opdringerige marketing 0 reacties

    Volgens mij gaat het niet zo lekker met BudgetEnergie. Agressieve marketing, opdringerig. Mijn ouders hebben c.q. hadden er behalve telefonie ook een energiecontract en binnenkort stappen ze over op een andere leverancier, want om verschillende redenen niet meer tevreden over Budget. Telefonie ook al elders ondergebracht. Dat was ook al een heel gesodemieter (het is makkelijker om iets af te sluiten dan dan om het te beëindigen - afknapper, zo'n houding).

    1e telefoontje was ter herinnering, dat mijn ouders het energiecontract konden verlengen en dat ze een 'aantrekkelijke aanbieding' aanboden. Bleek niet zo aantrekkelijk, tarief per kw/uur hoger + teruglevering via zonnepanelen veel lager dan bij de energieleverancier waar ze nu naartoe gaan.
    Mijn ouders waren t.t.v. eerste "herinneringstelefoontje" op vakantie, gaven duidelijk aan dat ze meer gebeld wilden worden & ZELF contact op zouden nemen en indien verlenging gewenst was. De beller ging het noteren. Zelfde dagen weer zelfde telefoontje. Daarna nog 5x gebeld in ca 2,5 week tijd, en 6 x dezelfde mail gehad over verlenging.

    Inmiddels overgestapt en ze mailen nog steeds.
    Of hun administratie is een zooitje, of ze hebben een bewuste 'gewoon blijven pushen' techniek, iets anders kan ik er niet van maken.

    Anoniem 27 augustus 2020

  • Henrie
    tevreden klant 0 reacties

    Ik ben 4 jaar lang een tevreden klant van Budget Energie, vorig jaar heb ik een tv gekocht bij mediamarkt, toen kreeg ik een korting aangeboden als ik klant van Budget Energie zou worden, omdat ik al klant was kreeg ik toch een kleinere kortingsbon en het werd me verteld dat als ik binnen een jaar zou opzeggen zou ik het bedrag van de bon terug moeten betalen, geen probleem zei ik, ik ben niet van plan om op te zeggen. Op dat moment werd mijn contract (eenzijdig) automatisch voor 3 jaar verlengd. Nu, een jaar later, ga ik verhuizen, ik blijf klant van Budget Energie :)

    Henrie 27 augustus 2020

  • Lambert
    een naar clubje 0 reacties

    Budget Energie, een naar clubje
    In de MediaMarkt werden wij aangeklampt door medewerkers van Budget Energie. Zij bezwoeren ons dat zij ons zakelijke contract met Essent zouden opzeggen zodat wij vervolgens met Budget verder konden gaan. Wij hoefden niets te doen, zij zouden alles regelen. Even tekenen en wij ontvingen een royale tegoedbon.
    Het contract met Essent is echter nooit door Budget opgezegd. Om de verwarring compleet te maken ontvingen wij mails met een maandbedrag van zowel Essent als Budget.
    Toen wij Budget daarop aanspraken, kregen wij nul op het rekest. Erger nog, Budget meldde doodleuk dat er sprake was van contractbreuk. Wij krijgen nog steeds mailtjes met incasso-bedragen die periodiek oplopen. En waarin gedreigd wordt met de deurwaarder.
    Budget weigert te begrijpen dat zij nalatig zijn geweest. Zij hebben ons in de MediaMarkt verkeerd voorgelicht en daarom is er sprake is van misleiding. Op grond daarvan hebben wij het recht het contract met Budget te vernietigen.
    Is het pure domheid of hebben wij te maken met een malafide organisatie? Wij durven het niet te zeggen. Wel geven wij aan de lezer dezes een dringend advies. Loop in de winkel met een boog om de medewerkers van Budget Energie heen. Budget Energie is een naar clubje

    Lambert 11 augustus 2020

  • Riette
    deur aan deur sales 0 reacties

    Budget Energie het wordt tijd dat jullie deur aan deur sales medewerkers eens leren om een nee te accepteren!! Een nee is een nee en het einde van een dialoog punt!! Mocht ik dit jaar nog eens een bezoek van jullie sales mensen krijgen dan denk ik dat ik hem kidnap en hoogstpersoonlijk langs breng bij jullie hoofdkantoor!!

    Riette 10 augustus 2020

  • Jan
    Budget energie veel goedkoper 0 reacties

    Als Jennie afvraagt of budget energie echt veel goedkoper is dan andere energie, dan is het antwoord ja! Zelf vroeg ik me dit ook lange tijd af en ik dacht altijd dat het de moeite niet echt waard zou zijn om over te stappen, maar die moeite is het dus wel waard! Het bespaardt je heel erg veel geld en ik wou dat ik dit eerder had geweten dan was ik veel eerder over gestapt.

    Jan 26 april 2020

  • Laura
    Budget Energie goedkoper dan andere leveranciers 0 reacties

    Ik ben in dit geval echt een vrouw, ik vind alles waar energie etc. naartoe gaat zonde van het geld en met internet en tv gaat dit net zo, Mannen hebben daar toch meer mee dan vrouwen op de één of andere manier. Daarom ben ik een keer achter mijn computer gestapt en heb ik wat tijd gestoken in het grondig onderzoeken van de verschillende leveranciers en de voor- en nadelen hiervan. Budget Energie scoorde bij mij heel erg goed en stak ook met kop en schouders boven de rest uit. Voor mij was het dus duidelijk dat we zouden overstappen naar deze leverancier. Dus ondanks dat ik het nog steeds wel zonde van het geld vind, ben ik wel blij met Budget Energie.

    Laura 18 april 2020

  • Tim Robben
    Overgestapt naar Budget Energie 0 reacties

    Sinds januari 2020 overgestapt naar Budget Energie. Scheelde voor ons persoonlijk 130 euro per jaar. Ik kan jullie vertellen dat de energie precies hetzelfde is :-) makkelijk geld verdienen op deze manier. Op deze website staat een vergelijker die ik hiervoor heb gebruikt, dan krijg je de beste prijs voorgeschoteld.

    https://www.reviews.nl/aanbieders/energie/vergelijk

    Tim Robben 3 maart 2020

  • Jeff
    Budget energie goedkoopste 0 reacties

    Budget energie is, als je dit handig aanpakt en een goede deal sluit, de goedkoopste energie maatschappij die je kunt hebben volgens mij.
    Het gekke is alleen, vind ik, dat het alsnog allemaal hartstikke duur is.
    En daar kan budget energie niets aan doen dat weet ik ook wel, maar ik vind het altijd zo veel geld allemaal wat je hier aan kwijt bent en je ziet er maar heel weinig van terug.
    Als ik geld uitgeef aan een nieuwe tv oid dan zie ik dat ten minste terug snap je, dat heb je met het geld dat je hier aan kwijt bent niet.

    Jeff 1 maart 2020

  • Gerco
    Energie voor weinig geld 0 reacties

    Wanneer je bij budget energie dit kunt krijgen voor een hele mooie prijs, dan snap ik niet waarom heel Nederland niet bij budget energie zit.
    Misschien willen ze loyaal blijven aan het bedrijf waar ze zitten maar dat vind ik bij zoiets niet nodig.
    Ik ga hierbij Altijd gewoon voor het goedkoopste en als het ergens anders straks goedkoper is dan verlaat ik budget energie ook weer net zo gemakkelijk.

    Gerco 20 februari 2020

  • Marinus
    Budget energie korting 0 reacties

    Ik heb hier laatst 150 euro korting gehad bij Budget Energie! Ik denk dat er maar weinig energie maatschappijen die ook kunnen zeggen dat ze hun klanten zo'n hoge korting geven. Het was wel een eenmalige korting die zo hoog was, maar ook daarna blijf ik iedere maand korting ontvangen bij Budget Energie, ik ben hier een hele blije klant en de energie die we hier verkrijgen zijn we ook erg blij mee. Rekeningen betalen we altijd keurig op tijd, maar ook de manier hoe ze met hun klanten om gaan en hoe we op de hoogte worden gesteld van bepaalde dingen zijn we erg tevreden over. Budget energie is een goede energie maatschappij die wij aanraden aan andere mensen.

    Marinus 13 februari 2020

  • Wilco
    Budget energie Alles-in-1 0 reacties

    Wij hebben bij budget energie niet alleen de energie genomen, maar wij hebben gekozen voor het alles-in-1 pakket en dat scheelde ons in totaal een hele klauw aan geld dus hier zijn we nog steeds heel erg blij mee met die keuze.
    Ik kan ook alle mensen aanraden om dit soort keuzes te maken, want het lijken maar kleine beetjes geld en het overstappen lijkt dan onnodig veel werk, maar op lange termijn weet ik zeker dat iedereen blij is met deze keus en met het geld dat ze op deze manier besparen. Want dat lijkt in een maand misschien niet zo veel, maar in een jaar of zelfs nog langer, is dit wel een groot bedrag dat je bespaard.

    Wilco 7 februari 2020

  • Lars
    Volledig pakket 0 reacties

    Wij hebben niet alleen onze energie via budget maar wij hebben de alles-in-1 combinatiedeal en dit bevalt ons echt heel erg goed.
    Iedere maand krijgen we één factuur waar alles overzichtelijk op vermeld staat dus ook maar één afschrijving.
    Dit scheelt ons een hoop gezoek waar alles iedere keer naartoe gaat.
    Daarnaast hadden ze een mooie korting die voor een hele mooie deal zorgt als je hier voor de combi gaat.
    Wij zijn er in ieder geval blij mee.

    Lars 2 februari 2020

  • Pieter
    Budget klacht 0 reacties

    Budget energie doet zich heel mooi en goedkoop voor met hun combi deal, maar veel goedkoper dan andere leveranciers zijn ze helemaal niet. Er zijn zelfs leveranciers waar je goedkoper uit bent dan hier.

    Nu is de kwaliteit van budget energie wel hartstikke goed en hoe alles geregeld is ook, maar voor het besparen van geld ten opzichte van andere energie leveranciers hoef je hier niet naartoe te gaan.

    Pieter 2 februari 2020

  • Boris
    Budget Energie super leverancier 0 reacties

    Wij hebben onze energie voor ons huis verkregen via Budget Energie en nu al merken we een groot verschil in kosten.
    Het is een super goede leverancier die goede energie levert, zonder dat je je hier scheel aan moet betalen.
    Het lijkt te mooi om waar te zijn en ik ben dan zo iemand die denkt dat er wel weer ergens een addertje onder het gras zit, maar hier is dat dus niet zo!
    Het is echt zo goed en zo mooi als het lijkt, zonder het addertje die ik had verwacht.

    Boris 21 januari 2020

  • Pim
    BudgetEnergie goedkoop 0 reacties

    Wil je een Energie maatschappij vinden die goed werk levert en ook niet al te duur is, dan is BudgetEnergie toch een goede deal. Het is geen maatschappij die veel extra's heeft, maar wel weer een maatschappij waar je relatief weinig geld aan kwijt bent voor je jaarlijkse energie behoefte. Energie is altijd prijzig natuurlijk, maar dan nog zit er wel een groot verschil tussen de rekeningen van deze maatschappij en die van een andere maatschappij. Ik vind het sowieso altijd een beetje zonde van mijn geld, maar het is helaas een noodzakelijk iets waar je niet onder uit komt dus dan ga ik het liefst voor de goedkoopste variant.

    Pim 5 januari 2020

  • Jim
    Goedkoper mindere kwaliteit 1 reactie

    BudgetEnergie is een leverancier die een heel stuk goedkoper is dan de meeste andere leveranciers en dat is natuurlijk iets waar iedereen blij mee is, los staand van uit wat voor huishouden je komt.
    Ook rijke mensen houden van geld besparen, zodat ze nog rijker worden hahahahaha
    Maar even los van alle gekheid, het is een stuk goedkoper maar ik moet wel bekennen dan ik de kwaliteit hiervan ook wel een stukje minder vind.
    We hebben al meer dan één keer iemand moeten laten komen omdat onze energie het niet naar behoren deed.

    Jim 16 december 2019

  • Bastiaan
    Overstappen Essent naar Budget Energie 0 reacties

    Overstappen van Essent naar Budget Energie is binnen enkele dagen geregeld en je zit zeker niet zonder energie of gas. De overstap gaat gewoon geleidelijk en in principe regelt Budget Energie alles, je hoeft niets te doen behalve je gegevens in te vullen en te kijken of het inderdaad voor jou uit kan. Sinds ik de overstap heb gemaakt hou ik elke maand ongeveer 25 euro over, best veel al zeg ik het zelf. En alles werkt nog hetzelfde.... Energie is immers energie. ;)

    Bastiaan 19 augustus 2019