Internet Tv

Budget Alles-in-1

86 reviews
50% positief
16% neutraal
34% negatief

Budget Alles-in-1 is sinds 2019 aanbieder van internet, tv en bellen via het betrouwbare KPN-netwerk. Tegen een zo laag mogelijke prijs, zorgt Budget Alles-in-1 er voor dat je geen omkijken hebt en dat je gerust thuis gebruik kunt maken van goed internet en tv.

Ontevreden over Budget Alles-in-1?

Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews (86)

 • Ben
  Alles-in-1 deal 0 reacties

  Hier bij budget alles in 1 kun je een mooie deal afsluiten staat er en dit zou je dan veel geld besparen. Geld besparen doet het wel degelijk maar laat dat veel maar weg, je betaalt hier bijna net zo veel als bij welke andere maatschappij dan ook. Maar verder een top maatschappij dit!

  Ben 2 februari 2020

 • fleur
  Nieuwe favoriet 0 reacties

  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik hier nog nooit van had gehoord maar nu ik er van af weet wil ik niet meer anders en niet meer terug naar hoe het was.
  Wij hebben zo’n combi deal genomen daar en dat scheelt ons per maand gigantisch veel geld, het overstappen was ook een eitje dus dat was allemaal heel fijn.

  fleur 24 januari 2020

 • Abby
  Energie ophef groene stroom 0 reacties

  Al die ophef over duurzaam leven en groene stroom gebruiken van de laatste tijd, ik word er eerlijk gezegd niet goed van.
  Natuurlijk is het belangrijk dat je bewuste keuzes maakt; maar je kunt er ook in doorslaan en dat is wat steeds meer mensen doen vind ik.
  Heel irritant, want je kunt amper gezellig met wat vrienden barbecueën zonder dat ze vragen of het wel duurzaam vlees is en of de barbecue wel aan duurzaam stroom zit.
  Zo gaat de aardigheid er voor mij bij heel veel dingen wel van af en dat lijkt me nou ook weer niet de bedoeling.
  Fijn dat budget energie hier gewoon op een normale manier mee om gaat en hier niet zo’n overdreven standpunt in neemt.

  Abby 22 januari 2020

 • Meneer de Vries
  Budget Alles-in-1 klantenservice 0 reacties

  Wij hebben een contract afgesloten bij Budget Alles-in-1 maar hier had ik nog een aantal vragen over en mijn vrouw wist het antwoord hier ook niet op en op de websitebezoek kon ik het ook niet vinden.
  Dus zat er maar één ding voor mij op en dat was de klantenservice bellen.
  Hier heb ik normaal gesproken een bloedhekel aan, omdat je vaak weet ik het hoe lang in de wachtrij staat voordat je een keer geholpen wordt.
  Maar Budget Alles-in-1 heeft mij vandaag bewezen dat dat niet altijd zo hoeft te gaan, binnen een minuut had ik iemand aan de telefoon en die jongeman heeft mij met alles keurig geholpen en inmiddels zijn al mijn vragen beantwoord.
  Andere winkels/maatschappijen/leveranciers kunnen hier een voorbeeld aan nemen, want zo kan het dus ook!

  Meneer de Vries 21 januari 2020

 • Jelle
  Budget Alles-in-1 aanbieding 0 reacties

  Budget Alles-in-1 heeft nu een aanbieding dat je maar 25 euro per maand hoeft te betalen (in plaats van 45 euro) en dat 4 maanden lang.
  Daarna heb je ook nog eens 5 euro korting per maand, indien je bij Budget Energie klant bent, wat wij zijn, dus ook dan hoeven we nog steeds maar een beperkt bedrag te betalen.
  Dit soort aanbiedingen zorgen er bij ons altijd voor dat we gaan overstappen en ook Budget alles-in-1 heeft ons hier mee overgehaald.
  Heel fijn dat ze van die mooie combinatie deals maken, en deze keren ook wel eens terug.
  Het is dus niet zo dat je één keer een startkorting hebt en daarna nooit meer, we blijven bijvoorbeeld die 5 euro korting per maand houden, wat op jaarbasis flink wat geld scheelt.

  Jelle 19 januari 2020

 • Sandra
  Budget alles-in-1 goed 1 reactie

  Ik ben een groot fan van alles wat met kostenbesparing te maken heeft en al helemaal als het op dit soort onzinnige dingen aankomt!
  Je steekt hier veel geld in maar zoeter voor mijn gevoel altijd maar weinig van terug, hoewel niemand tegenwoordig natuurlijk nog zonder kan dus je hebt het wel nodig.
  Maar dan is de deal van budget alles-in-1 helemaal top!
  Zo heb je geen omkijken naar al die verschillende maatschappijen met verschillende nota’s, maar heb je alles bij dezelfde voor één vast maandbedrag dat is veel praktischer.

  Sandra 19 januari 2020