Internet Tv

Budget Alles-in-1

80 reviews
50% positief
Positief
16% neutraal
Neutraal
34% negatief
Negatief

Budget Alles-in-1 is sinds 2019 aanbieder van internet, tv en bellen via het betrouwbare KPN-netwerk. Tegen een zo laag mogelijke prijs, zorgt Budget Alles-in-1 er voor dat je geen omkijken hebt en dat je gerust thuis gebruik kunt maken van goed internet en tv.

Ontevreden over Budget Alles-in-1?

Probeer eens de beste keuze Online.nl.

Internet en tv providers prijzen vergelijken.


Reviews (80)

  • Oebel
    Budget thuis alles-in-1 overstap 2 reacties

    Ik ben overgestapt van KPN naar Budget thuis alles-in-1 omdat het toch echt wel heel veel geld scheelt. Ongeveer 20 euro per maand kan je besparen door even over te stappen en je krijgt werkelijk waar 99% hetzelfde. Binnen een week was alles geregeld want ze sturen je een pakket op met je router en tv kastje, die kan je zelf simpel installeren want het zijn dezelfde kabels enz als dat je bij KPN gebruikte.

    Oebel 18 september 2020

  • M.
    Slechte klantenservice 2 reacties

    niet professionele klantenservice. als je een probleem hebt, wacht je geen oplossing.
    ik heb aangemeld voor internet en ik kreeg cadeau card daarna hebben mijn aanmelding geannuleerd en ze zij dat er geen internet aansluiting kunnen zetten in mijn huis en ik moest 100 euro betalen voor cadeautje card die ik niet gebruikt.

    M. 9 september 2020

  • Jelmer
    Budget alles in 1 korting 1 reactie

    Als je ervoor kiest om nu de overstap te maken naar budget alles in 1, dan krijg je allereerst een hele dikke korting wat lekker oploopt in de loop der tijd. Daar kun je bij een andere maatschappij niet mee terecht voor deze zelfde prijs.

    Budget alles in 1 speelt het slim door op alle fronten mee te doen en zelf vind ik dit alleen maar fijn. Zo heb ik maar één rekening per maand op de mat liggen en niet 3 verschillende. Daarbij lijkt het bedrag misschien aan de hoge kant maar als je bedenkt dat je het eigenlijk moet delen door drie of meer, dan zul je zien dat dit bedrag reuze mee valt en dat je elders veel meer geld kwijt zult zijn.

    Ik heb nog geen nadelen kunnen ontdekken, maar mocht ik die tegen komen zal ik het melden. Tot nog toe zijn wij ontzettend tevreden over hoe het nu verloopt bij Budget alles in 1.

    Jelmer 6 september 2020

  • Harm Jan
    Budget alles-in-1 overstappen veel goedkoper 1 reactie

    Reeds sinds 1 September overgestapt naar Budget alles-in-1 dus internet, televisie en bellen. Sinds Corona is toegeslagen heb ik helaas mijn baan verloren en moeten we besparen op onze vaste lasten. Naar een consultant geweest die aanraadde om te gaan besparen op dit soort zaken: energie, internet en tv, je mobiele telefoon abonnement enz.
    Kwam een leuke aanbieding tegen dat je een gratis Wifi ding kreeg van enkele honderden euro of 8 keer 10 euro korting als je de overstap maakte naar Budget alles-in-1. We betalen nu rond de 65 euro per maand bij Ziggo medium pakket en wilde echt niet weg omdat alles altijd goed werkte maar tja als je geldproblemen krijgt moet je wat. Ik ga nu bij Budget 32,50 euro betalen voor 20 MB/s internet inclusief interactieve tv van KPN! Easy 32,50 per maand minder lasten, te gek voor woorden eigenlijk maar het kan dus echt. Nu las ik ook dat als ik mijn energieleverancier ook naar budget zet dat ik dan nog meer korting krijg en budget mobiele telecom ook maar heb daar nog een half jaar contract bij een andere telecomprovider dus moet even wachten.

    Nog even inhoudelijk sinds 1 September aangesloten want we hadden wat problemen omdat we Ziggo hadden en dat via een andere aansluiting ging moesten ze een vernieuwde kabel naar ons huis installeren, dit werd gedaan voor de aansluitdatum dus sindsdien werkt het heel goed eigenlijk. Monteur ging pas weg toen alles werkte! 32,50 euro (50%) minder vaste lasten door alleen je internet en tv van aanbieder te wijzigen mensen. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de gratis Google Nest Wifi router en Wifi-punt of 80 euro korting. Ik hoef al die apparaten niet dus 80 euro is voor mij nu veel geld dus doe mij dat maar dan.

    Gr. Harm Jan

    Harm Jan 5 september 2020

  • Coen
    Beoordeling van Budget alles in 1 0 reacties

    Tijdens het coronavirus heb ik, net als veel andere mensen, meer dan genoeg tijd gehad om dingen uit te zoeken waar je normaal niet aan toe komt. En één van de dingen wat ik wilde uitzoeken waren de verschillende abonnementen die wij hebben/hadden en kijken of dit ook beter/goedkoper kon. Ik ben toen naar Budget alles-in-1 gegaan en heb hier een nieuw modem van geïnstalleerd, dit duurde hooguit tien minuten denk ik. En niet veel later had ik alles ook al aan de praat. Deze overstap duurde maar even en kostte me totaal geen moeite, daarbij bespaar ik nu een kleine 25 euro per maand, wat niet niets is natuurlijk. Als je op jaarbasis kijkt zit je op 300 euro, daar kun je veel leuke dingen van doen.

    Ik zocht in principe eigenlijk alleen iets nieuws voor mijn internet, maar uiteindelijk voor deze gekozen omdat dit op alle gebieden een stuk voordeliger was en ik ben erg blij met deze gemaakte keuze.

    Coen 29 augustus 2020

  • Johan
    Tevreden over die dienst..maar 0 reacties

    Ben een tevreden klant..Echter ben ik al een week bezig om een duidelijk antwoord van jullie te krijgen over het opsturen van een modem wat jullie zijn vergeten te leveren bij de boxen, er werd mij verzekerd dat hij vandaag geleverd werd, maar omdat ik geen track en tracé kreeg dacht ik , ga maar even bellen , de mevrouw die ik aan de telefoon kreeg wist van niks en vroeg mij even te wachten na 10 minuten het muziekje aangehoord te hebben , heb ik maar opgehangen. Zal mij benieuwen!

    Johan 28 augustus 2020

  • kelly
    helemaal goed 0 reacties

    Aangezien ik vaak negatieve reacties zie staan, lijkt het mij wel redelijk om ook een positieve reactie achter te laten hier! Ik ben 2 weken bij een andere provider bezig geweest met het aanvragen van internet en tv, dat was een grote ellende. Toen toch de gok gewaagd om over te stappen naar budget alles in 1. Heb dit zelf online aangevraagd, en keurig op de hoogte gesteld via de mail. Tip: als je wil bellen, bel dan gelijk vroeg in de ochtend. Werd gelijk opgenomen. Bij overige vragen heb ik de facebook chat gebruikt, en kreeg binnen 2 uur telkens antwoord op mijn vragen. Op de datum van activatie direct internet en ook tv. Het aansluiten stelde niks voor, ik kan dan ook zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben van budget alles in 1

    kelly 27 augustus 2020

  • Benny
    Budget alles in 1 levertijd 0 reacties

    Wij zijn overgestapt naad budget alles in 1 omdat dit ons heel erg veel geld zou besparen, dus die keus was vrij eenvoudig en snel gemaakt.

    Eenmaal aangevraagd vond ik de levertijd wel redelijk aan de lange kant, dat was wel jammer. Dus wanneer je hier naar overstapt, is dat wel even iets om rekening mee te houden anders zit je met de gebakken peren.
    Wij hadden hier dus geen rekening mee gehouden en voor ons werd het behoorlijk krap. Erg jammer en wel een minpunt aan deze provider. Hopelijk maken de nota’s die een stuk minder duur zijn het wel weer goed.

    Benny 7 augustus 2020

  • Lars
    Lang korting bij overstappen 0 reacties

    Als je nu naar budget alles-in-1 overstapt, dan heb je hier nog heel lang voordeel van.
    Bij veel aanbieders is het zo dat je de eerste maand korting hebt en daarna gewoon de volle pond moet betalen.
    Hier is dat niet zo, volgens mij heb je nog acht keer korting, maar dit weet ik niet honderd procent zeker.
    Het is in ieder geval een behoorlijk aantal en dat is al erg mooi wanneer je dit vergelijkt met maar één keer.
    Als je dit bij elkaar op moet tellen, dan is het verschil erg groot en merk je dat je veel voordeel hebt en op die manier bespaar je heel erg veel geld.

    Lars 29 juli 2020

  • Ronald
    Belachelijke verhoging 0 reacties

    De maandelijkse kosten gaan ineens van € 43.50 naar € 52.00.
    Maar wel verschillende zenders verwijderen.
    Zo is 192tv verwijderd en ingeruild voor een Baharat zender.
    Jammer dat overstappen zo duur is.

    Ronald 9 juli 2020

  • John Doe
    Budget alles in 1 goede of slechte keus 0 reacties

    Ik wil alles een beetje relativeren want hier lees ik bijna alleen maar lovende berichten over budget alles in 1.
    En ik wil niet zeggen dat dit onterecht is, maar ik vind het wel lichtelijk overdreven.
    Het is een goede maatschappij en je bent wel degelijk goedkoper uit dan wanneer je het verspreid, maar zo heel veel geld scheelt het je nu ook weer niet in de maand.
    Dit valt allemaal best wel mee.

    John Doe 15 mei 2020

  • Birgit
    Goede prijs laag voor laag budget 0 reacties

    Alles waar budget of low budget voor staat, daar ben ik fan van. Ik ben echt zo’n koopjesjager die overal de goedkoopste variant van probeert te vinden en hier dan heel trots op is. Niet eens perse omdat ik het geld er niet voor heb, maar meer omdat ik het onzin vind om veel geld aan bepaalde dingen uit te geven. Deze maatschappij is lekker goedkoop, dus voor mij heel goed!

    Birgit 29 april 2020

  • Guus
    Budget bespaart geld 0 reacties

    Als je echt iets zoekt waar je flink geld op kunt besparen dan zit je hier goed.
    Je zult misschien denken dat het wel meevalt en dat dit niet nodig is, maar als je naar de jaarcijfers kijkt en het verschil hier in dan weet ik zeker dat je meteen om bent.
    Budget is verreweg de goedkoopste in zijn markt.

    Guus 27 april 2020

  • Bradley
    budget alles in 1 duur 0 reacties

    Budget alles in 1 lijkt heel duur, omdat je per maand ook best veel geld kwijt bent.
    Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je hier één keer betaalt voor meerdere dingen, in plaats van dat je meerdere rekeningen in de brievenbus krijgt.
    En als je dan het verschil uitrekent, dan kom je er achter dat budget alles in 1 niet duur is, maar dat je dan juist voordeliger uit bent.

    Bradley 9 april 2020

  • Ben
    Alles-in-1 deal 0 reacties

    Hier bij budget alles in 1 kun je een mooie deal afsluiten staat er en dit zou je dan veel geld besparen. Geld besparen doet het wel degelijk maar laat dat veel maar weg, je betaalt hier bijna net zo veel als bij welke andere maatschappij dan ook. Maar verder een top maatschappij dit!

    Ben 2 februari 2020

  • fleur
    Nieuwe favoriet 0 reacties

    Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik hier nog nooit van had gehoord maar nu ik er van af weet wil ik niet meer anders en niet meer terug naar hoe het was.
    Wij hebben zo’n combi deal genomen daar en dat scheelt ons per maand gigantisch veel geld, het overstappen was ook een eitje dus dat was allemaal heel fijn.

    fleur 24 januari 2020

  • Abby
    Energie ophef groene stroom 0 reacties

    Al die ophef over duurzaam leven en groene stroom gebruiken van de laatste tijd, ik word er eerlijk gezegd niet goed van.
    Natuurlijk is het belangrijk dat je bewuste keuzes maakt; maar je kunt er ook in doorslaan en dat is wat steeds meer mensen doen vind ik.
    Heel irritant, want je kunt amper gezellig met wat vrienden barbecueën zonder dat ze vragen of het wel duurzaam vlees is en of de barbecue wel aan duurzaam stroom zit.
    Zo gaat de aardigheid er voor mij bij heel veel dingen wel van af en dat lijkt me nou ook weer niet de bedoeling.
    Fijn dat budget energie hier gewoon op een normale manier mee om gaat en hier niet zo’n overdreven standpunt in neemt.

    Abby 22 januari 2020

  • Meneer de Vries
    Budget Alles-in-1 klantenservice 0 reacties

    Wij hebben een contract afgesloten bij Budget Alles-in-1 maar hier had ik nog een aantal vragen over en mijn vrouw wist het antwoord hier ook niet op en op de websitebezoek kon ik het ook niet vinden.
    Dus zat er maar één ding voor mij op en dat was de klantenservice bellen.
    Hier heb ik normaal gesproken een bloedhekel aan, omdat je vaak weet ik het hoe lang in de wachtrij staat voordat je een keer geholpen wordt.
    Maar Budget Alles-in-1 heeft mij vandaag bewezen dat dat niet altijd zo hoeft te gaan, binnen een minuut had ik iemand aan de telefoon en die jongeman heeft mij met alles keurig geholpen en inmiddels zijn al mijn vragen beantwoord.
    Andere winkels/maatschappijen/leveranciers kunnen hier een voorbeeld aan nemen, want zo kan het dus ook!

    Meneer de Vries 21 januari 2020

  • Jelle
    Budget Alles-in-1 aanbieding 0 reacties

    Budget Alles-in-1 heeft nu een aanbieding dat je maar 25 euro per maand hoeft te betalen (in plaats van 45 euro) en dat 4 maanden lang.
    Daarna heb je ook nog eens 5 euro korting per maand, indien je bij Budget Energie klant bent, wat wij zijn, dus ook dan hoeven we nog steeds maar een beperkt bedrag te betalen.
    Dit soort aanbiedingen zorgen er bij ons altijd voor dat we gaan overstappen en ook Budget alles-in-1 heeft ons hier mee overgehaald.
    Heel fijn dat ze van die mooie combinatie deals maken, en deze keren ook wel eens terug.
    Het is dus niet zo dat je één keer een startkorting hebt en daarna nooit meer, we blijven bijvoorbeeld die 5 euro korting per maand houden, wat op jaarbasis flink wat geld scheelt.

    Jelle 19 januari 2020

  • Sandra
    Budget alles-in-1 goed 1 reactie

    Ik ben een groot fan van alles wat met kostenbesparing te maken heeft en al helemaal als het op dit soort onzinnige dingen aankomt!
    Je steekt hier veel geld in maar zoeter voor mijn gevoel altijd maar weinig van terug, hoewel niemand tegenwoordig natuurlijk nog zonder kan dus je hebt het wel nodig.
    Maar dan is de deal van budget alles-in-1 helemaal top!
    Zo heb je geen omkijken naar al die verschillende maatschappijen met verschillende nota’s, maar heb je alles bij dezelfde voor één vast maandbedrag dat is veel praktischer.

    Sandra 19 januari 2020