BuddyBites

Lid van Reviews.nl

Dieren

BuddyBites

6 reviews
83% positief
Positief
17% neutraal
Neutraal
0% negatief
Negatief

Bij BuddyBites kun je hondenvoeding en snacks op maat vinden voor je trouwe viervoeter. Tevens krijg je bij de eerste bestelling zelfs 50% korting, zodat het voor iedereen uit kan om dit een keer uit te proberen. Je moet verschillende vragen over je huisdier beantwoorden, met het oog op hoeveel jouw hond beweegt per dag etc. Aan de hand hiervan krijg je een passend advies over welke voeding het beste is. Vervolgens wordt deze voeding bij je thuis afgeleverd.

Ontevreden over BuddyBites?

Probeer eens de beste keuze Goood Petfood.


Reviews (6)

 • Jans en Muriel
  Buddybites.be vragen 1 reactie

  Ik lees overal positieve reviews omtrent Buddybites.be, hier op Reviews.nl en ook op allerlei Facebook pagina's.

  Waar ik benieuwd naar ben is of er voor elk hondenras een bepaald programma klaar staat of alleen voor de bekende hondenrassen. Ook ben ik benieuwd of de samenstelling van de brokken is gedaan met behulp van dierenartsen?

  Het is zeker een leuk concept. Zeker nu steeds meer mensen online aankopen doen. Met die grote zakken voer uit de supermarkt strompelen is hiermee verleden tijd.

  BuddyBites heeft gereageerd

  Jans en Muriel 3 februari 2021

 • Baasje van Sacha
  Buddybites prima online aankoop 0 reacties

  Onze hond Sacha eet nu een tijdje voer van Buddybites en ze vind het heerlijk. Hier hebben we voor gekozen omdat ze erg kieskeurig is en ze veel voer dan ook niet eet, naar de dierenarts mee geweest en het schijnt gewoon dat ze de smaak vaak niet lekker vind. Onze buurvrouw zei dat ze het altijd bij Buddybites bestelde uit België (nooit van gehoord), ze had eens wat meegenomen om te testen en dat at ze meteen. Ondanks dat ze dit voer voor een ander ras bedoeld was en niet voor Sacha was gemaakt, was dit een heel goed teken. Sindsdien kopen we het voer dus bij Buddybites.

  Ps. als ik een tip mag geven. Omdat het een online aankoop is zal het misschien goed zijn om voor een paar euro een proefpakket te bestellen. Wij hadden het geluk dat onze buurvrouw wat voor kon schotelen, anders hadden we dit nooit gedaan.

  Groetjes Kim

  Baasje van Sacha 29 januari 2021

 • Moniek
  Buddybites review 0 reacties

  Buddybites is in tegenstelling tot andere dierenvoedingswebsites voor honden en wordt geheel samengesteld op jouw huisdier. Dit betekent dat je alles voor je hond eenmalig dient in te voeren zoals Naam, Ras, leeftijd, gewicht, hoeveel de hond beweegt, hoe die er nu uit ziet, Geslacht, of je hond gesteriliseerd is en of je hond een allergie heeft. Hierna nog 3 meerkeuzevragen hoe de vacht eruit ziet, hoe vaak je hond ontlast en hoe de ontlasting eruit ziet. Hierna zal je een schema voorgeschoteld krijgen op basis van antwoorden op bovenstaande vragen. Het invullen duurt gemiddeld 3 minuutjes, hierna weet je ook precies hoeveel jij je hond per dag mag geven en hoeveel Energiewaarde, Eiwitten, Vezels, Olien en Vetten in het product zitten. Buddybites stelt dit zelf samen. Prijzen worden getoond op basis van hoe lang je dit voort wilt zetten. De eerste keer krijg je 50% korting op je product dus is dan ook aan te raden om het 12 KG pakket te kiezen i.p.v. de 6KG.
  Nadat ik dit 1 keer heb geprobeerd wil ik niet meer anders. Mijn hond Trucy geniet er elke dag van en het mooie is gewoon dat je precies weet hoeveel ik haar per dag mag geven. Denk dat als meer mensen van Buddybites af weten dat het storm gaat lopen!

  Moniek 16 januari 2021

 • Karin Viergutz
  Tevreden 0 reacties

  Mijn beide hondjes zijn stapelgek op de brokken van Buddybites! 1 van mijn hondjes had altijd jeuk en bleef maar krabben, allerlei brokken geprobeerd ook via de dierenarts speciale brokken geprobeerd werkte ook niet. Dankzij de goede adviezen van Buddybites eindelijk de goede brokken, geen jeuk meer en beide honden constant een goede stoelgang. De brokken worden altijd op tijd geleverd en voor een betaalbare prijs. Bedankt Buddybites!!!

  Karin Viergutz 8 januari 2021

 • Annita
  Goede snacks bij Buddybites 0 reacties

  Onze golden retriever is in november zeven jaar oud geworden en je maakt had altijd ontzettend blij met iets lekkers om op te kauwen. Helaas heeft ze wel altijd snel lat van haar buik wanneer ze te veel snacks krijgt, dus hier moeten we erg voorzichtig mee zijn.

  Nu heb ik sinds korte buddybites ontdekt en onze hond reageert hier heel erg goed op, ze heeft nog geen enkele keer lag van haar buik gehad nadien. Dus de kwaliteit van de producten die je hier kunt krijgen zijn naar mijn mening erg goed. Ik bestel in ieder geval nergens anders meer lekkere dingen voor onze hond, alleen nog maar hier. Zeer goed bedrijf!

  Annita 21 november 2020

 • Bart
  Topservice 0 reacties

  Ik ben ondertussen 3 maanden klant bij BuddyBites en mijn hond Milou smult echt van haar voeding. Milou is nog een pup en de voeding wordt telkens aangepast wanneer haar gewicht verandert. De voeding wordt altijd netjes op tijd aan huis geleverd. Sinds kort heb ik contact met Ellen, de dierendokter van BuddyBites die mij telkens goede tips kan geven. De persoonlijke aanpak van BuddyBites is voor mij echt top!

  Bart 20 november 2020