Vakantiepark

Bos Park Bilthoven

Bilthoven, Utrecht

1 review
0% positief
Positief
0% neutraal
Neutraal
100% negatief
Negatief

Vakantiepark te Bilthoven, Utrecht.

Ontevreden over Bos Park Bilthoven?

Probeer eens de beste keuze Vakantiepark Beerze Bulten.


Reviews ( 1 )

 • Ron
  Waardeloos personeel 0 reacties

  Bij bos park Bilthoven staan de exploitant en het personeel centraal. Klanten zijn bijzaak, worden slecht behandeld, belachelijk gemaakt en lastig gevonden.

  De hoogste prioriteit van de exploitant is zoveel mogelijk geld verdienen. Dit mag ten koste gaan van het dienstverleningsniveau voor vaste gasten. Zo heeft exploitant tonnen geinvesteerd in lelijke verhuurchalets die veel te dichtbij elkaar geplaatst zijn, maar zodra de buitentemperatuur onder nul graden gaat wordt de hoofdwaterleiding van het park afgesloten en zonder stromend water heb je als chalet- eigenaar of huurder niets aan de chalet. Maar er moet wel doorbetaald worden uiteraard! In het vorstvrij houden van de waterleiding is niet geinvesteerd. Dit is een keuze en pure nalatigheid van de exploitant en valt hem aan te rekenen. Huurders en eigenaren kunnen een financiele compensatie eisen indien de waterleiding wordt afgesloten.

  De blauwe verhuurchalets die vreselijk dicht op elkaar zijn geplaatst en doen denken aan een wijk in oost-Berlijn, hebben ook voor een waardedaling gezorgd voor omliggende chalets. De uitstraling van dit nieuwe gebied bij het zwembad, dat aan de doorgaande weg van het park ligt, is alles behalve rust, ruimte, natuur.

  Van rust is sowieso weinig sprake op het park. Personeel rijdt vanaf vroeg in de ochtend al rond op ronkende tractoren met houtversnipperaars. Het is onbegrijpelijk waarom dit niet tijdens de wintersluiting is gedaan. Maar zoals eerder aangegeven, de klant staat niet centraal op bos park Bilthoven.

  De gemeente De Bilt zou de exploitatie aan Green Spirit moeten heroverwegen en andere partijen de kans geven deze aan te winnen. Na een onophoudelijke stroom aan klachten over de exploitant gedurende een periode van enkele jaren, bewezen intimidatie en wegpesten van vaste klanten/bewoners, herhaaldelijk overtreden van wetten en afspraken door de exploitant, enz enz, is de tijd nu rijp voor een nieuwe exploitatiemaatschappij. Het is mooi geweest met Green Spirit.

  Ron 23 februari 2021